63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Aki esetleg nem szeretné látatlanba letölteni Nekik itt egy videó MAN_SL202 V2.5
Letöltés a leírásban -
Gépigénye eléggé az így is.. Lehet ezért nincs videó? -
Ja de ahogy nèzam senki se veszi frl videora szval POÉN -
Az szép hogy egy pályának nagyobb a gépigénye , mint a játéknak :)
Meg legalább egy videót mellékelhettek volna mellé , hogy mégis csak milyen a pálya , meg a busz , meg a bemondások :)
Meg most megnéztem , és ha minden igaz akkor durván egy euró 300 ft ( ha nem jól tudom javítsatok ki :) )
És azért 25 euró az már 7000-7500 ft és azt sem tudod hogy mégis milyen a pálya. Szóval ez egy vicc !! -
Szép :)
Csak az a fránya trilex kerék lenne rajta :) -
szivaktibor199 #36456 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575440_430906580338808_1309796360_n.jpg
Erről tud valaki valamit ? -
MAN SL202 v2.5
<<Letöltés>>
-
Zoliikp #36454 Csak kíváncsiságból megnéztem a linket.
Egy apró, jelentéktelen sor keltette fel az érdeklődésemet:
Systemvoraussetzungen
Hauptspiel OMSI – Der Omnibussimulator
Prozessor mind. Dual-Core 3,0 GHz
Grafikkarte mind. 1024 MB (Direkt X)
Betriebssystem Win XP/Vista/7/8
Freier Festplattenspeicher 4 GB
Arbeitsspeicher mind. 4 GB
Ezek szerint nagyobb a gépigénye, mint az alap játéknak...
Vicc. -
Szerintem nincs... 
-
Nem mint ha megakarnám venni, de van erről a pályáról és buszról videó? Mert a Youtube-n eddig nem sikerült egyet se találnom... -
hát nem tudom. én az összes fizetős cuccal úgy vagyok, hogy először letöltöm, és ha elég jó megveszem (ha megéri). magával az alapjátékkal is ezt csináltam. -
Jaj nekem rossz helyre írtam. Tárgytalan :)( -
Üdv lehet kormányt használni hozzá? Milyen a kormányzás ? Jobb mint az ets 2 nél ? -
Biztos, hogy lesz. Szinte az összes aerosoft FS kieg megtalálható warez oldalakon. Ez a 25 euro sztem valami vicc. Rengeteg munka van vele, de ne viccelődjünk már. Ennyiért komplett AAA játékokat szoktak adni. -
Egy vonalért, meg a nyüves buszért amire sokan vártak már, de fizetőssé tették, meg apróbb kiegészítőkért...
----------
Kíváncsi lennék arra hogy lesz-e olyan bátor jelentkező aki megveszi ezt a pályát, és felteszi egy fájl megosztóra. :D De van olyan érzésem hogy nincs ilyen... :D
----------
@Routeres: Ha ezek kérnek 25 € a pályájukért... Akkor ti mennyit kérnétek érte? 50-100 €-t? Mert részletes az utolsó fűszálig és még gép barátabb a pálya?? Plusz van hozzá több járat is, nem csak 1. :D -
1db vonalért 25 euro? Aerosoft.... -
Routeres #36445 Akinek esetleg volna 25 felesleges Eurója kiegészítőre, annak ajánlom figyelmébe: OMSI Add-On Wien - Der Hochflurbus LU 200
A kiegészítő a bécsi 24A járatot tartalmazza 2005-ös állapotában, valamint egy Gräf&Stift LU 200 M11 típusú (rém unalmas) VÖV szabványú buszt. A típust 2007-ben vonták ki a forgalomból.
Tulajdonságok:
- LU 200 autóbusztípus - a Wiener Linien-nél szolgáló buszhoz hűen elkészítve
- valós, 24A járat 2005-ből
- kb. 350 új objektum
- valós villamosok és épületek a legnagyobb hitelesség érdekében
- 3 különböző járatvezetés valós menetrenddel
- eredeti Wiener Linien megállóbemondások
- valódi bécsi kötöttpályás járművek
(csak példaképp, nem azért, hogy fényezzük magunkat, de Börzsönyben majdnem csak és kizárólag saját készítésű objektek lesznek, és a türelmeteken kívül nem kérünk mást... pedig bőven kotlunk rajta már egy éve...) -
01-03 fototexttel :)
kép2
kép3
kép4 -
Én ahogyan észrevettem mások a motorhangok , meg szerintem más motor is van benne mert ez így most megy kb. 90km/h-val , a V2.0 meg megy vagy 70-el mert abban MAN D92-es motor van
De lehet hogy más a különbség , de én csak ezt vettem észre... :D -
Amúgy nem igazán találtam rá választ, de mi a változás az SL202 2.5-ös verziójában? -
köszi! -
Feltegyem nektek más fájlmegosztóra ? :) -
Megvárod míg letelik a 10 másodperc, majd piros gombra kattints, és indul a letöltés. -
ez most kifogott rajtam. innen hogy töltök le? -
sirenato #36437 Tudnál küldeni lécci egy másik linket? Köszi
-
Jah értem, lehet :D -
én most töltöm lefelé :)
Igaz 10 perc , de jobb mint a 40 perc , amikor az előző verziót töltöttem le :D -
Kijött a MAN SL202 v2.5-ös verziója. De a régit törölni kell mielőtt felteszed ezt. :) -
Vannak ilyen pályák ahol baloldalt vannak a megállok és nem jobb oldalt, ez a busz biztos hozzá készült. :) -
Meg lehet állni , csak akkor az utasok átmennek a bal ajtóhoz :)
Amúgy vannak olyan pályák , amik direkt ilyen buszokhoz lett készítve :) -
De miért baloldalon vannak az ajtók? Hát így hogy lehet megállni a buszmegbe? :O -
Kijött egy új Béta busz. Mercedes-Benz O.405.
