63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• vikimaki1
    Börzsöny a kollégák elmondása alapján is kész lehetne.. Csak az a baj, hogy nagyon keveseknek adatik meg, hogy otthon ül, és van ideje csinálni. Nekik is van munkájuk, iskolába járnak, és sajnos így lassan halad. De nem baj, mert ha egyszer kijön, az kárpótol minden időt.
  • TNH
    Nekem is mindíg kukában landoltak a pályáim, mert ihlethiány miatt nem folytattam. Most viszont papírra vetettem egy elképzelést, és már több munka van bennük, mint az eddigiekben.
  • tmartin
    Amúgy ha 1-2 napot rászán az ember akkor magától is rájön az editor használatára (másik pályákból sok mindenre rá lehet jönni). Csak sok türelmet igényel. Úgy, ahogy a pályaépítés is. Magában talán nem is a megépítés a legnehezebb, hanem a mellette lévő időigényes dolgok. A modellezgetés, konvertálás, útkészítés, kutakodás. Nekem általában ez vette el mindig a kedvem ha nekiálltam valami építésnek. :D
  • TNH
    Az SDK-t olvasd el, mert baromi egyszerű szavakat használ. Én 0 nyelvtudással tanultam meg kezelni. Amúgy az EVM-esek elrontották a Bus Stop Cube-t, mert a Min.-t (Minimumot) Percnek írták.
  • matesz19
    Remélem lesz valami magyar nyelvű patch az editorhoz is, és valaki végre csinál az Editorhoz valami bővebb használati utasítást, mert én csinálnék pályát, de azt se tudom mit hová és merre csináljam... Amit meg eddig elolvastam magyar használatit, abból nem sokat tudtam meg... Én már annak is örülnék ha az alap cuccokból megtudnék csinálni egy pályát. :D
  • norb82
    Sok minden van ami könnyebbé teszi majd a 2-ben.
  • tmartin
    Hát meg szerintem többen neki is állnának építeni, ha az OMSI-hoz nem kéne atomerőmű, meg néhány dolog jobb lenne. Pl. az AI-kal nem lenne ennyi küszködés. Ha az OMSI 2 kijön én is nekiszeretnék állni egy valós magyar pályának. És szerintem az OMSI 2-vel többen fognak építeni, de ez személyes vélemény. :D
  • norb82
    Lesz még magyar pálya nem is egy. Azért lassult le az ütem mert próbálunk (én is dolgozom egy pályán, bár még nagyon az eleje, és még több project is fut) minél egyedibbeket, saját objektumokal, ami azért idő. Szerintem mindenki halálosan unja már az egyenpályákat, gyorsan lehetne építeni abból ami van, csak már nem szól nagyot, hiába van tényleg ügyesen elrendezve.

Ami meg már részben meg is jelent, a Szombathely szerintem kimondottan ügyes munka, és akkor ugye a Börzsönyt ne is említsük, nem véletlenül készül olyan rég.
  • Robi546
    Nincs mit. :)
  • Pelsodriver
    Úgy értem, magyar pálya az elmúlt egy évben nem sok jelent meg, akárhogy is nézem.
  • matesz19
    Köszi srácok (Robi546, ZsomborL)a texturákat. :)
  • Robi546
    Tessék!
  • ZsomborL
    Ez a SkyMod.
    Innen le tudod tölteni
  • Robi546
    A Sebváltó script az csak arra a buszra jó,de ha gondolod írj privátot és felveszlek Skypera és csinálhatok más buszra is neked mivel lehet könnyen szerkeszteni. :) Az ég textúrák között pedig van még több is,az egy csomagban van. De írj privátot,felveszlek skypera,ha gondolod.
  • matesz19
    Oké, köszi szépen. Mehet a Megára is tudok onnan leszedni, és küldheted priviben is ha gondolod. ;) Am. az a script csak ahhoz a buszhoz jó? vagy mindegyikhez amelyikhez én gondolom? :D
  • Robi546
    Az egy HD Textúra csomag,mindjárt feldobom valahova aztán küldök linket,még egyszer itt küldte az egyik felhasználó. :) Külön HSZ-be küldöm.
  • Serpenthelm
    Sziasztok!
    Lenne nekem, mint újoncnak pár kérdésem.
    Az egyik az lenne, hogy hogyan lehet megszüntetni azt, hogy a kuplung lenyomásakor (tab) ne léptesse automatikusan az IBIS-t? A beállításokban néztem, ott nem üti egymást elvileg, és idegesítő, nem lehet játszani pl a Credo manuálissal.

