63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Setra S215UL fűtés javítás -
Routeres #36780 Az utóbbi. -
buszosatesz #36779 Akkor jó, köszi. Már csak az a kérdés maradt bennem, hogy amiket feltüntettek árak (letöltős 20, dobozos 25 euró), az az omsis, vagy az omsi nélküli ár? -
Routeres #36778 Nem, csak hülyén fordítottam.
Egy egy olyan csomag lesz, ami tartalmazza az OMSI-t és a bécsi kieget. De a bécsi kieg természetesen külön is megvásárolható lesz. -
buszosatesz #36777 "*Mit fog tartalmazni a "csomag"?
A "csomag" az OMSI alapverzióját és ezt a kiegészítőt tartalmazza. Elsősorban azoknak szánjuk, akik még nem vették meg az OMSI-t. Pontos adatokkal később szolgálunk."
Szóval, ha én már megvettem az OMSI-t, akk kvázi még egyszer meg kell venni? Ennek nem sok értelmét látom... -
sirenato #36776 Miért adja be így a Berlin-Spandau 2012 V2.0-t a játék? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_11_x3fpqfg6p7.jpg
-
Robi546 #36775 Köszi,már meg van. :) -
padarmartin #36774 Robi546 "Save as" fülnél tudsz .x-be menteni :) -
Robi546 #36773 Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni hogy Deep Exploration 6.5.0 CAD -al hogyan tudok objektet exportálni ? Nem találok olyat sehol hogy "Export". Előre is köszi. -
Srácok! Valaki nek megvan a Setra S215-höz a fűtés javítás? Vagy valaki tudna egy linket adni? -
Routeres #36771 OMSI Add-On Vienna - The High-Floor Bus LU 200
FAQ: (magyarra ferdítve)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*Melyik OMSI verzióval fut a kiegészítő?
Az add-on az OMSI 1.0-ra épült, de az 1.03-as patch-el hozzáadásra kerülnek majd új funkciók.
*A letölthető verzió mikor jelenik meg az Aerosoft-Shopban?
Amint elérhető lesz. (Szvsz. nem egy segítőkész válasz...)
*Mit fog tartalmazni a "csomag"?
A "csomag" az OMSI alapverzióját és ezt a kiegészítőt tartalmazza. Elsősorban azoknak szánjuk, akik még nem vették meg az OMSI-t. Pontos adatokkal később szolgálunk.
*Hol lehet majd megvenni a kiegészítőt?
Mint kiadó, az Aerosoft felelős a terjesztésért. De az OMSI-hoz hasonlóan a kiegészítő a komolyabb üzletekben is megvásárolható lesz.
*Lesz kézikönyv?
Igen. A letölthető verzió elektronikus formában fogja tartalmazni minden szükséges információval együtt, mint pl. a menetrend, vagy a térkép.
A dobozos verzióhoz nyomtatott könyvecske jár majd.
*Lesznek tipikus bécsi utashangok?
Igen. Teljesen új hangfelvételek lesznek.
*Fognak a villamosok utasokat szállítani?
Igen, de az OMSI 1-ben csak a jármű elejébe szállnak fel. Az utasok odamennek az állomásra, és fel/leszállnak az első ajtókon. Az U-Bahnból kimaradt ez a funkció a teljesítmény miatt.
*Vezethetőek lesznek az AI-vonatok?
Nem. De beülhetsz a sofőrfülkébe és felfedezheted a vezető perspektíváját. A sofőrnézetek valósak, de valamennyire le lettek butítva, hogy jobban fussanak.
*Kik vezetik majd az AI-vonatokat?
Két különböző buszsofőr és villamos, illetve metrósofőr lesz.
*Lesznek késő esti járatok?
A 24A menetrendje a valós menetrend alapján készült. A vonalon 04:44-től (vasárnap és munkaszüneti napokon 05:26-tól) folyamatos az üzem egészen 0:59-ig.
*Lesz a LU 200-nak más festése is?
