OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A továrosnál be másoltam mindent és nem indul el
A omsi 2 mercedes citaroG-hez leöltö linket vagy a továros-hoz elöre is köszönöm
köszi a segítséget!
GTT436
Innen letölthető : https://yadi.sk/d/sSSL26cibcc6G
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.25. 11:23:48
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Valamiért nézelődtem a kereszteződés m,ellett, majd észrevettem egy a távolban a semmiben lévő oda nem illő autós útvonalat. Röpke 578741 km hosszúságú volt. Persze hogy kiakadt ettől még az atyaúristen is.
Hibás csatlakozás esetén generál magának ilyen útvonalakat. Figyeljetek oda majd.
Vajon az object-tel van baja vagy esetleg az object editorban csinál valami hibát exportáláskor?
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Szerk: Ja, és OMSI 1-em van, ha ez számít...
Utoljára szerkesztette: regelek5, 2014.09.24. 20:36:59
Amúgy meg jó lenne, ha visszavennél a hülye kérdéseidből.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.09.24. 20:33:10
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Valaki esetleg nem tudja,hogy a nemrég kiadott Ikarus 260.37 VL67(Estonia).
A busztipus kiválasztásakor zuffrigel. Még azt sem lehet tudni melyikbe való,Omsi1 vagy 2.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.24. 18:07:56
A omsi 2-höz nem készült volvo 7700?
Omsi 2 alatt elég jó lett a Dp, nálam az első pálya, ami sokkal jobban fut, mint az 1 alatt. És kifagyni sem fagyott ki eddig egyszer sem. Remélem azért még fognak vele foglalkozni a készítők, mert a vasúti átjárok, sínek a felüljárón és egyéb ilyen dolgok továbbra is elég kiábrándítóak... Meg a 184-esen az erdei S kanyart sem ártana lecserélni, a valóságban azért messze nem ilyen szűk.
Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak.
A magyarositást hova kell be másolni?
van akinek müködik?
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
a ikarus 260.04 az müködik omsi 1-ben?
Ha az adott pálya nem csak magyar cuccokat használ, hanem pl. németet is, akkor azt nem szerencsés a pályához csomagolni, mert ilyenkor a 12 éves Hans és 14 éves Jürgen nekiállnak habzó szájjal problémázni, hogy kópirájt így, meg kópirájt úgy.
A hiányzó dolgokat egyébként a logfile-ba listázza a progi, illetve a maptools is megmutatja a mapok szívfájdalmait.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.21. 14:33:02
Más: szerintem van itt hiba az OMSI 2.2-ben is nem kevés. A sima 2.0 (igaz kicsit nehezebben bír) sokkal barátságosabb, a Börzsönyt még azon játszom. De se a Délpest, sem a Berlin Észak, meg bármi ami egyetlen valamit is hiányol, vagy forgalom nincs, vagy textúra vagy semmi. 😞
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Régen is feltettem ezt a kérdést, viszont hiába nézem a régi 2012-es hsz. -eket, a választ nem találom, csak a kérdésemet. Régen valamelyikőtök tudott is segíteni, aki részletesen leírta, mit hogyan kell csinálnom. Viszont a kérdés: Hogyan lehet MAN NL202-esnek az utastér világításának a színét megváltoztatni? Valamilyen fájlban kellett valamit át írni, ha jól emlékszem. Kérlek titeket, aki tud segítsen. 😞
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Látom sokmindenkinek akadt baja a Délpest 3.1-el. Nahát nekem is, addig eljutottam hogy mindent betölt szépen, összekukáztam minden hozzávalót, de mikor megjelenik a pálya, akkor két figyelmeztetés fogad: Az egyik valami hozzáférés megtagadva, a másik pedig nem azonosítható valami... (Fehler von Adresse... vagy valami ilyesmi), plusz nincs forgalom, csak egy két kocsi elvétve és az AI-k. Esetleg van valaki akinek sikerült teljes egészében működésre bírni?
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Projekt Szczecin 4.00 müködik omsi 1-ben?
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.20. 16:23:43