63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• halaszfi
    Tényleg fasza. De mér ilyen rondák a cseh buszok? ;D
  • nico79
    Köszönöm,majd kiokoskodom.

Talán jól számolok. Még egyszer köszönöm
  • Routeres
    Eszméletlen élethű, szép, részletes pálya. Gépigénye kb. mint Szczecinnek.
    Ékes példája annak, hogy nem kell egy pályának fizetősnek lennie ahhoz, hogy jó legyen.
    Nagyon odatették magukat a készítők.
  • gcs7e7
    Pra¾ský Citybus - Linka 235
    http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=37&t=3519#p71177
  • sirenato
    sl202
  • sirenato
    Van Man nl202-höz ajtó csengő?
  • Tappancs83
    Küldöm az én billentyű beállításaimat, próbáld meg azzal.
    Ajtó nyitó gombok több buszhoz is
    Ezt kell bemásolnod ide: C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Inputs
  • sirenato
    Rájöttem,hogy kell! Ha elkezd ugrálni akkor külső kamerára kell váltani, és abba hadja
  • sirenato
    amúgy most úgy töltöttem be a pályát,hogy busz nélkül és most még tökéletesen megy. Meg az az egy gond van, hogy az ibis mikor olyan kedve van akkor automata lesz,és ez nem sokszor van így. Nem tudom,hogy ezt meglehetne valahogy oldani?
  • halaszfi
    http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&threadID=3164&pageNo=5

Folytatódnak a munkák: már lemegy a metró a föld alá, ehez kapcsolódik egy új funkció: Egy spline segítségével ki lehet vágni egy részt a terepből. Alagutaknál jó lesz, így remélem nem fog benn is esni.
  • sirenato
    amúgy most űgy töltöttem be a pályát,hogy busz nélkül és most még tökéletesen megy. Meg az az egy gond van, hogy az ibis mikor olyan kedve van akkor automata lessz, és ez nem sokszor van így. Nem tudom,hogy ezt meglehetne valahogy oldani?
  • Zoliikp
    Próbáld ki.
    Nekem, igaz soha nem ment 40 fölé, 85-re állítottam.

De inkább az egyéb lehetőségekkel érdemes játszani:
    -kevesebb látható gyalogos;
    -kevesebb parkoló jármű;
    -kisebb látótávolság;
    stb...
  • sirenato
    például mennyire rakjam? 60? Most van 30-on
  • sirenato
    Ki próbáltam egy másik pályán (Rheinhausen) és tökéletesen ment
  • Renault Agora
    Sziasztok! Az eredeti Spandau maphoz van BUSE hof file?
  • gylacus
    Az Ikarus 260.32-ben már most is úgy van, a passengercabinban majd talán később turkálok :)

http://scr.hu/0dgq/yqarj
  • Zoliikp
    Egy lehetőség még van:
    -a bus-fájlban javítsd az elérési útban a passergercabin.cfg-t passengecabin_hk.cfg-re.

Nem biztos, hogy minden klappolni fog, akkor már a cfg-ben kell turkálni, legalábbis az állóhelyeket átmásolni...
    Jelezd, mire jutottál.
  • gylacus
    Próbáld kisebb gépigényű pályán.
  • sirenato
    A Berlin Spandau V2.0-nál ugrál azt hiszem a Hahneberg nevű végállomásnál
  • gylacus
    Korábban próbálkoztam az összes állóhely kitörlésével, de akkor elég hamar megtelt a jármű :D

De nem baj, talán majd kisakkozom egyszer.
  • Zoliikp
    Ez eléggé veszélyes művelet, mert nagyon hamar hibával kivág, ha pl . a jegykezelés, vagy felszálló pozícióját sikerül törölni.
    Célszerű a készítőtől elkérni az eredetit, -mert ez egy mod-, vagy letölteni az előző verziót a buszból.
  • Zoliikp
    Lehetséges, hogy páran nem fognak egyetérteni velem, mert ez csak szubjektív megállapítás:
    -minél tisztább-élethűbb hang kerül egy-egy busz "alá", annál jobban falja az erőforrást...
    Így van ez a 2.5 verziónál is.... Tetszik ez a verzió, de több FSP kell neki.

A pályát ugyan nem írod, de általában több dolog "történik körülötte", mint hogy csak végállomás lenne.
    Próbáld ki, hogy mikor ugrálni kezd, nézetet váltasz, pl. külsőre. Jelezd az eredményt...
  • gylacus
    Egyes Ikarusokban nagyon zavaró, hogy előre beállnak és nem lehet tőlük látni. Hogy lehet kisakkozni, hogy a "legelőrébb álló" utas pozíciója melyik, hogy ki lehessen törölni?
  • Zoliikp
    A busz passergercabin.cfg-jében.

De erre ne úgy gondolj, hogy a megadott 30 helyett 40-t írsz.

Ismerned kell azokat a pozíciókat, amelyekre az új utasok "kerülnek".
    A megadott adatokból ki lehet "okoskodni", csak ellenőrizni nehéz, mert pont oda, és akkor nem fog utas kerülni...
    És lesz olyan, mintha kétfejű-négykezű lenne a kedves utas...
  • GMI
    Nem sajna, erre is csak úgy bukkantam rá.
  • rkrisz99
    megtudjátok mondani az ikarus 415-ös 3. ajtó doorfront-ját?
    ekőre is köszönöm
  • gylacus
    Le kell tölteni az OMSI Addon Manager-t. Utána csak megnyitod dupla kattintással.
  • sirenato
    A .ams fájlokat hová kell berakni?
  • Pepe1980
    A GMC-t nem tudod hol tart?
  • sirenato
    Már lejjebb és feljebb vettem de még mindig ugyan úgy ugrál és ezt adja ki.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_7_by2gju1aq0.jpg
    Vagy lehet hogy végállomás miatt ugrál?
  • YoGabN
    elég király kis gép lesz..:)
  • GMI
    Érdekesség...
  • halaszfi
    Beszéltem Nagy Ivánnal, a Virtual Transport vezetőjével, és 25-e után meg lehet venni a bécsi kiegészítőt annak, aki nem sokalja. A folytatást az Off topikba írom...
  • matesz19
    Ti már találkoztatok hasonló szellemmel mint a CCV-520-as kolléga?? :D A Társalgón találtam ezt a képet . :D
  • [HUN]FaTaL
    Alacsony az FPS, vedd lejjebb a grafikát.
  • sirenato
    Miért van az, hogy a man sl202 v2.5-ös elkezd ugrálni, aztán meg hibát ír ki
  • fjx235
    Az lenne a kérdésem,hogy a szerkesztőben a "signal RTS" fül mire való és hogy kell használni?

köszönöm
  • nico79
    Sziasztok

Azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudnám beállítani,hogy többen férjenek fel a buszra?
    Köszönöm
  • sirenato
    Hello! Készült már ilyen pálya az OMSIhoz? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_6_t4k1te2iln.bmp

Az az egy biztos, hogy valamilyen Berlin Spandau szerűség lehet.
  • matesz19
    Ezen már én is elgondolkoztam jó párszor... Lehet úgy van vele, hogy az esőtől esztétikusabbá válik a pályája vagy csak neki tetszik hogy esőben vezethet... Ez olyan mikor nyáron 40 fokban csinál valaki egy olyan videót/képet amin egy téli pálya van... Értelme nincs sok, csak annyi jól néz ki azt ennyi...