63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #36541
    Csak azt magyarázza már el nekem valaki, hogy egy olyan ember aki még tiszta időben is épen értékelhető videót tudna felvenni a készülő pályáról, buszról, az miért nyomja be még az esőt is a videó készítés idejére..... így nézhetetlen egy csomó előzetes, WIP videó....
  • omsifan
    Köszi! Kipróbálom. :)
  • Erlau Trans #36539
    Frissen telepített rendszer (Windows XP nem eszi annyira a gép erőforrásait, OMSI-ra ez nekem jobb kicsit), Game Booster, CPU Controll, futó folyamatok között az OMSI prioritása a legmagasabban, indítás előtt valami memória defrag. Vinyó töredezettségmentesítve legyen, Game Boosterrel törmentesíteni az omsi könyvtárat..... ha nem akarsz rendszer telepítéssel foglalkozni, akkor telepítsd újra az OMSIt először, és semmit ne tegyél fel, csak alap berlini pályán próbáld ki....
  • gylacus
    vegyél jobb gépet
  • omsifan
    Sziasztok! Rég jelentkeztem már, főleg azért, mert semmi kedvem a játékhoz. Ez amiatt van, hogy akármit próbálok, 15-20 FPS-nél nincs több. Grundorfon van 30, de az meg már kezd kicsit unalmas lenni. Mit lehet ez ellen tenni? Tavaly nyárig jó volt, azután kezdte ezt el...
  • gylacus
    Másodjára full sebességgel jött le.
  • Zoliikp
    Csak kérdezősködésből:
    a régire másoltad, vagy azt letörölve tömörítetted ki a 2.5 verziót?

Tudjátok, pici előrelátással meg lehetne előzni ezeket a "bakikat":
    -kitömörítés előtt megnézem a benne lévő állományt;
    -amennyiben a mappa neve ugyan az, akkor létrehozok egy -akár 2.5-t nevűt, és abban másolom a tartalmát.
    Ezzel a manőverrel elkerülöm, hogy a régi elvesszen, és ha nem tetszik, vagy hibás az új, egyszerűen kuka...
    Egy apróságra figyelek még:
    megnézem a bus-fájlban azokat az adatokat, amelyek a kiválasztó panelen megjelenik, és módosítom azt, ha megegyezik az eredetivel.

Bemásolom a hof-fájlokat, és kész...
  • 0165
    Szerintem is a DTF lesz.
  • ccv520
    Nem így értem, hanem, hogy nekem melyik kiadás van meg belőle, de valószínűleg a DTF.
  • 0165
    1.1-es
  • ccv520
    Elvileg arra csináltam... (nem tudom, melyik változat van meg)
  • 0165
    Jó lesz DTF-hez is?
  • Joybull
    csak pont azoknál a buszoknál amik tetszenek
  • Joybull
    Köszi
  • ccv520
    Készítettem a Lion's City-hez fiktív Nógrád volános átfestéseket, és módosítottam a lámpa textúráját. Ha érdekel valakit, feltöltöm. :)
  • Geri556
    Ikarus 415 v2.0-ás hangok.
  • Geri556
    Hamarosan lesz új link.
  • Omsifan1225
    Nálam is működik a letöltés :)
    Elfogadtad a felhasználási feltételeket ?
    Mert tudom hogy én is csodálkoztam miért nem tölti le , aztán rájöttem hogy el kell fogadni a felhasználási feltételeket :D
  • bpo451
    Az a baj, hogy nálam minden busznál ezt csinálja :)
  • kem001
    Nálam jó a link. Bejön az oldal, majd betölti a fájlt, ott elfogadod a felhasználáso feltételeket, majd Download. Elkezdi letölteni böngészőn belül, majd ha végez, kéri a mentési helyet, és ennyi.
  • szikszaicsabi
    Ez amúgy busz függő.
  • labbi
    Szia!

Sajnos, tényleg nem jó a link, pedig kiváncsi vagyok az újabb hangokra. Esteleg próbáld meg a data.hu-ra feltölteni. :)
  • sirenato
    Hali! Miért adja be ezeket amikor betölteném a MAN SL202 v2.5.-öt?
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_6_gyaitugk79.jpg

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_6_vg1dounkxa.jpg
  • bpo451
    Jegyezd meg, melyik járat, melyik fordát vitted, és a végállomáson állítsd be újra a következő indulásra.
    Kicsit macerás ezt minden menet végén eljátszani, de igazából nme tudom miért csinálja ezt.
    Nálam is előfordul ilyen másik pályán.
  • Joybull
    Sziasztok. Abban kérem a segítségeteket, hogy amikor fordulok egy járattal (MOGES pálya, de volt már máshol is) nem frissül a menetrendem. Így nem tudom mikor kellene indulnom. Feljön a felirat, hogy vége és melyik megállóba mi volt aztán a menetrend változatlan, nem adja a vissza utat.

Ilyen estben mi a teendő? van valami technika amivel ez kiküszöbölhető?
  • sirenato
    Igen le töröltem
  • halaszfi
    Akk mindegy.
  • matesz19
    Hát akkor tedd be magadnak... :D Csak az az egy hátránya van hogy nem lehet beállítani hogy mikor kezdje el a viharhangok lejátszását, ha nem esőre állítod és akkor már is adja a hangot. De több mint a semmi. :D
  • Omsifan1225
    A mostani időhoz pont ideális lenne
  • Renault Agora
    Köszi. :)
  • matesz19
    Törölted az előző verziót?? Mert lehet azért hozza be az összeset, mert felül írtad...
  • matesz19
    Én csak erről tudok: Vihar hangok. :)
  • Renault Agora
    Sziasztok! Az omsiba lehet csinálni valahogy villámlást vagy van rá ilyen mod?
  • GMI
    Nekem a tárhellyel van gondom...
  • Geri556
    A javított link sem jó ?
  • GMI
    Nekem nem jó a link.
  • bpo451
    A 244 a Sugár felőli oldalon jár
  • halaszfi
    Ha az örs árkád felöli oldalán jár, akk tudok segíteni. A 277 miatt, azzal dolgozunk.
  • bpo451
    Ha ez valamit segít, találtam Árkád és Sugár objektumot
    Nem tudom milyen minőségű, nézz bele :)
    Ha kész vagy a pályával, tudok hozzá csinálni hivatalos, valós menetrendet a 244-es vonalra.
  • gabcsibkv
    Alap Spandau 89 alappálya.