63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• alexander1993
    Hello! Kicsit OFF leszek, tudna valaki trolibusz, villamos, metró vagy vonat szimulátort mondani?
    Előre is köszi az esetleges segítségeket.
  • sirenato
    Akkor hogyan lehetne elérni azt hogy legyen benne menetrend?
  • gylacus
    Tegnap elfelejtettem megköszönni, de gyönyörű lett a Kunságos LKN-912-es festés!! Gratula! :)
  • gabcsibkv
    OMSI Gothenberg 1.0
  • MZDESIGN
    Bocsánat a kifejezésért, de ez ebben az állapotában is rohadt jó :) Nagyon valós :D
  • atty707
    Az omsihu.wordpress.com jövője:

• gylacus
    Credora?
    Hajrá, nagyon jól néz majd ki! (Amúgy ezt én is hiányoltam a járgányról :)
  • SnyperDv2
    Ismerős kérésére készülőben egy új tükör :)
  • Zoliikp
    Bocsánat, nem Gumikacsának ment a válasz, hanem Sirenatonak...

• Zoliikp
    Csak az az orvosság, hogy le kell tölteni hozzá az Ibis-módosítást, azzal felülírni.
    Nem csak a pályánál, hanem minden buszmappában lévő hof-fájlt is "cserélni" kell.
  • gumikacsa
    Üdv!

A készítőket nem tudom érdekelné-e, Gyöngyös bpu. és környéke nálam kb 90%-ban el van készítve. Nem tudom eléri-e azt a minőséget, amivel dolgoznak, de ha érdekli őket, befejezem, és elküldöm. Illetve be tudom vállalni a gyöngyösi épületek, és egyéb objektek lemodellezését.
    (a videón korábbi állapot van, mint ahogy most áll.)

• kem001
    Utánanéztem. Nincs hozzá más semmi, mivel nem használ kiegészítőket a pálya.
  • sirenato
    Esetleg van olyan amelyikhez több mindent is ad, mert így nekem a pályán belül nem adja be a menetrendet
  • kem001
    De az, most néztem.
  • sirenato
    De ugye ez nem olyan pálya, hogy letöltöm és egy Maps meg egy Vehicles mappát fog letölteni
  • kem001
    Parancsolj.
  • sirenato
    Hello! Tudna valaki egy jó linket adni a Great Grundorf pályához? Előre is Köszönöm.
  • LMG123
    Tudjuk. :) Felesleges 2 külön Bdt-t csinálni ezért...
  • halaszfi
    Helyesbítés: a 300-as Bdt-ket a szilis ingákra készítették, az M41-esre a 100-asok a megfelelők távvezérlés szempontjábol. :)
  • Erlau Trans #34517
    Értesítés hozzászólás törléséről!

Kivételesen senkit sem értesítek külön PÜ formájában a hozzászólás törléséről.

Hozzászólás cunami törölve lett.

Lánctörlés híve vagyok, így olyanok hozzászólása is törlésre került, akik csak normális hangnemben válaszoltak, talán még érdemben is, de az előzmények ismerete nélkül értelmetlen lett volna bent hagyni. Az előzmények viszont kesze-kuszák (1-1 mondat hozzászólásonként, válasz funkció hiánya...) voltak.

Köszönöm a törzsgárda részéről a higgadt viselkedést, a hozzáállásukat!

Ezzel kapcsolatos további megbeszélde az OFF topikban!

Megértéseteket köszönöm!

Erlau Trans
    házigazda
  • kem001
    Nem kell foglalkozni velük.. Folyton ugyan azt kérdezik csak.. Erlau úgy is kitörli a hozzászólásait.. Amiért meg köszönöm-öt megérdemli.. Nekem nem sok türelmem lenne topik vezetéséhez.
  • LMG123
    Adom.
  • matesz19
    Nem akartam szólni és belefolyni a vitába, de Teljes mértékben egyet értek veled!!! Tényleg elég idegesítő hogy minden feltett kérdésre válaszol, néha még hülyeséget is ír és teli off-olja az egész fórumot... Kezd hasonlítani ez a gyerek a credo b*zis matec1994-re... A vége az lesz hogy őt is ki tiltják innen egy jó időre...
  • gera995
    Elkészült! :)
  • Erlau Trans #34512
    Akkor ezt most be lehet itt fejezni. Az ilyen témákat az OFF topikba kéretik rakni. Fejezd be az OFF témát, és a hozzászólásaid számát csökkentsd le! Próbáld meg a mondandódat egy hozzászóláson belül közölni és ne 5 percenként írj (főleg ne OFF témát!).

Legközelebb a moderátoroknak szólok!
  • kem001
    Hát igen.. Meg kritikát sem fogadják valami hú de lelkesen ha belegondolunk. Lásd Solaris.
    Amúgy közben látom másik fórumra felkerült S215UL-hez a működő fűtés.
  • SnyperDv2
    Nem kaptam választ szavazás után :D Nem is írok vissza hogy meg van e inkább készítek két rábát helyette :D
  • gylacus
    Szerintem nagyon jó lenne, de hát majd OMSI 2-ben....

A Rába is jól halad!
    (Az Optinnelt mikor kezded el?)
  • SnyperDv2
    Ez a baj hogy haverom még mindig nem derítette ki kinek kéne írnom a Volánnál hogy bejuthassak a telephelyre, így a Simával se tudok foglalkozni a másik meg hogy elvitték a csuklóst Sopronból szóval érdekes móka lesz :D Vagy max megyek Győrbe is kunyerálni :D
  • rubber785
    ocsmány lenne.. így is az mondjuk ez a credo.. mármint a valóságban.. nagyon hasonlít a cseh SOR -ra.. nem véletlenül, tudom, de akkor is.. tegnap láttam iveco volt a kormányba írva..
  • SnyperDv2
    Mit szólnátok ha lenne egy csuklós BC11? 18 néven ? :D
  • rubber785
    üdv!
    segítség kellene!
    az alábbi képen látható manon van egyfajta dísztárcsa!
    hol lehetne letölteni a dísztárcsát?
    http://www.shapeloft.com/imageupload/2012/04/12/0/image-40976-8f77769f.png
  • Routeres
    Hóval borított, kellemes március 15.-e reggelt kívánok!

Csörgő és BDt vezérlő AI és objekt csomag

Modell: VMW, CZKKRGBR, Cpt.Dave, Vonder, Hoydi
    Texturák: ZazA - www.vm15.hu

Konvertálás: LMG-123

Letöltés:
    M41: http://www.sendspace.com/file/fo43to
    BDt: http://www.sendspace.com/file/gh6os8
  • Erlau Trans #34483
    Üdv!

Donez!
    Köszönöm az értesítést!

Erlau Trans
  • Milan1909
    Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek King Long modellje?
  • LMG123
    Nem Börzsönnyel jönnek. :D
  • wollnerd #34480
    mármint azok IS! :D
    Sry for double!
  • wollnerd #34479
    Na, ezek jók lesznek a Börzsöny pályához!
  • LMG123
    Legközelebb azért megpróbálhatnátok nem szétoffolni a topikot...köszi! Meg miért kell mindig mki kommentjére külön válaszolgatni? Beleírod 1-be a neveket és válaszolsz rájuk.
  • Dan122
    Tudom
    Direkt ezt osztottam meg !!!