63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• GMI
    Setra S215UL fűtés javítás
  • Routeres
    Az utóbbi.
  • buszosatesz
    Akkor jó, köszi. Már csak az a kérdés maradt bennem, hogy amiket feltüntettek árak (letöltős 20, dobozos 25 euró), az az omsis, vagy az omsi nélküli ár?
  • Routeres
    Nem, csak hülyén fordítottam.

Egy egy olyan csomag lesz, ami tartalmazza az OMSI-t és a bécsi kieget. De a bécsi kieg természetesen külön is megvásárolható lesz.
  • buszosatesz
    "*Mit fog tartalmazni a "csomag"?
    A "csomag" az OMSI alapverzióját és ezt a kiegészítőt tartalmazza. Elsősorban azoknak szánjuk, akik még nem vették meg az OMSI-t. Pontos adatokkal később szolgálunk."

Szóval, ha én már megvettem az OMSI-t, akk kvázi még egyszer meg kell venni? Ennek nem sok értelmét látom...
  • sirenato
    Miért adja be így a Berlin-Spandau 2012 V2.0-t a játék? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_11_x3fpqfg6p7.jpg
  • Robi546
    Köszi,már meg van. :)
  • padarmartin
    Robi546 "Save as" fülnél tudsz .x-be menteni :)
  • Robi546
    Sziasztok!

Valaki tud abban segíteni hogy Deep Exploration 6.5.0 CAD -al hogyan tudok objektet exportálni ? Nem találok olyat sehol hogy "Export". Előre is köszi.
  • Pepe1980
    Srácok! Valaki nek megvan a Setra S215-höz a fűtés javítás? Vagy valaki tudna egy linket adni?
  • Routeres
    OMSI Add-On Vienna - The High-Floor Bus LU 200
    FAQ: (magyarra ferdítve)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    *Melyik OMSI verzióval fut a kiegészítő?
    Az add-on az OMSI 1.0-ra épült, de az 1.03-as patch-el hozzáadásra kerülnek majd új funkciók.

*A letölthető verzió mikor jelenik meg az Aerosoft-Shopban?
    Amint elérhető lesz. (Szvsz. nem egy segítőkész válasz...)

*Mit fog tartalmazni a "csomag"?
    A "csomag" az OMSI alapverzióját és ezt a kiegészítőt tartalmazza. Elsősorban azoknak szánjuk, akik még nem vették meg az OMSI-t. Pontos adatokkal később szolgálunk.

*Hol lehet majd megvenni a kiegészítőt?
    Mint kiadó, az Aerosoft felelős a terjesztésért. De az OMSI-hoz hasonlóan a kiegészítő a komolyabb üzletekben is megvásárolható lesz.

*Lesz kézikönyv?
    Igen. A letölthető verzió elektronikus formában fogja tartalmazni minden szükséges információval együtt, mint pl. a menetrend, vagy a térkép.
    A dobozos verzióhoz nyomtatott könyvecske jár majd.

*Lesznek tipikus bécsi utashangok?
    Igen. Teljesen új hangfelvételek lesznek.

*Fognak a villamosok utasokat szállítani?
    Igen, de az OMSI 1-ben csak a jármű elejébe szállnak fel. Az utasok odamennek az állomásra, és fel/leszállnak az első ajtókon. Az U-Bahnból kimaradt ez a funkció a teljesítmény miatt.

*Vezethetőek lesznek az AI-vonatok?
    Nem. De beülhetsz a sofőrfülkébe és felfedezheted a vezető perspektíváját. A sofőrnézetek valósak, de valamennyire le lettek butítva, hogy jobban fussanak.

*Kik vezetik majd az AI-vonatokat?
    Két különböző buszsofőr és villamos, illetve metrósofőr lesz.

*Lesznek késő esti járatok?
    A 24A menetrendje a valós menetrend alapján készült. A vonalon 04:44-től (vasárnap és munkaszüneti napokon 05:26-tól) folyamatos az üzem egészen 0:59-ig.

*Lesz a LU 200-nak más festése is?
    A Wiener Linien-nel együtt, a valóság alapján készítettük az addont. Ennek a busztípusnak csak ez az egy festése volt, és teljes, vagy nagy reklámok se voltak rajta, csak az oldalán plakátok. A kiegészítőben csak azokon a buszokon lesz reklám, amiken a valóságban is volt.

