63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
GSM-en ez van a kép alá írva:
Jelenlegi projektek:
-EMKE jegykiadó gép (~60%)
-MB Citaro BKV mod (~85%) + a hozzá kapcsolódó pálya
-MB Citaro, Solaris Urbino 15, Ikarus 260 Volán mod
-
Hotemak #52229 Sziasztok!
Miért történik az, hogy az eddig működő pályák egyszer csak tönkre mennek???(OMSI2) Konkrétan; tegnap előtt este feltettem Kispestet, de sajnos "lyukas" volt, nem tudtam megoldani, sebaj... Ma ismét elindítottam a programot, hogy furikázzak Sittingenben, ami eddig hiánytalanul betöltött, több órát vezettem már rajta! Most azonban hiányoznak részek, "lyukas" lett. Hiába másoltam be az egészet újra, így sem jó! Editorban is néztem... Valaki tud tanácsot adni??? -
GTT436 #52228 azakat a objtumokat maihez kell a délpest futásához -
Ezt a hibaüzenetet produkálja a game, Wien feltelepítése után: [IMG] [/IMG]
-
GTT436 #52226 a délpesteset -
Istvankahaha #52225 Milyen objekteket ? -
GTT436 #52224 szia fetudád tenni valahova a objekteket hozzá ? -
Istvankahaha #52223 Sziasztok olyan Problémám van , hogy fel tettem a Délpest V3-mat Omsi 2-re megy hibátlanul jó a pálya de amikor pl : A Alacskai útról szeretnék jönni akkor nem szálnak fel az utasok , És a Futár se írja mi lehet a baj ? Segítséget előre is köszönöm . -
Már rájöttem, de azért köszi! Amúgy a kijelző színét hol tudom módosítani? -
padarmartin #52221 Ha a .hofban *B-t szúrsz az adott sor végére jó lesz. -
jól gondolod :) -
Geri556 #52219 A Neoplan ZF váltóját operáltam át bele, amit pedig az Ikarus 415-ben használok. Egyébként már megoldódott a probléma kb. 10 perccel azután, hogy kiírtam. Annyi volt az egész, hogy csak az egyik .bus fájlban írtam át a dolgokat és így gondolom nem igazán tudott lefutni a csukló utáni rész scriptje. -
Benya01 #52218 Lehet elugrott WCzni XD -
Milyen váltót szeretnél beletenni? -
markbiro2001 #52216 Köszi:norbesz és reveszda. -
GTT436 #52215 Valaki nem tudja hogy mikor jön ki a ika 280 bolygo ajtós mod? -
Geri556 #52214 Az mitől lehetséges, hogyha egy csuklós buszban - ebben az esetben a 280-as - váltót cserélek, akkor megszűnik létezni a hátsó rész elektronikája ?
Gondolom valami bekavar a scriptekben, de már mindent kipróbáltam ami eszembe jutott és mindig ugyanaz a végeredmény fogadott... -
Nálam is jelen van ez a hiba. Érdekes, hogy Berlinben, meg Grundorfon van vezető mindegyik AI buszban, de más pályákon (eddig Ahlheimet és Hamburgot próbáltam)van , amelyikben van, van amelyikben nincs.:S Mondjuk én a Citarokkal próbáltam, de a hamburgi O405-ösökben sincs vezető.:S -

[b]Warez hozzászólás = BAN
-
Biztos szellem vezeti :P Vagy Távvezérlős a busz... :D -
Krisz995 #52208 Találkozott már valaki ezzel a hibával? Ma vettem észre először, nem emlékszem, hogy máskor találkoztam volna ilyennel. Most meg megy olyan AI busz, ahol van sofőr, és megy olyan is, ahol nincs.. Kissé gáz.
