63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33835 Én azt töltöttem le amit megadtál de semmit sem tudtam vele csinálni :/ -
#33834 Hát ja, azzal sokkal jobban nézne ki! :) -
#33833 Fasza, csak kéne hozzá a Volvo is. :) -
#33832 Azért nagyobb utasforgalmú vonalakra nem ajánlott a Credo :)
Már a 3. megállónál ott maradtak a megállóban mert nem fértek fel :D
-
rubber785 #33831 [OFF]
Üdv!
Egy kis segítség kellene:
1. A Solaris Urbino 12 III CNB-projekt -nek amikor esik az eső vagy a hó, az ablaktörlők ugyan tisztítanak, nem azon a vonalon, amelyiken mennek! kb. 5 centivel balra lesz tiszta, és ez nagyon idegesítő! Valaki tudja a megoldást?
2. Ikarus 250.93 NEM LEHET az ablakot besötétíteni, mert nem ugyanúgy kezeli a sötétebb skineket, hanem nem is tudom.. orvosolni lehetne? -
#33829 Nem. -
Dan122 #33828 Köszi , ezzel sokat segítettél nekem :D
Amint látom három vonalnak az egyik megállója bernecebaráti :D
Na most csak még jobban várom mert bernecebarátiban nem is egyszer voltam :D -
#33827 Ezen a hivatkozáson keresztül meg tudod nézni az egyes járatok mely településeket fogják érinteni, valamit ha rákattintasz az "Előre" gombra további útvonalakat és az oldalak végén egy térképet találsz a pályához.
Sajnos további információval nem tudok szolgálni... :) -
nIsTv4n #33826 Fizetős részhez: valóban felesleges, mert előbb-utóbb warez lenne belőle, viszont egy PayPal Donate résszel páran tudnának titeket támogatni. Ha nem is sokan és sok pénzzel, de biztosan megköszönnék a szerzett élményeket. Főleg, ha érkeznek később is javítások, kisebb fejlesztések hozzá. -
Dan122 #33825 Lehet hogy hülyeséget kérdezek de lehet tudni hogy hány vonal lesz a Börzsöny-fiktíven ? -
#33824 "A beszélgetés után a készítő elmondta, hogy nagyon törekednek arra, hogy a Börzsöny egy gépbarát pálya legyen, de mindenki vegye figyelembe, hogy a régebbi gépeken előfordulhat akadás, mert a pályának egyes részei megterhelőek lehetnek..."
Na ja... Nekem is minél nagyobb a pályám, egyes helyeken egyre jobban eszi az FPSt. Valamelyik nap azon döbbentem le, hogy a belvárosi szakasztól jó pár tile-re lévő (nagyjából 6-7 km) végállomás és környékét építettem meg, és az arra vezető több km utat. Ennek eredménye az lett, hogy 4-5 FPS-sel rosszabb értéket produkál a map belvárosban. -
#33823 Nincsen talán a magyar, sőt a nemzetközi színterén olyan az OMSI világában, aki ne ismerné Routeres és G.Gabe által már egy éve készülő Börzsöny - Fiktív (majdnem kész) pályáját. Igen, nem sok van már hátra a pálya szerkezeti elemeiből, de munka így is akad bőven. A hátralévő munkálatokról és a további tervekről kérdezgettem Routeres-t, a pálya egyik készítőjét.
(Kattints a képre a hivatkozás megnyitásához és ne felejtsd el értékelni a bejegyzést.)
A beszélgetés után a készítő elmondta, hogy nagyon törekednek arra, hogy a Börzsöny egy gépbarát pálya legyen, de mindenki vegye figyelembe, hogy a régebbi gépeken előfordulhat akadás, mert a pályának egyes részei megterhelőek lehetnek... -
Dan122 #33822 Ehhez kell az előbbi verzió ? -
#33821 Moges 1.0 -
#33820 Szerintetek? -
Dan122 #33819 Valaki a Moges pályához tudna adni egy normális letöltő linket ? :D
Előre is köszi ! :D -
#33818 Nyugalom. Ha rendszeresen követed a fórumot első kézből értesülhetsz kérdezgetés nélkül is a készülő kiegészítők állapotáról. Ugyanis a készítők nem titkolják el azt, sőt. De a semmiről (gondolok itt a részletekig menő, de a nagyközönség által unalmas, érdektelen munkafázisokra) nem lehet írni. Ha nagyobb léptékű, látványos munkafázis végére érnek, azt általában publikálni szokta mindenki. -
#33817 Maga a modell talán idén, de az is lehet, hogy jövőre (sem). Ráadásul a tervek szerint egy másik típussal egyidejűleg folyna a konvertálás, ami nem kis idő. -
Kapos volán #33816 köszi azt tudni mikora lesz kész? -
#33815 Csak neked, csak most egy exkluzív hír róla: Készül :D
Jelenleg a sofőrfülke kialakítása van folyamatban. -
Kapos volán #33814 és az e94-es ről??
-
Kapos volán #33813 ok csak mert nagyon várom már. -
Routeres #33812 Hoooogyne lenne!
Készül.
Megjelenés: majd ha kész lesz. -
Kapos volán #33811 Van valami hir az Ikarrus 266-osrol??? -
SD EJC #33810 Megjelent az SD. EJC. Magazin márciusi száma! Benne a budapesti HÉV történetével, a Széchenyi hegyi Gyermekvasúttal, illetve egy beszélgetéssel az OMSI 2-t illetőleg.
-
#33809 az miért lehet,hogy a Great Grundrofon nincsenek utasok -
rubber785 #33808
ezt lefeljtettem! bocs! -
rubber785 #33807 Projekt Szczecin festés by: Én!
