63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• alexander1993
    Az Omsi1-2.webnode.hu-n jeleztem, hogy szeretném megkapni a Délpest V3 OMSI 2-es verzióját. Áttudnád küldeni?
  • kem001
    Nagyon ritkán jelenik meg 1-1 videó csak róla.
  • reveszda
    Ezennel bejelentem, elkészítettem az ik412 passenger módosítását, mellyel 50nél is többen férnek fel a buszra :)! Omsi1-2.webnode.hu oldalról tölthető !
  • bpyfan
    Természetesen 100%-ig tiszteletben tartom a készítőket. Csak kimondtam a véleményemet.
    De pár biztató kép vagy videó mint régen az jólesne...
  • kem001
    Ne türelmetlenkedj! A jó munkához sok idő kell, várj türelmesen.. A készítők döntését meg tiszteletben kell tartani, hogy nem fogják külön kiadni csak az egyiket, hanem egyben az egész pakkot.
    Utoljára szerkesztette: kem001, 2014.08.10. 17:38:02
  • bpyfan
    Lehet tudni az E95-ös projekt leállt? Mert valamikor még tavasz elején úgy volt hogy nyáron jön. A nyárnak mindjárt vége de busz sehol.
    De még ha késik is nem kaptunk róla képeket.
    Meg ha lassan halad miért nem adják ki a 395-öst az már kész van.Az meg törné ezt a nyári unalmat.
  • Harmat Márk
    Pedig én átnéztem és minden meg van (töltésnél 3-2 tile-ig tölti utána rögtön be adja a levegőt)
  • TNH
    Valószínüleg egy AI hiányzik.
  • Harmat Márk
    Great Grundorf 2-ben nekem miért csak levegő van? (OMSI2 , omsi 2 patch-et ráraktam , mindent ellenőriztem , editorba megnyitja de rendes játékban nem tölti be ) miért van ez ? aki tud az segítsen pls
  • fjx235
    Köszi!
  • GTT436
    tudom hogy a door osc ben de milyen néven van?
  • TNH
    Egyedül. Magad kell hogy kiigazodj, de annyit segítek, hogy mindkettő esetében a door.osc fájlban kell matatni.
  • GTT436
    hogyan tudnám megoldani?
  • TNH
    Az ajtó mozgásának sebességét csökkented, vagy késlelteted az animációt. Egyik sem könnyű.
  • Erlau Trans #53443
    Még mielőtt tovább fejtegetitek elárulom nektek, hogy eredeti OMSI2-vel rendelkezem...
  • GTT436
    vagy hogy nehezen tudjon kinyilni azt hogyan tudnám megoldani?
  • TNH
    Az hogy beragadjon, nagyon egyszerű, csak a modell.cfg-ben ki kell törölni a mozgás animációját. Csak lehet a pathokat is meg kell változtatni, hogy ne az egész ajtót használják.
  • GTT436
    vagy nehezen nyiljon ki
  • GTT436
    Segítségre lenne szükségem hogy hogyan tudnám mogoldani hogy a ikarus 260 tita buszban hogy a első ajtó egyik szárnya beragadjon tud valaki segíteni?
  • TNH
    Nem jelent meg dobozosan.
  • fjx235
    Tudja valaki,hogy a Drei Generation kiegészítőt hol lehet dobozosan megvenni?
  • TNH
    Eredetinél további pozitívum, hogy Steamen lehetséges a helyi fájlok épségének ellenőrzése, így nem kell mindig reinstallt nyomni, ha valami hibádzik.(Megjegyzem nagyon ritkán van rá szükség.)
  • Netreg2
    Ez így van, csak sokan nemcsak a steam_api.dll-t, hanem minden mást a is bemásolnak a mappából. Pl: a d3dx9.dll-t is ami a d3d hibát is okozza a legtöbb embernél. A eredetinél ez nem gond. Nincs crackelés és minden fájl ép és sértetlen, nem kell vírustól sem tartani, mert nem valami összetorrentezett szétrootolt .exe telepítőt kell letölteni, hanem ha nem is rögtön, de meg kéne venni a játékot valahol akciósan.
