63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
CCV 260-asába tudna valaki BUSE kijelzőt varázsolni? :) -
krisztiandzs #37904 Köszi! -
Omninsk a pálya neve. -
krisztiandzs #37902 Valaki tudja melyik az az orosz pálya ahol egy szakaszon földesúton kell menni és minden villanyoszlopon vörös csillag lóg? -
rarma #37901 Sziasztok!
Egy kisebb segítségre lenne szükségem,a régebbi már,amit elég régen használtam,Ikarus 263,és az ehhez nagyon hasonló típusait. Ezeknél a típusú buszoknál,már elfelejtettem hogyan kell megoldani azt, hogy az első ajtó nyitásnál, mindkét ajtó szárny nyíljon,a másik pedig hogy a harmadik ajtót hogyan tudom kinyitni, mert már probáltam több doorfront billentyű megadásával,de nem nyílik.
Ezekről,és nagyon hasonló típusokra lenne szó.
-
ez van: link -
norb82 #37899 Van a 92E járat is, ami reggel Rathaus Spandau és Reimerweg, délután Galenstrasse-Rathaus Spandau-Westerwaldstrasse között jár, szóval ki van használva mind. -
Igazán nincs mit. :) -
vikimaki1 #37897 Ohh köszi! :D -
ikarus44 #37896 köszönöm a válaszokat! -
A garázs, az U Rathaus Spandau, Freud strasse, Stadtgranze, Reimerwieg, ezeknél mind van induló állomás valamelyik menetrendhez (92, 13N, garázsmenet), nagyon más nincs feleslegbe. De egyébként ami felesleg(esnek tűnik), az arra jó, hogy bárhonnan körbebuszozhasd a várost. -
Routeres #37894 Hogy hogy nem tudod használni a kiindulópontokat? Oda teszed le a buszt, ahova akarod. -
Azokat én sem tudom , hogy a 92-es mentén miért van még 5 kiindulópont. Ha jól tudom , akkor Berlin-nek már van egy bővítése...
Talán abban azoknak a kiindulópontoknak már van haszna , mert már lehet , hogy járnak ott járatok... De ez nem biztos , és én sem tudok mindent az OMSI-val kapcsolatban , mert én is nem rég óta játszom vele .
-
ikarus44 #37892 köszönöm!
még valami a kérdésemnek volt még 1 másik része is arra nem tudsz válaszolni? -
sirenato #37891 Hali! Melyik beállítást takarja a betöltendő textúra? -
Jaaaaaa , alapból nincsen más pálya a játékban , de ha raksz fel hozzá pályákat , akkor élvezetesebb a játék az új pályákon .
Amúgy nem nehéz felrakni egy új pályát...
-
sirenato #37889 Köszi! -
ikarus44 #37888 de alapból nincs más a játékban?
(még nem tudom hogy marad-e a játék ezért nem akarom még modolni) -
Hát persze , hogy van más pálya is :) -
ikarus44 #37886 sziasztok!
én még csak most kezdtem el az OMSI-val játszani, és azt szeretném kérdezni hogy van más pálya a 92-esen, és grundorfon kívül?
és azt sem értem hogy a 92-es vonal mentén mért van vagy 5 kiindulópont amikor azokat úgysem tudom használni.
a válaszokat előre is köszönöm! -
Ebben a javításban benne vannak a hátsó ajtó, a tükrök, és a villogó utastér megszűnése, meg a fordulatszámmérő, ha jól emlékszem. -
Elnézést , lehet hogy hülyeségeket beszéltem , de nekem úgy rémlett , hogy valaki belinkelt ide egy javítást , amiben javítva volt a tükrön valami , és még egy-két dolog
De ha hülyeségeket beszélek , akkor előre is elnézést ! -
A DTF 1.1-es Lion's City-ben a 3. ajtónak tudja valaki a billentyű parancsát? -
vikimaki1 #37882 Le vagyok maradva, milyen javítás? Tudnál linket adni? -
Elméletileg automata , ha nincs fent neked a javítás :)
-
sirenato #37880 Hali! Az ikarus eag e95 hátsó ajtaját hogyan bírnám működésre bírni? -
Valaki tervez a 15Méteres Solarishoz ajtónkénti leszállásjelzést készíteni? -
A Karosa, és a DTF 1.1-es Lion's City is BUSEs. -
Ehhez tudnál adni egy buse kijelzős buszt is? Köszi :) -
gabcsibkv #37876 Valaki esetleg el tudja készíteni a man lion's city dtf v1.1-hez az ajtónkénti leszállásjelzést? DTF oldala megszünt. -
http://gcs7e7.wordpress.com/2013/06/11/kispest-palya-1-4-5-buse/
-
alexander1993 #37874 Azt lehet tudni, hogy körülbelűl mikor jelenik meg a busz meg a pálya? -
GborFritz #37873 Sziasztok! Teljes erővel folynak a munkálatok. Elkészült a teljes padlózat, az üveg, és sok hibát kijavítottam, és már készül az ülés. :)
-
norb82 #37872 Alkottam egy átfestést az NL202-re. (Nekem a DTF van meg, de szerintem jó a simára is)
-
norb82 #37871 Te is győri vagy? Nyárra (illetve nyáron belekezdek, aztán lesz ez jópár hónap) van egy olyan tervem hogy megcsinálom a City-busz vonalát, saját objektekkel, jó lesz rá a Rábád is meg a Credo is:) -
norb82 #37870 Zseniális, főleg ahogy nyikorog a fék:) Csak túl tiszta az utastere:D -
qRumaX #37869 Kösz és bocs! Csak rohadtul idegesít hogy ennyire összefügg a játék és bárhogy próbálom nem sikerül. Köszi a választ! -
atty707 #37868 Attól még, hogy óránként megkérdezed, nem kapsz rá hamarabb választ!
Az ajtónkénti leszállásjelzéshez szükség van az OMSI legújabb frissítésének telepítéséhez (1.0.4). -
qRumaX #37867 sziasztok! 260.01-es ikarusba valaki tudna segíteni ?
felraktam a buszhoz az ajtónkénti leszállásjelzést + a javítást is és az eredmény az lett hogy az indexkar jó lett, de a leszállásnál semmi nem jelez. valaki tudja miért lehet ez ? -
Tényleg nagyon szépen alakul, és amatőr szemmel nincs sok hátra. Engem a kormány mozgása és a mérete (Szerintem nagyobb...) zavar.