63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Itt megvan még [URL=http://modogame.ru/publ/6-1-0-39]"Чистогорск" v0.5[/URL] -
Az kell hozzá, hogy erre a kérdésre te magadtól is tudd a választ. -
bpyfan #51126 Valaki tudna adni egy linket a Chistogorsk - Korenevo pályához? Én egyet találtam csak de az halott.
mimo0612: Köszi!
-
Mi kell hozzá? Írjátok le? -
A türelem rózsát terem.. -
norb82 #51123 Alkoss:) -
Most már jöhetne valami új gép is.
-
Hát szerintem nem olyan rossz ez. -
Szerintem is. Esetleg érdemes felkeresni, a videó feltöltőjét, minden bizonnyal ő lesz a készítő és elkérni, ha ennyire ellenállhatatlan vágyat érez eme förmedvény irányt. :) -
Nekem igy elsőre a külső és belső új textura tetszett meg,plusz a motor hangja is. -
Szerintem privát mód lesz ez. Ha nem az lenne, oda lenne írva a letöltés linkje a videóhoz. -
Szerintem is jó gépek ezek:)
-
Hát kinek mi tetszik.
Én az Ikarus buszokat kedvelem a játékban,mivel ez még nincs meg,azért is kérdeztem hogy letölthető-e valahonnan.
De azért köszi a német busz ajánlatot.
-
mimo0612 #51115 Chistogorsk - Korenevo -
bpyfan #51114 Nem tudja valaki a hogy a Stormtrooper 01-által berakott videón melyik pályán megy? Mert pöpec távolságinak tűnik.A második videóban jól látszik.
-
jobbnál jobb német buszok vannak kiadva, te meg ennek a csúnyaságnak keresed a linkjét.. :D -
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlen,hogy ennek a IK250.93 változatnak,van-e letölthető linkje?. És ha van valahol,honnan tölthető le?.
-
norb82 #51111 projekt szcezinben megtalálod. -
markbiro2001 #51110 nekem délpestnél amikor be akarom tölteni a pályát azt írja hogy hiányzik a sceneryobjectskreuze linie27gr_fence.sco fájlt -
Köszönöm szépen a linket és a segítséget. :) -
tesztii #51100 Köszi, ez jól jött! -
Akkor másold be ezt a music mappát, ebben van néhány zene is 
Katt -
krisztiandzs #51098 Innen lehet letölteni. -
martinmassa3 #51097 Nekemis igyan ez a hiba.
-
tesztii #51096 Nekem ilyen mappát hiányol a Délpestnél:
HUN_Simplestreet
Hol tudom letölteni? -
Nekem az OMSI 1-hez való van csak meg, de hátha jó lessz ezis.. -
Igen már rájöttem, de nagyon sz*r ez a automata script különösen az OMSI2-ben! Nálam ha csak 1-be rakom akkor nem akar tovább váltani automatikusan. Csak 1x sikerült, még pedig a 2-esből. Pusztán véletlenség lehetett, mert nagyon nehéz 1-esből 2-esbe váltani, mert cluch lenyomása közben mindig megáll az oldtimer! De ha sikerül is, és véletlenül megáll teljesen és nem nyomom a kuplungot miközben sebességben van, akkor jön az ördögös (örökös) fehler bei bereichsprüfung hibaüzenet....
Majd megpróbálom a buszt OMSI1-ben. -
Nordzso18 #51093 Bocsi a semmiautomatára gondoltam. Nekem is csak úgy megy hogy felváltok egyet, és utána vált magától, csak nyomnom kell a gázt. -
De melyik lenne az automatás? a semmiautomatásnál is csak a váltást sikerült elérnem... Hogyan lehet elérni a full automatát? -
norb82 #51091 LOL :D :D :D -
norb82 #51090 Amikor megírod a hozzászólást, az url beszúrása gomb mire való? :) -
Mostmár igen.. -
reveszda #51088 NEEMMM? https://drive.google.com/file/d/0B1Y9IS0R4OWOZkx2RVQ5VVF1Tzg/edit?usp=sharing -
Zoliikp #51087 A lejátszandó sorszáma, neve, a zeneszám hossza, valamint a kijelzőn megjelenítendő szöveget...
Ha jól emlékszem, mert ez már egyszer felvetődött... -
Mintha ott a playlist-ben meg kéne adni a fájlok nevét. -
Sziasztok! Van valakinek ötlete hogy az Ikarus 280-ban hogyan lehet beüzemelni a rádiót, hogy az adott CD-ket lehessen hallgatni a buszban?? Mert beteszem a CD-t a rádióba, bekapcsolom, elindul, de hiába nyomkodok bármit, meg se mukkan... A music mappa be van másolva, de csak egy playlist.osc van benne a music mappába... Valami ötlet?? Előre is köszönöm. mindenkinek. :) -
Nordzso18 #51084 Hát a váltás elég nehézkes, legalábbis nekem is, de az automatával tudok menni, szerintem gyakorolj avval.. Amúgy a manuális sem nehéz, 2-be már betudom tenni, a 3 viszont még nem megy :) -
Ennél sötétebb képet nem tudtál volna belinkelni?? :D Mert nem sok látszik belőle... Egy nappali képpel próbálkozz meg ha lehet. :D -
Állíts át a megosztási szintet "Link birtokában bárki megtekintheti"-re mert nem lehet hozzáférni!
-
Nem lehet hozzáférni :P