A Wiener Linien-nel együtt, a valóság alapján készítettük az addont. Ennek a busztípusnak csak ez az egy festése volt, és teljes, vagy nagy reklámok se voltak rajta, csak az oldalán plakátok. A kiegészítőben csak azokon a buszokon lesz reklám, amiken a valóságban is volt.
*Hogy fog működni az ajtóvezérlés a LU 200-ban?
Az utascsere az engedélyező megnyomásával kezdődik. Mind a 3 ajtó automatikusan kinyílik, ha az utasok jeleztek. A 2. és 3. automatikusan is záródik. Az 1. ajtót a sofőr zárja. Természetesen a jellegzetes gong hang is hallatszódni fog, mint ajtózárás-figyelmeztető. A pontos kezelés le lesz írva a kézikönyvben. -
sirenato #36770 megvan köszi -
gabcsibkv #36769 Töltsd le a MB O405N2-t
Download menü > Busses pont alól -
sirenato #36768 Lehetséges az hogy nálam nincs ilyen mappa,hogy TD_O405N2_Innenrollband -
gabcsibkv #36767 Ezt a 92-es vonalat a Spamdau_89 vagy Berlin pályán találod meg.
A képen pedig Innenrollband van:
Vehicles > Anzeigen > TD_O405N2_Innenrollband mappában -
sirenato #36766 Ezt hol találhatnám meg? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_11_f76jtzbi8r.jpg -
sirenato #36765 ok -
gabcsibkv #36764 pálya betöltése busz nélkül -
sirenato #36763 Hali! Ilyenkor mi a teendő? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_11_ockkmld78d.jpg -
ast00 #36762 A nagy kép elkerülése érdekében link. Most éppen egy setrát spawnoltam ide, és ez lett. Azóta ugyanazt a buszt ugyanide leraktam rengetegszer, sosem csinált ilyet. Elég fura.
És a magyaritás linkjét törölték az uploaded.netről. Valaki vissza tudja varázsolni? -
Köszönöm :D -
Elküldtem privátban. :) -
Apocalipto #36759 Még jobb :P -
Valaki a Fonts mappáját fel tudná tölteni? Mert nekem sikerült valahogy eltűntetnem :S Köszönöm -
halaszfi #36757 2 kereken. A Wiennel együtt jőn, az meg 25.-én. -
Apocalipto #36756 No, 3 hét, mindjárt itt van :) -
halaszfi #36755 Május vége. -
Apocalipto #36754 És az mikor is lesz? -
alexander1993 #36753 Ha a simára gondolsz akkor KP_cp_kneel_switch a parancs, az emeletesnél viszont ahogy nézem nincs. -
alexander1993 #36752 Milyen LC-nél? -
padarmartin #36751 Hamár hangok : -
a térdeplés LC-nél mi? -
alexander1993 #36749 Ha a térdeplésre gondolsz, akkor KY_cp_kneel_toggle. -
halaszfi #36748 Ja, elolvastam, napi pár. De így is jobb, és szórakoztatóbb. ;D -
halaszfi #36747 Tudom. Csak Erlau írta, hogy néhány óra valós munka. -
Nem néhány óra munka van egy pályával, hanem jóesetben többszáz... -
halaszfi #36745 Egyébként majd 200-an vették meg, 1000 eurót nem kapsz néhány óra alatt. :D -
halaszfi #36744 Lehet, hogy dolgozott mellette. ;D Mindegy, magánügy. 5 euró nem volt vészes. -
Arról nem beszélve, hogy nem vagyok én abban olyan biztos, hogy tandíjra ment az. :) -
"akinek tandíjra kell, pl. Usti."
Egyrészt kíváncsi lennék én arra, hogy melyik lett volna hasznosabb:
- ez a megoldás
- vagy elmenni dolgozni valahová napi pár órát.
Van egy olyan tippem, hogy a második verzióval többre vitte volna, meg azzal is, ha talán a pályára és a buszra elcseszett idő helyett dolgozik valahol... de ez az én magánvéleményem. Nekem, ha most lennék fiatal akkor is előbb jutna eszembe elmenni a tuskóva, vagy valami hasonló helyre elmenni polcot rendezni, mint bizonytalan anyagi forrásért küzdeni hónapokon át...