OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem 1 hónap múlva csinálják meg.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Aktiválásnál ezt írja:
This product has reached ist activation limit: Err-Id(C)
Akárhányszor raktam újra, ilyet nem csinált.
Valami ötlete van valakinek?
Subaru Tecnica International
Ha lenyomva tartod az Entert akkor folyamatosan leokézza a hibaüzeneteket, és lesz egy másodperces szünet, akkor meg tudod nyomni a K betût amivel kikapcsolod a kormányt. Ekkor beindítod a buszt üresben, majd megnyomhatod a K-t és nem dob hibát.
Üdv ich!
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
A Mafia címû játékból szeretnék átkonvertálni egy buszt, hogy tudjam modellezni.
Milyen programmal tudnám szétszedni a buszt és átkonvertálni?
Még nagyon az elején vagyok a dolognak, így sok segítségre lenne szükségem.
A log tele van Nemolus Objekte hibával.
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Hiba logfile-ból pl:
In "vehiclesVW_Golf_2modelmodel.cfg" there was an error in line 385!
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
de...
nem találom sehol a 2-est
törölt tartalmakat csak
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Subaru Tecnica International
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
11-84
Alap kérdésem lenne, mert most kezdtem az Omsival még csak.
A "HOF" fájlokat hova kell bemásolni?
Don\'t worry, be HOPI!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Helló el mondaná nekem valaki hogy mi a rosebb ez mi a reszelt cumi van ilyenkor miért nem akkar be tölteni rendesen meg miért nem használjaki az utasok a csuklos busz miért csak elejébe szálnak miért van az hogy csak kétajtosa busz van és miért akkarja felszántani a pályát a busznak a hátsó fele . Mert most már kezde a hó cipõm tele lenni evvel had ne mondjam menyire elfuserált ..............
bocs hogyha vala menyire nyers voltam de már nem birom tovább nem tudom hogy mi van légyszí segítsetek. mert már teljesen kész vagyok töle a kettõrõl van szó.
még egyszer bocs ha v.kit meg bántotam .
és elõre is kösz a segítséget
Kipróbáltam-> CD be-> megy.. De minden CD-n ugyan az az 1 zene van? 😄
másik kérdés: Grundorfon valami oknál fogva nincs kereke az autóknak. Nem, nem tekertem át az évet az Én a robot korába, nem azért nincsen. De a teherautónak meg van... :/
Haters gonna hate!
Üdv ich!
Haters gonna hate!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
martonvásár v3, menet közben hibaüzi, zugriff, aztán csak feladatkezelõvel lehet kilépni
Steam Nick: adakiller