63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    "Marcel Kuhnt, Rüdiger Hülsmann & Benjamin Zekavica :)"

Link az oldalról, ahol a képet találtam
  • Tierhold
    Igazából látszik, hogy a ház azután kezd elsüllyedni, miután nekiment egy golf, miután ugrott egy nagyot. Szóval lényegibe, összeomlott.
    (Attól eltekintve, amikor a busszal nekiment az oszlopnak az oszlop masszívan állt egy helyben tovább :D )
  • RoxorHUN
    Köszi!
  • matesz19
    Tessék itt egy Helyközi pálya neked, Fuszhi által... :D ..:: Link ::..
    A Tátra Regionálhoz: ..:: Link ::..
  • matesz19
    Igen, ez igaz, bár asszem régebben volt ilyen pálya ahol hasonlóan megdőlt ház süllyedt el úgy hogy hozzá se értem a busszal, de én meglátásom szerint talajvíz gyanújával süllyedhetett az a házikó... xD
  • RoxorHUN
    szikszaicsabi!

A Tatra Regional-nál nem működik a link!
    Valaki tud még mondani HELYKÖZI pályát?
  • LnD
    Mit nem tartasz reálisnak? Én nem nagyon találtam ilyesmit. :)
  • Ikarusfan
    Csak kíváncsiságból, mondanál egy példát?
  • Pepe1980
    Az a baj, hogy tényleg ez a legreálisabb autóbusz szimulátor, de én például, aki nap mint nap busszal dolgozik, nem igazán tartom még ezt sem reálisnak, ettől függetlenül imádom, és hajtom folyamatosan :)
  • sirenato
    Hali! Egy kicsit unatkoztam és szeretném bemutatni a Mercedes-Benz Camo családot.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_29_g6en7svvrz.jpg

Mercedes-Benz O405 - Camo U1001S
    Mercedes-Benz O405 - Camo U1001S STCP
    Mercedes-Benz O405 - Camo Camus
    Mercedes-Benz O405 - Camo Camus STCP
  • LMG123
    Senki nem mondta, hogy azt az állapotot vitték a bemutatóra, ahol járnak... :)
  • Norbesz23
    Ezek a hibák azért vannak az omsi 2-ben mert még nincs teljesen kész állapotban!!!!
    Lehet, hogy csak jövő év tavaszán vagy nyarán fog kijönni, mert szerintem ezt a 2013 november, decemberit kiadási dátum nem biztos, hogy tudják majd teljesíteni a mostani állapotát nézve.
  • szikszaicsabi
    Tatra Regional
  • RoxorHUN
    Valaki tudna mondani helyközi pályát?
  • Apocalipto
    Pedig úgy sokkal nagyobb élvezet, ha látod hogy az OMSI mennyire realisztikus :D
  • LnD
    Ne szívd mellre, a játékosok szerintem 80%-ának nincs jogsija, vagy bármiféle vezetési tapasztalata.
  • szikszaicsabi
    Biztos földrengés volt.:D Viccet félretéve: Az Omsi jelenlegi verziójában is előfordul ez néhány objektummal, ha nekimegyünk.:D
  • mojorisin
    Nem tudom, hogy engem bosszant csak, de pont ilyen NFS-hez való összevissza száguldozós kap lehetőséget, hogy kipróbálja az OMSI 2-őt? Rossz nézni mit művel azzal a szegény csuklóssal...
  • Routeres
    Hoztam egy kis videoelemzést az éjjeli baglyoknak.

Minden játékos 10 perc játékidőt kapott a Gamescom-on, ennek a mérésére szolgál a kis sárga szöveg a kép tetején, középen, (Restl. Spielzeit). A vezetési (nem)tudását megcsillogtató sráctól balra, a szemüveges csóka egyébként Rüdiger.

Szóval, 7:35-kor elindul a benchmark, és elszomorító, hogy csak huszonegynéhány fps-t mutat. 24, mikor Rüdiger belenyúl. (Spandau, Galenstraße-nál járunk, akinek nem esett volna le.)

8:23-kor, a villogásnál Rüdiger legyint egyet, ami olyan "nem kell félni, hiszen még félkész a program, és ez ki lesz javítva" legyintés. Illetve lehet, hogy csak a benchmark okozta, sajnos a zaj elnyomta az emberünk mondandóját. A mérés 8:50-nél ér véget.

További észrevételek:
    3:49, a szürke 205-ös kereke simábban tér vissza egyenes állásba.
    Embereknek nem csak a térde, de a könyökük is hajlik.
    Új aszfalttextúra.
  • Apocalipto
    :DDDDD
  • norb82
  • Routeres
    Szerintem Grundorfra gondolsz, "r"-rel.