- hosszúkás zöld tacskó
- néhol AO text
- élsímítás
- valós színek
- új kormány
-
Dan122 #33806 Nekem ez a táblás mód annyira bejön :D -
Alias Pingvin #33805 Ai-ként,hogyan lehet berakni buszt?és hányat lehet?
-
#33804 Ikarus 260.00 [BPO-103]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az autóbuszt 1980. év végi gyártása után a BKV 1981. január 14-én vette állományba GE 06-71-es forgalmi rendszámon és Cinkota garázsba helyezte. Ekkor még fekete alapon fehér betűs rendszámokat használtak a közforgalmú autóbuszok. A fehér alapon fekete számokat 1982-től kezdték alkalmazni, ennek során új rendszáma BU 06-71 lett. Akkoriban Budapesten kb. tíz év szolgálat után selejtezték az autóbuszokat (jellemzően vidéken szolgáltak tovább), ennek megfelelően ezt az autóbuszt is, de nem bontották szét, hanem néhány hónap után felújították és ismét forgalomba adták. A felújítás során a járműszekrény bal hátsó sarkában, a borulókeret helyén egy kéményt alakítottak ki azzal a céllal, hogy tapasztalatot szerezhessenek a földtől távolabbi, fejmagasság fölötti kipufogónyílás működéséről, előnyeiről. E felújítás során kapott műszerfali billenőkapcsolókat a korábbi nyomógombok helyett, illetve az ajtók fölött a későbbi gyártású kocsik mintájára indításjelző lámpákat helyeztek el – korábban csak hangjelzés figyelmeztetett az ajtók záródására.
Fotó: Kisl JózsefFotó: Kisl József
A rendszerváltás idején előtérbe kerülő környezet- és egészségvédelmi szempontoknak már nem felelt meg az akkor általánosan elterjedt D2156HMU típusú Rába-motor, ezért a BKV Kísérleti üzeme számos megoldást próbált ki ebben az időszakban a motor teljesítményének fokozása (BKV-BME turbófeltöltő), illetve károsanyag-kibocsátásának (FluidKat katalizátorok) csökkentése érdekében. Ennek a kísérletsorozatnak volt része a kéményes autóbusz is, amelyben a magasan a levegőbe kerülő égéstermékek áramlását, ülepedését is vizsgálták. A kísérlet 1996-ban lezárult, ekkor a kipufogórendszert visszaalakították földközeli nyílásúvá, de nem a gyári kialakítás szerinti hátsó kivezetéssel, hanem az Ikarus 280-as, csuklós autóbuszok mintájára, a második tengely előtti, bal oldali kivezetéssel. A megszerzett tapasztalatokat az ekkor fejlesztett alacsonypadlós Ikarusok tervezése során is felhasználták.
Fotó: Hajtó BálintFotó: Hajtó Bálint
Az autóbusz élete során szinte mindvégig Cinkota garázs állományába tartozott, csak a ’90-es évek közepén, illetve selejtezése előtt fél-fél évet töltött másutt, előbb az azóta már bezárt belvárosi Récsei garázsban, utóbb pedig Dél-Pesten. 2000-ben egy rövid időre másodjára is törölték az állományból, de végül az Ikarus 412-esek késedelmes szállítása miatt szeptemberben ismét forgalomba adták, ezelőtt nem sokkal kapta meg harmadik rendszámát, a BPO-103-at. Ez volt az első autóbusz a BKV flottájában, amely elérte a 20 éves kort, ennek alkalmából kis ünnepség keretében a busz oldalára „Napsütésben, hóban, sárban, 20 éve állok az utasok szolgálatában” hirdetés került. Azóta sajnos a jubileumi kort a BKV számos busza elérte. Harmadjára és – egyben utoljára – 2001. szeptember 9-én törölték a forgalmi állományból. Szinte folyamatosan a keresztúri vonalakon szolgált, legtöbbet a gyors 76-oson és a 198-ason közlekedett utolsó éveiben.
Selejtezése után a Hofherr Albert utcai, régi buszgarázs udvarára állították be, ahol a szabad ég alatti tárolás miatt állapota lassan romlott. Idén februárban a BKV átszállította az autóbuszt a kelenföldi garázsba, ahol a BKK vezérigazgatójának kezdeményezésére nosztalgia céllal felújítják. A felújítás megkezdődött, munkacsoport alakult a közlekedéstörténeti szempontból alapos felújítás érdekében. Jelen elképzeléseink szerint az autóbuszt eredeti, gyári állapotára újítjuk föl, s várhatóan idén májusban mutatkozik be – immár negyedszerre – az utazóközönségnek.
Budapest, 2013. február 21.
Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.
-
Robi546 #33803 Jó Reggelt!
Ha jól tudom OMSI-hoz van valami grafikai patch,valaki tud letöltési linket adni ? Előre is Köszi. -
Zoliikp #33802 A hiba az Te készülékedben van.
Kíváncsiságból újra letöltöttem, felraktam, bemásoltam a hof-fájlokat, és hiba nélkül elindult...
Milyen grafikai beállításod van?
Nekem pl. a haladónál a textúrára vonatkozóan nincs egyik sem bepipálva... -
Dan122 #33801 Pedig nálam nem írt ki hibát .... -
#33800 Sajnos ugyan olyan rossz, mint előtte volt. Írja ay állomás neveket. Nemtudom miért, de ugyanazoka hibák, mint azelőtt is voltak. -
Dan122 #33799 És neked ki írja a honállomásoknál a pályák nevét ? :D -
#33798 Igen, mot felyezteb be a cserét, És a hoffájlokat is bemásoltam. -
Dan122 #33797 Én nekem nem írt ki hibákat :D
Majd azért leírod ha kipróbáltad hogy dob - e fel még hibákat ? :D -
#33796 Köszi, remélem ez már jó lesz. -
halaszfi #33795 pedig csak az van.