63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Fox44
    Az túlzás, hogy cikkeknek, volt egy-kettő, amiben hiányoltam pár dolgot.
    Pl, a "Didergő utasaink: segítünk!" címűből a képen látható egyes számmal jelölt kapcsoló és karokról pontos leírás, hogy mi micsoda. Meg a kettes számmal jelöltről is. Meg a "A parancsikonok csodálatos világa" címűben leírtam volna, hogy hogy is kell pontosan beírni a "-fullscreen" kapcsolót. Hátha valaki nem tudja. Hirtelen most csak ezek jutottak az eszembe.
  • gylacus
    Nagyon jól néznek ki!
  • LMG123
    Összeállt a flotta! :) (jelen esetben objektumként)

• atty707
    Nos, az oldalamon 139 pálya van jelenleg. Ha abból nem találsz legalább 40-et, amely jó minőségű, akkor szerintem az igényeid túl magasak.
    Egyébként nem válaszoltál a kérdésemre! (#41587)
  • Fox44
    Jó pályából sajnos van.
  • vikimaki1
    "Legalább még valaki"... Úgy mondod mintha hiány lenne pályában.. Amúgy meg Routeres És G.Gabe készítik a Börzsönyt, ami szerintem egy elég nagy dolog lesz, szerintem szinte mindenki várja! :)
  • ZsomborL
    MAN Caetano Enigma-Nógrád Volán festés

Letöltés
  • Pelsodriver
    Legalább még valaki pályákat is csinál, ráadásul még ki is adja. nem is akármilyet!
  • GMI
    0.0244495 a hátsó és 5.74584 az első tengely. Akkor lesz gond a busszal ha a hátsó hoz 0.0244495 beírjuk, ha még -0.0000000001 van beírva akkor jó.
  • atty707
    Mik a hiányosságai a cikkeknek?
  • Fox44
    Remeknek remek, de azért vannak hiányosságai...mint alant, ki is derült.:)
  • kem001
    LnD kollégának hatalmas köszönet a mintákért, színkódokért és természetesen a lógóért.
  • Fox44
    Nem letolásként írtam, csak furcsáltam. Szerintem jó oldal. Vezetve van, mint egy napló. Nincs mit!)
  • Adams01
    nem tudjátok véletlenül a Vlietburg készítőinek az elérhetőségét?
  • gylacus
    Nem értem teljesen, mi a probléma a bemondással, de az első gyorstipp nem nyújt rá megoldást? (Feltételezem, ha egy ansagennel nem rendelkező buszba bemondást rakunk, az automatikusan léptet, vagy nem?)
  • csucsa
    Én nem haragszom! Üdv és szép napot! :-)
  • gylacus
    elnézést...
  • csucsa
    Nagyon-nagyon köszönöm!!! Én csak a jó szándékodat nézem.
    Mindig ezt az oldalt keresem először és sok mindent meg is oldok mert remek leírások vannak és még érthetőek is a gyengébbeknek is.
    Üdv és szép napot! :-)
  • Waterloo21
    Igazad van, tényleg, jól van este volt már, amikor írtam. Mindenesetre köszi, hogy belinkelted.
  • atty707
    Nos, most nem jogos a letolásod. Amint csucsa írta, a módosítás előtt sem működött ez a funkció neki, a gyorstipp pedig nem foglalkozik ezzel a helyzettel. (Feltételezve volt, hogy működik az utastájékoztatás ezen része.)
    Egyébként örülök, hogy a közösségnek tetszenek ezek a cikkek, elég sok munka van benne. :)

csucsa: Ha lesz időm valamikor, ránézhetek, hogy mi a baja annak a busznak
    , de nem ígérem, hogy meg is tudom javítani. :)
  • gylacus
    http://omsihu.wordpress.com/2013/07/23/gyorstipp-hangoskodjunk-2-0/

