63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
ZsBalu01 #33875 Gyanítom, hogy a buszmegálló féket benyomtad, ugyanis akkor mindenképp világít a helyzetjelző hátul, mégha le is vetted a gyújtást. :) Próbáld csak meg. -
#33874 Sziasztok!
Azt valaki tudja a buszt hogy teljesen aramtalanitani ? Mert hiaba csinalok barmit nem sikerul. Motor leallit ,E gombbal gyujtas is le, es a hatso helyzetjelzo lampak meg mindig vilagitanak. A kulcsot is a buszban barhogy csavargatom sehogy sem sikerul.
Ebben a videoban valahogy sikerul a muksonak.
A vegen lathato.
-
Dan122 #33873 És milyen hibát ír ki ?
És akkor sem tudsz vele menni ha azt a bizonyos hibát jópárszor le okézod ?
-
#33872 Sajnos semmi sem segít.Nincs valami megoldás a bajra? mindent kikapcsoltam minden grafikai beállításnál, először csak a részletesben, kipróbáltam, a hiba megmaradt, aztán az általános grafikai beállításnál is kikapcsoltam, a hiba maradt, aztán az általános beállítások következtek, de ez sem segített. Más modellek fájlai nem oldják meg a problémát? -
Dan122 #33871 Itt van egy oldal a facebookon az a neve hogy OMSI Busses HU és ott kiraktak egy olyan posztot hogy nem soká megjelenik ez a busz azzal a videóval amit te is kiraktál :D
-
Routeres #33870 Kiválóan látható mennyit dob egy járművön a fotótextúra. -
#33869 Valaki akinek megvannak a szükséges objectek a Wankendorf pályához, fel tudná tölteni a sceneryobjects\Zane mappáját? Köszi! -
Haulin #33868 Nekem ez kell!!!! :D Milyen jó hangja van, remélem kint van, vagy hamarosan kijön! :D -
#33867 erről tudtok valamit?
http://www.youtube.com/watch?v=wc6EDcRjgRE -
kitt2000 #33866 Berlin Spandau 2012 v2.0 verziónál a 34,97 körforgalom után lévő szakaszán a fák,bokor lombjai köröl négyzetes fekete textúra van !
DE még több olyan található még a pályán és nagyon zavar!
Mit tudnék kezdeni vele!
Van rá megoldás?
Előre is köszönöm! -
#33865 A Moges 1.0 telepítős (exe) verziója! -
#33864 Waoow, láttátok hogy ki jött a Rhodenau v1.2? És bővült 3 új vonallal a pálya. :D >> LINK << -
#33863 Köszi a privát linket, olyan élmény nekem vezetni, és külön tetszik hogy az első ajtón középen van az a kapaszkodó mint a Hannoveri villamosoknál, és még az tetszik hogy külön-külön lehet nyitni az ajtókat kifelé. A mai nap találkoztunk egy új busszal a Soroksári úton a Tesco-val szembe, és még azt tenném hozzá, hogy elég fura lesz megszokni a sárga volán buszokat ami majd Budapesten fog közlekedni D Ma láttunk az Elnök utcánál -
#33862 Ja oké. :) -
Dan122 #33861 Nekem is beadott valami ilyet de attól még a hof és a hangok benne voltak :D -
#33860 Bocsánat a dupla posztért... KÉP -
#33859 Nekem ezt adta be... (remélem sikerült a spoiler. :D ) Ha nem sikerült, előre is bocsánat, nem szándékos volt!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LnD #33858 Hatvan, ha jól tévedek? :) -
Dan122 #33857 Mindjárt küldök neked privátban linket :D
( de most az egyik ismerősöm megadja nekem a MAN SD 202-eseket mert eddig nem működtek ( nem akarom itt és most részletezni hogy miért :D ) és most majd megpróbálom azzal hogy abban vannak - e hangok :D ) -
#33856 Igen, elfelejtettem hozzátenni. -
Dan122 #33855 Mármint a MAN SD 202 D94 ? -
Dan122 #33854 De a letöltésben is úgy szerepelt hogy SD202 D94 Innen gondoltam hogy hátha azon is megszólal majd :D
-
#33853 És hol tölthető le? -
Zoliikp #33852 Ezt elfelejtettük...
Tájékozatlanságra utal, mert létezik mod-ként. -
#33851 A D94-es egy buherált tuningolt busz... nekem már volt szerencsém hozzá, de meguntam... :D -
#33850 van d94 is. -
Dan122 #33849 Azok a buszok nekem nem működnek :D
De mindjárt azok is fognak és majd oda bemásolom :D -
#33848 Csoda, hogy nem szólalnak meg a D94-ben, mert csak D92-ig van felsorolva a busz tipus -
Zoliikp #33847 Azért nem működik, mert a Vehicles\SD202\Sound mappába kell másolni... -
Dan122 #33846 Köszi , ez a .hof fájl már működik de viszont a Man SD 202 D94 sound mappájába bemásoltam a hangokat és azok meg nem szólnak :D
De ez misem fontosabb annál hogy ki legyen írva a végállomás :D
És a bemondások nélkül is élvezhető a pálya :D -
Zoliikp #33845 Töltsd le ezt:
http://data.hu/get/3827797/great_grundorf_ibis_v2.rar
Ebben találsz egy hof-fájlt, valamint a pályához tartozó hangfájlokat... -
Zoliikp #33844 Az Árpád-hídnál Y alakú az épület.
Nem Budapesten található. Szerintem... -
Dan122 #33843 Amúgy a Great Grundorf-hoz van valakinek egy olyan .hof fájlja is ami jó ?
( Mert például a 73 járatnál beírom a Line-ba hogy : 07300 a Route-hoz : 01/02 és teljesen más végállomást ír ki mint ami valóban a végállomása
Vagy nem is ír ki semmit :/ ) -
#33842 Ez az Árpád hídi buszpályaudvar? Netalán. -
padarmartin #33841 kinek ismermős? : D
-
Dan122 #33840 Ha ehhez ennyi minden kell inkább hagyom békén a pályát :D -
#33839 Előbb TC-vel enter a 001-en és össze kell illesztenie. -
#33838 Vagy leszedi winrar-t hozzá. -
#33837 Ehhez le kell töltened a 7zip nevű programot, amivel ki tudod tömöríteni ezeket a fájlokat. -
Dan122 #33836 Ide tölti le nekem a Moges első három fájlját :/
és hiába kattintok rá akkor meg egy olyan ablakot hoz fel hogy mibe akarom megnyitni a fájlt
A másik két fájl meg .exe fájl azaz telepítenem kéne .
De ebből egy egyik az Ansgagen a másik meg a .hof fájl telepítője
( megpróbáltam értelmesen leírni :) )