[IMG][/IMG]
-
Vásárold meg, vagy fáradj át az OFF topicba -
markbiro2001 #52205 Valaki el tudja küldeni privátban az OMSi Wien e-mail címet és a serial kódot -
Nekem teljesen jó volt, a villamosok kósza forgóváz alkatrészeit leszámítva. :) -
Hotemak #52203 Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy Kispest miért "lyukas"? Már betöltésnél hiányzik egy rész, meg helyenként textúra. Olvastam, hogy másnál is volt ilyen, de amit neki írtak megoldásként azt megcsinálva még mindig nem jó... -
Gyozo13 #52201 Sziasztok, VÉGRE MEGY A DÉLPEST NEKEM IS!!! :) Viszont van egy hiba: Ha Ikarus 412-vel megyek nem szállnak fel az utasok (tudom, hogy kell kezelni a futárt/a többi buszra felszállnak). Valaki tud segíteni? Előre is köszi! -
Nem tudom mi volt botrány?
OMSI 1 alatt ment. OMSI2-be be lehetett konvertálni, csak a vasúti járművek mentek összevissza.
Ahogy az OMSI frissítéseket, úgy a Wien Addon frissítéseit is - mint eddig - az e-shopból lehetett letölteni. Dobozos verziónál nem tudom hogyan oldották meg. -
Ismerős, semmi mást nem kell tenni, csak jó alaposan beállni a megállóba, szóval így pont a felirat alá, akkor jól megy :) -
Nem tudom feltűnt-e már valakinek, de Omsi2-es Kispesten a Hoffher Albert utcától nem hajlandó tovább vinni léptetni a menetrendet.
Ugyanezt csinálja Gloriett ltp. indulásnál is, kézzel kell a következő megállóra állítani a menetrendet. -
reveszda #52197 Uj letöltések az oldalunkon [omsi1-2.webnode.hu].
Valakinek nincs olyan délpest hofja melynél jó a futár oda-vissza?
-
Fox44 #52196 Figyelj már öreg! Ott volt a zöld download és mellette, hogy ingyenes. Sokan nem értették, hogy miért nem lehet letölteni. Persze azóta megváltoztatták és már ár van ott. Amiről Te beszélsz, arról email-en sem írtak semmit.
Amit a Vienna addonnal müveltek, az kész botrány volt. Állítólag az Aerosoft tehet róla. -
A továbbfejlesztett, mivel a készítő mellé a Halycon adott embert. -
Nem tudom láttátok-e már, de kijött egy olyan mód a Citaro és Citaro G-hez hogy az első lökhárítóban van, nappali menetjelző lámpák. Tök jól néznek ki. :D -
Nyugi, ez nálam is meg van ez a jelenség, én olyankor megnyomom a " P "-t mint Pause és amíg be nem tölt úgy hagyom, ha betöltött, játszom tovább, bár tényleg idegölő annak ellenére hogy fent van a 2.1-es patch. Nem is értem, hogy ezt az omsi 1-ben tök jól megoldották, az omsi2-ben miért kellett ennyire elb@szarintani?? -
Krisz995 #52192 Új kiegészítő a láthatáron 2014. június 26-i megjelenéssel, persze biztos csúszni fog. Neve: OMSI Add-on - Berlin X10 (25,99€) OMSI1-2-re.
Most ez vagy az ingyenes Teltow fizetős, továbbfejlesztett változata vagy egy teljesen új. -
Miért ilyen a kijelző a futáros citarón? Az Ik 412-nél rendesen írja ki.
-
Tudja valaki esetleg, hogy a Kispest pálya Omsi2-es verziója miért csinálja azt, hogy Loading AI... töltésnél megáll?
Kb minden 15. alkalomra hajlandó csak betölteni a pálya, nem kicsit szétroncsolva az idegrendszeremet. -
Bár belegondolva hülyeséget írtam, mert a FUTÁR-os Citaroban a hof benne van... Szóval tárgytalan, és bocsi a dupla posztért. :) -
Őszintén szólva, semmit se módosítottam, már alapból volt benne egy ilyen hof fájl és azt használtam... :D De ha kell, kikeresem és feldobom ide a linket. :D -
padarmartin #52186 csak annak lehet letölteni aki megvette náluk... logika...