63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Küldtem üzenetet! -
gotama73 #40188 A manuálist szeretném. -
Automatához, vagy manuálishoz kell? -
köszönöm! 

-
VHHPVG, és HHA. -
gotama73 #40184 Tisztelettel szeretnék segsegítséget kérni. Hosszas kutakodás után sem lelem az EMKE-vel szerelt Jelcz buszt. Ha valaki segítene, megköszönöm! -
Valaki felrakná nekem a Hamburgi O405N VHH PVG és a HHA textúra mappájából ezt a két fájlt?: cockpit1.bmp Ez a fájl kéne nekem mind2 buszból!:) -
Arra a 3-ra értettem, Hamburg verziókra... -
Ha a verziót úgy érted, hogy a Julian félére is, akkor félre értettél valamit!:) A három verziót úgy értette, hogy a HHA-ra, a VHH PVG-re és a BONUS buszra!:) -
Ahogy olvastam, mindhárom verzióba működik elvileg.. -
rarma #40179 Jó kérdés,nem tudom a neten találtam. -
Kész a Hamburger O405N2-re a Mercedes-csillag!
LINK! -
Köszönöm mindenkinek! :) -
Rég jelentkeztem, telik a nyár, a színfalak mögött amikor időm engedi folyamatosan építettem a 76-os főutat, többnyire a zalaegerszegi szakaszon készítettem el az útszakaszokat, napokban még elmegyek textúrákat gyűjtögetni, a hét vége felé viszont már Hévíz környékét járom a textúrák után. Különös vonzalmam a vasúti modellek után nem tudom hova rakni, folyamatosan rakom az OMSI-ba az ilyesfajta kellékeket, úgy is hogy tudom Routeresék már jó néhány ilyen modellt behegesztett a játékba (felső vezetékek, kerítések, peronok stb.). Bizonyíték tőlem, hogy én sem tétlenkedem... :)
-
Routeres #40175 Mivel hasonló gépem van, mint a tied, így javaslom próbáld ki az én beállításaimat. Innen leszedheted: katt -
A Great Grundorf-ból mióta van v1.2-es verzió ? :D -
rarma #40173
Esetleg Great Grundorf v1.2 ?
https://dl.dropbox.com/s/dhn2dgzll4aokjx/Grundorf.hof?dl=1
http://www.3dtranstudio.net/omsi/downloads/Great_Grundorf.zip -
norb82 #40172 Van hool A600 még nagyon gépbarát busz. -
vadaszpeter #40171 Heló!
Lenne egy olyan apró gondom, amit nem értek. Credo BC11-es busz. Be van állítva gombhoz nyitásra a 3. ajtó ( doorfront 4 ). Ha megnyomom a hozzá társított gombot, akkor a máűszerfalon megnyomodik a gomb, valamint a sziszsegést is lehet hallani, méghsem nyit/zár az ajtó. Ugyanazt a gombot a műszerfalon lenyomva egérrel nyitja... Ötlet?? Köszi -
Minden a legfrissebb, minden be van állítva :)
A Grundorf és az Ikarus E95 kombó tökéletes :D -
Videó kártya drivere frissítve van? Amúgy szerintem a grafikai beállításokban kellene keresni a hiba okait... :) -
1440x900-as monitoron a full HD lehetetlen :D
Amúgy nem, nincs maximumon, így nem értem miért szarakodik :D -
Arra nem gondoltál hogy lejjebb vedd a beállításokat hogy játszható legyen és ne full HD-ben??? :D -
A sok segítség mellet ez a legkevesebb :) -
Freyfurt V4.0 is nagyon jó.. :D
olimano: Köszönjük a videót! :) -
És közel is van, köszönöm! :) -
norb82 #40163 Szombathely. Nagyon baráti gépigénye van, és szép. -
Srácok!
Tudnátok nekem egy kisgépigényű, de mégis jó pályát ajánlani?
Sajnos hiába van meg az aláírásban szereplő gép, néha meg-meg akad a Berlin pálya is...
Köszönöm! -
Apocalipto #40161 A TEDOM-nál valaki rájött hogy lehet kikapcsolni a retardert? Bugos a kapcsoló... -
Solaris Alpino-bál van ez a Music mappa.. Rádiónál megpróbáltam gombokat lenyomni, de nem történt semmi sem. Működésre lehet ezt így valahogy bírni? -
Pofátlanságot nem ismerve és Routeres barátomat megelőzve hoztam Bocskor3 és Gmi buszáról egy videót! :)
Letöltés a videó leírásában mellékelve az eredeti buszt is !
-
Én egy régi kormányom pedálját állítottam be kuplungnak, így két kormánnyal játszok, de legalább valósabb mint a gomb nyomogatás :) Bár miután kiszállok a buszból, utána a szimulátorban még mindíg nem jó, de már van ötletem rá, hogy olyan legyen a pedálok működése, mint a buszomban :) -
Most már nálam is ugyanez a feketeség :/ -
SD EJC #40156 Megjelent az SD. EJC. Magazin, és a Lapos Faros legújabb száma! Az új sorozatban tovább folytatódik az elkezdett történet, míg a magazin hasábjain bemutatjuk a legújabb MSTS-hez készült villamos pályát, foglalkozunk két szintén új OMSI pályával, és egy fotóriportot is megtekinthet az olvasó a tököli buszfesztiválról.
http://sd-ejc.info/sd-ejc_fooldal/kiado/ -
És tényleg, köszönöm! :) -
norb82 #40154 Nagyon egyszerű, felveszed a menetrendet is és már megy is haza a másik busz. -
Sziasztok!
Az megoldható hogy a Grundhof-on csak az én buszom legyen, és ne tegyen le automatikusan másik buszt?
Köszönöm! -
Anno volt belőle gond hogy tilos feltölteni más tárhelyre. -
Mindkettőt a strefa-omsi.pl oldalról. -
Itt találtam a fórumon a linket, de most nem tudtam visszakeresni, sry.
Esetleg próbálj rákeresni google-ban, hátha úgy meglesz.