63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Robi546 #39789 Köszi mindenkinek,igen,elég kopár a táj viszont lesznek szántóföldek,bokrok,fák hogy ne legyen annyira unalmas a vezetés. :) Esetleg villany póznák,hasonlók. Este még rakok fel képeket a "nagyobb" városból,ha sikerül elkészülni addigra,panelházak,parkolók,üzletek,vonatállomás,stb. :)
SnyperD: Igen,én is onnan vettem az ötletet,mármint ezt a körülírást. :D
Routeres: Oké,én is gondoltam rá,használni fogom azt is. :) -
Nem, nem vagy vele egyedül. Nálam 1percre szokott befagyni. Úgy döntöttem, hogy nemigen fogom használni ezt a buszt. -
Csak nálam van az a hiba, hogy pár másodpercenként hosszabb (4-5 másodpercre) beakad a játék Neuendorfon az új Solaris-al? -
Anno a Börzsönyhöz még érdekesebb sztorik is voltak. :D -
Routeres #39785 Google Street View sokat segít a környezet kipofozásában. -
Hát van egy két "fura" megoldás benne :D -
SnyperDv2 #39783 Egész szép, ETS2 forumba is el nevetgélek milyen történeteket tudnak kitalálni egy sima játékhoz, pedig jómagam is sofőrnek készülök. :D -
szikszaicsabi #39782 Szép lesz, de az utak mentén kissé kopár a táj. Színesítsd meg egy kicsit(pl. bokrok, fák, szántóföld, oszlopok kábelekkel[most hirtelen nem jut eszembe a neve :D ] ). -
Robi546 #39781 Na,a Felvidék Map-ról pár kép,még elég sok munka van hátra,lassan de azért haladok. :) Ma este pedig lehet még lesznek képek a panelházakról ami Sellye városában található.
Gútáról indultam,kifele menet a kertvárosból.
Majd útközben megálltam egy kicsit a kis pihenőhelynél.
Pihenés után indulás vissza egész Farkasd-ra a faluba.
Majd pedig Farkasdon megálltam a COOP-ban bevásárolni. :)
-
Sikerült. Köszi. Erre mondják, hogy kis "cseles". -
Robi546 #39779 Kösz,megpróbálok valamit alkotni! :D -
Az ablak felé ha tolod a kapcsolót, akkor nyit, magad felé zár :) -
Köszönöm, meg vannak. Viszont a tetőablak nehezen akaródzik kinyílni. -
Akkor neked kell készíteni.
omsiworks.hu -
Robi546 #39775 OMSI Editorban olyat keresek hogy rendes 2 sávos út,7,5 méteres és leállósávval van tehát ahol kocsik parkolnak,hol találhatom meg ? Addon SimpleStreetsben sehol nem találok olyat. -
A klímán az egyik kapcsolóé a dísztárcsa, amivel levetted, a tetőablakok pedig balra melletted az utolsó két kapcsoló, amire asszem ventillátor, meg még valami van ráírva :) -
Robi546 #39773 Dolgozom a mapomon jelenleg is,6,5 méter széles út elég egy busznak ? Vagy inkább 7,5 méter legyen ? Mivel egy 6,5 méteres úthoz 7,5 métereset akarok csatlakoztatni és furcsán néz ki,ezért kérdezem. -
Köszi. Jól áll neki ez a szín összeállítás. Pár dolog viszont nem világos nekem. Dísztárcsát levettem amikor rákattintottam. Hogyan teszem vissza? Valamint tetőt melyik gombbal nyithatom ki? -
Alapból van rajta. Vagy a rolónál van, de azthiszem elöbbi. -
Látom gondoltál a busz sofőrre is és adtál neki egy napszemcsit. :D De a festés tényleg jól néz ki. :) -
szikszaicsabi #39769 Oké, tárgytalan. Látom megoldottad.:D -
szikszaicsabi #39768 Mivel festetted át? -
Megoldottam a gondot már. Ablaknál törölnöm kellett a fehér részt paint.net-ben. Így már tökéletes.
-
Az átfestés után lett ilyen? -
Tudja esetleg valaki, hogy mitől van ez a fehér ablak hiba? Ha igen, hogyan orvosolhatnám?
-
Megtudhatom, hogy mi volt az a megoldás, mivel egyszerűsítettétek? -
Routeres #39763 Ma reggel kaptam G.Gabe-től egy egyszerűsített kerítés modellt, amivel az egész pályán 6-7 fps növekedést értünk el. Ez azért jó, mert így minden településen 30-nál több fps-em van (általában 33-40 fps NL202-vel, ha a tükrök nem látszanak, akkor 40-50). Még a kegyetlenül problémás márianosztrai részen is 25-26 fps-sel fut a játék a korábbi 20 helyett. Ezzel elégedettek vagyunk, így az alphás megoldást úgy tűnik hanyagolhatjuk. -
ast00 #39762 Tegnap végeztem a menettel, szépen kiléptem, gép ment alukálni, ma reggelre meg resetelte az összes beállításomat. A kormányét is...
Mi lelte ezt megint? -
Robi546 #39761 Ezt az F9-es gombosat eddig nem is tudtam,most már tudom forgatni is,köszönöm! :D -
Nem egy nagy szám... Nekem pl. alapból nincs rajta menetrend, mert egy-két dolog kimaradt a csomagból... -
szikszaicsabi #39759 Azt hiszem 2 típus van belőle, ezeket nevükben és élességükben lehet megkülönöztetni. Egymáshoz illeszteni az F9 gomb segítségével lehet(ha az istenkísértésnek sem akar úgy illeszkedni, ahogyan szeretnéd.:D). -
Robi546 #39758 Ezt a körforgalmat sehogy sem tudom összerakni,nem passzol. :/ Valaki tudna esetleg segíteni benne ? -
Rosszul tudod. Csak a 7700A(!)-n van úgy, a szólón nem. (MFW-537) -
Robi546 #39756 Aha,igen meglett,köszönöm!
-
szikszaicsabi #39755 Ha fel van rakva nálad az Addon_SimpleStreets, akkor ott azt hiszem az RQ_9,5_6,5_Roundabout vagy valami ilyesmi. -
Robi546 #39754 Bocs hogy ennyit kérdezek de csak így tudom jól kidolgozni a mapot. :D Körforgalmat hol találhatom ? Scereyobjectsen belül hol ? Esetleg mi a neve ? Előre is köszi. -
Renault Agora #39753 Én még nem próbáltam, majd csak holnap fogom de jó hallani hogy egész jól sikerült. -
Köszi szépen ! Működik a pálya rendesen , igaz hiányol egy pár .sco fájlt , menetrendet nem néztem meg , hogy van-e , mivel AI buszok se voltak , de furikázni jó lesz majd rajta , ha nem tudok menetrenddel menni :) -
mimo0612 #39751 Nekem nem indul el a pálya. -
Petee1198 #39750 Igen, meg itt a pestiekben ugye úgy van hogy 4 gomb van, nyitásengedélyező, indításjelző, összes ajtó záró, meg egy összes ajtó nyitó. Képen látszik hogy megvan a 4 gomb, remélem meg lesz csinálva normálisan, mert a videóban még csengő sincs nem hogy nyitásengedélyező, ráadásul mindig az hátsó 2 ajtót nyitja. Ha a készítők nem így csinálják, remélem valaki hozzáértő meg fogja csinálni ilyen pestiesre.