63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Rasy
    Hogy lehet a script-ben hozzáadni még 1 announcement-et, hogy az 1. után adja?
  • atila4
    Feltettem az Omsi 1-et és a Börzsöny mappon ezt a hibát dobja ki. Miért?

• edavid
    Ezt hogy is lehet kirakni?
  • Omsifan1225
    Bocsánat , akkor félreírtam... :/
  • rumata
    Szintén...
    Pedig már sikerült elérnem, hogy nincs error a logfájlomban induláskor.
  • matesz19
    A Goldbecket, nekem sem sikerült elindítanom, ahhoz képest hogy az OMSI2-höz jött ki elvileg, és pálya helyett is, csak az égboltot látom...
  • rumata
    Shift+Z kell az infó sorok előhozásához.

Velbert 2.1 nagyon jó, viszont Goldbecket nem sikerült elindítanom, rengeteg addon kell hozzá, és egy párat nehéz levadászni.
  • Omsifan1225
    Megnyomod szépen az Alt gombot , és az OMSI2-ben már ott jobb alsó sarokban meg fog jelenni benne egy téglalap , benne kis képekkel/ikonokkal , ki hogy nevezi őket... :)
    Meg fogod találni ott a kisegítő nyilakat ( asszem a legalsó sor legelső ikonja az , de nem vagyok benne biztos.)
    A piros szöveget , ami elég sok információt mutat meg neked , azt a játékba könnyedén elő tudod varázsolni , mindössze meg kell nyomnod a Ctrl-t , meg a z betűt egyszerre... :)
    Ha megnyomod háromszor , akkor az összes adatot kiírja neked , ha megnyomod negyedjére , akkor az összes eltűnik... :)
    A kockás füzetre , amire te sztem a menetrend táblára gondolsz , azt ha hozzá van rendelve nézet a buszban , könnyedén meg tudod tekinteni , ha a jobbra - balra nyilakat nyomogatod.. ( Ha nincs , kénytelen leszel egérrel oda zoomolni.)
    És kérlek legközelebb majd használd a Válasz gombot , köszi ! :)
  • akyyy
    áh, megvan a kockás papir, de messze van, teljesen rá kell zoomolni hogy lássam mi van :( pfff
  • akyyy
    illetve leirás alapján nekem nem jelenik meg az akockás füzet. azt se tudom mennyi az idő, meg mikorra kéne érnem, hova :D
  • akyyy
    hu, feltettem ezt a játékot. hogy lehet beállítani hogy ne az egérgörgövel nézzek szét hanem a jobb gombal?

illetve mivel lehet beállítani hogy mutassa merre kell mennem, illetve hol kell megálnom? bellitásokba ilyet nem láttam
  • wollnerd #46896
    Megy a Römerberg az OMSI 2-ben??
  • Routeres
    Itt jegyezném meg halkan, hogy Alterr csak modellezni tud jól, de buszai minden másban hiányt szenvednek... :)
  • ccv520
    A fizikája nem túl jó, ezen kívül húzócsuklósként viselkedik.
  • Netreg2
    Épp most mentem Römerbergben egy kört a O530 G-vel és felment a jeges emelkedőn. Ezen meglepődtem, így kicsit jobban megnéztem és a gép 6x4 meghajtású. Nemcsak a 3. tengely, de a 2. tengely is hajtott csuklós létére :D
  • MAN014
    Hm.. Erre csak most jöttem, rá, hogy a csuklós buszra kilehet rakni azt a táblát, hogy OMSI 2 Tutorial :D

Itt a kép:

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/12/20/a1_2013_12_20_j8bgmquih6_tn.png]
  • Waterloo21
    Ha ezután se jó, akkor privátba küldj egy logfile.txt-t :)
  • Waterloo21
    Szia!
    Omsi 1-hez két dolog kell:
    Szombathely 2.1 Multipack

Szombathely 2.1 - Kiegészítés

Ha ezek megvannak, akkor működnie kell, nem kellenek az Omsi 2-höz való csomagok.
  • atila4
    Ezt írja ki

• Carlo da Italia
    Hali!
    Omsi1-be letöltöttem a Szombathely 2.1-et. Mindent jól bemásoltam,de mikor kiszeretném választani a menetrendet,akkor a járatszám megjelenítheő,de viszont a menetrend nincs.
    Pedig a sok hof fájlból egyet próbából kipróbáltam az annax-xal,de semmi jele a menetrendnek.
    Tudja valaki a probléma megoldását? Már még a Szombathely 2.2 fájlokat is bemásoltam így sincs semmi menetrend,meg úgyse.
  • Routeres
    Ha mi azt tudnánk...
  • atila4
    Börzsöny pálya miért nem indul el omsi 2-n?
  • bpo451
    Ezzel és Fox44 beállításaival sokkal jobban fut a játék nálam, sokkal kevesebb a betöltés játék közben, jóval többet látni a "Finished" feliratot.
  • matesz19
    Ja oké rendben, bocsi ezt nem tudtam. :) Előre is köszi. :)
  • matesz19
    Újabb két pályával bővült az OMSI2-re kiadott pályák száma: A Velbert 2.1.(sok járatos) és a Goldbeck 1.2.(hangulatos vidéki pálya)
  • atty707
    Jó kérdés, még a buszt sem tudtam kipróbálni, annyira nincs időm. Ha sikerül megcsinálni, úgyis megtudjátok. :)
  • landwir
    Sziasztok nem tudom volt-e már ? omsi2.com
  • Carlo da Italia
    Nagyobb képméretben megtekinthető
  • Carlo da Italia
    NYC/Netwark Airpot Express
  • ZsomborL
    Bocsi a rossz hsz-ért :DDD
  • ZsomborL
    MERCEDES-BENZ CITARO O530 G – FESTÉSCSOMAG I

Letöltés
  • norb82
    Firefox-nak vannak néha a megával gondjai, de Chrome-al tökéletes! :)

én is ott tárolom a cuccaimat, nem csak Omsit:)
  • Waterloo21
    Mega-nál jobb helyet nem találtam neki pillanatnyilag és eddig máshol nem olvastam, hogy nem tudták volna letölteni. Nyomj a Download to your computer gombra, megvárod, míg végigér a letöltés csúszka, vele együtt eléri a kijelző a 100%-t és utána már kész is.
  • Fox44
    Omsi 2 beállítás Az OMSI 2option_presets mappába kell másolni.
  • Desert
    üdv
    a Szombathelyi pálya 2.2 és hotfixet valaki leírná hogyan lehet letölteni a mega linkről?
    vagy a készítő nem tenné fel az adrive oldalra mint a 2.1 verzió?
    köszönöm a segítséget
  • neo8888
    KY_bus_doorfront2
  • gabor514
    De még előtte befizettem. :D A Mercedes 3. ajtajához melyik doorfront van rendelve? doorfront3-hoz rendeltem a num entert nem csinál semmit, doorfront4-nél nyitja is a 4. ajtót.
  • neo8888
    Azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy a mercire felszálljanak minden ajtónál, ne csak az elsőnél?
  • Fox44
    Lehet, nem fizettél útadót?:D
  • Waterloo21
    Ha minden objekt,út,jármű a helyén van, akkor nem fogyhatna el alólad az út. Logfile-t küldd el privát üzibe, aztán megnézem mit tehetek. :)