63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Petee1198
    Nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy amikor a TEDOM C12 busszal beállok a megállóba hogy felvegyem az utasokat, megnyomom a nyitásengedélyezőt, és pár másodpercre lefagy a kép. Az ajtónyítás hangját lehet hallani, de a gombnyomás hangját csak akkor hallom amikor már megy a kép.
  • tamas120
    Dor fájt nem talál, meg vala mi német szöveget,textúra problémája is van hogy nem talál.
  • Pepe1980
    Csak úgy motort nem lehet pakolászni egyik buszból a másikba, azt tudod csinálni, hogy a fehér buszt letöltöd, és a barna műszerfalas modot pedig belemásolod az eredeti buszba :)
  • misiw12
    http://www.youtube.com/watch?v=15Trt3k6SQM Ez a barna műszer falos ennek a motorját szeretném átrakni ebbe http://www.youtube.com/watch?v=WnmZ14A2eB8 Ez a fehér és ebbe szeretném a motrot ! Ennek olyan rossz és gyenge a motorja! Mert a fehérbe jó az utastájékoztató a másikba nem jó pedig a HOF fájlok benne vannak! Vagy ha tudsz valakit aki megtudná nekem csinálni ezt a motorcserét vagy ha te lennél olyan kedves és megcsinálnád nekem akkor nagyon örülnék neki! És ha kész a busz akkor ide az e-mail címemre elküldheted ha vagy olyan rendes! Ha nem olyan nagy kérés! Itt az e-mal címem: [email protected] Előre is köszönöm ! Minél előbb várom a válaszodat! Köszi!
  • matesz19
    Akkor ezek szerint valamire még is csak jó ez a busz, azon kívül hogy tényleg bűn ronda... :D
    ------------------
    Ja és kijött egy új pálya is: Hellersdorf [fiktiv] V1
  • Pepe1980
    Linket tudnál beszúrni esetleg?
  • misiw12
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e nekem segíteni? Mert az Ikarus 256-ost a YouTube-ról ami fehér színű gondolom az az eredeti! Nagyon tetszik a busz ! Jó minden csak olyan rossz a hangja meg gyenge a motorja! Meg szintén találtam a YouTube-on egy másikat aminek barna a műszerfala! Annak nagyon jó a hangja úgy vettem észre hogy annak erősebb a motorja is mint a fehérnek csak abba meg nem működik az utastájékoztató rendszer! Hiába másolom be a HOF fájlokat! Meg-e lehetne azt oldani hogy a barna műszer falos busz motorját és a hang fájlokat át lehet-e másolni a fehér buszba!??? És hogy melyik mappába vannak a busz motorjának a fájljai!ÉS még az a kérdésem lenne , hogy a barna műszer falos busz hang fájljait át-e lehet rakni a fehér buszba mert annak a hangja sokkal élethűbb! Ha van közöttetek olyan aki tudja erre a 2 kérdésre a választ az kérem minél előbb válaszoljon! Köszönöm előre is!
  • gabesz012
    Szerintem meg borzasztóan néz ki, de a scriptek, hangok érdekelnének. Gondolom nem egyszerű megcsinálni, hogy csak a motor/váltó/ajtóvezérlés/AC kerüljön bele a sima D92-esbe.

