OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Egy kis problémám akadt. Leszedtem azt a Gladbeck V5 nevezetû mapot, ami ígért vezethetõ villamost. Nos, hát ez meg is van, csak a villamos fele nem töltõdik be(már a kiválasztásnál), számomra ismeretlen okokból. Omsi 2.1-et használok, tehát nem értem mi lehet a gond. Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném! Petivoltam <#dumcsi>#dumcsi>
thx
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Szerettem volna Omsi 2 alatt a BKV-s IK260-nal csapatni, de amikor le akarom tenni a pályára (akármelyik altípust, akármelyik pályán akármelyik helyre) ilyen hibaüzeneteket kapok:
Error: Error: command "(S.L.cockpit.csengõ_volume)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!
Error: Error: command "(L.L.cockpit.csengõ_volume)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!
Error: Error: command "(L.L.cockpit.csengõ_button)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!
Error: Error: command "(S.L.cockpit.csengõ_button)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!
Utána zugrifftsverletzung 005D45A0
Valami ötlet? Próbáltam már többször is újratenni a buszt ami egyébként az omsicenterrõl van leszedve megfelelõ sorrendben feltett verziókkal. Gsmmédián már feltettem a kérdést, de ott nem tudtak konkrét megoldással szolgálni, hátha most itt valaki.
Elõre is köszi!
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
segítsek?
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
OMSI Sky mod 1.0
Keresegéltem a hivatalos forumban, de nem találok ég textura, felhõ modosításokat, kicserélném az erdetit, más felhõre égbolt texturára.
Valakinek van linkje hozzá?
Köszönöm.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Ez milyen hiba?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM