63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
reveszda #51080 Elkészítettem a délpest v3 omsi2 bugmentes változatát, így mind az 5 vonal hiba nélkül terepütközést bekapcsolva végigvihető. Link: https://drive.google.com/file/d/0B1Y9IS0R4OWOZkx2RVQ5VVF1Tzg/edit?usp=sharing
-
reveszda #51079 kép
Az miért van hogy ik280 bkv modnál az első résznél incs ablakkeret a trailnél meg igen?
A másik meg az telefont normál ibisre cserélve nemlátszik hátul a tábla pedig elől mind3ra rákattintottam a táblatartünál?, lásd a képet -
Köszi! Csak az a baj hogy váltani kell és nehézkes... Még a semmiautomatással is azt veszem észre hogy ott is váltani kell teljes mértékben... Vmit nem értek, úgy látszik.
-
norb82 #51077 regisztrálsz (ingyen van), belépsz és akkor tudsz letölteni. -
https://mega.co.nz/#!RIsT3ZSQ!ocVAnqeniSBrj6Qcoyoc9eJmBV3ysypClOKeNTEPXcc TESS :D -
srácok most komolyan nem nagy kérés :D -
krisztiandzs #51074 Regisztrálni kell, utána engedi. (elméletileg) -
Nekem is ez van omsigemencről vannak a patchaim. -
Brad33 #51072 Ezt megtaláltam én is, de nem engedi letölteni. -
norb82 #51071 1.04-el is megy a Börzsöny, nekem is az van. -
Lehet hogy warez, nem tudom(előre is elnézést kérek ha az lenne), nem néztem meg, de ez az első találata a Google-nak arra a kifejezésre, hogy "omsi 1.06" ;)
http://playglobe.net/index.php?/files/file/280-omsi-updatepatch/?st=10 -
Brad33 #51069 Köszi a tippet!
Keresgéltem neten, de nem igazán találtam. Esetleg nem tudod, honnan tudom leszedni? :) -
Próbálj meg 1.06-ra is frissíteni.. Nekem is csak 1.06-on indult el a Börzsöny ;) -
Brad33 #51067 Köszi a gyors választ, fel is tettem az 1.4-es patchet, de továbbra is kiírja ugyanazt az üzenetet. Esetleg más ötlet? Előre is köszi! :) -
Tegnap említettem: Leszedtem a délpest omsi 2patch-et ( innen:http://hostuje.net/file.php?id=0c142e4d14d38bf5c36507e15340123b ) a link Routeres videója alól való!
Naszóval: Nem szállnak fel az utasok! Kíírom a végállomást de nem szállnak fel.. Sokan azt mondják, hogy külön .hof fájl kell az omsi 2-s verzióhoz. Na ez kéne nekem! Aki tud, segítsen légyszi, köszi!
Valaki azt válaszolta, hogy csak KöKi felé nem szállnak fel.. tévedés...
Egyáltalán nem szállnak fel(legalábbis nekem)
Valaki?
Mellesleg: Leszedtem az ikarus 260 BKV módhoz egy omsi 2 patchet, ott meg valami csengo_volume zavarja. Why? -
valaki csak elküldhetné! :) -
Szia 1.04-es PATCHttól működik,úgy hogy PATCHELJél!!! -
Brad33 #51063 Üdv!
Sok idő után ismét leszedtem az OMSI-t. Örömmel láttam, hogy van Börzsöny pálya, amit fel is telepítettem. Indítás után viszont ez a hibaüzenet fogadott:
Tud valaki segíteni? Előre is köszi! -
Nordzso18 #51062 Van egy kis kar a műszerfal alatt,azt fordítsd el (belső nézetbe menj 3at jobbra), aztán a kormány melletti gombbal tudod indítani ;) -
Köszi szépen, működött! :) -
Hellóka!
Neuendorf pályán leraknám a buszt-> Fehler im Bereichsprüfung. El tudná valaki a pálya global.cfg fájlát küldeni?

-
GborFritz #51059 A regisztráció részhez írj valamit. -
Mikor le akarom rakni a Jelcz-t, azt írja ki, válasszam ki a jármű típusát, de akármit csinálok, nem tudom lerakni :S -
-
Ez mi?
-
Na nekem sehogyse sikerül indítani ezt az öreglányt... :D -
bocs a triplapostért!
01-65, ment egy privát üzenet! -
Routeres videójában felszállnak KöKi felé, és én az ő által megosztott patchet használom -
Aktiválni kell az aerosoft launcherben, persze előtte trükkös megoldással fel kell rakni az omsi 2-re amit én úgy csináltam meg hogy átneveztem a mappáját mielőtt a fájlok másolását elkezdte a telepítő -
tesztii #51051 Sziasztok!
Omsi 2-be hogyan lehet játszani az Addon Wien mappal? -
Milan1909 #51050 Sziasztok!
Objektum készítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni...üveget(ablakot) szeretnék készíteni, hogy kell elkészítenem az üvegnek a 3d fájl-ját, illetve a hozzátartozó .sco-t? A segítségeket előre is köszönöm! -
Jónak néz ki, kipróbálom :) -
Szia! A Sprinter igen, a másikat nem próbáltam :) -
Lehet nem pont ilyenre vágysz.. -
OMSI 2-ben működik a Vario, vagy a Sprinter? Vagy tud valaki akármilyen kisbuszt? 
-
Első probléma: A sorlehagyás mely kocsiknál jellemző?
Második: Kőbánya-Kispest felé OMSI2-ben nem fognak felszállni sajnos, akárhogy próbálod, az OMSI2 egy bugja miatt.
-
Próbáltad már a "92E" táblával be írni a járatszámot és a végállomást?? Mert vannak olyan buszok/pályák amiknek nem elég az hogy az IBIS-ben be írod a kódokat... -
Helló ismét! Mostmár két problémám is összegyűlt. Az egyik:
van olyan buszom, ami a végállomás nevének második sorát "leharapja" és csak az első sort írja, tehát magában a kijelzőben nincs annyi kurázsi, hogy a végállomás 2. sorát is kiírja(a .hof-ban benne van a második sor!!!). Hol lehet azt állítani hogy a busz kijelzője ki tudjon e írni 2 sort vagy nem..
Másik problem:
Leszedtem a délpest omsi 2patch-et ( innen:http://hostuje.net/file.php?id=0c142e4d14d38bf5c36507e15340123b ) a link Routeres videója alól való!
Naszóval: Nem szállnak fel az utasok! Kíírja a végállomást de nem szállnak fel.. Sokan azt mondják, hogy külön .hof fájl kell az omsi 2-s verzióhoz. Na ez kéne nekem! Aki tud, segítsen légyszi, köszi! -
Renault Agora #51042 Egyre jobban várom már, jól néz ki nagyon. Amúgy jöhetne olyan verzióban is amin hátul normális kijelző van, nem ilyen hosszú akármi. :D -
gabcsibkv #51041 Már jöhetne. :)