63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #46947 Azért nem ennyire rossz a helyzet. -
Ez akkor lesz élvezhető, ha ingyen adnak egy OMSI 3 játékot
-
Omsi1 ajánlott gépigénye. -
Desert #46944 üdv
lenne még egy kérdésem, mi a valódi gépigénye az OMSI 2-nek amin élvezhető sebességgel megy a játék főleg Berlin?
-
Geri556 #46943 Át lehet állítani automatikusra, sajnos más megoldás nincs :/ -
gabcsibkv #46942 Citaro 4 ajtós csuklós Spandau Rathausnál pattog. Ráadásul nincs benne Berlin modus ezért is az ajtógombok nem világítanak hol van leszálló hiába van "H" betű a panelen, lehet matekozni. -
Ha már itt tartunk , melyikre állítsam , hogy a legtöbb gond legyen a busszal ? :D
Mert amikor '' Very bad maintenance '' - re állítom , csak annyi a rossz benne hogy később indítja be csak a motort , meg néha akkor elmegy az elektronika , oszt annyi... :)
-
Akkor tedd át Good Maintenance-ra (vagy hogy írják), és akkor talán úgy már jobb lesz és nem robbannak le mindig. :) -
bpyfan #46939 Van menet közben is meghibásodás? Énekem még csak az aksit sikerült lemerítenem. De semmi más bajjal nem találkoztam a buszokon. -
Infinite-n van, de akkor is állandóan leállnak a buszok. -
Fox44 #46937 OptionsGeneralMaintenance condition és Infinite -
Valahogy nem lehet kikapcsolni a műszaki meghibásodásokat?
Elég idegesítő hogy lerobban valamelyik busz és megbénul az egész vonalon a menetrend. -
Fox44 #46935 Pl? -
Ja XD -
Magyarul a 92-es táblácskánál ? :D
-
Ez várható is volt hogy ahogy kijön az omsi 2. Elkezdenek a csuklós buszokra gyúrni a busz készítők. ;)
norb82: Komolyan? Na az jó.. :D -
norb82 #46931 Ez a harmonika design a valóságban is létezett valahol, még évekkel ezelőtt terjedt a fotó emailben:) -
Ahol manuálisan beírod a járatot és az útvonalat ott az útvonalnál kiválasztod, hogy tutorial és kinn lesz a csuklóson elől. -
atikarus #46929 Kezdetnek egy Ikarus 284est szívesen eltudnék képzelni a játékban, ráadásul a C tengely hajtott.
Ez a típusból már nincs forgalomban, kettő még létezik, de lassan az enyészeté lesznek. Szép elmék lenne. Sajnos én nem értek a modellezéshez. Ez csak egy ötlet. -
De már számtalan buszt látni , hogy készül , mint csuklós... :)
-
Oké, akkor jól tudtam. Köszi! -
Nem tévedsz, eddig csak a " MB Citaro G " jött ki mint csuklós... -
Valaki igen csak kreatív volt... :D
Forrás:OMSI Der Omnibussimulator 2 FB oldal
-
Sziasztok!
Tényleg még csak egy csuklós busz jött ki a MAN-on kívül az OMSI 2-be, vagy el vagyok tévedve?
-
Rasy #46923 Magyarán mikor a megállóba beérek, mondja a nevét. -
Rasy #46922 És azt hogy lehetne? A hangfájl írja úgyis, hogy milyen hosszú. -
Renault Agora #46921 Szia! Ez az összes M-R buszon működik. Egy táblát lehet előre és egyet oldalra rakni. Kép 1, Kép 2, Kép 3, Kép 4. Üdv! -
És ezt hogy lehet kirakni? Marha jól néz ki. -
Nincs semmi nagyancssárga jelzés.csináltam gyors képet is
ennyit mutat semmi mást. Amibe állok megállót, nemis jelzi sehol hogy meg kéne ott állnom, csak ami szembe van vele. Sajnos az a képen lemaradt, de ez a neve: Freudstr Falk.
-
mimo0612 #46918 A narancssárga jelzést kell követni. -
Nincs valami térkép ehez a 92-es járathoz? Vicces, beállok az első megállóba az állomáson, utánna meg mennék egyenesen tovább amerre visz az út, szembe tesz egy jelzést a megállóba, de ami az én irányomba van megálló, az nem is szerepel a listámon, nem is mutatja merre kéne menni, mutat jobbra is balra is meg hogy egyenesen zsákutca. -
cxaxoxc #46916 Na hát az igazán nem lenne rossz, ha még karácsony előtt jönne egy javítás, mert ez így jelenleg szinte használhatatlan. Én már ott tartok, hogy a visszafelé-kompatibilitás is mellékes, csak működjön végre normálisan, és ne dobáljon fel hibaüzeneteket, ne fagyjon le állandóan, stb......... -
Patch info (lehet, még idén lesz)
http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/5-tarsalgo-szoba/page__view__findpost__p__33122 -
Ha megvan, milyen hosszú a hang fájl, akkor simán meg lehet oldani.
Azért kell a hossza, mert elindítod a lejátszást és egy számlálót. Ha véget ért az első, akkor indítod a megállót. ;) -
Rasy #46913 Azt kéne mondania a köv. megállós jelentés után. -
Rasy #46912 Ja igen olyan is jó lenne, hogy "Üdvözöljük utasainkat, az első megálló".., de csak a megállónévre gondoltam, hogy nem mondja előtte, hogy "a köv. megálló". -
Ikarus E94-ről annyit tudok, hogy a modellezés/textelés már kész, és a konvertálással foglalkoznak.
Rábával nem tudom mi a szitu, külső már kész volt, de a konvertáláskor elő tudnak jönni dolgok, ami miatt esetleg változtatni kell(ene) a modellben is ezt-azt. -
pontosabban olyasmit szeretnél, hogy elindulsz végállomásról, és "1.megálló következik" után legyen egy olyasmi, hogy "üdvözöljük utasainkat"? -
Carmus #46909 Itt nézz szét. -
matec1996 #46908 Hello a Rába Premierrel és az IKARUS E95 Ikarus E94-el miújság hogy állnak láthatnánk róluk pár képet ? :)