63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Kicsit hatalmas project??? Az nem kifejezés... :D De ha úgy vesszük hogy gcs7e7 kolléga elkezdte a 74-74A járatot, de abba hagyta, mert elment a kedve tőle, akkor neki mi lenne?? :D Pedig az nem "nagy" vonal, ellentétben ezzel... Én is sok pályát csinálnék lévén hogy Budapesti vagyok és sok járatot ismerek, és annak az útvonalát, de mivel az Editor nekem kínai, hiába mondja sok ember hogy baromi könnyű, nekem valahogy nem akar olyan könnyen menni... De ez van. :D Ha bele akar kezdeni az ő maga szíve joga, végül is. :D
  • TNH
    Szerintem ez egy kicsit hatalmas project, főleg, ha egyedül szeretné. A Hamburghoz is ketten kelleztek. :D Nekem Budapest Trolibuszhálózata az álmom, ami még meg is valósítható, csak egyesével kell a vonalakkal haladni...
  • matesz19
    Szerintem ha elkezdi lemodellezni az útvonalon lévő házakat amíg, nem jön ki az omsi2, azzal is már előrébb lesz, mert nagyon sok épület van azon a vonalon... Már maga csak hogy a főbb csomópontokat említsem: A busz végállomás, a Főtér ott palotán, Bosnyák tér, Keleti pu., Blaha L. tér, Astoria, Ferenciek tere, az Erzsébet híd, Móricz Zs. tér, Kosztólány D. tér, stb. Ezeket mind lemodellezni, hát nem kis fába vágná a fejszéjét ezzel... Belegondolva hogy a 150E járat sincs kiadva pedig az csak 1 járat, és kb. a negyede se a 7E-107E vonalnak... Ha jól halad, jó esetben is, és sok segítséggel, talán 1-2 éven belül ki is adhatja, ha közben nem unja meg... xD :D
  • norb82
    Lesznek fejlesztések, de minden kompatibilis lesz. Viszont azt javaslom csinálj előbb egy egyszerű pályát, aztán ha megy akkor vágj bele a 7-esbe.
  • Carlo da Italia
    Egy kis pihenő a benzinkútnál.
  • Leo 1991
    OMSI2ről mit tudunk??főleg a pályaszerkesztő része érdekelne,hogy lesz-e egyáltalán benne és ha igen ua. lesz mint ebben a részben??
    A miértje az hogy szeretném majd megcsinálni a 7-7A és a 7E-107E vonalát :)
  • matesz19
    Én a 23-as járatot próbáltam ki és az az autopályán is megy és igen csak lehet húzatni a buszt... :P Ezért is voltam mérges hogy nem megy, de akkor ezek szerint nem csak nekem szaggatott néha, igaz?? :D De nekem nem volt gondom a nyilak követésével, de ha valamit nem tudok akkor megnyomom a "P"-t (pause) és akkor megnézem hogy akkor most merre is kell mennem... :D Feltudod tenni ezt a módositást valahová?? Mert amilyen béna vagyok tuti nem fog menni.. xDD Elöre is köszi. :)
  • Tierhold
    Lehet kicsit hibásan hiányol, én mintha láttam volna olyat is, hogy a Kreutz_MC tartalmát is átkell másolni a Hokau-ba. Meg valami Marcell mappából is.
    Attól független, nekem is ez volt a gondom, az a hosszú nevű izé egy út darab lehet, és ugye ha valami az útvonalba van hiba, akkor nem működik a menetrend, és kidob egy ilyen hibát. Nekem sikerült megoldani, a fent említett megoldással, de a pálya egyszerűen kiidegelt. A nyilak össze vissza mutatnak minden fele, egy példa, mutatja a kereszteződésben, hogy forduljak be, de valójában meg kell fordulnom a kereszteződésben. Aztán a nyilakat követve, már teljesen eltévedtem, mentem, és hirtelen már a másik oldalról mentem ugyanott ahol már elmentem, de a gép igénye is elég nagy.
  • matesz19
    Valaki megmondaná hogy ez hogy a f***ba lehet hogy a játék hiányolja, közben pedig ott van abban a mappában?? Egyszerűen nem értem és már szétvet az ideg... Ja és akkor valami menetrend hibára is panaszkodik. A pálya még pedig amit este 7 kor betettem: "Ahlheim" fiktiv V1.0.1
  • Norbesz23
    Neoplan N4016 Fonts benne a a rar fLetőltésáljban
  • kuhnzsolt
    Vagy esetleg visszaolvasnátok néhány hozzászólást, ami még ezen az oldalon található. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=42515]#42515[/URL]
  • matesz19
    Off topik, ott megtalálod azt is... De ha néha benéznétek oda is, ahelyett hogy kérdezősködtök...
  • fghjk
    A neoplan fonts mappáját honnan tudom letölteni?
  • matesz19
    Tedd be a Fonts készletet a Főkönyvtárba, és akkor lesz, elvileg. :)

