63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Nagyon szép munka ez a 412-es, nagyon jól felismerhető hangilag is, de csak engem zavar egy kicsit a kormány mozgása?
  • Routeres
    A Dél-Pest pálya 182-es vonalán dönget a 412-es.

Készítők:
    Pálya: Mark0244, BPI-129
    Busz: BPI-129, Mark0244, Nemeza

Mielőtt még valaki megkérdezné, nem, nem lehet még letölteni.
  • Geri556
    Nem lehet, hogy látod a tükröket (Legújabb patch) és ezért kisebb a teljesítmény ?
  • fcbarcelona1
    Nekem valamiért nincs menetrend az új kispest-pályán mi lehet a probléma?
  • olimano2222
    gondolom 17"az 1280x720 felbontásal bírt , a mostani 1920 x 1080 ban viszi a játékoz ezért a videokártya valószínűleg nem bírja!
  • omsifan
    Szerintem nem bírja a géped nagyobb képernyővel az omsit. Sajnos lehet, hogy ezen csak erősebb gép segítene...
  • fiat126
    Sziasztok!Remélem tud/tudtok segíteni!Eddig volt egy sima mezei 17" monitorom és most kaptam egy 22" széles képernyőset.A gondom pedig az,hogy csak a monitorokat cseréltem le és az omsi mintha meghülyült volna úgy szaggat a 22"-sal .Már újra is raktam az omsti de nem javult meg. A 17"-sal viszont minden rendben.Mit rontok el?Mit kell állítani,hogy jó legyen.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • vasutasrac
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy hibával kapcsolatban!
    Az OMSI-m megbolondult az utóbbi napokban. Kb. 15 másodpercenként kifagy 1-2 sec-re, miközben a grafika kissé elmosódik. Hardveres probléma nem lehet, ugyanis eddig nem volt gond. A teljes újratelepítés sem oldja meg a problémát.
    Ja, és egyszer régen volt már ez a hiba, és sehogy sem jut eszembe, hogy akkor mi volt a megoldás...
    Remélem ennyi infó alapján is tudtok segíteni.
  • qRumaX
    Hali! 260.01-es Ikarus ajtónkénti leszállásjelző nálam nem működik, segítene valaki, hogy hogyan rakjam be, próbáltam hogy átmásolom úgy hogy az előtte ott lévő fájlokat kitörlöm és helyére ezeket teszem be, és próbáltam felülírással, az utóbbi esetnél nem működött viszont volt jelzés, az előbbinél még jelzés sem volt! Valaki ? :)
  • halaszfi
    Csak a Pro. De még milyen áraik vannak. De ha annyi forintot kapnék, amennyien megvennék, lenne benne max.2. Úgy, hogy ebbe belevontam a Sketchup Prot, meg a Max-ot is. :)
  • ikarus44
    az eredeti MAN-nek, és igen autómata.
  • sirenato
    Hali! Két kérdésem lenne első, hogy az Ikarus e95-ös hátsó ajtaját hogyan lehetne működésre bírni? A második a beállításokon belül melyik a betöltendő textúra?
  • GMI
    Milyen buszba tetted? Automata váltós?
  • ikarus44
    a retardert hogy kell használni?
    (már beraktam, de hiaba nyomom le semmi haszna)
  • qRumaX
    Már megvan, csak a visszapillantók meg vannak fordulva...:/ és nem látom hogy hol jeleztek.
  • LMG123
    Talán mert nincs levegő... :D
  • qRumaX
    Köszi! :)
    Felraktam a buszt, de a visszapillantókkal valami gebasz van. És nem indul el a busz. Üresbe rakom, beindítom, kioldom a kéziféket, átrakom sebességbe és hiába adok gázt, egy helyben áll a busz. Nem tudod miért van ?
  • vikimaki1
    Nem én, hanem atty707 csinálta meg. Itt le is tudod tölteni.
  • qRumaX
    Köszi, és meg tudtad oldani az ajtónkénti leszállásjelzést ? :)
  • vikimaki1
    >>Katt<< Itt van, nézd meg. Nagyon jó busz, szinte mindig ezzel megyek. :)
  • qRumaX
    Sziasztok! Pontosan melyik az Ikarus 260 (CCV-520)-as ??? :D
    Valaki küldene nekem egy linket ahonnan le tudom szedni ?
  • SnyperDv2
    Sketchup is
  • bpo451
    Kispest, Vas Gereben utcánál ma megállt az élet egy elakadt 199-es busz miatt :D
    KÉP
  • bocskor3
    Szerintem a Blender a leggyakoribb, a legegyszerűbb pedig a Sketchup.
    Van még a 3dsmax, de az fizetős.
  • bpo451
    Fent van itt is
  • rarma
    Úgy tudom ez a leggyakoribb.

Zmodeler2 topic
    Zmodeler2 progi
  • rarma
    Valaki feltudná tenni a Kispest 1.4.5 javítás más letöltőlinkre,mert ezt a mega micsodát,nekem tiltja a gép,már próbáltam mindenféleképpen.
  • qRumaX
    Napsütéses szép jó napot! :) Egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek sikeredett esetleg Ikarus 263-hoz az ajtónkénti leszállásjelzést megcsinálni ? Módosítottam a scripteket a 260.01-eshez leírtak szerint, de nekem még a 260.01-nél sem jó. Valaki esetleg valamit erről ?
  • Jazzdobos
    Szia!
    Olyan kérdésem lenne hogy milyen programmal lehet buszt modellezni?
  • YoGabN
    uhuhuuuu
  • SnyperDv2
    Elkészült a korlátok 60%-a, már csak a szorítók és a csavarok vannak hátra :)

• Zoliikp
    Az AI-listában szereplő első két busz megvan, illetve azoknál a hof-fájl?
  • Omsifan1225
    Valaki tud nekem segíteni abban , hogy miért adja ki ezt a hibát , mikor el akarom indítani a Kispest Pálya 1.5.4-et ? KÉP
    A segítséget előre is köszönöm !
  • bocskor3
    Van még mit finomítani rajta, de jobb, mintha az SD202 Hangjait használná. :)

A videót GXD-564-en vettem fel a Sony telefonom segítségével.
  • Penge88
    Hali. Lehet volt már, de hogy lehet kiiktatni a kuplung pedál lenyomásakor az IBIS léptetést?
  • brian96
    Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy domború tükröt szeretnék csinálni a modell már meg is van most ott akadtam el, hogy hogyan csináljam tükröződővé. Ebbe tudnátok segíteni, hogy ezt hogy kell megcsinálni?
  • bpo451
    Köszönöm, hogy kiraktad az oldalra :)
  • MEXXD
    Akinek esetleg nem működik a Kispest 1.4.5 javítás próbálja meg innen letölteni, ebben benne van az 1.4-es teljes telepítős változat, kibővítve bpo451 módosításaival... Nálam ment. ;)

Letöltés
  • Zoliikp
    Remélem, mindent beleraktam:
    http://data.hu/get/6636246/HL_Koberg_sco.zip

• YoGabN
    Hello!

EZ meg van esetleg valakinek?:
    Sceneryobjects\ADDON_SimpleStreets\HL_Koberg.sco

Másik bajom ez. Freyfurt 2013-as pályán nincsen menetrendem.. Mit csináljak? Ez az a pálya..