OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pályán nincs olyan rész, ahol nem jár busz. Az üres részek alatt az utak menti semmit értem.
A településeket majd G.Gabe veszi kezelésbe, az én dolgom a környezet.
Szóval ha majd kiadás után valahol a betondzsungeltõl távol épp a 6. gangot kapcsoljátok gondoljatok rám. <#nevetes1>#nevetes1>
http://goo.gl/gd6Zi5
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

I Airman...
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
East Vaena - Beta 0.0.4
Wankendorf V1.00
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
omsigbm.ewk.hu
De neked ez lesz a baj amit mondtam hogy amit fel használtál a modell-hez azt csak belülrõl lehet látni kívülrõl már viszont nem de deep exnek van egy jó tulajdonsága mint a 3ds max-nak is 😄
De a deep ex be meg bírod nézni ha konvertálod hogy fog ki nézni a játékban vagy is hogy fogod te látni 😊 itt van két kép és az mindent el árul hogy mit kell be állítanod hogy lássad amit mondtam 😊
Képek:

3ds maxban meg mikor le rendereled akkor látod hogy mit lehet látni meg mint nem és a játékban is úgy fogod látni 😊 ha kell mutatok javitásra is képet õ csak ezekkel van baj mással nincs ????
Csak mert a vége az lesz hogy nagyon FPS zabáló lesz a pálya, és nem lehet majd rajta játszani rendesen a sok objektum miatt... 😞
omsigbm.ewk.hu
Továbbra is hiába próbálkozom az editorban egy adott vonalra menetrendet csinálni, mert bármilyen idõpontot is írok be elsõ indulásnak, az editor vissza dobja 0:00-ra.
Tudja valaki, hogy mitõl van ez, és mi a megoldás erre?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
- a padka nélküli útszakaszon elütök 1 km alatt vagy 15 embert a játék szerint
-lejtõn felemelkedik a busz, s úgy halad tovább 500 méteren keresztül mintha magasabban lenne az út, noha a busz a levegõben van!
Ezen hibák csak az asztali gépemen fordul elõ!
Kezd FPS zabáló lenni!
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Van rengeteg képfeltöltõs oldal keresgélj, Google a barátod.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Kedvenc <#vigyor0>#vigyor0>
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
De G.Gabe melózik, én meg tanulok. Szóval így hétköznap nagyon nincs rá idõ, csak hétvégenként.
Amúgy a környezettel nincs már sok meló, kevés üres rész maradt. A települések viszont nincsenek befejezve, menetrend is kell még.
2 hónap még kb.
Hogy áll a pálya? Sok munka van még vele?<#confused>#confused>
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Hát gyerekek,a Mátra-fiktívet hagyom a fenébe! A börzsönyt nem csak felülmúlni, de még megközelíteni a 50 %-át sem tudom!
Volt már sündörségi autó, mentõ, szûzoltó viszont még nem.
Zolika, JXBELL, LMG-123 trió elhozta nekünk azt is:
Én is próbálom magyarítani Zoliikp hozzáaszólásai alapján alapján...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az utastájékotatót, hogy lehet bekapcsolni?