63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#35205 Igen jó is lenne csak a gépem nem bírja el... Valami Gép barátabb pálya kellene ahol van vonat is. Az aláírásban láthatod a gép konfogomat. :D -
#35204 Lehet, hogy ez az a pálya. -
#35203 Azon gondolkoztam hogy melyik pályán hasznosíthatnám ezt a teher vonat AI-t... Eddig csak a Rotterdam pálya jutott az eszembe... :D -
#35202 Szerintem valaki csak tesztnek csinálta ezt, vagy az az ö teszt pályája... a fene se tudja... :D -
#35201 Erre én is kiváncsi vagyok... -
#35200 Kár, pedig már meg van a hof fájl is hozzá, feltöltöttem ide, már csak a pálya kéne. :D -
halaszfi #35199 Tudtommal nincs ilyen map. -
#35198 Ezt talltam az egyik busz mappájában, ez a pálya elérhető már valahol? -
#35197 köszönöm:)) nagyon tetszik:)) -
halaszfi #35196 Akkor jó, hogy kiraktam. Nekem bejött... -
gylacus #35195 Igen, én csináltam :)
Letöltés
Majd írd meg, hogy tetszett! -
#35194 Húhúúúú most látom az omsi.hu-n kiadtak egy tehervonat AI-t. :D nah ha azt valaki kifogja akkor szídkozodhat, főleg ha jó hosszú, mert a menetrendjének annyi... :D -
#35193 Valaki be tudná nekem linkelni azt a Rollband csomagot, ami a Setra Ul 215-höz készült és a Kreis Wehlen-t tartalmazza? -
halaszfi #35192 Nem. Csak hogy ha lua, akkor megeggyezik a Railworks-el, és akkor konvertálnék bele. Nem szeretnék egy másik programnyelvet megtanulni... -
#35191 Tudtommal object pascal. :D Vagy ez most csak a srácnak szólt? :D :D -
halaszfi #35190 Ez nem olyan egyszerű dolog. Nem csak annyi, hogy van egy modell és már szuperál, minden működik. Kell hozzá programozó tudás, valamint ész, hogy a dolgokat össze tudd rakni a fejedben, a programozásnál az összefüggéseket lásd. Javaslom, hogy nyisd meg valamelyik busz .cfg fájlját a jegyzettömbeddel, (ezt a modell mappában találod) és nézd meg, hogy mennyit értesz a sok hülye szövegből.
Ehez kapcsolódik: az OMSI milyen programnyelven alapul? -
generalGGabe #35189 hát, ha még a progik nevét sem tudod, jobb, ha bele sem fogsz.
Tudsz egyáltalán modellezni? -
misiw12 #35188 igen
-
generalGGabe #35187 modellezőprogira gondolsz? -
misiw12 #35186 Sziasztok!Nem tudnátok segíteni hogy mi annak a programnak a neve amivel lehet buszt csinálni az OMSIba.Aki tudja annak a programnak a nevét az írja meg. -
#35185 Igen, sok sz*r kell leszedni hozzá, én el is kezdtem, de utána meguntam hogy az egyik linken még volt vagy 8 amit le kellet volna hozzá szedni... Biztos lesz olyan jó szívű emberke aki összegyűjti de én nem... :D hiába csábító a pálya :D -
#35184 Most nézem, az egy külön addon:
Ez az -
#35183 Pont ezt akartam írni. Képek alapján nagyon jónak tűnik.. Csak hát ne kellene egy csomó dolgot leszedni külön hozzá. Ha jól számoltam, 24 kiegészítő kell hozzá. -
#35182 Nocsak, lehet lesz végre egy normális magasságú felsővezeték... :D bár úgy látom, hogy ehhez is össze kell szedni 826 külön cuccot. :) -
#35181 Egész jó pálya !
Igaz menetrendem nincsen és hiányol egy két Spline-t meg valami hibát is kiír de jó kis pálya önmagában :D -
>>>LETÖLTÉS<<< -
#35179 Új pálya de még nem próbáltam még, de jónak igérkezik a képek alapján... :D
Velbert 1.0 -
#35178 Sziasztok 1 kicsit OFF de ha vkit érdekel nyitottam 1 témát itt a link
Euro Coach Simulator -
#35177 Az omsiba modellezés, és modell berakása a játékba 2 része: (infók az omsigbm.ewk.hu oldalon)
-
#35176 Igen, mert nagyon hangulatos kis pálya, nekem nagyon tetszik. :) -
halaszfi #35175 Berlinnél kicsit jobban fut. De a pálya kárpótol. -
#35174 Üdv!
Gothenberg pálya mennyire gépigényes? -
#35173 Köszi a segítséget !
Jó ez a pálya úgyhogy vonatoztam is egy kicsit :D -
gylacus #35172 Kreis Wehlen (Letöltés) -
halaszfi #35171 Elvileg nem fogja kiadni, privát munka. -
#35170 Tudtok nekem olyan pályát mondani ahova be lehet rakni vonatot ?
Mert ezzel a Moges pályával nem boldogulok....
Köszi előre is a segítséget ! -
Zoliikp #35169 Akkor valami mást is "elbaltázhattam", mert régebben a V43-as sem sikerült...
Most bemásoltam, és lett szép, új vonatom.
Igen, Moges pályán próbáltam akkor is, és most is. -
#35168 Őőőő...nekem eddig sose kellett hof fájl hozzá, beraktam a Flirt.zug-ot az ailistbe és kész. :D -
#35167 Szerintem a Moges pálya lesz az. -
#35166 Ez melyik map ?