63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Najó tököm tele van ezzel a játékkal.. ESŐBEN a nemrég említett "fehler bei bereichsprüfung" error jön, busz lerakási HELY kiválasztásakor szintén, meg úgy játék közben is random, bármilyen pályán, bármilyen busszal vagyok, mindíg ez a rohadt "fehler bei bereichsprüfung"...
Játék közben előjön, utána a kép megfagy, hang továbbra is van, és működik minden, csak épp a kép nem mozog tovább.. Ha nem esik az eső akkor egy két kanyart leviszek, és utána fagy ki, esőben egy kanyar sem sikerül... MI BAJA VAN ENNEK A SZÁJBAB*SZOTT JÁTÉKNAK?!
Segítsetek kérlek!
UI: Ez az error csak azóta van, mióta felfrissítettem 2.00.24-re -
Minden pályán!!! De lehet hogy csak tegnap volt gond, kipróbálom most, hátha jó! -
Gyozo13 #50958 Sziasztok, Jelcz Dana-Vecto + CNG omsi 2 http://dfiles.ru/files/9kfjice5u -
Haulin #50957 Arról a tile-ről töröld ki az utakat és aztán a mappában ahová mented, onnan is töröld ki azt a tile-t és csináld újra. Vagy rakd fel az utolsó előtti patchet és akkor nézd meg. Nekem is az van fent és ezzel hibával nem találkoztam. Mikor a legutolsó patchet raktam fel valamiért a pályámat sem akarta betölteni, utána néztem és pár helyen azt olvastam hogy még rosszabb lett tőle a játék így leszedtem. -
Haulin #50956 Arról a tile-ről töröld ki az utakat és aztán a mappában ahová mented, onnan is töröld ki azt a tile-t és csináld újra. Vagy rakd fel az utolsó előtti patchet és akkor nézd meg. Nekem is az van fent és ezzel hibával nem találkoztam. Mikor a legutolsó patchet raktam fel valamiért a pályámat sem akarta betölteni, utána néztem és pár helyen azt olvastam hogy még rosszabb lett tőle a játék így leszedtem. -
Igen, előfordulhat beállításbeli probléma is. -
Great Grundorfnál?
Ha igen akkor nyisd meg a 2 editorjában és mentsd el vele. -
És már megint itt vagyok! Még egy gond...
Frissítettem az omsi 2-t a 24-es végű patchre, és azóta minden pályán mikor új buszt akarok letenni, akkor mikor kiválasztottam, és rámegyek az okéra, akkor kiírja hogy "fehler bei bereichsprüfung" és üres a lista a kiválasztható lerakási pontokhoz, és nem tudom mivan, eddig működött.. Please help mee! Köszi! -
Én megnéztem, mindkét verziónál kifagy az OMSI... (Azt vettem, észre a buszkiválasztásnál hiányzott a busznak a első része)
A fórumon a készítő tapasztalta a hibát és a javításon van elvileg. -
krisztiandzs #50951 A játéknak nem igazán jönnek be a PNG fájlok, ezért rinyál. Valószínűleg a Font-oknál van a baj, át kell konvertálni bmp-be! -
És már megint én hát ilyen nincs.. :D
Az a gondom, hogy a Prága pályához kapott Karosa buszok betöltésénél valami .png gondja van... Nem tudok németül, így a gond okát sem, ha valaki tud, segítsen! :S
Köszikee -
Harmat Márk #50949 Köszönöm szépen! azóta keresgéltem utána de köszönöm!! -
krisztiandzs #50948 Hiányzik a textúra ami oda való... Terrain menüből az editorban ki tudod választani melyik lehet az. -
Maga az alapötlet nem rossz , szerintem , de a szépséghibája az , hogy a csukló utáni részek vannak csak összekapcsolva... :) -
Harmat Márk #50946 -
Harmat Márk #50945 -
Harmat Márk #50944 Helló mindenkinek! Tudom ez a hiba már felmerült ezen az oldalon. De már nem találom . az a kérdésem hogy ilyenkor mit kell csinálni??? -
Úristen!
