63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bpo 381
    Nagyon szép munka,csak Szabolcsi tábla 1 Somlós kocsiba???
  • Nordzso18
    Ezt találtam egy oldalon:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

OMSI Version 2.00.024
    =======================

ENGLISH:

Bugfixes and News:

* Bugfix: Soundbug: On some systems, many sounds were missing while playing with multithreading
    * Bugfix: "Bereichsfehler" while selling tickets
    * Bugfix: Corrected "Group drivings" of AI buses and problems with tour changes on far termini
    * Bugfix: E/A-Error while configurating keyboard or game controller
    * Bugfix: Perhaps we have fixed the problem while graphics are frozen but simulation is still running
    * Bugfix: Bus continues driving while OMSI is showing the "low framerate dialog"
    * Bugfix: Depot file entries Freud/Falk
    * Bugfix: Side plate corrected for 92 before Sept.'90 (back then without Falkensee)
    * Bugfix: Correction of graphic errors on start dialog on older Windows versions
    * Bugfix: NOW, the lines on the depot should not flicker anymore! ;-)
    * Multi language descriptions/versions for the following file types: *.bus/*.ovh, global.cfg, chrono.cfg, holidays.txt, *.osn, *.owt and Splashscreens
    * Echo will be deactivated, if there were erros while setting it up

* New general log file entries
    * New log file entries for "Error: Fahrzeug mit Ident 5331 hat mit ung黮tiger Pathpos versucht eine Belegung zu erzeugen!"

• teszter
    Azt lehet tudni, hogy mit javítottak az őj pachben?
  • Nordzso18
    Nálam is frissült, csak még nem találom mit javított :)
  • BPI1184
    Kijött egy újabb javítás, mivel előbb frissült az OMSI 2-m 2.00.024-es verzióra.:)
  • ZsomborL
    Nem! :)
  • Norbesz23
    Ott a pont
  • Erlau Trans #49256
    Igazából egy lista is elég lett volna az OMSI2 alá elérhető pályákról, és akinek kell kiguglizza, és csók.
  • gabor514
    Tisza Volánost csinálsz? :)
  • ZsomborL
    FKC-692-Somló Volán. :)

• bazsi25
    Helosztok szeretnék kérdezni v.mit azt hogy miért nincs hangjuk az utasoknak az Ikarus 280-ason ? felszálláskor és jegy kéréskor magyarán mondva csendes társ minden utas aki felszáll az ikarusra de csak az ikaruson van ez .

kösz mindekinek előre is.
  • Biczike
    Helo sziasztok, az agriás festést a man caetano enigmára fel tudjátok tenni,mert már nem találom,de ne megára?
  • Benya01
    Ha már mindenki belejött a festegetésbe :D
  • teszter
    Sziasztok!
    AZ ikarusnál mit kell átírni, hogy az ajtónyitó gombok erősebben látszódjanak illetve a szélvédő ne tükröződjön annyira?
  • ZsomborL
    @IKC-300:Szívesen!
    @[HUN]FaTaL:Nem én csináltam.
  • [HUN]FaTaL
  • IKC300
    Köszi szépen!
  • ZsomborL
    Tessék!

Ebben,már bezárásig szól az ajtócsengő!
  • IKC300
    Sziasztok! Valaki el tudná nekem küldeni a cd-mentes model.cgf-et a 280-ashoz?
  • bpo451
    Azt tudod tenni hogy szépen megvárod, amíg a készítők kiadják a pálya hivatalos OMSI2-es verzióját.
  • Istvankahaha
    Heló Nekem van 1 Kis Problémám a Délpest V3 pályával Omsi 2-ön . Hibátlanul megy a pálya minden okés csak 1 bibi van Amikor be írjam , hogy Kőbánya Kispest a Bárhogy írom be nem akarnak a utasok fel szálin mit tudok ez ellen tenni ?
  • ZsomborL
    Ki! :)
  • vikimaki1
    Uhh, ezt ki adod majd az EUA-797-el?? :D
  • kem001
    Hát eléggé elszámolták magukat vele..
  • GyuriHUN1
    Szép :)
  • ZsomborL
    Nekem ilyen van,csak ez helyis. :)

• GyuriHUN1
    Ez még csak az első festésem nem valami jó még elkezdek egy másikat és jobban megnézem.
  • Carmus
    A színek nem stimmelnek...
  • LMG123
    Akik ezt csinálták, azok vajon a NASA-tól vásároltak gépet? :D

• GyuriHUN1
    bocsi a nagy képért
  • GyuriHUN1
    Sziasztok csináltam egy körös volános festést az ikarus 280 hoz és a link:http://www.mediafire.com/download/icd35jxwyx5yod1/K%C3%B6r%C3%B6svol%C3%A1n.rar
  • nemeza
    Anno a vbushoz igyekeztem összegyűjteni dolgokat az oldalamon.
    Az egy dolog, hogy az ember egyszer linkel valamit, de a sok linket sajnos karban is kéne tartani, ami elég nehézkes..
  • Scoobyskull
    Sziasztok!
    A 280-as fa betét műszerfalát macerás lenne lecserélni pl a 260-asokéval? Illetve a vezetői nézetet nem tudtam, pontosabban nem találtam meg hol kell átírni, hogy kicsit hátrébb legyen a "feje" a sofőrnek, a fájl megvan de azon belül eltévedtem.. Köszönöm ha tudtok segíteni!
  • Erlau Trans #49230
    Köszönöm azt a marha nagy aktivitást, amit tapasztaltam az üggyel kapcsolatban. Hozzászólásokban és PÜ formájában is többen nagyon jó ötletnek tartotta. De egy keresztül szalmaszálat senki nem tett az ügy érdekében.

Elgondolkodtató.

Miközben a kérdező és kérő hozzászólásaiban, privát üzenetben szinte mindenki azonnali reagálást vár el, követelőzik és megmondja nekem milyen szar ember is vagyok, addig a közösség "összebbkovácsolására" tett kísérleteimet (bortókép, háttér, design verseny, javaslat a topic szabályzatra, stb.) eddig mindenki nagy ívben és magasról.

Ebben a közösségben 1-2 pálya és busz készítő jómunkást és pár jobb érzékű embert kivéve szinte mindenkit csak az önös érdekeik hajtják, menjen a busz, a pálya, a kormány, stb...

ET
    házigazda (még...)
  • bazsi25
    [IMG][/IMG]

SZiasztok itt van 3 vasi volános festés a 280-as hoz de még nem tetem fel a netre de ha tetszik akkor felteszem
  • Tierhold
    Ha már Volánbusz festések akkor megmutatom az enyémet, bár még eléggé kezdetleges, mert csak pár perc alatt dobtam őssze múltkor, de eddig csak ilyen lett :D
    (az én módszerem, hogy mivel minden típusnak külön "Volánsárga" színe van, így mindig keverek a színek közt amíg nem érzem úgy, hogy igen ez már tényleg az, néha vagy 5× keverem újra a színt mire meg van, itt még a logók színét is kicsit állítani kellett, ami így a képen nem látszik, de közelről enyhén barnásak, mégis fekete :P )

• Banderasbkv
    Tetszetős. :)
  • Norbesz23
    Szép lett gratulálok hozzá.
  • gcs7e7
    Ikarus 280.02 – Volánbusz CDC-805
    http://gcs7e7.wordpress.com/2014/02/09/ikarus-280-02-volanbusz-cdc-805/
  • alexander1993
    Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a V3.1? Csak kíváncsiságból kérdezem.