63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#61215 Egyszer megcsináltam, de különösebb változást nem vettem észre. Bár, nem is tudom mire kéne számítanom :D -
Rasy #61214 Egyébként megcsináltad és sikerült vagy csak rákerestél? -
Rasy #61213 Ezt már megcsináltam, de nem indította úgy :/ -
#61212 Így. -
#61211 Mire gondolsz? -
Rasy #61210 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet 64 bitesre állítani az omsit? Ezt a problémát még mindig nem lehet orvosolni?
Köszi! -
#61209 Most már tudom ki tette fel ugyanezt a kérdést a FB-on. ;)
A bus fájlban semmit, a passangercab-ban (model mappa, azon belül egy cfg) kell az [enty] parancsokkal variálni (talán a sorrendjüket megcserélni, nem tudom már).
Más:
Végre hasznát vettem annak, hogy bekonvertáltam a tigrist az OMSI-ba:
Illetve ezúton is közlöm, ha valakit érdekel, hogy csináltam egy FB oldalt a régi map-nek (ha már a hivatalos fóum cs*szett létrehozni egy topikot, amit fél órán át gépeltem). -
SRoland01 #61208 ja ez fontos legyen szíves aki tudjon válaszoljon! Nekem pedig az kellene hogy elöl szálljanak le.
-
gruppen #61207 Sziasztok! Egy gyors kérdés! :)
Mit kell átírni a .bus-ban, hogy csak az első ajtón akarjanak felszállni az utasok?
A válaszokat előre is köszönöm :) -
#61206 Nem akartam válaszolni, de ha már itt tartunk.
Sokat segítene a másokban rólad kialakult képnek, ha tagolnád a mondataidat és használnál mondatvégi írásjeleket.
A 180 nem tudom mikor készül el, de szerintem a pályával együtt fogom kiadni, az 55-ös meg nem készül.
#Többiek
Teljesen felesleges volt (szerintem) válaszolnotok. Ilyenkor vagy válaszoljatok valami értelmeset, vagy ha nem akartok, akkor ne válaszoljatok. Mitől lett jobb, hogy leírtátok azt amit? Nem Harry védelmében mondom ezt hanem úgy általánosságban (don't feed the troll stb, ami szintén ilyen jól szokott itt menni pár figurának). -
#61203 Nagyjából kész van, a menetrendet csinálja más hozzá. -
Edmond14 #61199 A jelenben játszódó pálya hogy halad? -
#61198 Csináltam egy Ai stukát csak a mihez tartás végett:
@Zoliikp
Egyenlőre a 180-ast akartam előbb megcsinálni használhatóra, de ha foglalkozol az 556-osoddal, annak én külön örülök.
Amúgy tényleg nem lenne rossz más jármű is, mint vezethető, de én egyenlőre maradok a 180-nál (még ezt se tudom egymagam megcsinálni minden tekintetben :D ). Viszont van pár képem a 620-asról, úgyhogy ha mást nem ilyen statikus AI járműnek biztos lemodellezek egyet. -
-
Zoliikp #61196 Majd összedobjuk.
Újra elővettem az 556-t, de finomítani kell a modellt. Azt, hogy hol maradt abba, fogalmam sincs. Lehet, hogy elölről kezdem, de az átfestés-koszolódás kérdését másra kell hagynom, mert már elsőre sem sikerült.
Még lehet szó a meglévő 620-s bekonvertálásáról is, de a modellt itt is javítani kell. -
#61195 Valami járgány igazán dukálna a pályához, de jó lenne, ha készülne egy rendes régi Ikarus...
-
gruppen #61194 Sziasztok!
Egy kérdéssel szeretnék fordulni hozzátok.
Gladbeck-re szeretnék az ai listbe más buszokat, mint a C2-esek. Egy-kettő megjelenik. Pl. Scania, VanHool-ok. De mondjuk Helvete C1Facelift-ese, nem. Hogy írjam az ailist cfg fájlt, hogy jó legyen? :)
A válaszokat előre is köszönöm :) -
szempo #61193 Köszi -
#61192 Nem is tudom mióta letölthető. A 280.00-mon kívül ez az egyetlen rendes síkműszerfalas busz (és annyira nem ismeri senki se :D )
250.12 egyébként a típusa. -
szempo #61191 Szia.Szeretném megkérdezni,hogy a videódban a busz letölthető -e vagy az is a WIP pályád része.
A válaszod előre is köszi.
Amúgy jó lett a pálya és a másik pályát türelmesen várom míg kiadásra kerül.
Gratula érte -
bajusza #61190 eszméletlen jó lett. -
Nagyon WIP pálya, frissiben az OMSI-ból. -
Dani020 #61188 Kár Mallorca map-en akartam volna beállítani, hogy szállodai járatokat volvo 9900 meg neoplan n116 vigye, de ez így nem fog menni -
gabesz012 #61187 Ez sokkal bonyolultabb ennél... Itt egy tutorial, a legtöbb Omsi 2-es pálya ezt a fajta ailistet használja. A buszoknak egyébként rendszáma, illetve azonosítója van, pályaszáma vasúti járműveknek van. -
Dani020 #61186 Sziasztok!
Ailistet szeretném módosítani úgy, hogy megszabjam melyik járaton melyik busz menjen. Ezt jól gondolom, hogy ailists.cfg-n belül a jármű pályaszáma szabja meg, hogy melyik járat? Csak ugye a pályaszám eltér a játékon belüli vonalszámtól.. Hogyan tudom kideríteni melyik pályaszám melyik járat számot fedi? -
Maceehun13 #61185 Én is szintén,részvétem -
bajusza #61184 csatlakozom én is. -
#61183 Szeretném kifejezni őszinte részvétem mindazoknak, akiknek rokona/ismerőse áldozatául esett az olaszországi buszbalesetnek. Kitartást! -
ibalazs #61182 Nesze neked fogd meg jól! :) -
Sebast #61181 Igen, azt hiszem egy AI busz Bécshez.
-
ibalazs #61180 Köszönöm igy sikerült végre.
Azt nem tudod hogy valaki említette hogy omsihoz van egy ingyenes letöltés? -
Maceehun13 #61179 Sziasztok,működő Ik 206.32-nak linkjét valaki eltudná küldeni? -
ibalazs #61178 Köszi a tippet, de így sem megy. -
atty707 #61177 Állítsd át az OMSI2 nyelvét németre ideiglenesen, ezután kezdi el letölteni. Nekem is volt pár fordulóm az Aerosoft support-tal ez ügyben, ez volt rá a megoldás.
Szerk.: Miután letöltötte, vissza állíthatod magyarra/angolra.
Utoljára szerkesztette: atty707, 2017.01.21. 17:33:59 -
ibalazs #61176 de azt sem tölti. -
Sebast #61175 Az Omsihoz van 1 ingyenes kiegészítő -
ibalazs #61174 Ezt csináltam de nem tölti le.
Ami furcsa hogy a listán olyan kiegészítő is szerepel amit nem vettem meg. -
Sebast #61173 Nem tudom. Pipáld be a Steam-nek az OMSI 2 kiegészitőinél -
ibalazs #61172 Az a baj hogy nem indul el.
Tegnap vásároltam a Vanhool agg300 evvel semmi gond.
Hamburgot nem tölti és azt írja hogy nem telepitettem.
Utoljára szerkesztette: ibalazs, 2017.01.21. 16:58:56 -
Sebast #61171 Sziasztok! Van már kiadott BKK festés a Van Hool New AGG300-hoz?