Ha már script; a hamburgi merci váltója szerintem nagyon jó lett, a 4 sebességest át lehetne emelni a CCV féle 260-asba (csendeshidas-ZF verzió, olyan úgysincs a bkv modban). Egyébként dugóban araszolva még rángat is néha a busz, tipikus ZF. :)
  • bocskor3
    Jól néz ki, csak semmi értelme.. :D
  • rarma
    Igen nekem is úgy van.
    Hiába a fonts mappa benne,semmi javulás.
    De már megoldottam,megnéztem hogy tábla kitétele nélkül is felszállnak-e az utasok,
    és igen felszállnak így tábla kitétele nem kell,anélkül is lehet vele közlekedni,
    és az utasok is felszállnak. Olvastam egy spain omsi oldalon nyers google forditásban,egy hozzászoló
    azt írta hiányos a fonts mappa tartalma.
  • Pepe1980
    Nekem ezzel működik
  • matesz19
    Én letöltöttem anno amikor kijött, betettem és ugyan úgy nem volt járat számom, sajnos... :(
  • matesz19
    Kijött a végleges tuningolt MAN SD D94 v2.0 FINAL busz. Jól néz ki. :P A Spoiler-t is nézzétek meg, ott is vannak érdekességek. :D
  • Pepe1980
    A probléma forrása a hiányzó fonts fájlok :) Innen le tudjátok tölteni :)
  • matesz19
    Lehet úgy oldotta meg mint a táblás verziónál, csinált hozzá járatot, és valamit ügyködött a fájlok között.. :D Jobb ötletem nekem sincs.. :D
  • rarma
    Oké köszi a választ.
    Bár egyszer rákérdeztem LZsombor-tól privátban,ő hogyan varázsolta elő ezt a járatszám lehetőséget.
    De egy hasznos infót nem adott róla, ő hogyan is érte el hogy kijelzi. ITT
  • matesz19
    A járatszámban ne is reménykedj... Valamiért nem sok embernek sikerült járatszámot oda kiírniuk, de a legtöbb embernek nem sikerült... De attól még felszállnak az utasok, csak így egy kicsit illúzió romboló a busz..
  • rarma
    Ott is próbáltam semmi jele annk hogy megjelenjen.
  • Omsifan1225
    Ha esetleg nem tudod kiírni a járatszámot , akkor próbálkozz az Alt gomb-al , és ott a 92-es táblácskával ;)
  • rarma
    THN és Omsifan1225 köszi a segítséget.
    Így már értem. És így akkor az alt gombot nem kell használni?.
    És nem tudjátok mért nem írja ki a járatszámot?.
  • Omsifan1225
    A Route-hoz kell írni azt , hogy 01, avagy 02 :)
    A Line-hoz pedig azt hogy 07600 :)
  • TNH
    A Linie a járatszám, a Route pedig az útvonal. Tehát a Linie az 07600, a Route meg 01, vagy 02.
  • rarma
    Egy kérdésem lenne, már mindenféle képen próbáltam de sehogy nem írja ki a járatszámot a táblára.
    Plusz,a belső kütyün a középső Route-hoz mit kell írni?,mert ha odaírom hogy 76-os buszjárat,
    akkor kiírja hogy hibás kód megadás.
    És mégegy kérdés,ha itt a kütyün mindent megadok akkor az Alt gombos menüt nem kell használni?.

• TNH
    Nagyok a textek, azért lehet.
  • vadaszpeter
    Egyetlen busszal sem volt e4ddig problémám, ezért nem értettem :)
  • TNH
    Akkor nem volt elég a videókártyád. Fene enné meg ezt a fekete hátteret. Én most az URL mezőbe írok. :)
  • vadaszpeter
    Lehet hogy idő közben tárgytalan. Newcastle mapon nem töoltött be, most Grundorfon igen.. Fene sem érti ezt.. :)
  • TNH
    Egy képet dobnál? Mert amit feltöltök, azt ellenörzöm.
  • vadaszpeter
    Reggelt!

Mi lehet a probléma, ha a TEDOM busznákl a műszerfal textúrái hiányosak? letöltöttem a buszt meg a patch-et is...
  • TNH
    Huh. Nekem pedig hibátlan. Valamit szerintem nem másoltál be. Mi a hiba?
  • tamas120
    Letöltöttem a TEDOM C12G és nekem vala hiba üzenetet dob ki, ezek szerint hibásan jön le.
  • Pepe1980
    Látod ezt el is felejtettem, de most felírtam :D Amúgy nekem sem volt sok időm, szóval nem maradtam le semmiről :)
  • norb82

Kapos, Kisalföld, Kunság és Vasi Volán repaint Van Hool A600-asra. (Rába Contact)
  • TNH
    Még tartozom neked valamivel. :) Majd megadom, csak most nem volt sok időm...
  • Pepe1980
    Ezt kerestem, köszi :)
  • TNH
    Regisztráld a support.aerosoft.com oldalon.
  • Pepe1980
    Valaki 1.04.002-es frissítési linket tudna adni? Mert újra kellett telepítenem a játékot, és frissíteni szeretném :) Egyébként a játékom eredeti :)
  • matesz19
    Eddig is volt, ha megnézed a linken lévő képeket: Great Grundorf City V1.02.
    És itt a készülő: Great Grundorf V2.
  • TNH
    Tényleg, az EMKE-ről jut eszembe: Mi lett a reallife.hu oldallal?
  • Pepe1980
    Nekem is elküldenéd?