A másik kérdésem az lenne, hogy miért lehet az, hogy Kispest pályán, 1.5.1 es verziónál a körforgalomnál két út keresztezi a pályát? Letöröltem, újraraktam, és ugyanúgy ott vannak.
  • matesz19
    Húúú az a ég háttér nagyon komoly. :O Honnan van ilyened?? :O
  • Robi546
    Köszi,már megoldottam máshogy,az Inputs mappában,a ahol volt ez:

[entry]
    kw_s_6
    7
    0

átírtam erre:

[entry]
    kw_s_7
    8
    0

és így már belemegy a 7-es sebesség is. :) Köszi,az se rossz ötlet ahogy te mondod. :)
  • TNH
    Mivel nincs hozzárendelve alapból gomb? ;) Ky_upshift-el próbáld meg.
  • Robi546
    Te hogy raktad bele ? :O Egyszer én próbáltam de nekem nem rakta bele csak a 6-ost mivel a 7-es és 8-as gombra nem reagált,pedig a szkriptben meg volt írva hogy 8 sebességes legyen.
  • TNH
    A folytatásáról beszélek.
  • LnD
    Próbáld meg a 7. és 8. fokozatokat, van benne. ;)
  • Fox44
    Dél-Pest pályát ismerem.Ezzel a kritikával nagyából egyetértek.
  • TNH
    Dél-Pest, és még később tőlem. Arról majd a maga idejében.
  • Robi546
    Bocsi,véletlen nem Thumbnailba raktam,Tinypic-re raktam fel.
  • Robi546
    Akinek nem tetszik a gyári váltó mert 2500-as fordulaton megy 6-osban annak itt van ez,most editeltem a gyári szkriptet, 6-osban 1400-as fordulaton szépen viszi a 90-et,147-150 között van a vége,tudom hogy busszal ne száguldozzak,de unatkoztam és meg néztem mit is tud a gépezet. :D

Akinek kellene a Script annak felrakom Solidfiles-ra,egyszerűen a busz mappán belül a Script mappába kell berakni,tessék.
    LINK

Itt pedig egy kép róla.

• Fox44
    Az lehet.:) Pl?
  • Robi546
    Na,elég jó ez a busz. :) Hangját lehet hallani mert az elég jó,a műszerfal se rossz,kívülről is tetszik még a manuális sebváltón próbálok szerkeszteni mert 6osba megy 2500as fordulaton,ami elég nagy. :D
  • TNH
    Akkor te nem tudsz mindegyikről. ;)
  • ZsomborL
    A busz az annyira már nem,egy jobb bétának elmegy.
  • Robi546
    Értem,remélem a busz is jó. :)
  • ZsomborL
    Nagyon jó a textúrázása ennek a busznak :)
  • Robi546
    Köszi,csak mert ahogy nézem annyi festés van hozzá,csak jó,na mindjárt kipróbálom. :D
  • Fox44
    Amelyik pálya nekem tetszett... Így helyesebb.:)
  • Fox44
    Kinek mi a jó minőség, az szubjektív dolog szerintem.) Elég sok pálya "összetákolt". Rossz helyen vannak az obektumok. Nincs rendes öszkép, ahogy haladsz a pályán. Egy pálya építéséhez szerintem nem árt, ha van művészi érzék, kreatívitás, találékonyság stb. Nehéz ezt elmagyarázni. Amelyik nekem pálya tetszett az a Neuendorf, Hamburg, Kispest 1.5.1 stb.
  • matesz19
    Mert ez csak egy béta busz... Azért. :)
    Tessék: MAN Caetano Enigma
  • ZsomborL
    MAN Caetano Enigma-Letöltés

Amikor elindítod a telepítőt,akkor y és enter.
  • ZsomborL
    MAN Caetano Enigma-Volánbusz festés

Letöltés

Nógrád Volán szürke festés

Letöltés

Balaton Volán festés

Letöltés
  • Robi546
    Ezt a buszt honnan lehet letölteni ? A Hivatalos fórumon nem találtam.