-
Üdv,
Golaz-Liaz 5256-hoz ugye van automataváltó mód. Én mindent lecserélek, de mikor elindítom az OMSI-t és ki akarom választani a buszt, ERROR-ozik..
Nem értem miért. Valaki tapasztalta már? Segítsen aki tud. köszönöm! -
SzerBusz! Üdvözöllek a közösség nevében!
A játékhoz amennyiben eredeti formátumban van meg, kaptál kezelési leírást. Az EVM féle verzióban ráadásul magyar változatot. Azt el kell olvasni a játék előtt, alatt, közben és el kell sajátítani a benne leírtakat. Ha ez nincs, vagy ezzel nem akarod, akkor a topik tetején ott van, hogy "Kezdők olvassák át a .... ", ott megtalálsz mindent. Ha így sem megy a dolog, akkor keress rág google-ban. Ha itt sem találsz semmit, vagy végkép nem tudod megoldani, csak akkor kérdezz itt, ugyanis a közösség nem azért van, hogy mások helyett dolgozzon és a kezdő kérdések óráját sem itt tartjuk.
Kérlek szépen, minden problémád esetén így járjál el, előbb magad, ha nem jön össze akkor az internetet kutasd át, majd csak később írj ide, ha végkép nem tudod megoldani. *
Még egyszer üdvözöllek, kellemes fórumozást!
Erlau Trans
Házigazda
* eme hozzászólás álljon itt példának minden kezdőnek!
-
Köszi :) -
gylacus #36426 fent ott van a piros szövegnél, kattints rá a linkek be feliratra, és olvasgass az ott található dolgok közül. Meg fogod találni a választ a kérdéseidre. De ha megsem, akkor kimásoltam az 1. linkről: (kattints)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IBIS rendszer:
Viszonylat, és járat megadása:
A készülék gombjai segítségével is megadhatóak, de az egyszerűség miatt a billentyűzetről való működtetést ismertetem.
Első lépésként nyomd le a CTRL-t, és tartsd lenyomva, majd a numerikus billentyűzeten nyomd meg a " * " gombot.
(Ezzel úgynevezett fogadó módba állítottad a gépet.)
Tartsd továbbra is lenyomva a CTRL gombot, és a numerikus billentyűzeten lévő számokkal add meg a viszonylat számát amin közlekedni szeretnél. PL.: ha a 76-os busz szeretnéd vezetni, akkor a viszonylatszámot így add meg: 07600, majd nyomj egy Enter-t szintén a numerikus billentyűzeten.
Most már megvan a viszonylat, állítsuk be, hogy a kezdő, vagy a végpontról induljon a járat.
Ennek a megadásához ismét tartsd lenyomva a CTRL billentyűt, és a numerikus billentyűzeten nyomd meg a " / " jelet, majd gépeld be hogy 01, vagy 02 attól függően, hogy honnan szeretnél indulni.
Az előző 76-os példánál maradva ez a következőket jelenti: ha 01-et ütsz be, akkor "Einsteindorfból mész Krankenhaus-irányába. Amennyiben 02 kódot ütöd be akkor természetesen fordított a sorrend, tehát Krankenhausból mész Einsteinsdorfba.
Az újabb (kockalámpás) típusokon lévő IBIS gép már "okosabb" mint elődje. Itt már nem kell külön beállítani sem a járatkódot (Iskolabusz, Utasokat nem szállít, stb), sem a járatszámot, mint a régebbi (kerek lámpás) kocsiknál rendszeresített, a szélvédő fölött bal oldalon elhelyezett kis eszközzel, mert a gép már tudja. Miután ezzel készen vagy a képernyőn lévő felső menüből válaszd ki a kis papírlapot ábrázoló ikont, és válaszd ki ( az előző példánál maradva a 76-os viszonylatot, majd az alatta lévő legördülő menüből az 1-est. Válasz egy indulási időpontot, és OK! Ezzel gyakorlatilag mindennel készen vagy, már csak időben be kell állnod a megállóba, beszállítani, és már szállíthatod is az utasaidat. -
? -
gylacus #36424 "Kezdők olvassák át a "Linkek be" pont alatt található oldalakat!"
-
Robi546 #36423 Már rájöttem,hogy csak skin,na mindegy. :D -
Sziasztok most kezdtem el játszani a játékkal de nem vágom ezeket a járat számokat hogy kell beírni és mit?