63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• boci008
    Sziasztok! Van egy kisebb kérésem (természetesen csak ha lehetséges).
    Van a Jelcz M125M típusú busz. Eddig ez az egyik kedvencem, de szeretném, ha lehetne hozzá csengő (és ezzel együtt az ajtónyitásnál és zárásnál az ajtó nem "zenélne).
    Szóval, ha valaki tudna egy olyan scriptet csinálni, ami (nem kell a fizikai gomb, csak billentyűvel vagy kormánnyal lehessen vezérelni) egy csengőt tudna működtetni, azt nagyon szépen megköszönném!
  • matesz19
    Igen jó is lenne csak a gépem nem bírja el... Valami Gép barátabb pálya kellene ahol van vonat is. Az aláírásban láthatod a gép konfogomat. :D
  • gabor514
    Lehet, hogy ez az a pálya.
  • matesz19
    Azon gondolkoztam hogy melyik pályán hasznosíthatnám ezt a teher vonat AI-t... Eddig csak a Rotterdam pálya jutott az eszembe... :D
  • matesz19
    Szerintem valaki csak tesztnek csinálta ezt, vagy az az ö teszt pályája... a fene se tudja... :D
  • biliard10
    Erre én is kiváncsi vagyok...
  • gabor514
    Kár, pedig már meg van a hof fájl is hozzá, feltöltöttem ide, már csak a pálya kéne. :D
  • halaszfi
    Tudtommal nincs ilyen map.
  • gabor514
    Ezt talltam az egyik busz mappájában, ez a pálya elérhető már valahol?
  • YoGabN
    köszönöm:)) nagyon tetszik:))
  • halaszfi
    Akkor jó, hogy kiraktam. Nekem bejött...
  • gylacus
    Igen, én csináltam :)

Letöltés
    Majd írd meg, hogy tetszett!
  • matesz19
    Húhúúúú most látom az omsi.hu-n kiadtak egy tehervonat AI-t. :D nah ha azt valaki kifogja akkor szídkozodhat, főleg ha jó hosszú, mert a menetrendjének annyi... :D
  • YoGabN
    Valaki be tudná nekem linkelni azt a Rollband csomagot, ami a Setra Ul 215-höz készült és a Kreis Wehlen-t tartalmazza?
  • halaszfi
    Nem. Csak hogy ha lua, akkor megeggyezik a Railworks-el, és akkor konvertálnék bele. Nem szeretnék egy másik programnyelvet megtanulni...
  • LMG123
    Tudtommal object pascal. :D Vagy ez most csak a srácnak szólt? :D :D
  • halaszfi
    Ez nem olyan egyszerű dolog. Nem csak annyi, hogy van egy modell és már szuperál, minden működik. Kell hozzá programozó tudás, valamint ész, hogy a dolgokat össze tudd rakni a fejedben, a programozásnál az összefüggéseket lásd. Javaslom, hogy nyisd meg valamelyik busz .cfg fájlját a jegyzettömbeddel, (ezt a modell mappában találod) és nézd meg, hogy mennyit értesz a sok hülye szövegből.

Ehez kapcsolódik: az OMSI milyen programnyelven alapul?
  • generalGGabe
    hát, ha még a progik nevét sem tudod, jobb, ha bele sem fogsz.
    Tudsz egyáltalán modellezni?
  • misiw12
    igen

• generalGGabe
    modellezőprogira gondolsz?
  • misiw12
    Sziasztok!Nem tudnátok segíteni hogy mi annak a programnak a neve amivel lehet buszt csinálni az OMSIba.Aki tudja annak a programnak a nevét az írja meg.
  • matesz19
    Igen, sok sz*r kell leszedni hozzá, én el is kezdtem, de utána meguntam hogy az egyik linken még volt vagy 8 amit le kellet volna hozzá szedni... Biztos lesz olyan jó szívű emberke aki összegyűjti de én nem... :D hiába csábító a pálya :D
  • LMG123
    Most nézem, az egy külön addon:

Ez az
  • kem001
    Pont ezt akartam írni. Képek alapján nagyon jónak tűnik.. Csak hát ne kellene egy csomó dolgot leszedni külön hozzá. Ha jól számoltam, 24 kiegészítő kell hozzá.
  • LMG123
    Nocsak, lehet lesz végre egy normális magasságú felsővezeték... :D bár úgy látom, hogy ehhez is össze kell szedni 826 külön cuccot. :)
  • Omsifan1225
    Egész jó pálya !
    Igaz menetrendem nincsen és hiányol egy két Spline-t meg valami hibát is kiír de jó kis pálya önmagában :D
  • bocskor3

>>>LETÖLTÉS<<<
  • matesz19
    Új pálya de még nem próbáltam még, de jónak igérkezik a képek alapján... :D
    Velbert 1.0
  • biliard10
    Sziasztok 1 kicsit OFF de ha vkit érdekel nyitottam 1 témát itt a link
    Euro Coach Simulator
  • GMI
    Az omsiba modellezés, és modell berakása a játékba 2 része: (infók az omsigbm.ewk.hu oldalon)
  • matesz19
    Igen, mert nagyon hangulatos kis pálya, nekem nagyon tetszik. :)
  • halaszfi
    Berlinnél kicsit jobban fut. De a pálya kárpótol.
  • Martinez01
    Üdv!
    Gothenberg pálya mennyire gépigényes?
  • Omsifan1225
    Köszi a segítséget !
    Jó ez a pálya úgyhogy vonatoztam is egy kicsit :D
  • gylacus
    Kreis Wehlen (Letöltés)
  • halaszfi
    Elvileg nem fogja kiadni, privát munka.
  • Omsifan1225
    Tudtok nekem olyan pályát mondani ahova be lehet rakni vonatot ?
    Mert ezzel a Moges pályával nem boldogulok....
    Köszi előre is a segítséget !
  • Zoliikp
    Akkor valami mást is "elbaltázhattam", mert régebben a V43-as sem sikerült...
    Most bemásoltam, és lett szép, új vonatom.

Igen, Moges pályán próbáltam akkor is, és most is.
  • LMG123
    Őőőő...nekem eddig sose kellett hof fájl hozzá, beraktam a Flirt.zug-ot az ailistbe és kész. :D
  • kem001
    Szerintem a Moges pálya lesz az.