63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bolhalovas
    De írtam, hogy megvan a hozzá tartozó hof is.
  • kem001
    Mivel egyedi BUSE kijelzőt használ, azért addig nem is fogod tudni, amíg nem csinálsz egyedi hof-ot hozzá..
  • bolhalovas
    Hali!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott az OMSI 1, az Ikarus C56, és a Freyfurt 4.0. Az a problémám, hogy nem tudom életre kelteni a busz kijelzőjét. Próbáltam menüből, és manuálisan, de sehogy se akar sikerülni. Amikor manuálisan írom be, akkor azon a kis kijelzőn kíírja, hogy pl. Nebelau, de a busz nagy kijelzője egy árva betűt se ír ki.
    Természetesen megvan a buszhoz tartozó hof-fájl. (Ja, és eddig nekem még egyik pályán se sikerült működésbe hoznom a kijelzőt.)
    Remélem tudtok segíteni.
  • bpo451
    A hivatalos OMSI2-es Délpest V3.1-es verzió, amit nemezáék csinálnak, készülőben van.
    Már elkészítettem Kökin a műszaki pihenők helyét, ma vagy holnap állok neki a valós menetrend elkészítésének.
  • reveszda
    Ailist mododsítás[ ik260bkv mod, citaro ai buszok ] Ütközései bugok javítva és déltől pedig uj fiktív éjszakai járatot készítek hozzá és az eredetiket átjavítom a mostani menetrenverziókra!
  • Fognar
    Mit tartalmaz pontosan?
  • reveszda
    Azért nem merem ide kirakni a linket, mert sokminden van benne pl citaro, citaro_G, ik260bkv mod és nem akarom hogy baj legyen :D
  • reveszda
    Elékszítettem a délpestv3nak a javítását a bugoknak délpest v3.05 néven. Akit rédekel pmbe keressen meg
  • szaszy0830
    A nyuszika nem hozza meg véletlen a mai napon ezt a szép buszocskát?? :D :D Sokan örülnénk neki. :)
  • AThomas
    Szia!

Ezt próbáltad?

• Biczike
    Szép jó estét sziasztok segítséget kérek tőletek? Újra kell raknom az omsi1-et és a patchokat nem fogadja el az aerosoft,mi a teendő. Gyári lemezem van.
  • Fognar
    Oks, megnézem, kösz! :)
  • kem001
    Png fájl hibát azért dobja fel, mert a busz olyan Fonts-ookat használ, ami ilyen kiterjesztésű.. Neked kell azokat lementegetned bmp-be, hogy jók legyenek.
  • Fognar
    Credo-ét be tudnád linkelni? Mert találtam egyet, de az nem volt jó :S
    Amúgy valami .png -t hibát ír, ha ki akarom választani :S
  • kem001
    Mindkettőhöz van omsi 2 kompatibilis verzió, azokkal működik rendesen.
  • olimano2222
    Igazán nincs mit,ez természetes! Gmi-nek és Bocskornak köszönjük a buszocskát!:D
    @Martinez01 úgy legyen!:)
    @Kem001 Igen,Biztosan!
  • Fognar
    Bocsánat a dupla ( már tripla ) kommentért
  • Fognar
    Eddigi buszok közül nekem Omsi 2 alatt nem működik a Credo, meg az Ikarus 260, mindegyik ( amelyeket letöltöttem :D )igen :DD
  • Fognar
    Nekem sikerült :D
  • bubu1976
    Az Ikarus C56-ot, lehet omsi2-ben vezetni?
  • kem001
    Szuper lesz. Jegyeladás meg lesz oldva benne gyerekek számára is? Ez az egy hiányzott C56-ból is..
  • Martinez01
    Öhm.
    Nagyon csinosan néz ki, nagyon várom már :)
    Esküszöm, írok majd róla egy részletes A-Z-ig tesztet :)
  • kem001
    Sehogy, mivel omsi 2 egyedi tárgyait használja-
  • tesztii
    Sziasztok!
    A Tettau pályát hogyan lehet működésre bírni OMSI1 alatt?
  • bpyfan
    Igazi nyálcsorgató! Köszönjük a videót. :D
  • olimano2222
    Egy hosszabb teszt az épülő,szépülő magyar buszocskáról.
    Kellemes ünnepeket!
    Készítő: Bocskor3,GMI

• Fognar
    Jó, de nem sok csuklósbusz van az 1-hez (2 darab). Ahhoz képest, jó lett.
  • Ikarusfan
    Annyira azért nem jó. Attól még nem lesz kész egy busz, hogy mozognak a kerekek és az ajtók. Ez a legkevesebb, ezt elhiheted.
  • TNH
    generalGGabe. Bár őszintén kétlem, hogy segítségre lenne szüksége...
  • reveszda
    Az eszak pest palyanak ki az epitoje? Mert ott lakok es segitenek neki
  • Fognar
    Jah, ahhoz képest hogy Omsi 1, rohadt jó lett. Jó lenne, ha a 2-be a készítő "áttené", és befejezné :)
  • norb82
    Amúgy sztem Omsi1-hez képest egész sokáig eljutott vele (sztem kihozta amit ki lehetett) azért csodálkozom hogy nem fejezte be:)
  • norb82
    Hát például az is az:D
  • bpyfan
    Köszi! Csak mert van pár pálya az 1-ben amin megszeretném járatni. :D
  • Fognar
    Üdv! Elkezdtem visszaolvasni, de melyik kommentjébe van lopott cucc? Mert én csak egy Mercedes Citaro BKK -t találtam a kommentjeinél. :/
  • matesz19
    Nagyon régen, még 2011-ben volt egy próbálkozás hogy megcsinálják az OMSI1 alá a Ikarus 435.17-et, de mivel mint tudjuk hogy a csuklós buszt nem bírja el az OMSI1, ezért a projekt abba maradt. A cikket itt megtaláljátok, plusz a videót is róla. LINK
  • ZsomborL
    A lehetőség mindenki előtt adott..Ja,hogy előbb meg kéne tanulnod,nem ellopni másnak a cuccait! :)
  • norb82
    Te olvasol is vagy csak random beböfögsz valamit????????
  • Geri556
    Tegnap azt hiszem ez már ki lett tárgyalva...
  • reveszda
    Ikarus 435.17-ot senki nem tervez?