63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Harixis #54979 Sziasztok!
Ikarus 266 megvan omsi-höz? Ha igen akkor hol tudnám letölteni? Másik busz amit keresem az Ik260-as helyközi változat szintén letöltési helyét keresem omsi2-höz.... -
Routeres #54978 Nincs ellene kifogásom. -
GTT436 #54977 Elkérhetem a linekt?
-
fjx235 #54976 Megtudná valaki mondani,hogy hol találom azt a progit, amivel a billentyűzet 3 lámpája az irányjelzőre működik? -
Igen utána hosszabb keresgélés után,nyers forditásban írták hogy Stadtbus stb... mert más is hiányolt ilyen és hasonló fájlokat.
De egyet nem értek,mért írják oda egy olyan pályához Steinbach -hoz hogy omsi 1-be is jó,kipróbáltam de nem jó,vagyis úgy értem hogyha nem töltöm le a Stadtbus-t és teszem fel akkor ezeket a hibákat dobja fel,mikor felkerült,akkor meg kiválasztható pár busz,de viszont hiába van benne a Steinbach.hof fájl,nem add a busz kiválasztása után,indulási pontokat,ahova letevődik a busz. Egy kicsit félrevezetik az oldalon az embereket. . -
Adnál egy linket az újabb verzióhoz? A régi link nem jó. -
pénzt elkezdtem gyártani - megvannak a modellek, textek, részben már kiexportálva omsiba is, de az összes változás még nincs benne a fájlban. Kemény mennyire sűrűn változtak a pénzek a 90-es években!
Felajánlom a projektbe szívesen ;) -
Tierhold #54972 Ez az, ez mellé még berakjuk a 266-ost a rögtönzött retró festésemmel és már is a '80-as években vagyunk
-
Letöltöttem a buszt, beraktam, hiba mentesen fut, nem hiányzik semmi. Javaslom szedd le újból és azt rakd fel. -
Fent van egy újabb verzió (ha most szednéd le, már az jönne le neked), amihez nem kell a TITA 280-as. Itt szemmel láthatólag nem arról a verzióról van szó, hanem a legelsőről, amit még szombaton raktam fel. Amennyiben igen, úgy nem nagyon másoltad be a TITA cuccait.
Ja igen, a bayan meg a többi hangfájlból látszik, hogy neked nem a legújabb verzió van meg, mert abban már javítottam ezt a hibát.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.11.10. 20:43:49 -
Tomi20000 #54969 Végre sikerült letöltenem a 280.00-t, de sajnos sok textúra hiányzik:
Log file (milyen finnyás ez a fórummotor): http://pastebin.com/rBJfb1Zp -
Routeres #54968 Tegnap kaptam. 
-
Renault Agora #54967 Szia! Ezek a Stadtbus addon-ból valók. -
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki segíteni egy letöltési linkel a sceneryobjects-ben hiányolja ezeket a fájlokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Buildings_RW1HH/HH_Gruenderzeitmitetsh_1.sco
Buildings_RW1HH/HH/Busbetriebsstelle.sco
Buildings_RW1HH/HH/Busbetriebsstelle_zaun.sco
Buildings_RW1HH/HH_Ladenz_50er.sco
Buildings_RW1HH/HH_Ladenz_50er_1.sco
Buildings_RW1HH/HH_Gewerbehaus_6.sco
Buildings_RW1HH/HH_Gewerbehaus_3.sco
Buildings_RW1HH/HH_Gewerbehaus_5.sco
Már van nem is egy fajta Buildings mappám a játékba,de ezek egyikben sincs,már átböngésztem egy jópár oldalt is,de nem találok róla semmit. Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.10. 18:30:32 -
Hátha segít a táblagyártásban (FB-on találtam a képet):
-
Próbáltam. Annál is fagy. -
Mi ? 
Már a pack után dobtak ki megint, egy bolygóajtóst változatot ? Én még nem találkoztam vele.
