63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kem001
    Küldtem üzenetet!
  • gotama73
    A manuálist szeretném.
  • kem001
    Automatához, vagy manuálishoz kell?
  • YoGabN
    köszönöm!
  • kem001
    VHHPVG, és HHA.
  • gotama73
    Tisztelettel szeretnék segsegítséget kérni. Hosszas kutakodás után sem lelem az EMKE-vel szerelt Jelcz buszt. Ha valaki segítene, megköszönöm!
  • YoGabN
    Valaki felrakná nekem a Hamburgi O405N VHH PVG és a HHA textúra mappájából ezt a két fájlt?: cockpit1.bmp Ez a fájl kéne nekem mind2 buszból!:)
  • kem001
    Arra a 3-ra értettem, Hamburg verziókra...
  • YoGabN
    Ha a verziót úgy érted, hogy a Julian félére is, akkor félre értettél valamit!:) A három verziót úgy értette, hogy a HHA-ra, a VHH PVG-re és a BONUS buszra!:)
  • kem001
    Ahogy olvastam, mindhárom verzióba működik elvileg..
  • rarma
    Jó kérdés,nem tudom a neten találtam.
  • YoGabN
    Kész a Hamburger O405N2-re a Mercedes-csillag!

LINK!
  • papi08
    Köszönöm mindenkinek! :)
  • MEXXD
    Rég jelentkeztem, telik a nyár, a színfalak mögött amikor időm engedi folyamatosan építettem a 76-os főutat, többnyire a zalaegerszegi szakaszon készítettem el az útszakaszokat, napokban még elmegyek textúrákat gyűjtögetni, a hét vége felé viszont már Hévíz környékét járom a textúrák után. Különös vonzalmam a vasúti modellek után nem tudom hova rakni, folyamatosan rakom az OMSI-ba az ilyesfajta kellékeket, úgy is hogy tudom Routeresék már jó néhány ilyen modellt behegesztett a játékba (felső vezetékek, kerítések, peronok stb.). Bizonyíték tőlem, hogy én sem tétlenkedem... :)
  • Routeres
    Mivel hasonló gépem van, mint a tied, így javaslom próbáld ki az én beállításaimat. Innen leszedheted: katt
  • Omsifan1225
    A Great Grundorf-ból mióta van v1.2-es verzió ? :D
  • rarma

Esetleg Great Grundorf v1.2 ?

https://dl.dropbox.com/s/dhn2dgzll4aokjx/Grundorf.hof?dl=1
    http://www.3dtranstudio.net/omsi/downloads/Great_Grundorf.zip
  • norb82
    Van hool A600 még nagyon gépbarát busz.
  • vadaszpeter
    Heló!

Lenne egy olyan apró gondom, amit nem értek. Credo BC11-es busz. Be van állítva gombhoz nyitásra a 3. ajtó ( doorfront 4 ). Ha megnyomom a hozzá társított gombot, akkor a máűszerfalon megnyomodik a gomb, valamint a sziszsegést is lehet hallani, méghsem nyit/zár az ajtó. Ugyanazt a gombot a műszerfalon lenyomva egérrel nyitja... Ötlet?? Köszi
  • papi08
    Minden a legfrissebb, minden be van állítva :)

A Grundorf és az Ikarus E95 kombó tökéletes :D
  • matesz19
    Videó kártya drivere frissítve van? Amúgy szerintem a grafikai beállításokban kellene keresni a hiba okait... :)
  • papi08
    1440x900-as monitoron a full HD lehetetlen :D

Amúgy nem, nincs maximumon, így nem értem miért szarakodik :D
  • matesz19
    Arra nem gondoltál hogy lejjebb vedd a beállításokat hogy játszható legyen és ne full HD-ben??? :D
  • olimano2222
    A sok segítség mellet ez a legkevesebb :)
  • bocskor3
    Freyfurt V4.0 is nagyon jó.. :D
    olimano: Köszönjük a videót! :)
  • papi08
    És közel is van, köszönöm! :)
  • norb82
    Szombathely. Nagyon baráti gépigénye van, és szép.
  • papi08
    Srácok!

Tudnátok nekem egy kisgépigényű, de mégis jó pályát ajánlani?

Sajnos hiába van meg az aláírásban szereplő gép, néha meg-meg akad a Berlin pálya is...

Köszönöm!
  • Apocalipto
    A TEDOM-nál valaki rájött hogy lehet kikapcsolni a retardert? Bugos a kapcsoló...
  • kem001
    Solaris Alpino-bál van ez a Music mappa.. Rádiónál megpróbáltam gombokat lenyomni, de nem történt semmi sem. Működésre lehet ezt így valahogy bírni?
  • olimano2222
    Pofátlanságot nem ismerve és Routeres barátomat megelőzve hoztam Bocskor3 és Gmi buszáról egy videót! :)

Letöltés a videó leírásában mellékelve az eredeti buszt is !

• Pepe1980
    Én egy régi kormányom pedálját állítottam be kuplungnak, így két kormánnyal játszok, de legalább valósabb mint a gomb nyomogatás :) Bár miután kiszállok a buszból, utána a szimulátorban még mindíg nem jó, de már van ötletem rá, hogy olyan legyen a pedálok működése, mint a buszomban :)
  • Omsifan1225
    Most már nálam is ugyanez a feketeség :/
  • SD EJC
    Megjelent az SD. EJC. Magazin, és a Lapos Faros legújabb száma! Az új sorozatban tovább folytatódik az elkezdett történet, míg a magazin hasábjain bemutatjuk a legújabb MSTS-hez készült villamos pályát, foglalkozunk két szintén új OMSI pályával, és egy fotóriportot is megtekinthet az olvasó a tököli buszfesztiválról.

http://sd-ejc.info/sd-ejc_fooldal/kiado/
  • papi08
    És tényleg, köszönöm! :)
  • norb82
    Nagyon egyszerű, felveszed a menetrendet is és már megy is haza a másik busz.
  • papi08
    Sziasztok!

Az megoldható hogy a Grundhof-on csak az én buszom legyen, és ne tegyen le automatikusan másik buszt?

Köszönöm!
  • bocskor3
    Anno volt belőle gond hogy tilos feltölteni más tárhelyre.
  • TNH
    Mindkettőt a strefa-omsi.pl oldalról.
  • bullseye9
    Itt találtam a fórumon a linket, de most nem tudtam visszakeresni, sry.
    Esetleg próbálj rákeresni google-ban, hátha úgy meglesz.