OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Valaki, akinek megvan Routeres beállításai Omsi 2-re, az fel tudná tölteni valahova? Sajnos az omsihu letöltései már nem jók, máshol pedig hiába kerestem, sehol sincs fent. Előre is köszönöm! 😊
Az is elég régi cucc, és nem is olyan hű de... De játszható.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Úgylátom megint visszavonták vagy mi a letöltés gombot a Yandex-en.
Én először innen töltöttem le : http://uploadfiles.eu/mjbezj134gh4/Old_Ikarus_260_Codename_Julia.7z.html
Én először innen töltöttem le : http://uploadfiles.eu/mjbezj134gh4/Old_Ikarus_260_Codename_Julia.7z.html
Sziasztok!
Valaki tudna egy normális letöltési linket adni az Ikarus 260.37-hez?
Valaki tudna egy normális letöltési linket adni az Ikarus 260.37-hez?
Én nemrég próbáltam ki,nekem tökéletesen működik, először E gomb,aztán váltáskor lenyomva TAB gomb és úgy a 1,2,3,4,5.
nike02156 #54119 :
Ha a hagyományos módon indulnál a busszal,akkor ennél nem így működik. Ennél Az N után a féket kell nyomni és úgy a D-t.
Harixis #54122 :
Azt nem tudom mért hiányol neked dolgokat,nekem a kettő van a pack-ban, amit a #541184 hozzászólásomba közzé tettem, abban csak a 4 ajtós és a 3 ajtós van és be is töltődik.
Ha a hagyományos módon indulnál a busszal,akkor ennél nem így működik. Ennél Az N után a féket kell nyomni és úgy a D-t.
Harixis #54122 :
Azt nem tudom mért hiányol neked dolgokat,nekem a kettő van a pack-ban, amit a #541184 hozzászólásomba közzé tettem, abban csak a 4 ajtós és a 3 ajtós van és be is töltődik.
Sziasztok! Az Ikarus 260.37 nem indul el , ez miért van? (Kézifék kioldva, 1,2,3,4,5 gombokra nem reagál)
Köszi. Kár mert jó kis városi busz ez......
Letöltöttem e buszpackot, de egyetlen egy 4 ajtós mercit sikerült betöltetnem de elindulni már nem tudok vele, jár a motor, be is rakom D-be de nem reagál rá a többi busznál mármint mercinél ami e packban van hiányok sorozatát érzékeli. Miért van ez?
Connectobol egyedül a szóló változat létezik, tudtommal más nem készül.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Hadd érdeklődjek, hogy Mercedes Conecto akár a régi akár az újabb típus épül-e Omsihoz illetve tudtok-e arról, hogy valaki tervezie építeni?
Köszi
A továrosnál be másoltam mindent és nem indul el
A továrosnál be másoltam mindent és nem indul el
Császtok
A omsi 2 mercedes citaroG-hez leöltö linket vagy a továros-hoz elöre is köszönöm
A omsi 2 mercedes citaroG-hez leöltö linket vagy a továros-hoz elöre is köszönöm
kem001
köszi a segítséget!
GTT436
Innen letölthető : https://yadi.sk/d/sSSL26cibcc6G
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.25. 11:23:48
köszi a segítséget!
GTT436
Innen letölthető : https://yadi.sk/d/sSSL26cibcc6G
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.25. 11:23:48
Számít, mert ez a funkció csak 2-ben van.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Arra valakinek ötlete, hogy miért nem jeleníti meg a kereszteződéseket a játékban?
Hogy rohadjon meg az OMSI Object editorja ott ahol van.
Valamiért nézelődtem a kereszteződés m,ellett, majd észrevettem egy a távolban a semmiben lévő oda nem illő autós útvonalat. Röpke 578741 km hosszúságú volt. Persze hogy kiakadt ettől még az atyaúristen is.
Hibás csatlakozás esetén generál magának ilyen útvonalakat. Figyeljetek oda majd.
Valamiért nézelődtem a kereszteződés m,ellett, majd észrevettem egy a távolban a semmiben lévő oda nem illő autós útvonalat. Röpke 578741 km hosszúságú volt. Persze hogy kiakadt ettől még az atyaúristen is.
Hibás csatlakozás esetén generál magának ilyen útvonalakat. Figyeljetek oda majd.
Valakinek van valami ötlete arra, hogy egyes egyedi kereszteződések beépítése után miért tűnik el az egész pálya?
Vajon az object-tel van baja vagy esetleg az object editorban csinál valami hibát exportáláskor?
Vajon az object-tel van baja vagy esetleg az object editorban csinál valami hibát exportáláskor?
