63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MineHeadHun
    Az omsi mappában találod. Logfile.txt-ként.
  • kem001
    Makro feliratra rákattintasz, és ott van a Spoiler leírása.
  • matec1996
    meg azt hol találom ?
  • matec1996
    itt irjam le vagy micsoda ? ne haragudj nem értem :)
  • MineHeadHun
    De még az O305-re is gondoltam mert ha már csináltam bemondásokat a pályára, akkor miért nem modernesítjük a buszokat úgy hogy bemondás is legyen? ;) Lehet hogy nem működnének, lehet hogy igen, ez szerencse kérdése. A neten keresgéltem, de nem találtam semilyen bemondás segítséget ilyen buszokra.
  • MineHeadHun
    Man SD200-ba nem lehet bemondást csinálni? Mert ha a 218-as buszon ami berlinben van (3413)ott bemondás is megy. :D Láttam egy videót róla a hangjáról és minden megálló között szólal meg. Hátha Omsiba is megtudnánk csinálni. Ahhoz még az IBIS-2.osc fájl is kell?
  • TNH
    Hiányol vmit. Spoilerben dobd be a logfile.txt tartalmát.
  • tamas120
    Jelcz M125M amibe van klíma azt hogy kell be kapcsolni és működésbe hozni, tudna vala ki segíteni.
    Előre is köszönöm!
  • matec1996
    Hello letöltöttem a Freyfurt 2013 verzióját és betöltéskor ezt a hibát írja ki : 63_AltenBG_ZOB,Nr.203!
    Mit tegyek? kérlek segítsetek :)
  • rarma
    Még nincs teljesen kész,azt írják ITThogy keresnek még olyan embereket,az elkészítéséhez még.De nekem már most tetszik,pláne a motorhangja.
    Videó
  • [HUN]FaTaL
    Pedig fent van, nem ismertem meg :D Bár ez még a v3.

Köszi mindenesetre. :)
  • bpo 381
    Zoliikp
    Minden vonalon MAN lc,és IK263 jár,csak egy vonalara raknék Solaris 10-et,
    a Martonvaros263 az Ikarus 263,és a MartonvarosS hof fájljai,ezekkel aktiválom a festést,és adok egy fordára,csak egy típust.

• GMI
    Köszi, az index hang nem ez lesz, a helyzejelző pedig jó ötlet :D
  • MineHeadHun
    Ha már off topicba is, akkor ide is: Neuendorf Bemondás + .hof fájl javítás v2.0 <--- én sok óra által alkotott művem. Persze csak bemondást és hof javítást ad hozzá, tehát nem nagyszám. De azért legalább megcsináltam. ;)
  • matesz19
    Jól néz ki, és király a busz is, csak az az index hang... mint ha valaki folyamatosan nyomkodná a gombot és aszerint villogna az index jelző... :D És jó gyorsan haladtok vele ahhoz képes hogy nem régen kezdtétek el. :) Egy kérdésem lenne, utólag a kaszni oldalán, nem lesz olyan sárga helyzet jelző lámpa, mint a távolsági buszokon szokott lenni?? :)
  • vikimaki1
    Nagyon tetszik a pálya.. Minden elismerésem! :D Bár az igazat megvallva, nekem az előző megoldás jobban tetszett, de Ti tudjátok mit csináltok, egy percet nem félek, hogy nem lesz jó a map! :)
  • Zoliikp
    Tudom, hogy nem magyar, de elemezni jó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

4. Wie weise ich den Bussen bestimmte Repaints zu?

Nachdem wir nun bestimmte Bustypen für den KI-Verkehr bestimmt haben, wollen wir nun auch bestimmte Werbungen/Repaints festlegen. Dazu gehen wir wie folgt vor:
    Hinweis: Die Wagennummer sind von der Berlin Spandau Karte übernommen und dienen lediglich als Beispiel!

[aigroup_depot] ← "Keyword" für das Anlegen einer Fahrzeuggruppe
    Hof Spandau ← Name der Gruppe,sowie angezeigter Name der AI-Gruppe im Editor
    Spandau

[aigroup_depot_typgroup] ←"Keyword" für das Anlegen einer Fahrzeuguntergruppe
    0 ← Nummer des Busses – abzählen (von „0“ beginnen) – in unserem Fall wird also der SD77 beschrieben
    2814 ← Wagennummer des Busses
    Schultheiss ←Name des jeweiligen Repaints, das für den durch die Wagennummer beschriebenen Bus angewandt werden soll - dieses muss selbstverständlich auch im jeweiligen Repaintordner des Busses vorliegen!
    2816
    Lotto Toto Spiel 77
    2820
    Cosy-Wasch (P, alt)
    2821
    Wodka Gorbatschow
    2828
    Schultheiss
    [end] ←schließt Fahrzeuguntergruppe ab

Dasselbe wird nun für den SD84 bzw. eure gewählten Bustypen durchgeführt.
  • Zoliikp
    Ebben a bejegyzésben nem látok hibát.
    Azt viszont nem tudom, hogy miként osztottad fel a vonalakat.
    Illetve azt, hogy mit is takarnak a MartonvarosS, Martonvaros263 nevek...
  • TNH
    Freyfurt v4 2013
  • bocskor3
    Freyfurt
  • [HUN]FaTaL

Ez melyik pálya egyébként?
  • bpo 381
    Jó rendben,bocs még egyszer,de tudsz vmt segíteni,mert sehogy se akar összejönni?
  • bocskor3
  • GMI
    Ilyen lesz benne:
  • TNH
    Jó lesz, az biztos. De milyen pályán toljuk vele?
  • kem001
    Ott a tekerők állításával próbálkozz. Egyedül hőmérsékletet hagyd a kéken.
  • bpo451
    Esetleg meg tudnád mondani hogy mit hova tekerjek? mert a tekerő a hidegen van, de ez nem hűt semmit, sőt ha benyomom hármas fokozatra, még fűt is :D
  • kem001
    Képes hűteni. Rendesen "fagyaszt".
  • bpo451
    Tudja valaki, hogy a Solaris Urbino 15-ben lévő klíma képes hűteni is a buszt vagy csak zúg?

• olimano2222
    aki megszállott Ikarus 2xx szériás :)
    én már szeretnék egy faszányos távolságit itt az alkalom :)
  • kem001
    Na az is igaz. Amúgy meg ki nem várja? Nagyon kíváncsi leszek rá.
  • olimano2222
    Gépigényes?? Hát lássuk csak,Kevesebb poligonból fog állni mint az alap buszok!!!! akkor szerinted hogy fog muzsikálni a kicsike ??? személy szerint nagyon várom!
  • LMG123
    Rendben, azt értsd meg csak, hogy bemásoltál 826 ezer sort, és elég zavaró. :)
  • kem001
    Pont azt olvastam én is. Nem semmi munka. Elvileg nem is lesz gépigényes.
  • Routeres
    Holnap lesz 1 éve, hogy készül a busz.
    Kíváncsi lettem.
  • kem001
    Azt hiszem érdekes hónapunk lesz.
  • bpo 381
    Bocs,úgy vagyok még itt,segítséget kértem,nem lebaszást,és nem is paraszt módon írtam.
  • kem001
    Nagyon szuperül halad. Gondolom a műszerfal a nagy "falat+. Amúgy esetleg lehet tudni, hogy emke jegykezelő kerül e majd bele?
  • LMG123
    Esetleg még hosszabb nem lehetett volna? Erre való a Spoiler...
  • GMI
    Igen :D