:DDD
-
Kijött ez a csúnya hosszú változata is Alterr Citarojának :D
LINK -
És már megint én! :D
Naszóval... Nincs valakinek az OMSI 2-höz teljes magyarítása? Amit találtam az a játék kb. egy tizenhatodát fordítja magyarra, és ez nem túl tetszetős... Köszike :D -
köszönöm :D -
Parancsolj, itt egy hof fájl amiben nem csak ziel kódok vannak: https://mega.co.nz/#!cpJGTT7Q!InAlVuwYYtmJcbg1-35YcNZU-bHGdzct-QD0XqQEfCE -
Üdvözlet, nah sikerült végre ide is regisztrálnom :D
SZóval egy kérdés, meg egy "nemkérdés" :P
Kérdés: Rendelkezik valaki olyan great grundorf .hof-fal aminél nem csak ziel kódok alapján lehet kiírni a kijelzőre a járatot, és léptetgetni is lehet? mert a 76-oson kívül semmi nem működik az ibises megoldással
"Nemkérdés": a Kispest, és a Délpest pályához, a honlapomon találtok bemondásokat! http://bpvkv.atw.hu -
[nagy][szin=red][b]Befejeztük, nincs anyázás, személyeskedés.
Ezen virtuális STOP tábla után, bárki is leáll vitázni a provokátor, troll fika nickel, ugyanúgy jelentem a moderátoroknak és repül innen. -
gabesz012 #50936 Tudom, éppen eleget szenvedtem már vele én is, inkább csak Hamburg miatt írtam a hsz-t, mert az erősen pozitív csalódásként ért. :) Jobban fut, mint a great grundorf... -
Vagy AI betöltése közben, vagy tile-nél fagy ki random.. Remélem 2.1-ben végre fog rendesen működni, és végleg eltűnnek a fagyások. -
Berlin az bugos vacak szerintem. Ott még egy értelmes kört nem tudtam végig menni, főleg ha benyomom a nyilakat azonnal fagy. Ezenfelül csak Stetinben fagyott még ki, ott is csak akkor ha jött szembe az AI...
-
gabesz012 #50914 Patch-re várás közben ismét felraktam a 2-t, ezzel már hátha játszható lesz alapon. Felraktam Hamburgot is és láss csodát, az tökéletesen fut, egész normális fps-el (a csuklós citaro-val konkrétan nem megy 22-23 alá Hbf-nél sem), nem is fagyott ki több menet után sem, ahogy átmentem Berlinbe, kb. 500 méter után kifagyott. :D
A 2-be hogy kell felrakni a wankendorf-ot, úgy értem mik kellenek hozzá, hogy menjen? A napokban jött ki egy 2.1, az lenne a 2-höz való javítás? Mert persze angolul egy mondat sem sincs a leírásban... -
reveszda #50913 *üvegek -
reveszda #50912 Sziasztok! Omsi 2 kompatibilis ikarus 415.14 és vegek is vannak minden rendben, végre sikerült megcsinálnom!!! :D https://drive.google.com/file/d/0B1Y9IS0R4OWOWDJhUllWOXZIZ0E/edit?usp=sharing -
Valaki nem tudd egy disk.yandex.com letöltő progit?
Mert azt írja ki hogyha le szeretném tölteni:
/Túllépte a fájl letöltési korlátot. Fájlok letöltése tilos./
-
Tárgytalan. Közben sikerül megoldanom 2 módosítással, így már jó. -
Itt a hétvége = nincs iskola.
Kérek mindenkit, türelemmel legyünk... köszönöm... -
Ikarus 250.93 automata verzióját esetleg próbálta veleki omsi 2 alatt? Logfile erre hivatkozik, majd szokásos E/A fehler hiba:
Error: The file "vehicles1_Ikarus 250.93\scriptGearbox_ZF_Ecolife1.osc" could not be loaded! -
Carmus #50905 @markbiro2001: Off topik...
@reveszda: Ajánlott lenne törölni a fájl megosztóról a 260-ast mert feketén fehéren le van írva, hogy más tárhelyre feltölteni TILOS! -
Régebben kérdezte valaki, hogy a T1-esből megoldható-e a régi fajta mentő retro mentőnek, jelentem: igen meg! :)
-
Nem kell újrarakni, csak amikor frissít, a Steamm-el ellenőriztetni kell, hogy minden fájlt letöltött-e, vagy valami kimaradt.
Emiatt érdemes a beállításokat tartalmazó fájlokról másolatot készíteni, mert ezt többnyire felülírja a steam. -
gabcsibkv #50894 Ezért én a napokban letöröltem omsi1 és omsi2-t is mert ugyis ujra kell tenni omsi2-t ha jön az új patch. Addig várok, nincs kedvem már bajlodni az esetleges hibákkal, errorokkal. -
bazsi25 #50893 Sziasztok lenne egy kérdésem a térkép készítéshez jó a google map vagy v.mi
más progi kell hozzá? -
Kitudja mi nekik a hó eleje... van akinek még a hónap 15. napjáig hó eleje van...