63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #38187
    Készül. OMSI 2-vel érkezik majd (valamikor...).
  • alexander1993
    Hello! Ha jól tudom a játék készítői nem akarják megcsinálni a trolibuszt a játékba, ha igen miért?
  • szaszy0830
    Sziasztok!A Börzsöny pályáról vki tud vmit?Rég hallottam már felőle, se vidi, se semmi. :(
  • TNH
    Holnap dobom. Am messziről hallani, azért része.
  • LMG123
    Járműhöz tartozik, BVE-ben, MSTS-ben, akármiben, de itt ez egy AI jármű, nem vezethető HÉV... :)
    TW meg jöhet, meglesem.
  • TNH
    Mert a járműhöz tartozik. :D Am a TW6000 tartalmaz texteket, és átdobhatom 3ds-ben. :D
  • LMG123
    Nem. Minek?
  • MZDESIGN
    Elvileg az egyik fékkör nyomásmérője lenne, de hogy miért forog egyfolytában míg a másik meg se moccan rejtély :S
  • norb82
    Meg még egy jó kis üvöltő hátsóhíd kéne neki.
  • MZDESIGN
    Nagyon jóó :D Remek munkákat végzel, csak így tovább! :) (Y)
  • norb82
    Szép lesz:) Esetleg, ha már a háta az eredetihez hasonlít, csinálhatnál egy eredeti verziót is (szürke helyett vajszínű tetővel, piros felnikkel,fehér kapaszkodóval, kocka BKV logóval:) Meg esetleg egy rat verziót is, jó sok rozsdával:)

De ez a kettő is cool!!!
  • TNH
    Nah, belekezdtem a Ziu javítgatásában, nézőpont szempontból. Mindössze egy kérdés: Középen a műszer fojton forog, de mit jelez? Mert baromi zavaró...

LMG:Gyonyorú :D
  • gcs7e7
    Persze, már van is. Közben néhány felület kapott fotó szerű textet:

(Szóljatok ha gond a sok nagy kép, ezeket direkt nem teszem kicsibe.
  • brnbs
    cool :)
    kapcsoló csattogás is lesz benne?? :)
  • LMG123
    Na már videón is: :D

Ismét köszönet Routeres úrnak érte! :)
  • atiwrc
    Már azt hittem az a rondább lámpa melletti indexes verzió készült csak el belőle, de látom szerencsére nem :)
    Egy ilyet is festhetne valaki ;)

Összedobnám ha lenne Omsi, de nincs,(esetleg ha valami festési alapot tudtok adni...) Virágboltos verzió élindításával anno szenvedtem 2 órán keresztül de nem akart menni :(.
    Enne ellenére (hogy még nem tudtam kipróbálni) a videok alapján egy nagyon jó game/szimulator -nak tartom.
  • norb82
    Dejó, én is belekezdtem közben...:D :D
  • MZDESIGN
    A tanuló felirat nélkül tényleg jobb lenne, de én örülök, hogy legalább megcsinálod :))
  • TNH
    Nem tanulós.
  • gcs7e7
    Köszi! Hogy érted hogy "rendes lesz"?
  • YoGabN
    nekem is ugyan ez
  • matesz19
    Beraktam a Fonts készletet az IK 260.43-ba és csak ennyit mutat... KÉPValamiért nem akarja nekem a járat számot be írni pedig az IBIS-ben, benne van... De már ez is haladás, hihi :P
  • PDes
    A Maznál semmi gond sincs.

Volgarinnál van ez és akárhányszor újra indítom az omsit sose fog a fék 30 felett hiába satuzom be. :) A levegő hangot lehet hallani, de hatása nincsen.
  • TNH
    Már csak map kéne alá... De a Moges nem magyar, bár szovjet. :D Am egy csomó troli van kinn, most próbázik a LAZ . De jó repaint. Rendes lesz?
  • olimano2222
    sorry nem tudom mi nem jó úgyhogy

http://www.youtube.com/watch?v=pxlB_6Q4VG0

http://www.youtube.com/watch?v=H2pBHjW_So0
  • olimano2222
    Maz 107
  • LMG123
    És melyik járat tanul? :D
  • olimano2222
    Maz 107 Bemutató

VolgaBus 6270.10 Bemutató

Letöltések a Videó Leírásában!
  • matesz19
    Óóóóó isten vagy... :D Éppen a Troli kipróbálásakor jutott eszembe hogy kellene egy Bp. Trolis festés rá. :D
  • gcs7e7
    Megszenvedek vele :D
    Hamarosan...
  • matesz19
    Mindenkinek köszönöm a használati utasítást az Ik 260.43-nak az IBIS-éhez.
  • matesz19
    Csak 1 busszal próbáltad ki, vagy kértél újat és annál is ez jött elő?? Mert én Billentyűről játszom és ha fékezek akkor rendesen fog a fék mind a két típusnál... :D
  • PDes
    Hát nálam 30 felett , legyen 70-nél satu és semmi hatás...
  • matesz19
    Kipróbáltam a ZIU9-eseket, egész jók, bár a kék trolinál vissza felé forog a sebesség mutató ésa az ablaktörlő lapátok sz*rt se érnek esőben + a kijelző is halott... xD Kissé BéTának nevezném én ezt a buszt, de attól függetlenül jó lett :) KÉP
  • sirenato
    Csináltam egy videót! Csak nem tudom feltölteni. SEGÍTSÉG!
  • rarma
    Köszi a segítséget,időközeben jó lett amit mellékelt itt a topic-ba Renault Agora,köszönet érte neki,.De a Line-be hiába pötyögöm be pl 76-os Grundorf járatszámot,és nyomok egy entert,nem írja ki a járatszámot a táblára,a nevet azt igen.
    Na mindegy próbálkozok még vele.
    Azért köszi a segítséget.
  • [HUN]FaTaL
    Az nem egy telefonra hasonlító ketyere, hanem egy Sony Ericsson Live With Walkman. :D

Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy ennek, ebben a formában mi értelme van...
  • Renault Agora
    Nincs mit, de nem én csináltam csak belinkeltem :)
  • TNH
    Nekem 70-ig jó volt.
  • Zoliikp
    Line = járatszám
    Route = útvonal
    Ziel = megálló száma

-------------------
    Renault Agora:
    Köszönöm a fontkészletet, így már működik a telefon kijelzője is....