63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ha hozzá jutnék egy műszerfalhoz lennék olyan hülye hogy bekötném :) -
Ez teljes mértékben megfelel. :) -
Valami ilyesmire gondoltam :D -
reveszda #54693 Ez 260-as :(
UI. mivel sok polygonja van elég nehéz lesz szerkesztenem
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.28. 18:14:23 -
norb82 #54692 Miért lenne fizetős? Jó erős iróniával viccelődtünk rajta, erre másnap már komolyan veszik.... -
De képel is tudok szolgálni.
Ezen az oldalon mindent megtalálsz a BKV 280-as műszerfalával kapcsolatában.
[URL=http://users.atw.hu/peti817172m/ik260.htm][/URL] -
reveszda #54690 Ilyen elrendezés jó lesz?
-
Inkább videót mutatok a Youtube segítségével.
Ikarus 260 BKV mód
Ez olyan amire gondolom Fognar is gondolt.
Utoljára szerkesztette: Norbesz23, 2014.10.28. 18:03:14 -
reveszda #54688 De nem akarok lopni.... Egyébként mit módosítsak rajta? Kaphatok egy képet hogy milyen legyen? -
Például a régi Ikarus 260 bkv módot ajánlom -
reveszda #54686 Igen, tudom,hogy nem igazán élethű, de nem tudom honnan vegyek alapot. -
Igen, egy műszerfal átalakításnak én is örülnék :) -
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ha ennyire "jó" munkát akarsz végezni, és ennyire át akarod alakítani a buszt, akkor cseréld le a jobb panelt a műszerfalon. Iszonyatosan illúzióromboló, márpedig normális esetben az ember vezetés közben a műszerfalat látja, nem a fülke hátulját/az utasteret/mit tudom én. -
reveszda #54683 Tudom, még nem teljes, már javítva vannak,
Nem nem új műszfalra, hanem IBISre illetve automata hangosbemondásra, Vultron festésre az ibishez stb. -
Az "új vezérlők" alatt új műszerfalat értesz? Valamint egy javaslat, szerintem a táblán a számokat csináld egy kicsit nagyobb méretűre. :) -
reveszda #54681 Mivel teljesen egyedül készítem, ezért nagyon igyekszem, de teljesen új vezérlőket kap, ibist, és a táblákat is javítgatom, sőt a betűk is sokkal honosabbak lesznek. Egyszóval nagyon igyekszem még a héten, de sztem már ma v. holnap kiadásra kerülhet, mert márcsak fent említetteken kívűl a hang és a váltó berakása hiányzik ;) ű
Íme a fonts alakítás:
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.28. 16:25:08 -
maxi1987 #54680 Rendben köszönöm a gyors választ -
Nem, nem lesz fizetős :D Reveszda, a készítő siet vele, és mihelyst tudja, ki is adja! :) -
maxi1987 #54678 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy a frissen átalakított 280-as akkor most fizetős lesz?
Mikortól lehet esetleg letölteni mert őszintén szólva hiánypótló és minden elismerésem a készítő(k)nek
Előre is köszönöm -
Azt, hogy milyen pozícióban kapcsolódik, azt részben a scriptek, részben a model.cfg, részben pedig maga a modell határozza meg. -
Saját busznál lehet csak a lentebb említett módszerrel. -
Tehát akkor nem lehet semmivel szabályozni hogy a busz trailere milyen pozicióban kapcsolódjon a buszhoz? -
Nem akarok izézni, de ne csodálkozz, ha Petikének becéznek, ha ilyeneket írsz 
Egyébként milyen busz? Saját konvertált? Ha igen, akkor roppant egyszerű a történet; újrakonvertálod a modellt, csak a modellt előtte arrébb tolod. Nincs olyan parancs, ami funkció nélkül simán eltolna valamilyen modellt (sajnos). -
Őő help me pls!
A buszocskám hátulja túl előre jár, ergo előrébb van mint kéne.
Hogy tegyem hátrébb? -
Pénz elvétele: Shift+T
Jegy adása: T
Visszajáró adása: Ctrl+T -
gabesz012 #54670 Kettőben lehet billentyűzetről csinálni a jegyeladást, pénz elvétel/visszaadást. Nézd meg a billentyűzet kiosztásban (az egyik a Ctrl+T, meg talán Ctrl+Shift+T és még vmi).
Én meg még mindig csak szeretném vezetni a 256-ost, ugyanis továbbra sem tudok vele elindulni a kettőben. Automata kuplungnál egyből kidobálja a sebességet, manuálisnál nem enged kuplungolni és ezáltal be sem veszi a sebességet (az O305-ös megy rendesen automatával)... Igaz, a múltkori Landkreis-es kérdésre sem kaptam választ (amire persze volt megoldás, szerencsére meglett a hivatalos fórumon), így felesleges itt valami komolyabbat feltenni, de azért hátha. :)
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2014.10.28. 13:00:15 -
PNG kép, nagy kép, stb. Topik szabályzatot elolvasni luxus? De legalább, ha még kifért volna a szöveg rendesen, de még az sem.
Norbesz23: és mi lenne, ha azt csinálnád, hogy most kikapcsolod a gépet és miután bekapcsoltad, soha nem jössz ide vissza? -
tbotond #54665 Sziasztok! Van egy olyan problémám,hogy az omsi 2-es Ikarus 256.44D-n ha az utas jegyet venne és adja a pénzt azt nem látom hogy hova rakja!Mi lehet a gond vagy ezen nem lehet változtatni? -
bpyfan #54663 Egy kicsit sokan lettek ezen a járaton. (Ha értitek mire célzok.)
KÉP -
Most erre a fizetős dologra csak annyit mondanék (de egyet értek vele teljes mértékben!), hogy én gépbe írok a suliban, mert szét van menve a csuklom, és csak így tudom leírni az órai anyagokat, és ezeket felrakom egy Facebook csoportba amit a osztálynak hoztam létre és azóta is meg van és üzemel, akkor ezek szerint én is pénzt kérhetnék érte, mert sokkal dolgoztam vele, de én még sem kérek érte pénzt mert tudom, nem azért csináltam, hogy másnak fizetnie keljel érte, hanem szívességből, de ettől függetlenül igazad van.
Én ezt nem leb***szásként írtam ezt neked válaszként. -
Szerintem olyan hatalmas módosításokat végeztél rajta, hogy legyen fizetős, hivatalos kiegészítő omsihoz. -
ferikemsts #54659 Már megvan! :) Köszi a segítséget! -
Már nem azért, de lehet hogy nem kéne ennyire önzőnek lenni... -
reveszda #54657 A végleges verzió előállt:
-
ferikemsts #54656 Elérhető valahonnan a Délpest 3.0? Mert én egyáltalán nem találom sehol... -
Reveszda, küldtem privát üzenetet, csak nem hiszem, hogy ez az új fórum ezt korrektül kiírja.. -
reveszdáék csinálják, nem tudom a projekt hol tart most -
Drope #54653 #54626 Valaki?:/ -
reveszda #54652 Ibissel kiadható? -
padarmartin #54651 Akkor ne is reklámozd úgy,hogy ha kapsz rá engedélyt. :D
Egyébként,meg dolgozunk az .o3d titkosításán :)