63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• TNH
    Ahogy ismerem Routerest, nem szúrna ki a kis pénztárcájú magyar OMSIsokkal. Meg már írta párszor.
  • bocskor3
    Akkor már az Oroszlány pálya Ikarus C56 Kombó a Gmi-vel közös műhelyünkből.. :D 6000ft-ba kerül majd, és tuti mindenki meg fogja venni.. :D
    (csak vicc)
  • atty707
    Honnan tudod, hogy a Börzsöny ezek után ingyenes lesz? ;) A srácok összekalapálnak egy Ikarus 2xx-et hozzá, máris lehetne 25€-t elkérni érte. :) Vagy inkább 30-at?
  • TNH
    Igen, pl. Börzsöny. :) A pálya csak tesztre jó, nem véletlen 20 euró a többi Aerosoftos kieghez képest. Viszont ami szégyen, hogy csak 5 euróval drágább a Hamburg, ami szerintem még megfelelő ár-érték arányban. Egy és negyedezer objekt legyártása sok idő, főleg, ha csak hobbiból csináltad.
  • atty707
    Hát, nem tudom. A busz átlagos, kb. 60%-a a MAN-ból átemelve, a pálya átlag alatti, sok szebb és jobb pálya van ingyenesen...
  • TNH
    Igen, a Kvartex rendes volt.

De eszméletlen jó a busz (O305), és a mappal adja a feelinget. Fizetősnek sok, de egy tíz eurót azért még megérne...
  • atty707
    Erre ellenkező példa a Credo. Ha jól emlékszem, minden segítséget megadtak a készítéséhez!
  • TNH
    Igen. De pl. pénzba kerül egy ilyen buszról ilyen minőségben hangot szerezni, hacsak nincs ismerősöd, vagy nem rendes a sofőr.
  • atty707
    passengercabin.cfg-ben az [entry] és [exit] bejegyzéseket kell kibővítened.
  • Jazzdobos
    hali!
    Valaki megtudja mondani hogy tudom megcsinálni bármelyik busznál ami 3 ajtós hogy mindegyik ajtót használják?
  • gcs7e7
    Mindenki goo off-topic! :D
  • Ikarusfan
    Ez nem valami jó indok, ha alapból ingyenes lett volna, nem kellett volna licenszet fizetniük. Amúgy meg ha mondjuk 2-5 €-ba kerülne, biztos többen MEGVENNÉK, és nem valami orosz oldalról szednék le, így lehet, hogy több hasznuk lenne belőle...
  • kem001
    Ráadásul már javítgatják a buszt, mivel vannak hibái..
  • ast00
    Bocsi a dupláért, de most tűnt fel nekem valami furcsa. Az összes busznál a műszerfalon nem villog az index lámpája, pedig külső nézetben indexel. A kar mozog, csak belül nem villog a műszerfalon. És mivel az összes busznál van ez, nem tudom mi lelte.
  • ast00
    Tudja valaki mi történt az Ikarus EAG E95 fiktív változat fejlesztésével? Úgy ott hagyták... Pedig van mit javítani rajta.
    És milyen állapotban van Citaro C2?
  • Erlau Trans #38652
    6 ezer azért a buszért, ami vezetési élményben kb. ugyanannyit fog adni mint az emeletes gyári buszok... érdekes. Értem én, hogy Merci jel meg liszensz... na de azért, uraim, hölgyeim(? van itt egyáltalán nő ? )
  • sirenato
    Most már csak annyi lenne a kérdésem,hogy a MAZ 107 belső kijelzője miért orosz vagy nem tudom milyen betűket ír és nem a következő megállót?
  • TNH
    Egyébként a Wien, és a Hamburg is azért drága, mert hivatalos, megvették a licenszeket. Ezen van Merci logo, csak ezen a festésen nem látszik.
  • szikszaicsabi
    Jé, tényleg!:D
  • szikszaicsabi
    Micsoda?
  • Renault Agora
    Ennyi :D
  • MAN014
    Teljesen jogos és ötletes elgondolkodás! :)
  • sirenato
    Hát itt a megoldás! Azért kérnek érte pénzt,hogy egy merci logót tudjanak rárakni!
  • Renault Agora
    Nekem ez a kedvenc buszom úgyhogy nagyon vártam én is. Amúgy csak nekem szúr szemet hogy nincs rajta Mercedes logo?
  • szikszaicsabi
    Bízzunk az oroszokban!:D
  • sirenato
    Amúgy amióta játszom az OMSI-val (ami kb tavaly ősz volt) azóta várom lelkesen ezt a busz típust kiadásra! Mikor láttam, hogy kiadták örültem mint az állat, de aztán lelkesedésem lelohadt, mert meg láttam hogy pénzes!
  • TNH
    Épp, hogy a buszért kérhetnek max. Anno az UnL miatt hurrogtunk, pedig az milliószor jobb, és olcsóbb volt. Én a Hamburgra befizetek, az azért durva lesz.
  • szikszaicsabi
    A pályát is. Szinte az egész alap objektekből épült.
  • sirenato
    Jó ha a pálya nem, de a buszt lehetett volna ingyenessé tenni!
  • sirenato
    jaja
  • Reinhart
    Annak örülök azért, hogy legalább itt nem megy az álszenteskedés. Mindenhol máshol, ha valaki megemlíti, hogy milyen piszkosul drága, akkor általában hurrogás következik.

Pedig ahogy a videót elnéztem, tényleg indokolatlanul drága. Szerintem jó ha max 5€-t ér.
  • Geri556
    Szerintem egy kicsit pofátlanság, hogy szinte egy alap buszért, amiben még a készítők is segítettek ennyit elkérnek...Ha 5-10 euró lenne, akkor azt mondanám, hogy oké, de 6000 Ft ezért ?? Áhh...kizárt.
  • szikszaicsabi
    OFF: A fagyasztott tengeri kecskerákot a piacon adják ajándékba az OMSI mellé.:DDD(amúgy:villanyszámla X'DDD) ON
  • Renault Agora
    Biztos ebből akarják fizetni a villanyszámlát...(amúgy: fagyasztott tengeri kecskerák xD)
  • szikszaicsabi
    Ezt sokan nem tudjuk/értjük. Egy olyan buszért, ami majdnem ugyanolyan, mint az alap MANok egyszintesben, plusz egy szinte teljesen alap objektekból és spline-okból felépített pályáért mi a fagyasztott tengeri kecskerákért kell elkérni 6000 forintot? Tiszta röhej az egész.
  • sirenato
    De miért nem igyenes?
  • gcs7e7
    HAJRÁ OROSZOK! :D (majd szóljatok ha van valami az off-topicban)
  • TNH
    Első videó az O305-ről:
    https://www.youtube.com/watch?v=YhSoyjwgxaw&feature=youtube_gdata_player
  • matesz19
    Jaaaa értem, köszi :) Akkor marad a dupla poszt a javításra... :( :D
  • Erlau Trans #38628
    Lehetőség van prémium előfizetésre, úgy lehet szerkeszteni és törölni is nem tudom én mennyi ideig.