63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Bocsánat, DDS fájlok mindehol, a TGA még nem is lenne olyan nagy baj. -
3Ducker #37184 Sziasztok! Most telepítettem az OMSI-t, és a kormány fordítva reagál. Tehát ha balra tekerem jobbra megy, ha jobbra tekerem, balra megy a busz. Mi lehet a hiba? -
Engem az zavar hogy a buszt nem lehet átfesteni.. Tga fájlok, Tga fájlok mindenhol... -
kriszi94 #37182 Ti tapasztaltatok ilyet Steigenteschgasse előtt? :D
-
sza5678 #37181 Az nekem is arra van állítva, de ez a script-sor a billentyűparancstól független dolog. (Bármire is van állítva a léptető meg a kuplung, amíg ez a sor így benne van a fájlban, addig a kuplung benyomása után léptet is.) -
Felraktad az 1.4-es patchet? -
halaszfi #37179 A Wien csak nekem ad ki sűrűn Zugriffelt? Van amit átléphetek, van amit nem... :( -
Sokkal egyszerűbb átállítani az IBIS léptetőt mondjuk a Q betűre... -
sza5678 #37177 Az adott busz Script mappájában a cockpit.osc-t kell módosítani.
Keresd meg ezt a sort:
(L.L.Clutch) 0.2 > (L.L.cp_microphone_sw) ||
Módosítsd erre:
(L.L.cp_microphone_sw) -
Köszi. -
Csak akkor működik, ha bejelentkezel az SG-be. -
Nálam valamiért nem működik az off topik linkje. -
Neked nem úgy tűnik, hogy ez egy OMSI topic? Mert nekem nagyon annak látszik s nem CBS-nek... -
szikszaicsabi #37172 Leírnád nekem is a beállításokat? Csak mert sehol sem találom.:(
halaszfi:Micsoda? A CBS 2-ben van FFB? -
Bécsi add-on témájában érdemes mindenkinek benéznie az OFF-ba! :) -
Zoliikp #37170 Máris rájöttem, hogy hülyeséget írtam:
nem biztos, hogy az IBIS-t, hanem az Antrieb.osc-t kell változtatni.
Talán, aki "foglalkozik" a váltó-modok készítésével, többet tud segíteni... -
Zoliikp #37169 Ahhoz módosítani kellene a hasznát IBIS(-2).osc-t.
Van már rá példa, de most nem tudom megmondani, mely soro(ka)t kell kivenni belőle.
Sajnos, mint minden változtatás, ez sem egyetemleges, tehát csak az adott buszra érvényes. Így mindenkinél más szerepelhet.... -
Rapcat55 #37168 Hali! Sehol sem találom, úgyhogy megkérdezem itt: ugyanarra van bindelve a kuplunk meg valami IBIS vagy nemtom milyen gomb (alapértelmezett, nem nyúltam hozzá), és ha IBIS-be állítom be a járatszámot, akkor egy idő után nem szállnak fel az utasok, mert a kuplungolással eltekeri a kijelzőt... :D Milyen megoldást javasoltok? -
holti1 #37167 kormánynál a centering spring / középrehuzást kapcs ki. -
Azt hiszem a force feedback-et kell állítani. -
holti1 #37165 Köszönöm! -
halaszfi #37164
A 31-es út Project kíváló. Routeres csatornáján találsz linket.
Melyik az OMSIba készült eddigi legjöbb pálya? Mert elég volt a CBS 2-ből, mert az FFB-je kíváló. Azt DFGT-nél hogy kapcsolom ki, hogy ne huzza vissza a kormányt középre? -
holti1 #37163 Szia mindenkinek! Tudna nekem valaki magyar távolsági pályát ajánlani vagy létezik ilyen? -
Nordzso18 #37162 Sziasztok! Tudom hogy már volt kérdés, de sehol se találom, pedig kerestem. Hogy tudnám a Tab-gombról levenni hogy léptesse az Ibis-t. Előre is köszönöm! -
Sziasztok! Tudnátok egy kevesébe gépigényes (Great Grundorf-hoz hasonló) pályát mondani? -
gabesz012 #37160 Na, én is leteszteltem az új patch-et, meg most leltem rá az off-ban a routeres féle beállításokra. A játék sokkal szebb lett, cserébe Prága pl. 18 fpsről 30-35-re ugrott, de a Rathaus környékén sem megy 20 alá, és a legfontosabb, hogy nincs lag, mintha egy másik játék lenne. :) Az egyedüli szépséghiba, hogy nálam ez csak XP alatt igaz, win7-alatt is sokat javult, de messze nem ennyit (főleg a betöltési idő durva, xp-ben berlin is marha gyorsan betölt, kb. max 1 perc, míg 7 alatt továbbra is 3-4 perc). -
Jazzdobos #37158 Sziaztok!
Feltelepítettem az új patch-et és nálam beállításoknál folyton zugriffs..,semmilyen beállítást nem ment el és már kétszer újra telepítettem a patchet. Mi a teendő? -
dantre #37157 Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy kifogott rajtam az új Ikarusba berakható festés, az istenért nem akar működni, csak sima fehér színe van a kocsinak, pedig mindent beraktam a helyére, viszont érdekes hogy a vértes volán festés meg működik, jobban megnéztem a fájlokat és feltűnt hogy a nem működő festések kiterjesztése png, amíg a működő vértes volán festésnek meg jpg a kiterjesztése....esetleg konvertáljam át ? -
halaszfi #37156 Csak nemeza írta, hogy megoldja a scriptet. Dudok Zahiról, és társáról is.
Egy kérdés feléjük: Hány részre szedtétek az üléseket? Mert egyben 16 mb volt nekem... -
Zoliikp #37155 Tedd le a buszt (okézd le), majd kilép, újra indít busz nélkül. -
Nekem is. -
eddin #37153 Az csak nálam van hogy ha telepítettem az 1.04es patchet akkor eltűnnek a pályán a pontok ahova le tudnám rakni a buszt? A Martonvároson próbáltam, ott eltűnt az összes belépési pont, gondolom akkor a többi pályán is. Más is tapasztalt ilyent? Mi lehet erre a megoldás? -
zaharanszky96 #37152 én már nem reklámozok semmit. valóban egy egész "bagázs" készíti, konkrétan 3 ember. -
szikszaicsabi #37151 A 412-n nem csak Nemeza dolgozik, hanem egy egész bagázs. Még reklámozójuk is van zaharanszky96(BPO-193) személyében. A Scriptet szerintem kérdezzük meg Marceléktől. -
omsidriver #37150 Én is telepítettem az 1.04-et. Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem: a logfile írását hol lehet kikapcsolni?
Előre is köszönöm a választ. -
-
detto, csak az elején volt kis gond. -
Nálam eredeti játékra eredeti patch felment gond nélkül. Minden beállítás meg is maradt ráadásul. -
ast00 #37146 Háát ezt is megtettem. Csak azért tettem fel warezes patchet, mert elegem van a másolásvédelmi marhaságaikból. Van akinek a beállítások, van akinek az egész játék elszállt tőle. Így nekem SEMMIM nem veszett el, de a patch fönt van és működik. -
halaszfi #37145 Igen. Nemeza már dolgozik a 412-n, remélem DG meg a 415-ön.
Csak egy kiabáló kérdés:A Scriptet mégis honnan a büdös búbánatból kerítsük elő? Vagy találjuk ki??? Ha le van valahova írva, akkor bocsánat.