OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én imádom a pályát is, meg a buszokat is.
A buszokban nagyon sok eldugott vicces, kis funkciók vannak. Kicsit gépigényes (bár annyira nem, nekem 15-20 fps-em van rajta). Szerintem megéri az árát.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
NYOMATÉKOSAN megkérnélek, hogy a közösség nyugalmának megõrzése érdekében, a továbbiakban ilyen és ehhez hasonló hozzászólások fórumra bejegyzését kerüld el.
Továbbá:
egyszerre csak egy nick nevet használj!
Most nem kapsz semmilyen büntetõpontot, DE: a következõ ilyen vagy hasonló hozzászólásodat (bármilyen néven is történjék az) végleges kitiltással fogom jutalmazni.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Már amikor másik névvel írtál, akkor is elmondták, hogy nem fog neked senki buszt készíteni. 😊
De igen, biztos sok ember vevõ lenne rá, ha egy "alap" scriptet belehetne másolni a busz mappájába és már mûködne is... 😄
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Tisztelt Buszvezetõ Urak!
1.
A mai nappal a büntetõpont rendszerrel módosult a Topic szabályzat. Ismételten kérek mindenkit, hogy olvassa át a szabályokat.
2.
Létrejött egy Házi Gazda Közleményei oldal is, ennek elsõdleges célja, hogy tájékoztassa a nagyérdemût a büntetõpont rendszer aktuális díjazottairól, a pontok mértékérõl és idõlegességérõl.
3.
Kikerült egy új banner. Sajnos választási lehetõségem/lehetõségünk nem volt, ugyanis a többször meghosszabbított banner készítési versenyre csak ez az egy pályamû érkezett be. Erre tekintettel kérlek benneteket fogadjátok ezt el, itt és az OFF topikban valamint PÜ formájában is hanyagoljátok a témát. Akinek van más ötlete, pályázni szeretne, keressen meg.
Elnézést kérek, hogy sokáig nem jelentkeztem, de egyfelõl az otthoni netem elment nyaralni, mielõtt én is ugyanezt tettem volna, így nem tudtam elõre jelezni.
Minden jót!
Erlau Trans
HáziGazda
Az 59-es gombbal jelzett termosztáthoz nem kell nyúlni, a bekarikázott gombokat benyomod és kész.
Itt szintén benyomod a bekarikázott gombokat és már hûlni is fog.
Nálam 34°C-ról szépen lement 27-re, persze mikor az ajtó nyitva volt, szépen fel is melegedett újra.
Ki kell tapasztalni a mûködtetését.
Remélem tudtam segíteni! 😊
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Remélem nem baj, hogy ide írom.
Érdeklõdni szeretnék, hogy van e köztetek olyan vállalkozó szellemû egyén, akinek van elég ideje, illetve tapasztalata a busz átalakításhoz ?Sajnos én még nem nagyon értek a busz átalakításához, fõleg meg nem minõségi szinten, de minden információt és segítséget megadnák, ami a busz átalakításához szükséges!Egy pár Ikarus típust kellene átalakítani!
Motivációként, természetesen nem ingyen munkát várnák el !
Ha valakit esetleg érdekel a meló , akor írjon privátban! Ha megoldható akkor próbáljon minél elõbb válaszolni hogy én is minél elõbb megpróbáljam beszerezni a képanyagot! Elõre is köszönöm! Sziasztok!
OMSI FOREVER!!!
Bocs, nem akartam az egészet linkké tenni.. 😊
-on-
Szóval az is jó lenne, ha a kettõt le tudnám tölteni, de nem találom sehol. (gondolom én, de ez se biztos, hogy megjavítaná.)
VHH PVG-s buszon belül fontos, hogy az #546-os számút válaszd, és máris légkondis, nem tudom hogyan oldották meg, hogy ez az egy ilyen legyen, de a készítõk tényleg nagyon ügyesek.
Idézet a Manualból:
"... PVG bus #0546 has an additional A/C."
Belsõ kijelzõ a Mercihez (VHH PVG)
Az nem tudom feltûnt-e vkinek, hogy van valami különleges a Merci tetején, nem tudom valaki megtalálta e hogyan lehet elõhozni. 😊)
Na mindegy, még próbálkozom.. Köszi!
(most letöltöttem a Bowdenham 3-at, elég jó, bár hiányzik neki pár objekt,meg út...
Emlékeim szerint volt már a kérdés, de nem találtam.. 😞
Szóval betöltöttem a 2012-es Berlint, és menetrendet szerettem volna választani. Ki is választottam a vonalat, de a második "túra" legördülõ sávon nem jelent meg semmi. Egyik vonalnál se. Újraraktam, de így sincs.
Meg az utasok is hiányzanak a buszmegállóból. És olyan kihalt az egész, egy nagyobb karika alatt, ha 10 emberrel találkoztam.. 😊
Mi lehet a hiba?
Köszi!