63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
halaszfi #37505 A beállításoknál választod. 3 van: nincs, egyszerű,haladó. -
alexander1993 #37504 Hogy érted, hogy egyszerű jegyadásnál? -
sirenato #37503 Próbáld ki az Y-nal nálam működik -
halaszfi #37502 Az csak egyszerű jegyeladásnál működik. -
alexander1993 #37501 Valaki el tudná mondani, hogy tudok automatikusan jegyet adni majd visszajárót mert hiába nyomom a T billentyűt nem akarja kiadni a jegyet és ugyanez a helyzet a Ctrl+T párosnál a visszaadásnál is.
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
dantre #37500 Le a kalappal Nemeza !
Ez az Ik zseniális lesz, sőt, már most az !
Gratula hozzá ! -
Csanig94 #37499 Igen,a HOF-fájlok voltak a hibásak...
Köszi szépen!
-
Na, most már látom, hogy én mit csesztem el... Köszönet a munkádért!
-
sirenato #37497 Amúgy a pálya jó már csak annyi a gond vele hogy a busz akad rajta.
Úgy romlott el hogy betöltődött a pálya és egy kis útrészletet és fákat láttam. Aztán rá közelítettem az útra és akkor jelent meg minden. http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_31_dzbu1hvxz8.jpg
-
cxaxoxc #37496 HOF file-okat bemásoltad a busz mappájába? Honállomást a pályának megfelelően kiválasztottad? -
Zoliikp #37495 A pályák nem szoktak csak úgy "elromlani".
Az már más kérdés, hogy a telepítések között akadt olyan, ami felülírta a meglévő fájlokat, és az ugyan azt használó másik map nem tudja betölteni...
Egyébként a logfile.txt mit ír?
-
sirenato #37494 Hello! Van egy pályám ami egyszer elromlott, és kitörődtek az adatok. Azóta akadozik rajta a busz. Javasolták hogy a beállításoknál menjek a PC of 2007 vagy 2006-ra, de nem változott semmit. A vinyóm elég kicsi de csak van valami megoldás nem? -
Jól működik a ajtónkénti leszállásjelző javítás (a ccv-520-as BKV mód v2.0-nál), bár úgy vettem észre hogy került bele pár új dolog és vettek is el belőle, de nem kritizálom. De az egyedi koszolódás az már valami, tiszta busznál koszos (a bal) szélvédő, de csak a javítás után lett ilyen... :D KÉP -
Csanig94 #37492 Sziasztok!
Most regisztráltam nem rég,miután elkezdtem játszani ezzel a remek játékkal!Töltöttem is bele jó kis Credo buszt.De van egy kis gond...olvastam a fórumon leírtakat a menetrend beírásáról.A járatszámot be is tudom írni,de a nevet nem :S Állandóan hibát ír ki :( A gyári buszoknál rendben működik..
Bocs,hogy így elsőre egyszerre kérdeztem! -
cxaxoxc #37491 Videókártya driver a legfrisebb, viszont baromi régi maga a kártya (Ati Radeon X850). Mivel az egész gép gyenge, alacsonyan próbálkoztam, de egyszer elindítottam feljebb vett grafikával is. Az eredmény ugyanaz. Felbontással nem próbálkoztam. -
Vagy akár egy még DirectX 9.c-s frissítést is csinálni?? Az is sokat javíthat a dolgokon. -
Mondjuk én a helyedbe még talán írnék is a készítőknek, hogy ez a bajom (főleg ha megvetted, de a téma ezen részét itt ne folytassuk). -
Így áll, de szerintem elég sok meló van még vele. De halad.
-
Videó kártya driver a legfrissebb van fent? Kipróbáltad az OMSI-t a gyári beállításokkal is (pl. PC 2007 vagy ilyesmi). Kipróbáltad a leg-leg minimum grafikával? Másik képernyő felbontással?..... -
cxaxoxc #37486 Nos, a gépemen XP van, mivel nagyon gyenge. Talán én játszom az egyik leggyengébb konfiggal
Megpróbálkozom majd egy újrahúzással, csak jelenleg nem bírnám lementeni róla a dolgokat. Bár nem hiszem, hogy ez megoldaná a hibát, hiszen az 1.01-el rendesen fut és csak az 1.04 felrakása után kezd vacakolni. De bízom benne, hogy megoldja majd. Köszi a tippet
-
Windows reinstall, vagy az OMSI-nak toljál fel egy másik partícióra egy XP-t, azzal jobb a futása, mert nem eszi annyira a RAM-ot, mint a 7 vagy a 8. -
cxaxoxc #37484 Még tegnap írtam, hogy nálam milyen hibát okozott az 1.04-es frissítés. Ma kisebb megszakításokkal az egész napom azzal telt, hogy próbáltam normális működésre bírni, de sikertelenül. Amint felmegy az 1.04, elromlik. Ráadásul már azt a ... Aerosoftot sem tudom letörölni. Egyszerűen nincs benne a programok listájában
Bár ez a legkisebb problémám. Még mindig szürkés pixeles villogás van a MAN-okon, és az ablakok is rosszak. A többi buszon, amit én rakok le pedig az ablak mintha vizes lenne, hasonlóan a MAN-okéhoz. Ennek hála az egész játék használhatatlan
Más megoldás híján visszatettem az 1.01-et. Ezzel normálisan működik. Esetleg ha valakinek lenne valami ötlete az írja le. Örülnék ha végre nálam is működne...
Hiba1
Hiba2 -
GborFritz #37483 Helyközi járaton jár Kecskemét-Kerekegyháza vonalon mind a kettő, meg néha Kecskeméten helyi járatokon, főleg az 1-es busz vonalán. Én kerekegyházi vagyok, szinte minden nap ezzel járok haza, azért esett erre a választásom. :D http://users.atw.hu/karpatbusz/Buszos_kepeim/Setra/hgb-585.JPG itt az egyik. :D -
gylacus #37482 Ígéretes! Melyik részén jár ilyen Bács-Kiskunnak, mert én itt Kalocsa környékén még nem láttam ilyeneket :D -
WIP.. Még nem adták ki. -
sirenato #37480 Hali! Ehhez a buszhoz tudna nekem adni valaki egy linket! KÖSZI!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e1M9mzx4Emk -
atty707 #37479 A 260.32 tényleg elszállt, javítottam.
alexander1993:
A bus fájlban az adott tükör bejegyzésénél:
[add_camera_reflexion]
helyett
[add_camera_reflexion_2] -t kell írni, és
az adott szakaszban a számok után egy 0.5 és 2 közötti számot írj.
-
GborFritz #37478 Sziasztok! Elég régóta játszok az Omsival, és most szeretném bemutatni munkámat, egy Setra S 315 NF típusú buszon dolgozom, amely a Kunság Volán flottájában megtalálható kettő ugyanilyen busz alapján készül. Másodszor fogok neki a munkának... már majdnem kész voltam vele, amikor egy kis baleset miatt törölve lett, de kedvemet nem vette el tőle, újra nekifogtam.
Íme -
Miért keverednek össze a textúrák Sketchup export utan? Műholdképet raktam be, de keveredik össze-vissza a text. -
Bemásoltam mindent ahova kellett, és zugriffel kivág -
2156 #37475 Sziasztok!
Több 260-ast szeretnék használni, valahol láttam nemrég itt, hogy mit kell variálni, hogy ne ütközzenek a buszok, de most nem találom. Valaki?
Előre is köszönöm! -
halaszfi #37474 Splinenál nem lehetséges ez. -
alexander1993 #37473 Meg van. Ami a gyári buszoknál az elsőajtó elsőszárnyának nyitása az a nyitás engedélyezés a Bécsi busznál míg a nyitás engedélyezés elvétele a gyári busz első ajtó második szárnynyitó gombbal lehetséges. -
budaygergely #37472 Egy másik problémám pedig a képen látható. Nem tudjátok, hogy mitől más a közvilágítá seffektje?
-
budaygergely #37471 Szép jó napot kívánok Nektek!
Belekzedtem egy pálya építésébe, és szinte csak spline-okkal készítem el az utakat, kereszteződéseket, ezért érdeklődni szeretnék, hogy miként lehet azt megcsinálni, hogy ha egy 2 sávos spline-ból leágaztatok 2 db 1 sávos plinet, akkor az AI forgalom ugyan úgy indexeljen, mintha az obejtec-es crossing lenne.
Köszönöm a segítő válaszokat! -
alexander1993 #37470 El tudnád magyarázni mit kell csinálni mert ebből nem értek semmit.
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Elsőnek tervezett vonal :) -
atty707 #37468 Az adott busz készítőjének kell megcsinálnia. Readme-ben benne van, mit kell csinálni a busszal.
Ikarus 260 CCV-nél javítottam tegnap a leszállásjelzővel együtt. -
Nekem egyszer csinált ilyet, még nagyon régen, amikor a gyári MANokat festegettem át... OMSI reinstall volt,de az itt nyilván nem segít. -
Nordzso18 #37466 És ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy csak megjavul magától? Vagy megoldódik ha letörlöm az 1.04-es frissítéseket..