63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Fox44 #41596 Az túlzás, hogy cikkeknek, volt egy-kettő, amiben hiányoltam pár dolgot.
Pl, a "Didergő utasaink: segítünk!" címűből a képen látható egyes számmal jelölt kapcsoló és karokról pontos leírás, hogy mi micsoda. Meg a kettes számmal jelöltről is. Meg a "A parancsikonok csodálatos világa" címűben leírtam volna, hogy hogy is kell pontosan beírni a "-fullscreen" kapcsolót. Hátha valaki nem tudja. Hirtelen most csak ezek jutottak az eszembe. -
gylacus #41595
Nagyon jól néznek ki!
-
Összeállt a flotta! :) (jelen esetben objektumként)
-
atty707 #41593 Nos, az oldalamon 139 pálya van jelenleg. Ha abból nem találsz legalább 40-et, amely jó minőségű, akkor szerintem az igényeid túl magasak.
Egyébként nem válaszoltál a kérdésemre! (#41587) -
Fox44 #41592 Jó pályából sajnos van. -
vikimaki1 #41591 "Legalább még valaki"... Úgy mondod mintha hiány lenne pályában.. Amúgy meg Routeres És G.Gabe készítik a Börzsönyt, ami szerintem egy elég nagy dolog lesz, szerintem szinte mindenki várja! :) -
MAN Caetano Enigma-Nógrád Volán festés
Letöltés -
Pelsodriver #41589 Legalább még valaki pályákat is csinál, ráadásul még ki is adja. nem is akármilyet! -
0.0244495 a hátsó és 5.74584 az első tengely. Akkor lesz gond a busszal ha a hátsó hoz 0.0244495 beírjuk, ha még -0.0000000001 van beírva akkor jó. -
atty707 #41587 Mik a hiányosságai a cikkeknek? -
Fox44 #41586 Remeknek remek, de azért vannak hiányosságai...mint alant, ki is derült.:) -
LnD kollégának hatalmas köszönet a mintákért, színkódokért és természetesen a lógóért.
-
Fox44 #41584 Nem letolásként írtam, csak furcsáltam. Szerintem jó oldal. Vezetve van, mint egy napló. Nincs mit!) -
Adams01 #41583 nem tudjátok véletlenül a Vlietburg készítőinek az elérhetőségét? -
gylacus #41582 Nem értem teljesen, mi a probléma a bemondással, de az első gyorstipp nem nyújt rá megoldást? (Feltételezem, ha egy ansagennel nem rendelkező buszba bemondást rakunk, az automatikusan léptet, vagy nem?) -
csucsa #41581 Én nem haragszom! Üdv és szép napot! :-) -
gylacus #41580 elnézést... -
csucsa #41579 Nagyon-nagyon köszönöm!!! Én csak a jó szándékodat nézem.
Mindig ezt az oldalt keresem először és sok mindent meg is oldok mert remek leírások vannak és még érthetőek is a gyengébbeknek is.
Üdv és szép napot! :-) -
Igazad van, tényleg, jól van este volt már, amikor írtam.
Mindenesetre köszi, hogy belinkelted.
-
atty707 #41577 Nos, most nem jogos a letolásod. Amint csucsa írta, a módosítás előtt sem működött ez a funkció neki, a gyorstipp pedig nem foglalkozik ezzel a helyzettel. (Feltételezve volt, hogy működik az utastájékoztatás ezen része.)
Egyébként örülök, hogy a közösségnek tetszenek ezek a cikkek, elég sok munka van benne. :)
csucsa: Ha lesz időm valamikor, ránézhetek, hogy mi a baja annak a busznak
, de nem ígérem, hogy meg is tudom javítani. :) -
gylacus #41576 http://omsihu.wordpress.com/2013/07/23/gyorstipp-hangoskodjunk-2-0/
Itt mindent megtalálsz.
Jó lenne, ha valaki valamit nem tud, talán ha nem is guglizik rá, az omsihu-n megpróbál megoldást keresni. (Remek mind a Rookie's room, mind a Gyorstippek sorozat.) -
csucsa #41575 Sziasztok!
Segítséget kérek.