Van még kérdésed a .hof fájlt hová kell be tenni?? :D
  • matesz19
    Az OFF topikban megtalálod a letöltési linket, mivel a készítő törölte a tárhelyről...
  • Leo 1991
    Neoplan-nak a kijelzőjét hogy lehetne életre kellteni??plusz hogyan kell csinálni és hova kell berakjam a .hof fájlt hogy magyar pályán is tudjak rodenyozni vele
  • matec1996
    Hello valaki feltöltené valahova a Neoplant mert nem tudom letölteni a hivatalos oldalról.
  • matesz19
    Értem. Köszi az infót róla. :)
  • Norbesz23
    Neoplan N4016 De belini ajtó mód van ( első ajtó felszállás, hátsó kettő pedig leszállás)
    Neoplan N4016 PL pedig mind a három ajtót használják az utasok, mint itt Budapesten a megmaradt néhány járaton.
  • TNH
    A DE-ben elsőajtózás van azthiszem.
  • matesz19
    Egy új Fiktív pálya jött ki, 3 járat van rajta, a neve: [URL=http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&threadID=16575]Map "Ahlheim" fiktiv V1.0.1[/URL]. A képek alapján ígéretesnek tűnik. :P
  • norb82
    (ugye a Neoplan Polska-ból lett később Solaris)
  • norb82
    Gondolom az egyik német a másik lengyel gyártás. Valószínűleg apróságokban különböznek (én nem töltöttem még le, mert pillanatnyilag kicsordul a winchesterem:D :D)
  • matesz19
    Egyáltalán mi a különbség a Neoplan n4016 "pl" és a "de" között?? :O Mert én nem jöttem rá eddig...
  • Norbesz23
    Nem tudjátok miért van a neoplan n4016 pl-nél hogy hol van hangos bemondás hol pedig nincs
    Ha valaki tudja esetleg az leírná nekem köszi előre is a segítséget.
  • kuhnzsolt
    "Az oldal főnixmadárként éledt újra," ezért a főnix szerintem!
  • bpo451
    Wingbestről is rendelhető.
  • Ikarusfan
    Csak az Aerosoft-tól lehet a neten előrendelni, vagy van már valami magyar importőr?
  • bpo451
    Na, OMSI2 megrendelve :) Most tűkön fogok ülni még majdnem 3 hónapig :)
  • matesz19
    Csak nekem tölt be lassabban az omsihu2.wordpress mint a régi?? Amúgy a háttérben megbújó Főnix madár, az direkt maradt ott vagy véletlen?? :D
  • kuhnzsolt
    Valaki nem készíti véletlenül mondjuk a 240E vonalát! A Neoplan-nal még a járatszám is kiírható! IBIS vonalszám kód: 24010
  • GMI
    Ebben a hónapban...
  • Retarder SgFan
    Valaki nem tudja nekem megmondani,hogy mikor jön ki az IKARUS C56?
  • Waterloo21
    Az objektumkocsik nem biztos, hogy ottmaradnak. Az infrastruktúra még alakul, nem végleges. De egyedi perontető már van, ráadásul gépbarát is. :D A vezetékre majd ránézek és ha tényleg nem illeszkedik, akkor javítom. :)
  • LMG123
    Azért az objektum kocsikat rakd majd a sínre. :D Meg mintha nem illeszkedne a vezeték az oszlophoz, vagy csak optikai csalódás?
  • Waterloo21
    Szép napot!

Hoztam egy kis videót a Szombathely pályáról. A videóban egy aprócska, de annál fontosabb újdonság fog feltűnni. Köszönet érte LMG-123 fórumtársnak. :)

Meglepi videó :)
  • bubu1976
    Köszönöm.
  • LMG123
    Írd bele a pálya humans.txt -jébe, amelyik pályán látni szeretnéd.
  • wollnerd #42547
    http://omsihu2.wordpress.com/
  • Leo 1991
    tudtok egy listát adni ahonnan le lehet tölteni jó modokat