63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az utasok annyira örültek az új busz érkezésének, hogy a többieknek már nem is jutott hely, a Gilice Térnél (Linie: 183)... Szinte tömegnyomor a buszmegállókban és a buszon is... :D
-
Gyozo13 #51209 Sziasztok, frisítette a Steam az omsi 2-őt (2.1) azóta a Délpest 3.0 betölteni betölt, csak nem jelenik meg semmi (csak az emberek meg az al járművek)... Valaki tud segíteni? Előre köszi! -
Aluljáróra nem is gondoltatok:) -
Geri556 #51207 Pontosabban a váltókapcsoló fölött. Padlógáz + nyuszi elég ütős kombináció tud lenni, a való életben hanyatt esnének az utasok, akkorákat ránt
-
gabesz012 #51206 Én is csatlakozom a gratulációhoz, jó lett a 412-es. :)
Mondjuk a modell az tényleg elég csúnya, meg azért hiba is bőven akad még benne, de a scriptek, meg a hangja tökéletes. Pár észrevétel/megjegyzés: a végleges verzióban jó lenne, ha eltűnne a két elsőajtós tábla. És pont nem is lehet vele kivitelezni, mert amelyik utas a 2-es, 3-as ajtónál akar felszállni, nem megy előre, addig ott áll, amíg nem nyílik az ajtó. :/ Ha már a modell 412.A és nincs is belőle módosított verzió, akkor szerintem ki kéne venni a választható rendszámok közül a BPO-sakat, max aki nagyon akarja magának, bemoddolja őket, de szvsz inkább legyen minél valósághűbb. A futár ötlete jó, de a hangbemondás így rossz, elég illúzióromboló a külföldi pályán "a következő megálló..." "végállomás", stb bemondás. A végleges verzióban el lehet majd hallgattatni/lesz sima fok-gyem, netán ibis verzió?
Ja és jó lomha (mint igaziból). A nyuszi gombbal valóban kicsit jobban kihuzatja a fokozatokat, de hasonló vezetési stílussal a Citaro-val folyamatosan sietek lesz, ezzel meg kések. :) De így legalább jól lehet billentyűzetről is vezetni. -
tesztii #51205 Egy nyuszi figura van az ajtó nyitó gombok feletti gombon. Azt csinálja, hogy emelkedőn nem váltogat a busz le-föl, hanem kihúzza a max. sebességig a váltót -
vikimaki1 #51204 Az lenne kérdésem mi az a "nyuszi gomb", melyik az, és mit csinál? :) -
De az egyik csávónak ki lóg a haja xD -
412-esen a futár úgy mondja a megállókat ahogy épp kedve tartja :)
A legtöbbször csak annyit mond: "A következő megálló..."
Aztán találja ki az utas, hogy mi következik :)
Megvan minden megálló bemondása, úgyhogy nem tudom mi lehet a gond.
A busz pont mint az életben.
A legjobban az tetszik benne, hogy a nyuszi gomb is működik rajta :) -
Deniske #51201 Nekem a leszállásjelző egyáltalán nem működik :D Nem világít a jelző, és az utasok nem is jeleznek, úgyhogy csak úgy tudnak leszállni hogyha mindent nyitok. Amúgy meg van egy kapcsoló a lehajtható üléseknél, ha azt bekapcsolom akkor folyamatosan világít a leszállásjelző, érdekes. Amúgy tényleg nagyon jó lett, így béta verziónak is. -
Ez nem újdonság... a 2.00.0016-os frissítésig így van megoldva... De ez is jobb mint az égen járó emberkék, szerintem :D -
Omsi 2-be egyik update-el megoldották, hogy az utasok ne a levegőbe sétáljanak.. Most a föld alatt sétálnak..
-
cxaxoxc #51197 Elnézést kérek, még azt kifelejtettem, hogy Omsi 2-ben, 2.00.008-as patch-csel teszteltem
-
cxaxoxc #51196 Na én is kipróbáltam ezt a 412-est! Le a kalappal a készítők előtt, nagyon kellemesre sikeredett. Ahhoz képest, hogy béta, meglepően jó a minősége. Csak így tovább
Néhány észrevétel:
- A futár valami okból kifolyólag nálam több bemondás elérési útját sem találta. (Pl. nem ment a klíma bemondás, meg még ehhez hasonlók.) Ugyan akkor más bemondások (mint pl a kapaszkodásra való figyelmeztetés több társához hasonlóan rendesen megszólalt...)
- Időnként elment a futár képe (nem tudom ez direkt ilyen-e, nekem tetszett így. Amikor ez a hiba fellépett áramtalanítottam, majd újra beléptettem és így jó volt egy darabig. Szerintem így még kicsit reálisabb is az egész:P)
- Ahogy én észrevettem a leszállásjelzés nem akad be, csak valamiért időnként néhány utasnak nagyon sok időbe telik, míg az ajtóhoz elér. Én türelmesen megvártam őket, és ahogy az utolsó is leszállt, eltűnt a jelzés. -
vikimaki1 #51195 Leszedtem a Dél-Pest V3-at, hozzá az OMSI2 változatot, megy szépen semmi gond nélkül. Beraktam a HOF-ot hozzá a 412-be. És itt a gond. A busz valamiért nem hajlandó kiírni csak a járatszámot, pedig csak egyetlen Délpest hof van benne, az is a v3-as, ellenőriztem. Ebben kérném segítségeteket. :) -
norb82 #51194 Nekem semmi gondom vele 2-ben. Fenn van az 1is aktiválva van, átmásoltam, mentettem, nincs vele gond. -
Renault Agora #51193 Működni működik, csak bugos a metró, a villamos meg az összes kötöttpályás jármű. Legalább is még a 2.024.-es patch-el az volt. -
Bécs működik a 2ben? -
norb82 #51191 Hamburg ami igazán klassz városi, Wien, Délpest meg külvárosi. -
Nem városi, de mostanában sokat nyomom ezt. :) -
vikimaki1 #51189 Hello. Keresgéltem Google-on, de nem találtam semmi jó kis városi pályát, nem hogy olyat, amihez még a 412 menne is. Kérlek segítsetek nekem ebben, ajánljatok, írjátok le, hogy Ti melyiken szoktatok menni, ha kérhetem. :D -
ikarus 412 nagyon adja, a futárt imádom!! :D -
örülök a patchnek, de a faszok még nem jöttek sajnos rá, hogy berlin miért fagy ki... -
martinmassa3 #51186 ok
-
norb82 #51185 Ha máshonnan vetted akkor is steames. Ha meg az oroszoktól van akkor átmész az offtopicba és vársz szép türelmesen rá:) -
martinmassa3 #51184 mindegy nekem nem fontos mert eddig minden firsítés megvolt csak most hogy a steam nem észeli a játékot hogy megvettem igy nem jo -
norb82 #51183 Akkor így jártál. -
martinmassa3 #51182 de nekem nem steames -
Steamen keresztül automatikusan letölti.
Több info: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&postID=403060#post403060 -
gruppen #51180 Igen, nálam is csak KöKi fele nem jó.
Pestszentimre-i végállomásokat kiírja. Akkor fel is szállnak. -
Ha valaki meg tudja tárgyalni Nemezával hogy adja ki a FOK-GYEM-eset akkor könyebb lesz(nekem megvan azis :) ) -
Mert DP omsi 2 patch kell amit Reveszda(is) készítget, tőle talán el tudod kérni. Nekem Csak KöKi felé nem jó, másik útirányba működik -
Nálam meg pont hogy fordítva van... Az utasok felszállnak , a kijelző is kiírja rendesen a dolgokat , de azokat a nyamvadt hangokat nem akarja bemondani... :D -
gruppen #51176 Sziasztok!
Sajnos a 412-es kijelző nem hajlandó felvenni a Kőbánya-Kispest M "feliratot", emiatt az utasok nem hajlandóak felszállni.
(A menetrend fel van véve és a FUTÁR is mondja megállókat szépen, sorrendben. Még se írja ki a kijelző)
-
Nincs még normális javitás hozzá.. Reveszda már majdnem kész van vele, de ahhoz külön .hof kell majd hogy fel is száljanak. -
fahrerplatz #51174 Hol olvastad? -
martinmassa3 #51173 nekemis pls gudrofban a terminusokat
a tübbid mind bemondja -
martinmassa3 #51172 tudod a likjét?
-
Melyik fájlban és mit kellene átírni az Ikarus 412-nél, hogy a bemondásokat VehiclesAnnouncements pályák mappájából lejátssza, ahogy a többi busznál is? Ha valaki megcsinálja és elküldi nekem azt megköszönném. -
Tierhold #51170 Nálam Omsi 2-ben nem akarnak az utasok felszállni Dél Pesten. Beállítok mindent a futáron, menetrend is van meg minden csak az utasok nem kívánkoznak fel a buszra.