63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• reveszda
    Elkészítettem a délpest v3 omsi2 bugmentes változatát, így mind az 5 vonal hiba nélkül terepütközést bekapcsolva végigvihető. Link: https://drive.google.com/file/d/0B1Y9IS0R4OWOZkx2RVQ5VVF1Tzg/edit?usp=sharing
  • reveszda
    kép

Az miért van hogy ik280 bkv modnál az első résznél incs ablakkeret a trailnél meg igen?
    A másik meg az telefont normál ibisre cserélve nemlátszik hátul a tábla pedig elől mind3ra rákattintottam a táblatartünál?, lásd a képet
  • wollnerd #51078
    Köszi! Csak az a baj hogy váltani kell és nehézkes... Még a semmiautomatással is azt veszem észre hogy ott is váltani kell teljes mértékben... Vmit nem értek, úgy látszik.
  • norb82
    regisztrálsz (ingyen van), belépsz és akkor tudsz letölteni.
  • Peti134
    https://mega.co.nz/#!RIsT3ZSQ!ocVAnqeniSBrj6Qcoyoc9eJmBV3ysypClOKeNTEPXcc TESS :D
  • YoGabN
    srácok most komolyan nem nagy kérés :D
  • krisztiandzs
    Regisztrálni kell, utána engedi. (elméletileg)
  • Biczike
    Nekem is ez van omsigemencről vannak a patchaim.
  • Brad33
    Ezt megtaláltam én is, de nem engedi letölteni.
  • norb82
    1.04-el is megy a Börzsöny, nekem is az van.
  • Peti134
    Lehet hogy warez, nem tudom(előre is elnézést kérek ha az lenne), nem néztem meg, de ez az első találata a Google-nak arra a kifejezésre, hogy "omsi 1.06" ;)

http://playglobe.net/index.php?/files/file/280-omsi-updatepatch/?st=10
  • Brad33
    Köszi a tippet!
    Keresgéltem neten, de nem igazán találtam. Esetleg nem tudod, honnan tudom leszedni? :)
  • Peti134
    Próbálj meg 1.06-ra is frissíteni.. Nekem is csak 1.06-on indult el a Börzsöny ;)
  • Brad33
    Köszi a gyors választ, fel is tettem az 1.4-es patchet, de továbbra is kiírja ugyanazt az üzenetet. Esetleg más ötlet? Előre is köszi! :)
  • Peti134
    Tegnap említettem: Leszedtem a délpest omsi 2patch-et ( innen:http://hostuje.net/file.php?id=0c142e4d14d38bf5c36507e15340123b ) a link Routeres videója alól való!
    Naszóval: Nem szállnak fel az utasok! Kíírom a végállomást de nem szállnak fel.. Sokan azt mondják, hogy külön .hof fájl kell az omsi 2-s verzióhoz. Na ez kéne nekem! Aki tud, segítsen légyszi, köszi!

Valaki azt válaszolta, hogy csak KöKi felé nem szállnak fel.. tévedés...
    Egyáltalán nem szállnak fel(legalábbis nekem)
    Valaki?

Mellesleg: Leszedtem az ikarus 260 BKV módhoz egy omsi 2 patchet, ott meg valami csengo_volume zavarja. Why?
  • YoGabN
    valaki csak elküldhetné! :)
  • Biczike
    Szia 1.04-es PATCHttól működik,úgy hogy PATCHELJél!!!
  • Brad33
    Üdv!
    Sok idő után ismét leszedtem az OMSI-t. Örömmel láttam, hogy van Börzsöny pálya, amit fel is telepítettem. Indítás után viszont ez a hibaüzenet fogadott:

Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
  • Nordzso18
    Van egy kis kar a műszerfal alatt,azt fordítsd el (belső nézetbe menj 3at jobbra), aztán a kormány melletti gombbal tudod indítani ;)
  • Fognar
    Köszi szépen, működött! :)
  • YoGabN
    Hellóka!

Neuendorf pályán leraknám a buszt-> Fehler im Bereichsprüfung. El tudná valaki a pálya global.cfg fájlát küldeni?
  • GborFritz
    A regisztráció részhez írj valamit.
  • Fognar
    Mikor le akarom rakni a Jelcz-t, azt írja ki, válasszam ki a jármű típusát, de akármit csinálok, nem tudom lerakni :S
  • Fognar
  • Fognar
    Ez mi?
  • wollnerd #51055
    Na nekem sehogyse sikerül indítani ezt az öreglányt... :D
  • Peti134
    bocs a triplapostért!
    01-65, ment egy privát üzenet!
  • Peti134
    Routeres videójában felszállnak KöKi felé, és én az ő által megosztott patchet használom
  • Peti134
    Aktiválni kell az aerosoft launcherben, persze előtte trükkös megoldással fel kell rakni az omsi 2-re amit én úgy csináltam meg hogy átneveztem a mappáját mielőtt a fájlok másolását elkezdte a telepítő
  • tesztii
    Sziasztok!
    Omsi 2-be hogyan lehet játszani az Addon Wien mappal?
  • Milan1909
    Sziasztok!
    Objektum készítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni...üveget(ablakot) szeretnék készíteni, hogy kell elkészítenem az üvegnek a 3d fájl-ját, illetve a hozzátartozó .sco-t? A segítségeket előre is köszönöm!
  • Fognar
    Jónak néz ki, kipróbálom :)
  • Fognar
    Szia! A Sprinter igen, a másikat nem próbáltam :)
  • kem001
    Lehet nem pont ilyenre vágysz..
  • YoGabN
    OMSI 2-ben működik a Vario, vagy a Sprinter? Vagy tud valaki akármilyen kisbuszt?
  • 0165
    Első probléma: A sorlehagyás mely kocsiknál jellemző?
    Második: Kőbánya-Kispest felé OMSI2-ben nem fognak felszállni sajnos, akárhogy próbálod, az OMSI2 egy bugja miatt.
  • matesz19
    Próbáltad már a "92E" táblával be írni a járatszámot és a végállomást?? Mert vannak olyan buszok/pályák amiknek nem elég az hogy az IBIS-ben be írod a kódokat...
  • Peti134
    Helló ismét! Mostmár két problémám is összegyűlt. Az egyik:
    van olyan buszom, ami a végállomás nevének második sorát "leharapja" és csak az első sort írja, tehát magában a kijelzőben nincs annyi kurázsi, hogy a végállomás 2. sorát is kiírja(a .hof-ban benne van a második sor!!!). Hol lehet azt állítani hogy a busz kijelzője ki tudjon e írni 2 sort vagy nem..

Másik problem:
    Leszedtem a délpest omsi 2patch-et ( innen:http://hostuje.net/file.php?id=0c142e4d14d38bf5c36507e15340123b ) a link Routeres videója alól való!
    Naszóval: Nem szállnak fel az utasok! Kíírja a végállomást de nem szállnak fel.. Sokan azt mondják, hogy külön .hof fájl kell az omsi 2-s verzióhoz. Na ez kéne nekem! Aki tud, segítsen légyszi, köszi!
  • Renault Agora
    Egyre jobban várom már, jól néz ki nagyon. Amúgy jöhetne olyan verzióban is amin hátul normális kijelző van, nem ilyen hosszú akármi. :D
  • gabcsibkv
    Már jöhetne. :)