63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #35165 És tessék, mit mondtam?
Ekkora figyelmetlenséget... Nem másoltam be a pálya hof-ját.
Persze, hogy nem volt... -
#35164 Nem , még nincs ( szerintem majd a pálya 2. verziójával adják ki )
Ez a busz a LHD Dennis Dragon with MAN SD202 Bodywork azaz ez egy jobbkormányos busz a valóságban csak át van építve úgy mintha egy MAN SD 202-es lenne
( de lentebb ott van kommentben ) -
Ilyen busz van már kiadva? -
#35162 Sajnos azt vettem észre hogy egyre több hülye gyere jelenik meg itt a fórumon akik lusták vissza olvasni....
Ahogy tartja a mondás is: "Isten adj türelmet a hülyékhez, mert ha erőt adsz, megölöm mindet" :D -
#35161 Nem bántottál meg senkit, itt nem erről van szó. További jó fórumozást! -
Kapos volán #35160 Oké megértetem.Elnézést ha valakit megbántotam. Nem akartam!! -
#35159 Jó, akkor ezt most itt fejeztük be!
Eddig azt hiszem mindenki türelemmel válaszolt a kérdéseidre, noha csak a Google-ban kellett volna rákeresni, és percek alatt magadtól is megtaláltál volna minden kérdésedre a választ. Vagy a fórumban visszaolvasni pár napot, követni folyamatosan. MERT TEGNAP MEGVÁLASZOLTÁK NEKED! Mert kérdezted........................
Információkkal kapcsolatban szépen rákeresel itt, vagy a Google-ban és ki fogja adni. Végig kell olvasni a FAQ-t, GYIK-et, tutorialokat, ilyesmiket. Ha ezekkel nem boldogulsz, akkor jöhet itt a kérdés.
A fórum nem arra való, hogy helyetted dolgozzunk, mert Te annyira lusta vagy, hogy a rákeress az információra az interneten. Ez nem tudakozó, nem kereső. Ez egy fórum.
Ez most egy figyelmeztetés volt!
ET, HG -
#35158 Most csak trollkodni jársz ide vagy mi van???
Tegnap megkérdezted és válaszoltak is rá.
Év vége.... -
Kapos volán #35157 Szia köszi az OMSI 2 mikorra várható?? -
discrete #35156 Üdv.
A megállótábla lassan tölthető lesz, de még béta verzió.
Nagyobb kép -
generalGGabe #35155 ugye megengeditek, hogy mi döntsük el, mikor látjuk úgy, hogy kiadható állapotban van a pálya?
mint mondottuk, idén biztosan ki lesz adva. addig is: türelem. -
#35154 Nem. Memória az utolsó a fontossági sorrendben. Várd meg az OMSI 2-t az már 2 magot fog támogatni ezáltal sokkal jobban fog futni. -
#35153 Azt én is díjaznám.Egy esetles demo verzió :D de hát majd csak megjelenik...2013,14,15? -
Mircinko #35152 Sziasztok!
Az lenne a problémám az OMSI-val, hogy mikor az utas felszáll és jegyet szeretne venni, odarak elém egy köteg pénzt (rengeteget :DD) és jegyárnak valami 39E.008-at ír, visznt a "Berlin_0.otp fájlba 490 "forint" van beírva. Mi lehet a hiba? (Magyar BKV és forint mód van rajta) -
Kapos volán #35151 Sajnos nem jó sehogy sem. :(
Szerinted megoldódna a problémám ha bővítem a memóriát?? -
#35150 Vannak előre konfigurált beállítási lehetőségek, mint pl. Minimum. Na ezt állítsd be, ha ezzel sem jó, akkor kevés a géped a szimulátorhoz. Sok sikert! -
Kapos volán #35149 Szia semmit nem segített azért köszi :( :( :(
-
#35148 A beállításokban a grafika panelen kell a jelölőnégyzetet kikapcsolni, ami mögé oda van írva, hogy valósidejű tükröződés -
halaszfi #35147 Adódik, hogy a beállításoknál. Kis angol tudással megállapítható, hogy a Real Time Reflexion-nél a None-t kell használni. -
Kapos volán #35146 És azt hogyan állítsam be?? -
#35145 A legjobb megoldás a valósidejű tükröződés kikapcsolása, az segít a legtöbbet. Úgy a pattogó Ikarusból, teljesen szépen vezethető lesz (legalábbis Grundorfon) -
Kapos volán #35144 hogyan kell?
-
halaszfi #35143 Vedd lejebb a grafikát... -
Kapos volán #35142 Sziasztok van egy nagy problémám!
Most telepi-tetem újra az OMSI-t és mindegyik buszom ugrál és akad kivéve a man nl202. Mit javasoltok mit csináljak??? :) -
#35141 Nagyon jó lesz !
Csak így tovább !!
-
Pali1010 #35140 Szentimre, volán telep:
Nagyobb kép
Szentimre-kiskertek:
Nagyobb kép -
halaszfi #35139 Routeres helyett, hogy talán miért. 'Nem szeretnénk félkész pályát kiadni' , 'Még vannak üres területek' , stb. Várjuk mind, de türelem :D -
#35138 Volna egy hülye kérdésem hozzátok készítőkhöz... Miért nem adjátok ki most a jelenlegi állapotban??? És amikor elkészül amit még gondoltatok hozzá, akkor mint Börzsöny V1.1-ként kitudnátok adni mint javítást... :D -
Kapos volán #35137 Jó jó de láttam Börzsöny volános festéseket azokat is kiadjátok? -
generalGGabe #35136 Mi csak a pályát építjük. Buszt nem csinálunk, azt meghagyjuk a szakértőknek. -
#35135 Nem tökéletes a dolog. De annyi-annyi midnent lehetne csinálni, hogy tovább tökéletesítse az ember a szimulátor élményt. Buszkormány, műszerfal, több monitor, track, váltó, 3 pedál.....stb, stb. -
#35134 Őszi...? -
Kapos volán #35133 Szép pálya lesz :)
ügyesek vagytok :)
Buszokal és festésekkel együtt foglyát-ok ki adni? -
generalGGabe #35132 Örömmel jelenthetem be, hogy a szünet alatt ki fogjuk adni.
Csak még az nem derült ki, hogy a nyári, vagy a téli szünet alatt. -
#35131 Sajnos, nincs olyan szerencsénk... Bár szerintem már így is elég élethűen néz ki szóval én nem bánnám ha jelenlegi állapotban adnák ki ezt a fantasztikus pályát. :P -
#35130 A szünet alatt lehet kész is lesz ?! De jó is lenne :D -
Routeres #35129 A tavaszi szünetet (és G.Gabe szabadnapjait) kihasználván ráfekszünk a pályára, mert elég durván csúszunk a kiadással.
Ma délelőtt befejeztem Drégelyvár települést, íme az eredmény:
Igyekszünk! -
#35128 Én örülök neki, hogy viszi az Ikarusokat, ezért cserébe nem zavar annyira.
:) -
halaszfi #35127 De sokat ront az élményen, mert nincsenek visszapillantó tükrök... -
sirenato #35126 Hello! Érdeklődnék,hogy miért van az hogy a Newcastle Pro 4.0 pályán Whickham Viewnél miért megy kb 10 busz körbe-körbe és borítanak fel, mikor menetrenddel vagyok. Ezt meglehet valahogy oldani?