OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudod, mit kell még beírnom nekik? Valahogy még figyelik szerintem a többi ajtó állapotát, csak nem jöttem rá a kódban, hogy hol.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Felraktam az OMSI-ban a BKV-s Ikarus 260.46-os buszhoz az egyedi leszállásjelzés mod-ot, remekül mûködik és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is elõfordul-e az alábbi?
Mindig "elsõajtós" felszállási rend szerint szoktam vezetni (nálunk a helyijáratos buszokon így szokás), és eddig mûködött is: a felszállók eddig mindig elõrejöttek 2-3 másodperc után, ha nem tudtak máshol felszállni, csak az elsõ ajtónál. Mikor már mindenki felszállt, akkor szoktam leengedni a leszállókat.
Most a mod felrakása óta viszont nem minden felszállásra váró utas jön elõre, néhányan megállnak a 2. vagy a 3. ajtónál, és addig nem mozdulnak, míg ki nem nyitom a hátsó ajtókat. Mondhatjuk, hogy ezek amolyan "bliccelõk", de ha van leszálló a 2-es/3-as ajtónál, akkor sajnos nem tudom kivédeni, hogy felszálljanak. Bevallom, ha csak felszálló van, akkor általában ott hagyom az ilyeneket a megállóban, csak hát ez nem valami elegáns viselkedés. :o)
Tud valaki segíteni, valami tippet adni, esetleg a mod készítõje, ha olvassa, meg tudja javítani, hogy ha nem nyitom ki a hátsó ajtókat, akkor elõl szálljanak fel úgy, mint régebben?
Nagyon köszi a segítséget.
megvan minden cuccom, indítom az omsit, csak a berlin meg a grungorf pálya van, belépek grundorfba, új busz választás, fel vannak sorolva a telepített buszok, de ha kiválasztom nem látom a buszt, sofõr pattog.
a maps mappába is benn vannak a mapok mappái, a vehiclesbe is, szóval nem értem mi lehet a gond.
a kékhalálig jó volt minden.
újratelepítés segít csak, vagy esetleg valami más is?
http://omsihu.wordpress.com/2013/06/02/ajtonkenti-leszallasjelzes/
Nem vállalok felelõsséget a benne található dolgokért. 😊
Haters gonna hate!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
0
-1
52
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD77.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD80.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD81.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD82.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD83.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD83_RLB.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD84.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD85.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D86.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D87.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D88.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D92.bus
vehicles\AI_Cars\Renault_Magnum_Vega\Renault_Magnum_Vega.bus
vehicles\AI_Cars\Scania_R620\Scania_R620.bus
vehicles\AI_Cars\Volvo_FH12\Volvo_FH12.bus
vehicles\AI_Cars\Alfa_Romeo_75\Alfa_Romeo_75.ovh
vehicles\AI_Cars\Aston_Martin_DB4\Aston_Martin_DB4.ovh
vehicles\AI_Cars\Audi_A4\Audi_A4.ovh
vehicles\AI_Cars\Audi_Q7\Audi_Q7.ovh
vehicles\AI_Cars\Barkas_B1000\Barkas_B1000.ovh
vehicles\AI_Cars\BMW_M5\BMW_M5.ovh
vehicles\AI_Cars\Chevrolet_Cobalt_SS\Chevrolet_Cobalt_SS.ovh
vehicles\AI_Cars\Chevrolet_TrailBlazer\Chevrolet_TrailBlazer.ovh
vehicles\AI_Cars\Dodge_Challenger_383\Dodge_Challenger_383_Magnum.ovh
vehicles\AI_Cars\Dodge_Charger_SRT8\Dodge_Charger_SRT8.ovh
vehicles\AI_Cars\Fiat_Ducato\Fiat_Ducato.ovh
vehicles\AI_Cars\Honda_Civic\Honda_Civic.ovh
vehicles\AI_Cars\Honda_Civic\Honda_Civic_tuned.ovh
vehicles\AI_Cars\Honda_Civic_Hatchback\Honda_Civic_Hatchback.ovh
vehicles\AI_Cars\Jeep_Grandcherokee_SRT8\Jeep_Grandcherokee_SRT8.ovh
vehicles\AI_Cars\Land_Rover_Freelander\Land_Rover_Freelander.ovh
vehicles\AI_Cars\Mercedes_190E\Mercedes_190E.ovh
vehicles\AI_Cars\Mercedes_200TE\Mercedes_200TE.ovh
vehicles\AI_Cars\Mercedes_CL55_AMG\Mercedes_CL55_AMG.ovh
vehicles\AI_Cars\Mitsubishi_L200\Mitsubishi_L200.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Astra_G\Opel_Astra_G.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Calibra\Opel_Calibra.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Combo\Opel_Combo.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Vectra\Opel_Vectra.ovh
vehicles\AI_Cars\Range_Rover_Vogue\Range_Rover_Vogue.ovh
vehicles\AI_Cars\Renault_Clio\Renault_Clio.ovh
vehicles\AI_Cars\Skoda_Octavia_Combi\Skoda_Octavia_Combi.ovh
vehicles\AI_Cars\Skoda_Octavia_I\Skoda_Octavia_I.ovh
vehicles\AI_Cars\Toyota_Hiace\Toyota_Hiace.ovh
vehicles\AI_Cars\UAZ_452\UAZ_452.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_Golf_3\VW_Golf_3.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_Golf_4\VW_Golf_4.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_Kaefer\VW_Kaefer.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_LT\VW_LT.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_T4\VW_T4.ovh
trains\ics.zug
trains\magyaros.zug
Busses
12
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Kispest
Interzonenzug
1
51
Hof Kispest
7
4
6
7
8
9
10
11
Kispest
ICS
1
50
Hibának pedig Ungültinger Dateiname-t ír ki
http://gcs7e7.wordpress.com/
omsigbm.ewk.hu
omsigbm.ewk.hu
Valaki megcsinálta már az alap AI autókat vezethetõre. De miért nem csinál senki normál kidolgozott autókat? Lehetne mondjuk levenni az utasszámot és taxizni. Tök poén lenne. Meg érdekes lenne Driving Testen driftelni. Bár mennyire is másra tervezték, az alap AI golf driftelésre nagyon is alkalmas.
A Ringby-t sem ismertem eddig, a 87-es járat a leghosszabb idõben, de csak azért, mert kóvályog a városban egy csomót és utána megy 3-4 km országút. Közel sem nevezném helyközinek a vonalat, kéziváltós Ikarus-szal végig szenvedtem, de inkább valami külvárosi helyi járat féle az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A ZIEL kódot hogyan kell megadni?
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Martonváros
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Új vagyok a fórumban tudnátok segíteni! Azt szeretném kérdezni, hogy letöltöttem a Martonváros pályát de nincs benne .hof fájl ezért nem tudom a buszra kiírni, hová megy van vmi ötletetek? A készítõ szerint az IBIS csak ZIEL kód megadásával lehet! Próbáltam beírni de nem reagált semmire! Mi lehet a gond?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv: Lugosi Tamás
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
Igazi hosszú távolsági mapok nincsenek, de helyközi igen: Moges, Mestechko, Sachsen-Anhalt, Langbach, Landkreis Wehlen, Ringby,
omsigbm.ewk.hu
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Telepítés 1.00 (1.01) > 1.04 (alap 157M😎 + 1.04 (20MB-os)
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány