63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MEXXD
    Facebook oldal: https://www.facebook.com/omsiplus
    Hivatalos honlap: http://www.omsiplus.hu/
  • MEXXD
    Sok fejtörés után született meg a döntés, hogy kis közösségünk kivetítsük a világ felé, amit lassacskán a Facebookon keresztül érhetünk el. Az új hivatalos oldalunk hamarosan elkészül, hivatalos domainnel és gyors tárhellyel. ([url="http://www.omsiplus.hu"]www.omsiplus.hu[/url]) Figyelembe vettünk minden olyan észrevételt, amit a Kapcsolat menüponton vagy szétszórtan osztottatok meg velünk, hogy még felhasználóbarátabb legyen az oldal, még egyszerűbb, még bővebb tartalommal. A Facebook oldalunkon is meg fognak jelenni azok a hírek, valamint letöltések, amiket az oldalon megosztunk veletek, így első kézből értesülhettek az OMSI immáron NEMZETKÖZI világának híreiből, újdonságaiból. Reméljük meggyőztünk, hogy csatlakozz hozzánk és kaptunk egy kedvelést, vagy ha még nem kattints az az alábbi képre és nyomd meg a jobb felső sarokban a Tetszik gombot, ígérjük, nem fogod megbánni. :)

[url="https://www.facebook.com/omsiplus"][/url]
  • ZsomborL
    1-2 héten múlva érkezik a Tedom 1.0

Videó
  • olimano2222
    Igen,de ha jól megnézed akkor lesz folytatása! ;)
  • rurman
    ez a pálya ilyen rövid?
  • MineHeadHun
    Ez a jó. Már azt hiszem a saját mapomhoz a falunévtáblát kilopom :D Mert azért eléggé furcsa a német falunévtáblák, mert azon mindkét oldalon van szöveg, a Dolní Kounicében pedig csak az egyik oldalon van és azok is mind külön objektumok :D
  • olimano2222
    Magyaros falusi hangulat jön le egyből :)
  • Apocalipto
    Nem, arra ott az M meg az N gomb. Nem történik semmi ha bekapcsolod, csak ha elindulsz vele akkor kidob egy figyelmeztető üzenetet a műszerfalra, mind a 2 gombnál mást.
  • norb82
    Hangulatos pálya, jön is lefele.
  • szikszaicsabi
    Szerintem a 35-ös üresbe tesz, a 36-os meg leállítja a motort. De ez csak egy tipp.:)
  • olimano2222
    Készítettem egy videót a nem régiben megjelent valós Dolni Kounice pályáról

• alexrich
    Sziasztok!
    A kérdésem hogy MB O403-ból nem tudtok olyan verziót ahol működik a jegykezelés, vásárlás? Én csak olyanokat találtam ahol nincs jegyváltás a buszon.
  • sirenato
    Hali! Annyi lenne a kérdésem, hogy a man nl202-nél a váltóm miért nem látszódik?
  • Apocalipto
    Van hozzá tartozó figyelmeztető üzenet is a műszerfalon:

35: POZOR ZAPNUTO ODBLOKOVANI PREVODOVKY
    36: POZOR ZAPNUTO ODBLOKOVANI MOTORU
  • Omsifan1225
    Ezer hálám !
    Télleg , el is felejtettem , hogy az omsihu-n van egy javítás is :)
  • Stig95
    Bugos.
    Állítólag ez már a javított verzió.
  • Omsifan1225
    Én nekem a google fordító a '' prevodovky '' szóra azt fordította le , hogy:'' felszerelés ''....
  • Omsifan1225
    Valaki meg tudja mondani nekem , hogy ebben a buszban miért nem jó a fék 25-30km/h-s sebesség után ?
    És meg lehet ezt valahogyan '' javítani '' , hogy fogjon rendesen a fék ? :)
    Előre is köszönöm a segítséget !
  • Apocalipto
    Segítség, végső elkeseredés...van a Tedomban 2 gomb amit egyszerűen nem értek mit csinál, hiába gugli fordítózom le..a readme-ben 35-36-os gombok. A 34es az kikapcsolja az ajtóféket, szerintem ezeknek is ki kéne kapcsolni valamit, de nem tudom mit, hiába nyomkodom nem csinál semmit.

35 - Odblokovanie prevodovky
    36 - Odblokovanie motora

Az oblokovanie jelentése felszabadít, a prevodoky az a váltó, a motora meg a motor. Valaki help! Hogy miért kérdem legyen meglepi :)
  • RoxorHUN
    Az Oroszlány pályával mi van? GMI csinálja még? vagy abba maradt?
  • Geri556
    Bakker, most nézem, hogy ez a smiley bemutat, vegyétek semmisnek xD
  • Geri556
    Jól haladtok, sok sikert a továbbiakban
  • jxbell
    Na most úgy tudod vagy tényleg nincs?
    Egyébként rosszul tudod, van...
  • ZsomborL
    Én úgy tudom az E95-ben nincsen ajtóhang. Szerintem ne legyen benne,de ti tudjátok.
  • bocskor3
    A Detroit Dieselesben más kormány lesz, ebben ez marad, de ha nagyon zavar, át tudod rakni abból. Az ajtóhang alap hogy cserélve lesz, csak egyenlőre fogalmam sincs, mit rakjak bele. :D
  • matec1996
    http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy
    egy új helyközi pálya most szedem hátha jó :)
  • ZsomborL
    Szép munka! Egy kérdés:Ugye a kormány és az ajtóhang cserélve lesz?
  • bocskor3
    Nem.
  • matec1996
    Azokon kivül ezt nem akarod kiadni ?? azok meg majd patch-be jönnének ?
  • bocskor3
    Még hátra van a Detroit Dieseles verzió, a Scaniás, azért ezek még beletellenek egy kis időbe, nem mondok dátumot, még jó sok van hátra. :)
  • matec1996
    kb mikorárra várható ?? :)
  • bocskor3
  • Norbesz23
    Előbb találtam az OMSI Der Omnibussimulator facebook oldalán ez a busztIrisbus Citelis 12m & 12m cng 1.0
  • Ikarusfan
    Lenne egy pályaépítéssel kapcsolatos kérdésem; adott egy kereszteződés, amit csak egy kb 350 méter hosszú modellel lehet megcsinálni. A gond az, hogy a kereszteződés egy tile határra kerül, és két irányba is olyan szerencsétlenül esik, hogy azon a tile-n eltűnik a modell.
    A beállításokban szomszédos tile-khoz 1 van megadva persze, de érdekelne, van-e megoldás azon kívül, hogy szétdarabolom a modellt, vagy módosítok a beállításokon.
  • LMG123
    Ez nem igaz, én Program Files/Omsi mappába telepítettem, nem m-r-software akármibe, mégis megtalálta simán...
  • tamas120
    Köszönöm!
  • Geri556
    Fent található az Ibis, ott kell valamelyik gombot benyomni.
  • norb82
    ha nem alapértelmezett helyre telepítetted az omsit az update nem találja meg. (vicc, de sajnos ez van)
  • tamas120
    Melyik gombbal lehet be kapcsolni a LiAZ 5292.30 IBS?
  • sirenato
    Már felraktam az 1.00-át meg az 1.1-est eddig semmi gond nem volt, mikor már az 1.6-ot raknám akkor ezt írja ki.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_28_vw2pxz08i8.jpg
    Miért?