63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az omsi mappában találod. Logfile.txt-ként. -
Makro feliratra rákattintasz, és ott van a Spoiler leírása. -
matec1996 #39255 meg azt hol találom ? -
matec1996 #39254 itt irjam le vagy micsoda ? ne haragudj nem értem :) -
De még az O305-re is gondoltam mert ha már csináltam bemondásokat a pályára, akkor miért nem modernesítjük a buszokat úgy hogy bemondás is legyen? ;) Lehet hogy nem működnének, lehet hogy igen, ez szerencse kérdése. A neten keresgéltem, de nem találtam semilyen bemondás segítséget ilyen buszokra. -
Man SD200-ba nem lehet bemondást csinálni? Mert ha a 218-as buszon ami berlinben van (3413)ott bemondás is megy. :D Láttam egy videót róla a hangjáról és minden megálló között szólal meg. Hátha Omsiba is megtudnánk csinálni. Ahhoz még az IBIS-2.osc fájl is kell? -
Hiányol vmit. Spoilerben dobd be a logfile.txt tartalmát. -
tamas120 #39250 Jelcz M125M amibe van klíma azt hogy kell be kapcsolni és működésbe hozni, tudna vala ki segíteni.
Előre is köszönöm! -
matec1996 #39249 Hello letöltöttem a Freyfurt 2013 verzióját és betöltéskor ezt a hibát írja ki : 63_AltenBG_ZOB,Nr.203!
Mit tegyek? kérlek segítsetek :) -
rarma #39248 Még nincs teljesen kész,azt írják ITThogy keresnek még olyan embereket,az elkészítéséhez még.De nekem már most tetszik,pláne a motorhangja.
Videó -
Pedig fent van, nem ismertem meg :D Bár ez még a v3.
Köszi mindenesetre. :) -
bpo 381 #39246 Zoliikp
Minden vonalon MAN lc,és IK263 jár,csak egy vonalara raknék Solaris 10-et,
a Martonvaros263 az Ikarus 263,és a MartonvarosS hof fájljai,ezekkel aktiválom a festést,és adok egy fordára,csak egy típust.
-
Köszi, az index hang nem ez lesz, a helyzejelző pedig jó ötlet :D -
Ha már off topicba is, akkor ide is: Neuendorf Bemondás + .hof fájl javítás v2.0 <--- én sok óra által alkotott művem. Persze csak bemondást és hof javítást ad hozzá, tehát nem nagyszám. De azért legalább megcsináltam. ;) -
Jól néz ki, és király a busz is, csak az az index hang... mint ha valaki folyamatosan nyomkodná a gombot és aszerint villogna az index jelző... :D És jó gyorsan haladtok vele ahhoz képes hogy nem régen kezdtétek el. :) Egy kérdésem lenne, utólag a kaszni oldalán, nem lesz olyan sárga helyzet jelző lámpa, mint a távolsági buszokon szokott lenni?? :) -
vikimaki1 #39242 Nagyon tetszik a pálya.. Minden elismerésem! :D Bár az igazat megvallva, nekem az előző megoldás jobban tetszett, de Ti tudjátok mit csináltok, egy percet nem félek, hogy nem lesz jó a map! :) -
Zoliikp #39241 Tudom, hogy nem magyar, de elemezni jó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
4. Wie weise ich den Bussen bestimmte Repaints zu?
Nachdem wir nun bestimmte Bustypen für den KI-Verkehr bestimmt haben, wollen wir nun auch bestimmte Werbungen/Repaints festlegen. Dazu gehen wir wie folgt vor:
Hinweis: Die Wagennummer sind von der Berlin Spandau Karte übernommen und dienen lediglich als Beispiel!
[aigroup_depot] ← "Keyword" für das Anlegen einer Fahrzeuggruppe
Hof Spandau ← Name der Gruppe,sowie angezeigter Name der AI-Gruppe im Editor
Spandau
[aigroup_depot_typgroup] ←"Keyword" für das Anlegen einer Fahrzeuguntergruppe
0 ← Nummer des Busses – abzählen (von „0“ beginnen) – in unserem Fall wird also der SD77 beschrieben
2814 ← Wagennummer des Busses
Schultheiss ←Name des jeweiligen Repaints, das für den durch die Wagennummer beschriebenen Bus angewandt werden soll - dieses muss selbstverständlich auch im jeweiligen Repaintordner des Busses vorliegen!
2816
Lotto Toto Spiel 77
2820
Cosy-Wasch (P, alt)
2821
Wodka Gorbatschow
2828
Schultheiss
[end] ←schließt Fahrzeuguntergruppe ab
Dasselbe wird nun für den SD84 bzw. eure gewählten Bustypen durchgeführt.
-
Zoliikp #39240 Ebben a bejegyzésben nem látok hibát.
Azt viszont nem tudom, hogy miként osztottad fel a vonalakat.
Illetve azt, hogy mit is takarnak a MartonvarosS, Martonvaros263 nevek... -
Freyfurt v4 2013 -
Freyfurt -

Ez melyik pálya egyébként? -
bpo 381 #39236 Jó rendben,bocs még egyszer,de tudsz vmt segíteni,mert sehogy se akar összejönni? -
-
Ilyen lesz benne:
-
Jó lesz, az biztos. De milyen pályán toljuk vele? -
Ott a tekerők állításával próbálkozz. Egyedül hőmérsékletet hagyd a kéken. -
Esetleg meg tudnád mondani hogy mit hova tekerjek? mert a tekerő a hidegen van, de ez nem hűt semmit, sőt ha benyomom hármas fokozatra, még fűt is :D -
Képes hűteni. Rendesen "fagyaszt". -
Tudja valaki, hogy a Solaris Urbino 15-ben lévő klíma képes hűteni is a buszt vagy csak zúg?
-
aki megszállott Ikarus 2xx szériás :)
én már szeretnék egy faszányos távolságit itt az alkalom :) -
Na az is igaz. Amúgy meg ki nem várja? Nagyon kíváncsi leszek rá. -
Gépigényes?? Hát lássuk csak,Kevesebb poligonból fog állni mint az alap buszok!!!! akkor szerinted hogy fog muzsikálni a kicsike ??? személy szerint nagyon várom! -
Rendben, azt értsd meg csak, hogy bemásoltál 826 ezer sort, és elég zavaró. :) -
Pont azt olvastam én is. Nem semmi munka. Elvileg nem is lesz gépigényes. -
Routeres #39223 Holnap lesz 1 éve, hogy készül a busz.
Kíváncsi lettem. -
Azt hiszem érdekes hónapunk lesz.
-
bpo 381 #39221 Bocs,úgy vagyok még itt,segítséget kértem,nem lebaszást,és nem is paraszt módon írtam. -
Nagyon szuperül halad. Gondolom a műszerfal a nagy "falat+. Amúgy esetleg lehet tudni, hogy emke jegykezelő kerül e majd bele? -
Esetleg még hosszabb nem lehetett volna? Erre való a Spoiler... -
Igen :D