63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
reveszda #54488 Bevan állítva a rev is mivel CD-t nem adtak hozzá így manuálisan telepítettem, mégis a gáz meg a fék nem kóser.
Innen szedtem le: https://support.logitech.com/hu_hu/product/273
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.18. 20:47:04 -
Routeres #54487 Driver fent van? Úgy tűnik, mintha egy tengelyen érzékelné a pedálokat.
A gáz- és fékpedálnál be kell jelölni amúgy a Rev. gombot, mert hajlamos fordítva érzékelni. -
reveszda #54486 Vettem egy logitech driving pro kormányt és, megnéztem routeres beállító videóját, megcsináltam mindent úgy, de a gázra + fékre nem reagál a busz, illetve ha beállítom vmelyiket is Gáz/Fékre a következőt csinálja:
Gázra állítom be: elindul magától, illetve ha elengedem a gázpedált, befékez magától
Fékre állítom be: El se indul a busz
Ha külön, külön, tehát a gázra a Gáz nevűt a fékre a Fék nevűt állítom, úgyszintén nem reagál, kérlek segítsetek. Köszönöm -
A moddolás nem úgy működik, hogy kitörölsz fájlokat. Úgy persze, hogy hiányolni fogja őket és ki fog fagyni. A model.cfg-ben kell kiszedni az adott o3d fájl hivatkozásait, és akkor nem fog hibaüzenetet kidobni. -
gabesz012 #54484 Szép, egyedi pálya, de nem a gépbarátok közé tartozó fajtából való. :( Eddig konkrétan 5 indításból 5-ször elkezdett valahol pattogni a busz, de az a vicc, hogy mindig máshol...
Számomra újdonság volt a hivatalos fórumot böngészve, hogy Morphi által készül egy Solaris U12(/18), ami igencsak ütősnek ígérkezik. :) -
Sziasztok!
Valaki tudna infót mondani arról,hogy a Ikarus 280.26 pack-ban a első és hátsó rendszámot hogyan tudom eltávolítani a model mappában ?
Mert az elsőt megtaláltam a gos_p.o3d, de viszont a rejz.o3d fájl nincs. Sőt ha eltávolítom a gos_p.o3d fájlt akkor busz betöltéskor kidobja a hibát hogy hiányolja ezen fájlt. pedig már nem egyszer csináltam más busz tipusnál is ha kellett és nem dobot fel hibát. Azért szeretném eltávolítani főképen hátulról mert oda inkább a kocka rendszám passzol nem a hosszú. -
Ez az. Mindenki észre fogja venni ha ki lesz adva:) -
Routeres #54481 Bezony. Ha most kitalálnék valami dátumot, úgyse tudnám tartani. -
Tök fölösleges állandóan megkérdezni...Úgyse fognak/tudnak válaszolni. -
Gyönyörű! Mikorra várhatjuk körülbelül? -
Routeres #54478 Sikerült haladnom Börzsönnyel, igaz jobbára meglévő dolgokat módosítgattam, de az is valami.
Kaptak a járdás, városon belülre szánt utak is úthibákat, elkészült az ÉMKK festés a dupla ajtós ÜL-re is, az új menetrend már az első szárnycsapásoknál jár, illetve hoztam két nyálcsorgatót, amiken a szemfülesek észrevehetik az újonnan hadrendbe állított textúrákat is.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.10.18. 00:37:53 -
Nem szeretnéd teljes véletlenségből publikálni nekünk? :D -
Google. -
Tudna valaki segíteni,hogy az Ikarus csuklós pack-ban,amit most adtak ki az omsi2-re,abban hogy hívják a rendszámot?
Mert nem találom a model mappában semilyen ismertebb néven. -
BetaIkarus260 #54474 Ja és Az ikarus 415.14-t? -
Routeres #54473 Azt írták, hogy októberben kezdik a 2.2 fejlesztését, nem azt, hogy akkor adják ki. -
Azzal, hogy Rüdiger kiszállt, még kellett volna jöjjön október elsején egy 2.2-es patch.
Azzal mi van? -
BetaIkarus260 #54471 Honnan tudom letölteni a ikarus 280.02 bkv mod-ját? -
@Hauiin: Karanténba teszi magától, nem törli, de a karantén miatt nem működik az Omsi 2 Non steam
@Tierhold: Áhhh.. Oké.. Hallottam az esetről, és örülök, hogy a készítők nem hagyták semmibe a játékot :) -
norb82 #54469 olyat nem hallottam hogy a vírusírtó magától törölne valamit max ha én törlöm ki, ha jelez. :D
Beállítás kérdése.... -
Tierhold #54468 Nagyjából Október eleje óta. Ugye Október elsejével szűnt meg a szerződés Rüdrigerrel, így már nem lehetett M-R fórum, így egy kis arculat váltást is tett hozzá. :D -
Haulin #54467 Félig OFF.: Most vettem a laptopot win 8al és csak tesztelgetem a dolgokat, de érdekes az egész rendszer. Játkhoz visszatérve, olyat nem hallottam hogy a vírusírtó magától törölne valamit max ha én törlöm ki, ha jelez. :D
Köszönöm a válaszokat, azt hittem a masinával van gond. :D
-
Mióta ilyen a fórum? :D
-
Szabeebmx #54465 Karbowo -
Valószínűleg nem eredeti az OMSI 2-d, ès a vírusírtó letörölte a steam-api.dll-t. -
Pupesz #54463 Én win 8.1et használok, és tökéletesen működik vele! -
Haulin #54462 Win 8 alatt megy az omsi 2? Tegnap feltettem, s játszottam. Ma elindítanám és semmit nem hoz be. Gépen módosítás nem volt, neten rákerestem nem sok mindent találtam. -
Zoliikp #54461 Igen, már készítettem ajtó-animációt. -
norb82 #54460 Megyek, letöltöm az internetet :D :D :D -
A 280.26-ban melyik fájl(ban van) a csukló és a kapaszkodó textúrája? -
A D89 se rossz. :D -
MAN SD202 D92 ;) -
GLevi10 #54456 Tudtok valami jó buszt?
-
Jól néz ki! -
Igen! Tartalmaz egy BKV-s és egy Vasi Volános festést is.
https://mega.co.nz/#!QNsQwaKJ!PQYNIai_X5cPZRZeq_JXT0pIfYiahuy_e5GznGErfD4 -
Ezek szerint te már megcsináltad az animésönt hozzá? :D -
Zoliikp #54452 Ha Off, akkor bocsánat a többiektől:
kell az ajtórúd, és annak pivotpontja;
majd kell az ajtószárny, és a pivotpontja;
Általában egy modell középpontja egyben a pivot(forgás)pontja is. A tökéletes animációhoz viszont a pivot pontot el kell tolni, úgy, hogy a rúd esetében a függőleges cső legyen a forgáspont, az ajtószárny esetében viszont a felső gömbcsukló közepére essen.
Azért kell megismételni az ajtószárny animációjánál a mozgató rúd animációját, mert más esetben két külön forgás lesz, és nem fog illeszkedni a mozgásuk.
kép -
GLevi10 #54451 Ikarus 280.26-ra tudtok BKV-st festés. -
GLevi10 #54450 Köszi -
Ha lentebb néznél akkor látnád, hogy én már raktam ki megás linket! De itt van még egyszer:
https://mega.co.nz/#!QNsQwaKJ!PQYNIai_X5cPZRZeq_JXT0pIfYiahuy_e5GznGErfD4