63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Pelsodriver #37785 Én is feltelepítettem ezeket a fájlokat, 1.04 patch is fent van, mégis hiányolja ugyanezeket továbbra is és semmiféle menetrend sincs. -
Köszi! -
drago14 #37783 Köszönöm szépen! 
-
zorba3333 #37782 Így juthatsz hozzá legkönnyebben, csak kövesd a lépéseket!
1.04 patch -
Routeres #37781 Editorban mutasd meg neki, ha nem látja.
Ha nincs ott, akkor tessék. -
drago14 #37780 Sziasztok! Valaki be tudná linkelni a 1.04-es patchet? Előre is köszi! 
-
Az volt az első lépés,de ott is menetrend hiba volt :) -
Nálam egy ilyen,
és egy ilyen:
(Sceneryobjects\BMO Objekte\Schulzaun.sco ha valaki ezt elküldené megköszönném!) -
Szedj le mindent.
Nem kell 1.0, rakd fel az 1.4-et, és a kispest mappát másold a maps mappába, írj felül mindent, jónak kell lennie :)
Routeres, örülök hogy tetszik :)
Majd próbáld ki hétköznapi menetrenddel csúcsidőben, na az lesz igazán pöpec :) -
Routeres #37776 Nálam nincs semmi hiba. Egy rakás busz van a pályán, pont, mint a valóságban. Nagyon pöpec lett. :) -
Sőt!
Felraktam az 1.0 majd 1.4 majd javítást. Nincs menetrend, nincsenek utasok és egy idő után kidob az omsi 1 hibával. :( -
norb82 #37774 Nálam valamiért nincsenek utasok a megállókban, de amúgy jó lett, végigmentem rajta, mindig a "BPO-103" környéke volt kritikus, most nyugodtan végig lehet ott is 80-al is tépni akár, nem ugrál be:) -
Nálam is menetrend hiba van.
Először felraktam csak ezt amit te linkeltél. Akkor volt más hiba is. Leszedtem az 1.4-est majd rá tettem ezt így már csak menetrend hibám van. :)
Valami megoldás?? -
Nem tudom mi lehet a gond, nálam megy rendesen -
Nálam rögtön menetrend hiba... -
szikszaicsabi #37770 Köszi! Már jön is lefele.:D -
Üdv!
Elkészültem a Kispest pálya 1.4 javításával.
A mindenki által ismert hiba, miszerint a busz, amit vezetünk, egy idő után elkezd ugrálni, megszűnt.
A 194-es járat mellett mostantól közlekedik a 199-es járat is, Határ út és Vas Gereben utca között.
A pálya hétköznapi és hétvégi valós menetrendet taratlmaz.
Az adott műszakban mindkét vonalon kell vezetni, az átszerelés a határ úton történik.
A Vehicles mappában található busz CCV 260-asa, rendelkezik AI-verzióval is, így ezek a buszok járnak mindkét vonalon.
A pálya készítője, Routeres megadta az engedélyt, hogy közzé tegyem a munkámat, amit ezúton is köszönök neki :)
Mindenkinek jó vezetést.
Letöltés -
sirenato #37768 A videó kártya bírni fogja?
-
FPS korlátot felhúzod maxra, betöltendő textúrát felhúzod maxra. -
sirenato #37766 A busz akadását hogyan lehet elhárítani? -
Köszi szépen :D -
Itt van!
-
Itt a leszállásjelző, a rendszámtáblát is küldöm mindjárt!:) -
Engem a leszállásjelző és a rendszámtábla érdekelne. -
Összerakosgattam a Setra 215UL-hoz 1-2 kiegészítőt, ha valakit érdekel valamelyik, szívesen feltöltöm!:)
Külső ajtónyitó
Setra dísztárcsa
Ködlámpa (fényt nem ad)
Leszállásjelző
Leszállás visszajelző a műszerfalon
Rendszámtábla (szabadon alakítható)
Zoliikp féle dísztárcsa -
Jumbo Grundorf!:) -
gabcsibkv #37759 Hello!
Ellenőrizd le az ailist-tet. -
sirenato #37758 Hali! Miért van az hogy a Rheinhausen 4 pályánál csak a saját buszom van az egész pályán? -
csucsa #37757 Most értem haza a munkából és nem néztem a képet.
Nagyon köszönöm, soha nem jöttem volna rá magamtól, de maradjon közöttünk!
:-))) -
SnyperDv2 #37756 Sztem freyfurt mint ahogy a "holywood" tábla mutatja :D -
csucsa #37755 Bocsi és melyik pálya is ez?
Szeretném kipróbálni ezt a távolsági mapot.
Köszi! -
Nagyon jót nevettem most ezen a pályán!
most volt időm ki próbálni ezt a nagyszerű mapot,aki szereti a távolsági pályát annak ajánlom! :)
-
Bocsi a dupláért!:/ -
[IMG]forumkepek2013_06kodlampa.JPG[IMG]
Életem első scriptje!:) -
MÁV vasúti AI- és objektumcsomag 2.
Tartalma:
villanymozdonyok: V46, V43 2xxx, V43 3xxx, V63, 1047 Siemens Taurus, Bombardier Traxx
vasúti kocsik: ABmz, Bmz, Ap (IC), Bp (IC), Apee, Bpee, Bombardier Bhv, AByee, By, Bydee
vezérlőkocsik: Bombardier Bdt, Bybdtee
V43 2xxx, V43 3xxx
Modell: VMW
Textúra: MáTé
V63
Modell: VMW
Textúra: Fokgyem
V46
Modell: VM15
Textúra: Vonder
Bombardier Bhv, Bombardier Bdt
Modell: Cpt. Dave
Textúra: ZazA - www.vm15.hu
A többi modell készítőiről nincs információm.
Konvertálás: LMG-123
LETÖLTÉS -
szikszaicsabi #37750 Egyszerűbb megoldás is van: Editorban megnyit, Objects fülre kattint, szóban forgó objektet kijelöl, billentyűzeten Delete gombot megnyom, ment, bezár. -
igen, aztán majd dobálja ki a hibákat, hogy objektumok hiányoznak :D -
Az Editorban megnézed mi az objektum neve és a Sceneryobjects-ből kimásolod. Szerintem ez a "legkönnyebb" ami most eszembe jutott így hirtelen. -
Ja értem, köszi az infokat. :) -
Valami Maphoz értő arc!
Ha esetleg megvan valakinek a Jumbo Grundorf, akkor az valami mapkészítő program segítségével ki tudná szedni a DEPOTnál az opjektumbuszokat a garázsból?:/