Vagy a pack-ra gondoltál ?. -
norb82 #54962 Vagy 3 hete szinte csak az a busz a téma a fórumon...... -
Bustom #54961 Sziasztok!
Egy facebookos oldalon láttam, hogy kijött az Ikarus 280 bolygóajtós változat. Honnan tudom letölteni? Esetleg BKV-s festés és hangmódosítás van már hozzá? -
ekepista #54960 sziasztok az omsi kettőhöz belehet tenni nekem abörzsöny pályát ha valaki segítene nekem aszt meg köszönném -
A modell fájlban jók a hivatkozások, az animációk (mindegyikben ugyanaz), tehát maguk a scriptek a hibásak. -
Geri556 #54958 Engem már csak a billentyűzet használata esetén beragadó ajtóvezérlő gombok zavarnak (bár ez a sima változatban is ilyen). Ezen kívül a hegymeneti fokozatokat sem lehet kapcsolni, viszont ezt meg lehet oldani 1 érték átírásával.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.11.09. 22:27:52 -
Mert leszedtem a fájl, mivel újra fel kellett raknom a hanghiba miatt. Cirka 30-40 perc volt felraknom, addig nem volt elérhető. Most már elvileg benne van minden, de ha még valami hiba van, írjatok. -
Dettó. -
Tomi20000 #54955 Le akarom tölteni a 280.00-t, de azt írja, hogy a fájl nem érhető el. -
Bocs ha félreérthető voltam, úgy értettem a pót bus fájljába rakd ezeket. :) -
Geri556 #54953 Közben megoldódott a probléma, a gépes részébe visszaraktam a hivatkozást az eredeti cfg-re, így most mindennek van hangja. Köszönöm a javítást ! ;)
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.11.09. 18:59:24 -
Igen tegnap töltöttem le csak ma próbáltam volna ki,most letöltöttem még egyszer most már jó,be is másoltam a Grundorf hof fájlt és a Spandau hof fájlt. De ugyan úgy kiadja a hibát. Akkor valami más hibát érzékel.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.09. 18:35:34 -
Geri556 #54951 Így most az első ajtóknak és a motornak ment el a hangja, viszont a hátsóknak már van :/
Bemásoltam mind a két .bus fileba a 2 sort, így az a hiba kizárható. -
Tierhold #54950 Jó estét
Ha már a Börzsöny szóba jött, akkor itt az ideje, hogy kiadjam a jelenlegi adagot, ami nem is lett most kevés:
Múltkor meg volt az MB O405GN1-es helyi változata, hát most az MB O405 N2-es háromajtós kivitelbe is meg van:
Kép
Letöltés
És akkor nézzük az Ikarusokat. Rögtön az Ikarus 250.12-essel kezdünk, nem a legjobb, de célnak megfelel a bizonyos Retró festés:
Kép
Letöltés
Az Ikarus 255-ös főleg kihagyhatatlan, bár neki a jelenlegi festésből is lett:
Kép 1 Kép 2
Letöltés
ha már Retró, akkor az Ikarus 266-os sem maradhat ki, így íme egy klasszikus:
Kép
Letöltés
Ezek után, az Ikarus 256.44-es mai színekkel:
Kép
Letöltés
Az Ikarus 280-as sem maradhatott ki, így íme egy helyi és egy helyközi festés is:
Kép 1 Kép 2
Letöltés
Végül a MAN ÜL mindegyikére készült Börzsöny Volán festés:
Kép
Letöltés
Ennyi jelenleg a Börzsöny Volán készlet. (Az eddigi letöltések megtalálhatóak Itt Itt és Itt )
Végül egy ráadás:
Az Ikarus 280-asra egy volánbusz festés, csak úgy:
Kép
Letöltés -
BetaIkarus260 #54949 Tudtok segíteni egy kicsit.