*Hogy fog működni az ajtóvezérlés a LU 200-ban?
    Az utascsere az engedélyező megnyomásával kezdődik. Mind a 3 ajtó automatikusan kinyílik, ha az utasok jeleztek. A 2. és 3. automatikusan is záródik. Az 1. ajtót a sofőr zárja. Természetesen a jellegzetes gong hang is hallatszódni fog, mint ajtózárás-figyelmeztető. A pontos kezelés le lesz írva a kézikönyvben.
  • sirenato
    megvan köszi
  • gabcsibkv
    Töltsd le a MB O405N2-t
    Download menü > Busses pont alól
  • sirenato
    Lehetséges az hogy nálam nincs ilyen mappa,hogy TD_O405N2_Innenrollband
  • gabcsibkv
    Ezt a 92-es vonalat a Spamdau_89 vagy Berlin pályán találod meg.
    A képen pedig Innenrollband van:
    Vehicles > Anzeigen > TD_O405N2_Innenrollband mappában
  • sirenato
    Ezt hol találhatnám meg? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_11_f76jtzbi8r.jpg
  • sirenato
    ok
  • gabcsibkv
    pálya betöltése busz nélkül
  • sirenato
    Hali! Ilyenkor mi a teendő? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_11_ockkmld78d.jpg
  • ast00
    A nagy kép elkerülése érdekében link. Most éppen egy setrát spawnoltam ide, és ez lett. Azóta ugyanazt a buszt ugyanide leraktam rengetegszer, sosem csinált ilyet. Elég fura.
    És a magyaritás linkjét törölték az uploaded.netről. Valaki vissza tudja varázsolni?
  • Pepe1980
    Köszönöm :D
  • matesz19
    Elküldtem privátban. :)
  • Apocalipto
    Még jobb :P
  • Pepe1980
    Valaki a Fonts mappáját fel tudná tölteni? Mert nekem sikerült valahogy eltűntetnem :S Köszönöm
  • halaszfi
    2 kereken. A Wiennel együtt jőn, az meg 25.-én.
  • Apocalipto
    No, 3 hét, mindjárt itt van :)
  • halaszfi
    Május vége.
  • Apocalipto
    És az mikor is lesz?
  • alexander1993
    Ha a simára gondolsz akkor KP_cp_kneel_switch a parancs, az emeletesnél viszont ahogy nézem nincs.
  • alexander1993
    Milyen LC-nél?
  • padarmartin
    Hamár hangok :
  • gcs7e7
    a térdeplés LC-nél mi?
  • alexander1993
    Ha a térdeplésre gondolsz, akkor KY_cp_kneel_toggle.
  • halaszfi
    Ja, elolvastam, napi pár. De így is jobb, és szórakoztatóbb. ;D
  • halaszfi
    Tudom. Csak Erlau írta, hogy néhány óra valós munka.
  • [HUN]FaTaL
    Nem néhány óra munka van egy pályával, hanem jóesetben többszáz...
  • halaszfi
    Egyébként majd 200-an vették meg, 1000 eurót nem kapsz néhány óra alatt. :D
  • halaszfi
    Lehet, hogy dolgozott mellette. ;D Mindegy, magánügy. 5 euró nem volt vészes.
  • [HUN]FaTaL
    Arról nem beszélve, hogy nem vagyok én abban olyan biztos, hogy tandíjra ment az. :)
  • Erlau Trans #36742
    "akinek tandíjra kell, pl. Usti."
    Egyrészt kíváncsi lennék én arra, hogy melyik lett volna hasznosabb:
    - ez a megoldás
    - vagy elmenni dolgozni valahová napi pár órát.

Van egy olyan tippem, hogy a második verzióval többre vitte volna, meg azzal is, ha talán a pályára és a buszra elcseszett idő helyett dolgozik valahol... de ez az én magánvéleményem. Nekem, ha most lennék fiatal akkor is előbb jutna eszembe elmenni a tuskóva, vagy valami hasonló helyre elmenni polcot rendezni, mint bizonytalan anyagi forrásért küzdeni hónapokon át...