OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért van hogy ik280 bkv modnál az elsõ résznél incs ablakkeret a trailnél meg igen?
A másik meg az telefont normál ibisre cserélve nemlátszik hátul a tábla pedig elõl mind3ra rákattintottam a táblatartünál?, lásd a képet
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
http://playglobe.net/index.php?/files/file/280-omsi-updatepatch/?st=10
Keresgéltem neten, de nem igazán találtam. Esetleg nem tudod, honnan tudom leszedni? 😊
Naszóval: Nem szállnak fel az utasok! Kíírom a végállomást de nem szállnak fel.. Sokan azt mondják, hogy külön .hof fájl kell az omsi 2-s verzióhoz. Na ez kéne nekem! Aki tud, segítsen légyszi, köszi!
Valaki azt válaszolta, hogy csak KöKi felé nem szállnak fel.. tévedés...
Egyáltalán nem szállnak fel(legalábbis nekem)
Valaki?
Mellesleg: Leszedtem az ikarus 260 BKV módhoz egy omsi 2 patchet, ott meg valami csengo_volume zavarja. Why?
Sok idõ után ismét leszedtem az OMSI-t. Örömmel láttam, hogy van Börzsöny pálya, amit fel is telepítettem. Indítás után viszont ez a hibaüzenet fogadott:
Tud valaki segíteni? Elõre is köszi!
Neuendorf pályán leraknám a buszt-> Fehler im Bereichsprüfung. El tudná valaki a pálya global.cfg fájlát küldeni?<#wave>#wave><#help>#help><#worship>#worship>
Haters gonna hate!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Omsi 2-be hogyan lehet játszani az Addon Wien mappal?
Objektum készítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni...üveget(ablakot) szeretnék készíteni, hogy kell elkészítenem az üvegnek a 3d fájl-ját, illetve a hozzátartozó .sco-t? A segítségeket elõre is köszönöm!
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Haters gonna hate!
Második: Kõbánya-Kispest felé OMSI2-ben nem fognak felszállni sajnos, akárhogy próbálod, az OMSI2 egy bugja miatt.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
van olyan buszom, ami a végállomás nevének második sorát "leharapja" és csak az elsõ sort írja, tehát magában a kijelzõben nincs annyi kurázsi, hogy a végállomás 2. sorát is kiírja(a .hof-ban benne van a második sor!!!). Hol lehet azt állítani hogy a busz kijelzõje ki tudjon e írni 2 sort vagy nem..
Másik problem:
Leszedtem a délpest omsi 2patch-et ( innen:http://hostuje.net/file.php?id=0c142e4d14d38bf5c36507e15340123b ) a link Routeres videója alól való!
Naszóval: Nem szállnak fel az utasok! Kíírja a végállomást de nem szállnak fel.. Sokan azt mondják, hogy külön .hof fájl kell az omsi 2-s verzióhoz. Na ez kéne nekem! Aki tud, segítsen légyszi, köszi!
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Kiadásról,információ nincsen!
A képek ezen a linken tekinthetõk meg!
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
Haters gonna hate!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
valaki nem tudja hogy omsi 2 ben az Ikarus 260 bkv módban miért nyílik ki lassan az ajtó és hogy lehetne ezt orvosolni ?
ez a készülõ mapom