Az Ikarus 263.10 & 263.11_-es buszokban megoldottam a leírás alapján, hogy egy közös mappából használja az IBIS a bemondásokat.
A problémám csak az, hogy a megállókat lépteti rendesen a Q betűre csak nem mondja be, csak akkor ha kézzel léptetem a zöld lefelé mutató nyilas gombbal. A változtatás előtt is gond volt ez csak nem akartam, hogy minden buszomban legyenek hangok a megállókról.
Ha megmondaná valaki mit tegyek azt nagyon megköszönném!
További szép napot! -
Fox44 #41574 Nem értem, hogy miért nem Ezt az oldalt linkelted be?! Szombathely 2.0 képek -
norb82 #41573 Mármint hogy annak a fotóiból (is) csináltam, nem most fotóztam, még régebbiek).
Én nem nagyon szoktam a rendszámokon rugózni, de ha fontos kijavíthatom:) -
norb82 #41572 Igen. Az lett fotózva hozzá:) -
Zoliikp #41571 Ahhoz, hogy véleményem legyen, kellene két dolog:
-a kerekek x-fájlbeli középpont-értékei;
-a bus-fájl értékei.
Talán meg lehet menteni a modellt attól, hogy teljesen újra kelljen konvertálni.
(A kapkodás
ára: már számtalanszor le lett írva, hogy az első, amit ellenőrizni kell: középpont, kerék pozíció, kasztni magassága.
Ha ezek jók, csak akkor szabad tovább lépni, mert utólag nem módosíthatók...) -
Jó, hogy egy olyan busz rendszámát adtad rá, ami egy E98-as.. -
Épp most készülök kipróbálni az 1-es verziót. :D
MÁS
Hogy tudom elérni, hogy egy busz jobban gyorsuljon? Vagyis mit, hogy kell módosítanom, hogy egy gyenge busz jobban gyorsuljon? -
Szép estét!
Megpróbálom röviden összefoglalni, hogyan is alakul Szombathely helyzete az OMSI világában.
Körülbelül egy 85%-os készültségről tudok beszámolni, három új vonal várható, ebből kettő hétköznapokon jár, a harmadik pedig hétvégén nagy részben lefedi a hétköznapi kettőt, de van különálló szakasza is. Új jegyrendszer kerül bevetésre, valós jegyekkel, árakkal. A 7-es vonalon is változások várhatók, igazodva a szeptember elsején esedékes menetrendváltáshoz a Vasi Volánnál. Az új járatok hossza irányonként kb. 30 perc. Én eddig még mindig csak kisebb késésekkel tudtam abszolválni a meneteket, úgyhogy nem lesz lassú pöfékelés a pályán.
Képeket nem merek beszúrni ide, nehogy elrontsam, úgyhogy itt a link a pálya topicjáról, benne pár Screenshot.
OMSI - Szombathely 2.0 -
És télleg 
( GMI ezt se vedd sértésnek :) ) -
gylacus #41566 Az OMSI.HU Versenykiírás c. cikkében olyan de olyan jól mutatna ez a kép!
atty707, nem raknád ki?
(Bocsi GMI, egyáltalán ne vedd sértésnek de sokkal jobb ez a kép mint ott az iskolabusz :D) -
Az értelmes válasz némely embernél az már luxus. -
Valami értelmes válasz? :D -
zaharanszky96 #41563 Lowrider :D -
MAN Caetano Enigma-Zala Volán
Letöltés
*A minta a készítő engedélyével. -
norb82 #41561 Dragster:) -
Egy kis gond akadt a c56al. A tengelyekkel. -2.00262 van beírva a busz file-ba a hátsó tengelynél de ha pozitív értéket vesz fel akkor fel áll (mert nekünk plusz ba van a hátsó tengely). Ez mitől lehet? Itt a kép:
-
Unatkoztam és kipróbáltam hogy az Ikarus 266 modernek mennyi a végsebessége egérrel, hát ennyi lett: 111 km/h :D
-
Időközben meglett a megoldás,előszőr egy y gomb kattintás,és enter,ezután autómatikusan kicsomagolja.
-
szil balázs #41557 igen