63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #33233 Megharaplak:
Ez az Ikarus 415.04-es busz javítása, és az eredetileg kiadottban 2 busz volt, de ebből kimaradt a 415.14-es verzió.
Azért nincsenek meg ezek a mappák, mert rá kellett másolni erre a mappára.
Alatta pedig az alap buszokról van szó.
Vehicles\SD200\ és
Vehicles\SD202\
Ezekben találod azokat a fájlokat, amik kellenek a buszhoz:
Hof-fájlok, handbemondás.... -
nIsTv4n #33232 MAN SD202 mappában ott lesz minden, egy HOF fájl, a Sound mappában az Ansagen, Texture mappában pedig a Linielisten. Ezek közül a legfontosabb a HOF fájl, többi nélkül megy a játék. -
#33231 Bocs, SD 85 és nem SD95 -
#33230 Letöltöttem az ikarus 415-öst is, csak nemtalálom azokat a buszokat amikből bizonyos fájlokat kéne bele másolnom. Azokhelyett használhatok más buszokat is amik tartalmazzák az említett fájlokat? Telepítési útmutatást küldöm hozzá, mármint amit a készítő mellékelt hozzá.
Ezt írja:
Telepitési Leírás:
Ikarus 415.04 V 1.1 Javitás,Ikarus 415.14 nincs benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\Ikarus 415\Texture\Linienlisten\nincs benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\Ikarus 415\Sound\Ansagen\nincs benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\nincs benne
Majd ezeket másoljátok be mert nincs benne
Hof\fájlokat\MAN\SD\85 ösét másoljátok be
Linienlisten\fájlokat\MAN\SD\85 ösét másoljátok be
Ansagen\fájlokat\MAN\D\92 ét másoljátok be
ÜDV :DG (DGUFOPLAST)
MAN SD 95-ösöm nincs, MAN D 92-esem szintén nincs. -
#33229 Az irnyító panelen keresztül sem lehet nagyobb felbontást elérni. -
#33228 Próbáltam a felbontásom 1280x1024 magasabb nem lehet jobb klikkel. -
#33227 Köszi. megnézem milessz így. -
Dan122 #33226 Akkor biztos valami fájl hiányzik és azért nem működik -
Zoliikp #33225 Nekem 48.2 MB, kitömörítve pedig 218 MB.
-
Dan122 #33224 Persze :)
Ez a Setra busz összesen 46,0 MB Méretű összesen -
Zoliikp #33223 De azóta feltetted a MAZ-t is, azzal is harc volt.
Az még fenn van? -
Zoliikp #33222 Egy apró érdekesség:
a képen látszik a Rep.7z fájl, ami nekem nagyobb méretet mutat.
Megnéznéd, hogy a letöltött fájl, amiben az egész volt, mekkora méretű? -
Dan122 #33221 Csak idegesít mert tegnap miután letöltöttem kb.10 perc alatt meg is csináltam aztán tudtam vele menni
aztán ma nem tudom kicsoda azt mondta rakjam újra és azóta megint csak ugrál ( OMSI ) -
#33220 Nyugalom,te csinálsz valamit rosszul! -
Dan122 #33219 Így sem jó -
#33218 Busz mappájából töröld, és nézd meg úgy. -
Zoliikp #33217 Állj!
Tessék elolvasni rendesen, mit írtam:
asztalon jobb klikk....
A játék ideje alatt nincs asztal, hacsak ki nem erőszakolod.
Az indítás előtt tessék beállítani. -
Dan122 #33216 Ja Bocsi rossz képest mutattam :D mind a 2 helyre be van másolva -
#33215 Az Sp3-massal már volt sok gondom, ezért használok Sp2-t. Majd megnézem a jobb klikket, mit szól hozzá a játék, gondolom nem vezetés közben kell nyomni, mert akkor nem csinál mást, mint hogy kikapcsolja az egérrel történő irányítást, azonkívül mást nem csinál. -
gylacus #33214 C:\m-r-software\Omsi\Vehicles\Anzeigen\Rollband_S215UL
Ennek kell lennie a teljes elérési útvonalnak. -
#33213 m-r-software\Omsi\Vehicles\Anzeigen ide másold azt a mappát, ne a busz mappájába könyörgöm! -
Zoliikp #33212 Igen, így van.
