63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Készül. OMSI 2-vel érkezik majd (valamikor...). -
alexander1993 #38186 Hello! Ha jól tudom a játék készítői nem akarják megcsinálni a trolibuszt a játékba, ha igen miért? -
Sziasztok!A Börzsöny pályáról vki tud vmit?Rég hallottam már felőle, se vidi, se semmi. :( -
Holnap dobom. Am messziről hallani, azért része. -
Járműhöz tartozik, BVE-ben, MSTS-ben, akármiben, de itt ez egy AI jármű, nem vezethető HÉV... :)
TW meg jöhet, meglesem. -
Mert a járműhöz tartozik. :D Am a TW6000 tartalmaz texteket, és átdobhatom 3ds-ben. :D -
Nem. Minek? -
MZDESIGN #38180 Elvileg az egyik fékkör nyomásmérője lenne, de hogy miért forog egyfolytában míg a másik meg se moccan rejtély :S -
norb82 #38179 Meg még egy jó kis üvöltő hátsóhíd kéne neki. -
MZDESIGN #38178 Nagyon jóó :D Remek munkákat végzel, csak így tovább! :) (Y) -
norb82 #38177 Szép lesz:) Esetleg, ha már a háta az eredetihez hasonlít, csinálhatnál egy eredeti verziót is (szürke helyett vajszínű tetővel, piros felnikkel,fehér kapaszkodóval, kocka BKV logóval:) Meg esetleg egy rat verziót is, jó sok rozsdával:)
De ez a kettő is cool!!! -
Nah, belekezdtem a Ziu javítgatásában, nézőpont szempontból. Mindössze egy kérdés: Középen a műszer fojton forog, de mit jelez? Mert baromi zavaró...
LMG:Gyonyorú :D -
Persze, már van is. Közben néhány felület kapott fotó szerű textet:
(Szóljatok ha gond a sok nagy kép, ezeket direkt nem teszem kicsibe. -
brnbs #38174 cool :)
kapcsoló csattogás is lesz benne?? :) -
Na már videón is: :D
Ismét köszönet Routeres úrnak érte! :) -
atiwrc #38172 Már azt hittem az a rondább lámpa melletti indexes verzió készült csak el belőle, de látom szerencsére nem :)
Egy ilyet is festhetne valaki ;)
Összedobnám ha lenne Omsi, de nincs,(esetleg ha valami festési alapot tudtok adni...) Virágboltos verzió élindításával anno szenvedtem 2 órán keresztül de nem akart menni :(.
Enne ellenére (hogy még nem tudtam kipróbálni) a videok alapján egy nagyon jó game/szimulator -nak tartom. -
norb82 #38171 Dejó, én is belekezdtem közben...:D :D -
MZDESIGN #38170 A tanuló felirat nélkül tényleg jobb lenne, de én örülök, hogy legalább megcsinálod :)) -
Nem tanulós. -
Köszi! Hogy érted hogy "rendes lesz"? -
nekem is ugyan ez -
Beraktam a Fonts készletet az IK 260.43-ba és csak ennyit mutat... KÉPValamiért nem akarja nekem a járat számot be írni pedig az IBIS-ben, benne van... De már ez is haladás, hihi :P -
A Maznál semmi gond sincs.
Volgarinnál van ez és akárhányszor újra indítom az omsit sose fog a fék 30 felett hiába satuzom be. :) A levegő hangot lehet hallani, de hatása nincsen. -
Már csak map kéne alá... De a Moges nem magyar, bár szovjet. :D Am egy csomó troli van kinn, most próbázik a LAZ . De jó repaint. Rendes lesz? -
sorry nem tudom mi nem jó úgyhogy
http://www.youtube.com/watch?v=pxlB_6Q4VG0
http://www.youtube.com/watch?v=H2pBHjW_So0 -
Maz 107 -
És melyik járat tanul? :D -
Maz 107 Bemutató
VolgaBus 6270.10 Bemutató
Letöltések a Videó Leírásában! -
Óóóóó isten vagy... :D Éppen a Troli kipróbálásakor jutott eszembe hogy kellene egy Bp. Trolis festés rá. :D -
Megszenvedek vele :D
Hamarosan...
-
Mindenkinek köszönöm a használati utasítást az Ik 260.43-nak az IBIS-éhez. -
Csak 1 busszal próbáltad ki, vagy kértél újat és annál is ez jött elő?? Mert én Billentyűről játszom és ha fékezek akkor rendesen fog a fék mind a két típusnál... :D -
Hát nálam 30 felett , legyen 70-nél satu és semmi hatás... -
Kipróbáltam a ZIU9-eseket, egész jók, bár a kék trolinál vissza felé forog a sebesség mutató ésa az ablaktörlő lapátok sz*rt se érnek esőben + a kijelző is halott... xD Kissé BéTának nevezném én ezt a buszt, de attól függetlenül jó lett :) KÉP -
sirenato #38153 Csináltam egy videót! Csak nem tudom feltölteni. SEGÍTSÉG! -
rarma #38152 Köszi a segítséget,időközeben jó lett amit mellékelt itt a topic-ba Renault Agora,köszönet érte neki,.De a Line-be hiába pötyögöm be pl 76-os Grundorf járatszámot,és nyomok egy entert,nem írja ki a járatszámot a táblára,a nevet azt igen.
Na mindegy próbálkozok még vele.
Azért köszi a segítséget.
-
Az nem egy telefonra hasonlító ketyere, hanem egy Sony Ericsson Live With Walkman. :D
Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy ennek, ebben a formában mi értelme van... -
Renault Agora #38150 Nincs mit, de nem én csináltam csak belinkeltem :) -
Nekem 70-ig jó volt. -
Zoliikp #38148 Line = járatszám
Route = útvonal
Ziel = megálló száma
-------------------
Renault Agora:
Köszönöm a fontkészletet, így már működik a telefon kijelzője is....