Amúgy igazad van, Szombathelyen a Google Earth-ös objektumok szívják az fps-t, amúgy vállalható (lenne) a gépigénye.
  • matesz19
    Jóóó, de azt is vedd számításba hogy Waterloo21, nem alap objektummal szórta teli a pályája mint a Grundolf-on van, ha nem Egyedi objektummal ami kicsivel több memóriát eszik... Meg több is az objektum, mint a Grundolf-on. :D
  • matesz19
    Durvaság alatt a oldalasan süllyedő házat érted? xD Azon én is nagyot néztem, de hát ez még csak BéTa. :D Majd akkor kezdjünk aggódni ha tapasztalunk ilyet az teljes verzióban is... :D
  • wollnerd #42160
    Nálam tragédia. A 2007 körüli beállításokkal, 11-18 fps Pl. a Szombathelyen!
    Ám az alap Grundolf 70+ fps...
  • Ikarusfan
    Ha azt vesszük, hogy ezt azzal érték el, hogy a hang-, AI- és script kezelést megoldották többmagosra, akkor ez minden esetben fps javulást eredményez, nyilván pálya és járműfüggően (meg persze géptől függően) változik a javulás mértéke. Az biztos, hogy minden esetben fogunk egy pár fps-t nyerni, vagy legalább is kevésbé fog talán beszaggatni - persze csodára nem kell várni, mindenesetre a mostani állapot sem tragédia, persze nem is a legjobb.
  • olimano2222
    Bizonyos esetekben 50%-os FPS javulás hangsúlyozom BIZONYOS esetekben..
  • Szabi84
    Arról volt szó hogy ez mennyire lesz optimalizálva?
  • ZsomborL
    Még van idő,majd kijavítják.
  • wollnerd #42155
    Úristen! Dúrvaságokat látok a 8:20 után!
  • szikszaicsabi
    1) Utast készíteni annyira nem könnyű, hiszen le kell modellezni, textúrákkal ellátni(többfélével is, mert ugye az emberek nem csak egyféle ruhát szoktak hordani), satöbbi, satöbbi, satöbbi..
    2) Hadd idézzem egyik közös ismerősünket:,,Mi ez az alpáriság?'' Bizony, én itt a hozzászólás stílusára célzok. Az hagyján, hogy majd' minden mondat végén szigorúan felkiáltójel van, de ez, hogy ,,Felszólíthatnátok a készítőket...'', már nem tartozik a tűrhető kategóriába. Először is a készítőket nem ,,felszólítani'' kell, hanem udvariasan kérni, hogy ha még belefér, akkor csinálják meg az OMSI 2 kiadásáig, ha meg nem fér bele, akkor készítsék el frissítésként más, egyéb dolgokkal együtt. Másodszor pedig, ezt miért nekünk kell megírni nekik? Te talán nem tudod megcsinálni? Nem hiszem, hogy erre a kérdésre nemmel válaszolnál.:D
  • matesz19
    De am. viccen kívül azt néztem hogy van 2-3-4 üres ülés ahol nem ül utas, és még is állnak a megállóban, szomorú hogy nincs teljesen kihasználva a busz, de lehet csövesek ültek ott vagy beázik a busz és akkor oda eleve nem ülnek :D De így is tökéletes a busz :P
  • Ubi52 #42152
    Találtam egy érdekes videót, ebből látszik, hogy még tényleg nagyon Béta az OMSInk.. :( Átlátszó csukló, eltűnő házak és még lehetne sorolni.
    Remélem jó a videó beszúrása..

• norb82
    Mi ez a stílus?
  • kitt2000
    Nem lehetne több utas készíteni?
    Al járművek már vannak!

Az OMSI 2 be megoldanák a időjárás változásnak megfelelő utas öltözködést!
    (PL:
    -télen az emberek nem járnak pólóba,rövid szoknyába.!
    -esőbe ernyőt tarthatnának nem pólóba mászkálnának!

Felszólíthatnátok a fejlesztőket erre a gondra is!
  • szikszaicsabi
    Tényleg van. De hát kell is, ha olyan nagy tömegnyomor van a buszon.:D Biztos azért is várták a következő buszt, mert a tieden már volt elég ellenőr, és azt gondolták, hogy annyi biztos elég lesz.:D
  • matesz19
    Jaa hogy ők ezek szerint ellenőrök voltak és azért várták a kövi buszt?? :D xD Oké. Jegyüzér az én buszomon is van, nem is egy, ha megnézed ;) :D
  • Omsifan1225
    Na igen xDD
  • szikszaicsabi
    Nem, csak megvárják a következő buszt, mert a tiéden rendes, megbízható utasok vannak, akiknek mindig megvan a bérletük, de abban reménykednek, hogy a kövi buszon lesz sok bliccelő, akik, ha meglátják őket, hanyatt-homlok ugrándoznak lefele a buszról. Így a kedves kollégáid már felférnek arra a buszra.:D
  • matesz19
    Két kollégát ott kellett hagynom, mert már nem fértek fel a buszra... :( :D