63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gylacus #35846 Nem kell kétóránként megkérdezni, attól nem fognak többen érteni hozzá. Majd ha valaki ért hozzá akkor szól :) -
eddin #35845 Valaki nem tudna nekem egy olyan módosítást csinálni az Ikarus 260 BKV MOD 2.0-hoz hogy legyen a buszon hangos utastájékoztatás? -
SnyperDv2 #35844 Köszi :) -
rubber785 #35843 Te is félreértetted! A valóságban nem festették be azt a részt a volánoknak megfelelően.. így olyan sima let.. pedig ott van az a törés lámpáknál.. csak érdekesség képpen mutattam meg! Főnök! ;) -
Routeres #35842 Polgáron lőttem egy rakás textúrának ideális fotót kerekekről. Igaz, hogy Ikarus találka volt, de talán találsz köztük használhatót: Katt -
SnyperDv2 #35841 Amúgy igen :D Tehát úgy akarom megcsinálni hogy majdnem minden része külön és egybe is festhető legyen :) Amúgy rába kerékről tud valaki majd képet készíteni pont merőlegesen max 2048x2048 ba? Mert amit én lőttem már el van kicsit fordítva és nemtudom használni :( Vagy akinek van ilyen kereke vagy tud csinálni azt is megköszönném :) -
Routeres #35840 Főnök, a képen a SketchUp-ban látható készülő modell van. Majd kiadás után mindenki kénye-kedve szerint átfestheti, olyan homlokfalat csinálhat neki, amilyet akar. :) -
rubber785 #35839 félreértetted.. nem a modellről van szó, hanem a homlokfal festéséről! a fekete rész vedd szemügyre! -
Hajrá! Itt a remek alkalom hogy megcsináld ilyen szépre! Találsz leírást modellező programokhoz, bekonvertáláshoz, már várom a buszodat. -
Alias Pingvin #35837 http://omsihu.wordpress.com/2012/02/26/ikarus-c60-beta/
erre gondolsz halaszfi? -
Esetleg ha valakit szépen megkérsz talán segít neked kézi váltósra megcsinálni! -
Alias Pingvin #35835 Pont az a baj,hogy automata! -
Van automataváltós is... -
Alias Pingvin #35833 Ennek a hátsó lámpája nem olyan mint igaziból....!Szóval ez nem is teljesen az a busz,a másik meg ez automata váltós! -
halaszfi #35832 C60 az omsihu-n van, C56-nak Vbusos modellje van, nincs bekonertálva. -
Kapos volán #35831 http://omsihu.wordpress.com/2012/12/21/ikarus-260-kzns-pack/ -
Alias Pingvin #35830 Akkor légyszíves küld el a letöltő linket!
Köszönöm -
SnyperDv2 #35829 Bőven ráér hónap végéig tanulnom kell úgyis csak nem bírok nekiállni :/ De Nagyon hálás vagyok minden segítségért :) -
Kapos volán #35828 Szia én tudnék képeket készíteni de csak a jövő héten :) -
Ha olyannal utazok akkor fotózok neked. -
SnyperDv2 #35826 A másik meg nagyon örülnék ha valaki tudna csuklós rábáról belülről képet csinálni a csukló környékéről :) (sárhányó, ülések, padló, csukló, ajtó stb.) Aki tud annak előre köszönöm :) -
SnyperDv2 #35825 Sajnos nem tudok jó minőségbe modellt gyártani mert így is a fele mindig Legó lesz, és az általam mért méretekkel dolgozok, és sajnos egyik busz típus sem áll a rendelkezésemre + szerintem ikarusokból elég volt, így próbálok másfajta modelleket is elkészíteni :) -
Van olyan modell, minek csinálna? -
rubber785 #35823 Ez a Rába busz így sokkal szebb lett volna..
-
Alias Pingvin #35822 Kedves SnyperDv2!
Azt szeretném kérdezni tőled,hogy tudnál majd egy Ikarus C60 vagy C56 típusú buszt is csinálni?Válaszod előre is köszönöm. -
Segítséget kérnék.
Elakadtam egy menetrend készítésében.
A problémám az, hogy ha az AI busz beér az egyik végállomásra, nem hajlandó megvárni az indulási időt (lenne kb 9-10 perc tartózkodása), hanem azonnal átfordul az indulási oldalra, és megy tovább. -
eddin #35820 Valaki nem tudna egy olyan módosítást csinálni az Ikarus 260 BKV mod 2.0-hoz hogy legyen hangos utastájékoztatás? Illetve még egy kérdés, hogy azt meg lehetne-e oldani ezzel a busszal, hogy az ibis droid kiírja a késést, mint például a D92-esnél. -
11 hozzászólást kellett volna csak visszaolvasnod... -
feri259 #35818 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_4_9_n26xcx9qg0.png
Nem tudjátok ilyen kresztábla készült?A Nemolusban nem találtam.. -
Szép, letisztult, nem úgy mint a játékba belehányt magyar buszok többsége.
Majd konvertáláskor Te is figyelj a pixelhibákra (fénytörés). -
madigergo #35816 Ilyen láthatatlan fal dolgot mi szokott okozni?
-
madigergo #35815 Ahha, így próbáltam, de nem jött be nekem.. :(
Olyan nehézkesen ment, hogy szép legyen.. a legkisebb kör, amit emelni tudok, az a 2m ugye. (vagy csak nálam? Mert 1m-re állítom, akkor nem müxik'.) És a 2m-es körrel alá teszegetni bonyolult számomra. Hol kifigyel a beton fölé, hol túlságosan besüllyed... Hiába állítom ugye adott méretre, ahol egy út emelkedik, ott nem tudom pontosan megcsinálni... :( -
Kapos volán #35814 Szia nagyon szépen kidolgoztad a Rábát grat.
Ilyenfajta buszokat is tudsz csinálni??
http://busztipusok.hu/raba/102-02.jpg -
halaszfi #35813 Elösször út, utána aláemeled a földet -
madigergo #35812 Ti hogy szoktatok emelkedőt csinálni? Először az utat?
Most próbálgattam, de elég körülményesnek tűnik. Van erre valami jó megoldás? -
Haulin #35811 Még oda nem jutottam el, azt hiszem kb 11-12 km-ig jutottam el (mmint a tervezett útvonal). Legutóbb csináltam pályát, azon a leghosszabb járat 9km volt, de több dolog volt rajta ( mivel az szimpla városi pálya volt). -
halaszfi #35810 Menetrend van? -
Haulin #35809 Játék betöltésénél is, illetve szerkesztőben is. Most tettem újra, de ugyan azt a hibát írja ki. :/ -
halaszfi #35808 Kérlek. Nézz visszavegy kicsit! Off topikban van link, 3-szor írták. -
Alias Pingvin #35807 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=35773