Nem a Vehicles mappába, hanem a Vehicles\Anzeigen\ mappában kell lennie.... -
Routeres #33211 Igen, rossz helyre tetted.
Vehicles/Anzeigen-be kell tenni, nem a buszba. -
#33210 A buszválasztásnál a busz belseje látható, pontosabban az utastér egy része. Az még addig rendben is volna. De hogy a busz vezető van csak az már tényleg rossz. Ezt nem tudom mi okozhatja, ilyent még nem láttam. -
Zoliikp #33209 Pedig meg kéne próbálni az SP3-at.
Bár sokat vitatkoztak rajta annak idején, de pont a régebbi vasaknak jött jól az a kis plusz, amit nyújtott az elődhöz képest....
-
Dan122 #33208 De én nekem be van már másolva a rollband mappa !!!!
Vagy akkor rossz helyre van bemásolva ? -
#33207 Win xp professional 2002 servispack 2. Az alaplapom is elég régi és nem hajlandó újabb po rendszerek telepítését engedélyezni. Telepítés közben mindíg lefagyott, amikor próbáltunk telepíteni egy új op rendszert, így maradt a jó öreg win xp. Köszi, majd megnézem a dolgot. -
Routeres #33206 Tessék nyitott szemmel olvasni a fórumot.
GMI a #33185. hsz-ben válaszolt a problémádra.
-
Dan122 #33205 Tessék mellékelek hozzá képeket :D
Így adja be a buszválasztó képernyőn
És aztán így jön be nekem a busz és csak ugrál és ugrál és ugrál és ugrál és nem csinál semmit csak ugrál :/ -
#33204 Hogy csak a vezetőt hozza be, azt nem tudom miért csinálja, ilyesmivel még nen találkoztam. De az ugrálós busz problémával már volt dolgom. -
Zoliikp #33203 Milyen az op.rendszered?
Windows alatt jobb katt az asztalon, a felugró panelon biztos lesz Képernyőfelbontás lehetőség, vagy a vezérlő előhívására gomb... -
Dan122 #33202 De az alap grundorfon csak a vezetőt hozza be pedig azon csak 1-2 gyári busz jár
Sőt hétvégén csak 1 és a vezetőt hozza be :/ -
#33201 Köszi. -
#33200 Nem a merevlemezről kell törölnöd, hanem a játékalatt az megállóban parkoló buszok mennyiségéről beszélek, amiket te vezetst. Az én gépem 4-et tűr meg, az 5-ödik busz aktiválása után már nekem is ugrálnak a buszok össze- vissza, de ha a játék közben törlöm a járatot, de nem a buszt a merevlemezről, a probléma megszűnik. -
Dan122 #33199 Nem írogattam bele a fájljaiba :D -
#33198 Köszi. Lehet, hogy a felbontás van rosszul belőve, mivel én a gyárit használom. Kül 17 incses monitorom van. A gépem bírná az 1280x1024-es felbontást is, csak nem tudom azt hol tudnám átállítani. -
Zoliikp #33197 Akkor már betöltéskor hiba lép fel.
Mutasd meg a logfile.txt-t.
Talán visszakereshető, mi okozza.
Nem írogattál a fájljaiba? -
Dan122 #33196 Nekem a buszválasztó képernyőn sem jeleníti meg a buszt :/
-
Dan122 #33195 De amúgy mondták ma hogy rakjam újra újraraktam és azóta ugrál és azóta nem volt új buszom csak ez az új MAZ meg egy másik amit ha jól emlékszem gcs7e7 felrakott képpel és letöltő linkkel :D
Csak ez a két buszom van azóta -
Zoliikp #33194 Alapjában ez igaz is lenne, de meg sem jeleníti neki.
De nem olvassa a válaszokat:
ha mindent jó helyre másoltál, busz nélkül indítva a pályát, a kiválasztó panelen jól jeleníti meg a buszt?