63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33032 Valaki nem tudna esetleg ehhez egy olyan letöltő linket adni ahol nem 2 óra alatt jön le 64kb/s -os letöltési sebességgel ? -
Routeres #33031 A modell néhol csúnyácska, a kameranézet nem tetszik, de a hangok nagyon jók. Azért az átfesthetőséget hiányolom, illetve azt, hogy a ciril betűk miatt fél órát vacakoltam vele, hogy működésre bírjam. -
szikszaicsabi #33030 Hogyan sikerült megoldanod, hogy akkor is ilyen legyen a grafika, amikor betöltöd a buszt? -
#33029 Srácok, a 215UL Setrahoz hol tudok fűtést állítani? gondolok itt a kályhára, a ventillátorra, stb.:/ -
#33028 MAZ 152-A
Author 3D model: il86
By the envelope: I (Kirill Zagorny)
Assistance in the envelope: Vitaly Lagutin (also the author of some of the details)
Special thanks to: vektor
http://disk.yandex.com/public/?hash=hNzmJSdRblvhKmoaNQ%2Bf5FN96U7bEN%2BlCpn4SeCHaI0%3D
-
mojorisin #33027 Nálam egyesen van és mégis vannak utasok. -
#33026 Ezek a Setrák a valóságba is leforogják a 6. sebességet 90-nél? Nem csak letiltanak és utána még lenne tartalék? -
rubber785 #33025 -
#33024 Prioritás a 4-esen van? :D Hát ha az okozza hogy nincs utas... -
#33023 Láttam, nyugi, megtudtam nézni. :) -
#33022 Hát ilyen nincs.. Rheinhausen 4 pályára végre sikerült buszokat varázsolnom, viszont most meg utasok nincsenek.. -
Zoliikp #33021 Az animációk maradhatnak, csak majd a megfelelő o3d-t kell elkészíteni...
Javaslom, hogy előbb próbáld egy sárgára textelt téglalappal belőni az alap koordinátáját, utána könnyebb vele dolgozni. -
nIsTv4n #33020 Na igen értem, csak nem tudtam máshogy kifejezni magam :)
Kipróbáltam, üresen marad, úgyhogy akkor majd próbálkozok ezen az úton.. -
gylacus #33019
-
#33018 Amúgy valaki majd összegyűjti és fel teszi egy honlapra vagy egy megosztóra a Setra összes festéseit?? -
Zoliikp #33017 A rollband nem kezeli a Ziel-kódot. Legalábbis nem annak...
Ha van kedved, akkor azt még megnézheted, hogy az o3d betöltésének megakadályozása után, mit mutat a panel.
(Ezt úgy lehet megoldani, hogy a hozzátartozó bejegyzések elé teszel egy aposztrófot.)
Ha nem látszik a helye, akkor tudsz beletenni saját készítésűt, aminek elkészíted a megfelelő textúrát. -
gylacus #33016
Itt már jobban lehet látni (remélem nem túl nagy a kép) -
nIsTv4n #33015 Sajnos nem lehet, a CFG fájl alapján legalábbis. Akkor ez bukta. Érdekes, hogy ennyire statikusra csinálják. Gondolom akkor ez a helyzet a Ziel esetében is, ott meg főleg drámai lehet ez. -
#33014 De igen, csak a publicból kell linkelni, a többi mappa nem látszik kifele. -
Zoliikp #33013 De ahogy elnézem (IBIS.bmp), nem lehet... -
#33012 Ja az nem írtad hogy az a lényeg... :D Jól néz ki. :) -
Zoliikp #33011 Szerintem azt a textúrát bővítsd, amit az o3d használ.
Már ha van rá lehetőség... -
gylacus #33010 A festés nem az enyém, a rollbandot kell nézni :P -
nIsTv4n #33009 Közben kutakodtam.
Számokat akarok felvenni a Rollband listára (ez megy is, a megfelelő CTI fájl módosításával).
Viszont a belső kis vezérlő szerkezetet (amivel a sofőr kipörgeti a Rollband Line és Zile-t) nem tudom bővíteni. És ahogy látom a busz CFG fájljából, nem is fogom, mert az o3d fájlon kívül semmi más jelét nem látom annak, hogy ezt kívülről lehetne változtatni. Pedig átnéztem a scripteket is. Azt hittem állíthatom egy script segítségével, hogy a lehetséges LINE számok a rollband-nál megváltoztak, és nem csak 12-t, hanem 18 félét is tudok pörgetni. De ezek szerint ezt csak elképzeltem így.. :) -
#33008 Sokkal jobb... :D Tetszik a festés. ;) -
#33007 Nem látni belőle semmit... :/ Ezek szerint nem szereti az sg fórum a Dropboxot... :( -
gylacus #33006
Remélem, így jó -
gylacus #33005
Hogy tetszik? :) -
#33004 Én ha jól vettem ki a szavaiból, akkor inkább megérteni akarja a működését, hogy hogyan állíthat be járat számot... -
Zoliikp #33003 Nincs leírásom, de konkrétan mit szeretnél?
Megérteni, vagy készíteni? -
#33002 Esti látványosság, amikor a vonat már sín nélkül is képes közlekedni az aszfalton. :D Hihi van rólaKÉP is. :D -
nIsTv4n #33001 Arról nincs egy leírásod véletlenül (angol főként), hogy miként működik a rollband számos része? Nem az előbb kérdezett ziel rész, hanem a line. -
gylacus #33000 Köszönöm! Közben belenéztem a hof-fájlba és én is erre tippeltem! -
Zoliikp #32999 Két lehetőség:
-ugyan azt a nevet adod neki, mint az eredetinek, és felülírod azt;
-elnevezed, és a pálya hof-fájljában javítod a megjelenítendő tga-fájl nevét. -
gylacus #32998 a Setra 215UL Rollbandjához hogy kell új "táblát" készíteni?
Pl. ha a Kreis Wehlennek megcsinálom a tábláit, mi legyen a nevük hogy azok jelenjenek meg a buszon? -
#32997 Setra 215UL-hoz csináltam Eurolines festést, ha érdekel valakit, felrakom a letöltési linket!:)
SETRA 215UL EUROLINES REPAINT -
Dan122 #32996 Ha jól emlékszem nekem is valami ilyesmit írt ki
Ugyanígy nekem is hogy hiba parancs és a zugriffelés :D :( -
#32995 Nekem is ki jött ez a hiba. Ezt írja ki, itt a KÉP róla. :) -
Dan122 #32994 Nekem akkor is zugriffel ha törlöm az automata váltós változatot is -
cxaxoxc #32993 Valószínűleg az lehet a baj, mert nálam is fent van az automataváltó és Zugriffel... Másrészt nincs véletlenül olyan automata váltó hozzá ami külön buszként lenne? Ez a jelenlegi a manuálisat alakította át, így viszont a végsebessége lecsökkent kb. 65-re.