Az Omsi 2-n a délpesten a h őerőmű utáni szakasz eltűnik és nem tudok végig menni.
Mit tegyek? -
Frissítettem a letöltést, ahhoz már nem kell a 280.02. Azért ilyen neked, mert nem találja az ablakok meg egy pár más cucc textúráját. Ha a tegnap esti verzió van meg, akkor ahhoz bemásoltad a TITA cuccait?
Még valami: az E/A-t szerintem azért írja, mert egy szál HOF fájl nincs a buszban.
@Geri556
Van egy sejtésem arról, mi lehet a háttere a dolognak.
A buszfájlba a hangok hivatkozásánál írd át a két hivatkozást erre:
[sound]
sound_280BKV\sound_Raba_pr.cfg
[sound_ai]
sound_280BKV\sound_Raba_pr.cfg
A Sound_280BKV mappába pedig másold be ezt a fájlt.
Nem tudom, lesz-e időm ma még buszt tesztelni, de ha ez volt a hiba, akkor majd frissítek megint a letöltésen.
Sajnos nem nagyon kerítettem sort BÉTA tesztelgetésre, látszik is az eredménye
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.11.09. 17:51:53 -
Bemásoltam a vehicles mappába a Ikarus 280.00 BKV módot,ez a két hiba fogad ami itt látható is a két képen amit mellékelek.
Mi lehet a probléma? másnak is ilyen?.
-
BetaIkarus260 #54946 Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket az ikarus 260 BKV mod V2-höz 7-173-s festés!
Előre is köszönöm! -
Nálam a festések közül a BKV teljesen fehér. -
Más pályát próbáltál vele? Nálam pl. Ruhrau-nál bekapcsolt nyilakkal nem fagy(lekopogom). -
Csúcsszuper, kezdi megint: berakom a nyomvonal segítő nyilakat, erre kifagy. A pálya ismeretlen, enélkül meg eltévedek. Szerintem az új fajta narancs nyilak csinálják, nem lehet csak azokat kivenni és csak a régi sárgát használni (mert az is van a pályán). Berlin am. -
Lehetne magyar macskaköves út is , meg az a csatorna fedél amit még én készítettem. -
Régi csúszdákat hintákat rakétát mászókát volt az a két kőr mászóka fent lehetett kapaszkodni és lent meg a láb középen egy ember és erre csörög a diót játszottunk. Az a salakos kavicsos talaj. Meg azok a régi kőből készült virág "cserepek". -
Régi játszóterek, hirdető hengeres oszlopok mik omziba is vannak, telefon készülékek ahol két oldalt be lehet menni telefonálni, azok a póznák ahol telefon kábel húzódik fent és fából van azt említették is. Régi padok nem csak a piros ami vonatpályaudvaroknál szoktak lenni hanem ami két oldalt kőből középen fából van és négyszögletes. Tűzcsapok, betonoszlopok amik ma is vannak még bizonyos helyeken és középen lyukacsosak. Tetejükön lámpa illetve van a négyszögletes betonoszlop is. Lehetne út menti lovakat amik legelnek és kivannak kötve vagy tehenet. Lovas kocsit is. Libegőt is. Hőlég ballont. Virágos réteket, vagy szalmabálás réteket. Szobrokat. Régi vizes csapot ami kőből volt és egy görbe fémcső lóg ki belőle aminek a tetején van luk és ha alul befogja az ember felfelé kifolyt a víz hogy úgy is lehessen inni. Régi szalag korlátokat. Akkor olyan sárga telefonkészüléket hosszabb szakaszok közzé hogy hívni lehessen autómentőt. Mondjuk két kút közzé. Ha már kút lehetne régi kutakat is olyan henger alakú és a tetején olyan kis háztető féle oldalt lehetne tekerni és vödör van hozzá. Fa gerendákból kerítést ahol legelésznek a jószágok. Nem tudom ezekből mi hasznosíthatók , de én se maradjak ki belőle. :)