Itt mindent megtalálsz.
    Jó lenne, ha valaki valamit nem tud, talán ha nem is guglizik rá, az omsihu-n megpróbál megoldást keresni. (Remek mind a Rookie's room, mind a Gyorstippek sorozat.)
  • csucsa
    Sziasztok!
    Segítséget kérek.
    Az Ikarus 263.10 & 263.11_-es buszokban megoldottam a leírás alapján, hogy egy közös mappából használja az IBIS a bemondásokat.
    A problémám csak az, hogy a megállókat lépteti rendesen a Q betűre csak nem mondja be, csak akkor ha kézzel léptetem a zöld lefelé mutató nyilas gombbal. A változtatás előtt is gond volt ez csak nem akartam, hogy minden buszomban legyenek hangok a megállókról.
    Ha megmondaná valaki mit tegyek azt nagyon megköszönném!
    További szép napot!
  • Fox44
    Nem értem, hogy miért nem Ezt az oldalt linkelted be?! Szombathely 2.0 képek
  • norb82
    Mármint hogy annak a fotóiból (is) csináltam, nem most fotóztam, még régebbiek).

Én nem nagyon szoktam a rendszámokon rugózni, de ha fontos kijavíthatom:)
  • norb82
    Igen. Az lett fotózva hozzá:)
  • Zoliikp
    Ahhoz, hogy véleményem legyen, kellene két dolog:
    -a kerekek x-fájlbeli középpont-értékei;
    -a bus-fájl értékei.

Talán meg lehet menteni a modellt attól, hogy teljesen újra kelljen konvertálni.
    (A kapkodás ára: már számtalanszor le lett írva, hogy az első, amit ellenőrizni kell: középpont, kerék pozíció, kasztni magassága.
    Ha ezek jók, csak akkor szabad tovább lépni, mert utólag nem módosíthatók...)
  • kem001
    Jó, hogy egy olyan busz rendszámát adtad rá, ami egy E98-as..
  • Tirdi
    Épp most készülök kipróbálni az 1-es verziót. :D
    MÁS
    Hogy tudom elérni, hogy egy busz jobban gyorsuljon? Vagyis mit, hogy kell módosítanom, hogy egy gyenge busz jobban gyorsuljon?
  • Waterloo21
    Szép estét!

Megpróbálom röviden összefoglalni, hogyan is alakul Szombathely helyzete az OMSI világában. Körülbelül egy 85%-os készültségről tudok beszámolni, három új vonal várható, ebből kettő hétköznapokon jár, a harmadik pedig hétvégén nagy részben lefedi a hétköznapi kettőt, de van különálló szakasza is. Új jegyrendszer kerül bevetésre, valós jegyekkel, árakkal. A 7-es vonalon is változások várhatók, igazodva a szeptember elsején esedékes menetrendváltáshoz a Vasi Volánnál. Az új járatok hossza irányonként kb. 30 perc. Én eddig még mindig csak kisebb késésekkel tudtam abszolválni a meneteket, úgyhogy nem lesz lassú pöfékelés a pályán.

Képeket nem merek beszúrni ide, nehogy elrontsam, úgyhogy itt a link a pálya topicjáról, benne pár Screenshot.

OMSI - Szombathely 2.0
  • Omsifan1225
    És télleg
    ( GMI ezt se vedd sértésnek :) )
  • gylacus
    Az OMSI.HU Versenykiírás c. cikkében olyan de olyan jól mutatna ez a kép!
    atty707, nem raknád ki?

(Bocsi GMI, egyáltalán ne vedd sértésnek de sokkal jobb ez a kép mint ott az iskolabusz :D)
  • Norbesz23
    Az értelmes válasz némely embernél az már luxus.
  • GMI
    Valami értelmes válasz? :D
  • zaharanszky96
    Lowrider :D
  • ZsomborL

MAN Caetano Enigma-Zala Volán

Letöltés

*A minta a készítő engedélyével.
  • norb82
    Dragster:)
  • GMI
    Egy kis gond akadt a c56al. A tengelyekkel. -2.00262 van beírva a busz file-ba a hátsó tengelynél de ha pozitív értéket vesz fel akkor fel áll (mert nekünk plusz ba van a hátsó tengely). Ez mitől lehet? Itt a kép:
  • matesz19
    Unatkoztam és kipróbáltam hogy az Ikarus 266 modernek mennyi a végsebessége egérrel, hát ennyi lett: 111 km/h :D
  • jutiput
    Időközben meglett a megoldás,előszőr egy y gomb kattintás,és enter,ezután autómatikusan kicsomagolja.

• szil balázs
    igen