  • gabor514
    Valaki eltudná küldeni az Ikarus 280 bkv modot amelyiknél minden ablak nyitható? Amit leszedtem abban csak alig nyitható 1 pár db. Köszi!
  • Renault Agora
    Én megvettem eredetiben, és már az első release óta nem kaptam háromnál több hibaüzenetet és még egyszer sem fagyott ki a játék. Szóval szerintem is az lehet a gond, hogy nem eredeti. Sokszor fordult már elő, hogy egy nem eredeti játék ok nélkül akadt, amikor pedig megvettem eredetiben semmi gond sem volt.
  • TNH
    Meg lehet venni 6e-ért is, ha mg van az 1. Én pl. 4500-ért vettem, és kaptam érte egy teljesen stabil programot, amit nyugodt szívvel ajánlok.
  • norb82
    A virágboltinál semmit nem nyúltak bele a programba, kizárólag a Steam lett meghackelve, tehát nem azzal lesz összefüggésben... Ha ezzel gondok vannak, az eredetivel is ugyanezek a hibák lesznek...
  • bmwcrash
    Változó. Van akinél még mindig rossz, de pl. nekem nagyjából jó, nincsenek nagyobb problémák. De ettől függetlenül még mindig nem ér meg 11000-et...
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Javították már a tengernyi hibát a kettőben, érdemes már megvenni?
    Nem szívesen áldoznék rá 11000Ft-ot, ha olyan... köhm..., mint megjelenéskor.
  • Sztivi05
    Se busz , Se Map .Csak szűz OMSI 2 ,és mégis dobál valamit. De valószínűleg azért mert "virágbolti". Mást nem tudok elképzelni.
  • fjx235
    Az mitől van,hogy a Citaró G(krüger +)nál,hogy a busz első felén más a festés mint a hátsón?
  • Ikarusfan
    Szerintem ez a parancs az:

[entry]
    exit
    16
    4

Másold be a kiosztásodba valahova (ha jól tudom, mindegy, hanyadik a fájlban).
  • norb82
    Igen, nem kell telepakolni minden sz@rral....
  • Netreg2
    Ezzel abszolút egyetértek, tiszta fájlrendszer kell és max néhány igényes map vagy busz. Az eredeti Omsi 2- vel nincs olyan sok hiba, mint a 3DM vagy más nem legális kiadással. Az eredeti fájlokat nem szabad felülírni, az add-on dolgokat be kell másolni felülírás nélkül és nincs gond. A kínai betűket a törött, crack-elt változat dobja csak fel.
  • bpo451
    Üdv!
    Valaki el tudná küldeni nekem az OMSI2-es alap billentyűzetkiosztását?
    Felül írtam az inputs mappámat és eltűnt belőle az esc billre megnyíló menü.
    Előre is köszönöm.
  • Sztivi05
    De kikapcsolt vírus írtónál raktam be ,és kikapcsolt vírusírtónál játszom akkor is kidobja.
    Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2014.08.09. 18:13:59
  • gabesz012
    Ez jó elmélet, de én pl. vírusirtó, net, tűzfal, minden nélküli szűz xp-n játszom vele, mégis jön az összes jelenség. És nálam is úgy működik, hogy éppen milyen kedve van, múlt héten már elegem lett belőle nekem is, de ezen a héten meg egyszer sem fagyott ki. (Akinek sok gondja van vele, próbálja meg az AI buszok számát pár darabra lehúzni, nálam az látszólag elég sokat segített.)
  • fjx235
    Nekem a citarónál script hibát ír,megpróbáltam azt is más járműnél,hogy matrix.osc-ben csak a betűt javítottím át PL:M-ről A-ra,de akkor is M-et írt,egyedül az Ikarus KZNS-nél működik? Nem értem?
  • TNH
    Mert már letörölte, mielött beraktad volna.
  • Sztivi05
    De nekem akkor is kidobálja DX9 hibát.