63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bpyfan
    Nem tudom talán 2x. De nem biztos.
  • matesz19
    Ezt már próbálta valaki?? :D Már mint hogy, mennyi értelme van egy ilyen módnak?? :D

LINK
  • Geri556
    A busz nyilvánosan ki lett adva, mint abbahagyott busz, de nem hinném, hogy annak örülne a készítő, hogy máshova felrakják... Aztán lehet nincs igazam.
  • norb82
    Miért adjátok oda olyannak akinek a sokadik ilyen húzása?
  • Geri556
    Nem ő, hanem Dgufoplast csinálta a buszt, reveszda meg szokás szerint felrakta kérdezés nélkül.
  • reveszda
    Mit tudok csinálni ha nem mükszik a belső lámpa ik415.14ben de ebben az ik415.26ban meg igen?
  • reveszda
    Mivel ő data.hu ra rakta és a project closed van kiírva így igen
  • reveszda
    Mivel ő data.hu ra rakta és a project closed van kiírva így igen
  • Carmus
    A készítőtől van engedélyed, hogy feltedd máshova?
  • tesztii
    Kezdésnek nem rossz, de azért ez még nagyon kezdetleges állapotban van. (manuális váltó???)
    Azért köszönjük. :)
  • reveszda
    Meglepi :) : https://drive.google.com/file/d/0B1Y9IS0R4OWOdVZIQkFqd2xQYWM/edit?usp=sharing
  • bazsi25
    Sziasztok azt szeretném kérdezni tőletek hogy csinálok egy mappát és nem tudom hogy ide backgroundimage milyen értékeket lehet meg adni. Meg azt hogy a gobal.cfg-ben van a mapcam oda is mien értékeket kel beírni ?
    kösz előre is mindenkitől.

• Biczike
    Nekem az első Launcher van és akkor is tudtam aktíválni. Kapcsold ki az aktiválásnál a tűz falat! Meg még egy kérdés hányszor aktiváltad már a játékot?
  • dantre
    Sziasztok
    Segítséget kérnék, mégpedig abban hogy jelenleg pályát építek, és nem világos ezen belül, hogy amikor egy lámpát üzemelek be, a végén kell készíteni egy ún lightmap-ot, na most ezt elég egyszer megcsinálni az összes lámpa lerakása után, avagy minden alkalommal meg kell csináltatni az editorral ahány lámpát lerakok ?
  • Haulin
    A Szczecin pályán az 522-es járattal miért nem lehet menni? Illetve a _tram rart kicsomagoltam a TTdata mappába de nincs vonatközlekedés. (Kis kikapcsolódás kell az építés közben. )
  • bpyfan
    Az van fent addig el se indult a Launcher.
  • gabcsibkv
    Próbáld meg hogy felteszed a legfrisebb Aerosoft Launcher-t 1.2.0.3-t
  • Carlo da Italia
    Indulásra készen.

• bpyfan
    Eszem megáll....
    Nem indul az eredeti OMSI1 arra hivatkozva hogy nincs aktiválva.
    Nézem a programot frissíteni kell. Oké. Megtörtén és tényleg azt jelzi hogy nincs aktiválva. No problem beírtam neki a kódot sikeres zöldre váltott de a játék még mindig nem megy.
  • Norbesz23
    Nekem "normálisan" megy a Freyfurt pálya, de nem fagy be.
  • norb82
    Bakker :D :D :D
  • YoGabN
    Freyfurt pálya, 62-es járat másnál is befagy útközben?
  • nemeza
    Az nem olyan biztos. Esetleg dolgozzatok össze.
    Amúgy a 2-es szerintem az 556 esetében elektromosság scriptet érinti leginkább, illetve lehet valósabb táblát kreálni, kb. ennyi.
  • Zoliikp
    Sajnálatos módon az a projekt áll.
    Amikor lenne is időm vele foglalkozni, akkor azzal telik el, hogy megpróbálok rájönni, hol is fejeztem be. A rengeteg újítás, valamint a 2-es megjelenése még jobban összekuszált...

Közben az egyik "kolléga" a másik (gsmmedia) fórumról (242) elkezdett egy teljesen új, teljesebb modellt készíteni. Valószínű, hogy Ő már befejezi a modellt...
  • TNH
    Jujj, ez fájt... Sehova.
  • bubu1976
    Ha valaki letöltötte a Merci O530G citaro-nak a dísztárcsáját,tudna nekem segíteni hogy a Readme txt. hova kell bemásolni?
  • AgrárMezőTsz
    Értem,köszönöm szépen a választ :)
  • TNH
    Sehogy sajnos.
  • AgrárMezőTsz
    akkor ezt mivel lehet?
  • AgrárMezőTsz
    Köszi szépen.
    És pályából is lehet kinyerni dolgokat?
    Mondjuk 1 pálya szakasz?
  • TNH
    Nem ezt a fajta o3dt.
  • norb82
    Ja, hát ha van hozzá omsi2 patch, akkor az talán nem árt... :D
  • norb82
    zmodeler asszem beolvassa az o3d-t onnan mented 3ds-be onnan meg amibe akarod.
  • AgrárMezőTsz
    Üdv
    Modellt hogyan lehet kiexportálni ebből a játékból?
  • YoGabN
    Dísztárcsák Alterr csuklós Citarojára ;)
  • Peti134
    Régebben láttam egy videót az Ikarus 556-ról OMSIban... Valaki tud róla valamit?
  • nx10521
    Link
  • Peti134
    A gépemmel semmi gond, akadás nélkül fut rajta a legtöbb pálya(persze nincs maxra állítva)

De kiderült mi a baj..
    Kissé érdekesnek tartom, de most felraktam a prága pályához az Omsi 2 patchot, és azóta tökéletesen működik, érdekes....
    Nem hiszem hogy a prága pálya megzavarná a többit, de hát itt az élő példa, prága is működik, minden működik!
    Viszont most egy kérdés: Van olyan Ikarus 263, aminek a vezetőfülkéje nem az ajtónál kezdődik, hanem olyan mint a 260-nak?
  • norb82
    Valószínűleg az lesz a megoldás, hogy veszel alá egy normális gépet.
  • Routeres
    Logfile.txt-t megnyitod, és error bejegyzéseket keresel benne. Ha szerencséd van, akkor írja a hiba okát, ha nem, akkor pech, de megpróbálhatod újrahúzni a játékot. A caps lock és a trágárkodás nem old meg semmit.