Köszi a tippet, de sajnos így sem működik a pénz felvétele, csak a jegykiadás és a pénzvisszaadás. Neked működik? A beállításokat néztem először (köszi gabesz...), de sajnos nincs ilyen parancs, amihez lehetne billentyűt rendelni. A neten tényleg nem találtam erre vonatkozó beállítást, ezért is gyanítom, hogy nincs is.
Szerk: Ja, és OMSI 1-em van, ha ez számít...
Utoljára szerkesztette: regelek5, 2014.09.24. 20:36:59
Szerk: Ja, és OMSI 1-em van, ha ez számít...
Utoljára szerkesztette: regelek5, 2014.09.24. 20:36:59
A google-be az első találat😊 Szóval hajrá!
Amúgy meg jó lenne, ha visszavennél a hülye kérdéseidből.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.09.24. 20:33:10
Amúgy meg jó lenne, ha visszavennél a hülye kérdéseidből.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.09.24. 20:33:10
tudsz linket adni?
1-el nem megy, csak 2-vel.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Üdv!
Valaki esetleg nem tudja,hogy a nemrég kiadott Ikarus 260.37 VL67(Estonia).
A busztipus kiválasztásakor zuffrigel. Még azt sem lehet tudni melyikbe való,Omsi1 vagy 2.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.24. 18:07:56
Valaki esetleg nem tudja,hogy a nemrég kiadott Ikarus 260.37 VL67(Estonia).
A busztipus kiválasztásakor zuffrigel. Még azt sem lehet tudni melyikbe való,Omsi1 vagy 2.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.24. 18:07:56
Helo
A omsi 2-höz nem készült volvo 7700?
A omsi 2-höz nem készült volvo 7700?
Bocsi, nekem az van a beállításokba.
Pedig csak a billentyűzet kiosztást kellett volna megnézni. De nemeza már leírta a teljes jegyeladósdit. Mondjuk erre max a 256-osnál van szükség, a Citaro-k, gyári buszok esetében szerintem gyorsabb egérrel csinálni.
Omsi 2 alatt elég jó lett a Dp, nálam az első pálya, ami sokkal jobban fut, mint az 1 alatt. És kifagyni sem fagyott ki eddig egyszer sem. Remélem azért még fognak vele foglalkozni a készítők, mert a vasúti átjárok, sínek a felüljárón és egyéb ilyen dolgok továbbra is elég kiábrándítóak... Meg a 184-esen az erdei S kanyart sem ártana lecserélni, a valóságban azért messze nem ilyen szűk.
Omsi 2 alatt elég jó lett a Dp, nálam az első pálya, ami sokkal jobban fut, mint az 1 alatt. És kifagyni sem fagyott ki eddig egyszer sem. Remélem azért még fognak vele foglalkozni a készítők, mert a vasúti átjárok, sínek a felüljárón és egyéb ilyen dolgok továbbra is elég kiábrándítóak... Meg a 184-esen az erdei S kanyart sem ártana lecserélni, a valóságban azért messze nem ilyen szűk.
Hát úgy tűnik, valóban nincs. Neten ezer oldalt megnéztem, de nem találtam ilyen parancsot. <#whatever>#whatever>
köszi
A Languages mappába.
ziasztok!
Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak.
Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak.
Helosztok
A magyarositást hova kell be másolni?
A magyarositást hova kell be másolni?
Olyan nincs tudtommal.
Köszi, de az csak a visszajárót adja ki. Nekem az kéne, hogy a padról felvegye a pénzt, amit az utas ad.
Mivel fizetős kiegészítő és nincs aktiválva.
Üdv. Átmásoltam az Omsi2-be a Mercedes O305-t, és egy olyan kérdésem lenne hogy miért nem tölti be rendesen a buszt? Mert csak a buszjegyeket lehet látni belőle!
Shift+T (az options menübe benne van.)
Tudja valaki, hogy mi a pénzvisszavétel parancsa az OMSI-ban? Billentyűzetről szeretném intézni a jegyeladásokat, a visszajáró és a jegykiadás már megvan, azokat tudom 1-1 gombbal adni, de a pénzt csak egérrel tudom elvenni, ami kicsit kényelmetlen. Köszi, ha valaki tud segíteni! <#awink>#awink>
Szczecin is fent de így is kiakad.
van akinek müködik?
van akinek müködik?
Igen.
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Helo
a ikarus 260.04 az müködik omsi 1-ben?
a ikarus 260.04 az müködik omsi 1-ben?
LMG123 cuccai a Börzsöny objektjei között vannak, csak nem ott, ahol a Dél-Pest keresi azokat. Ezt-azt áthelyeztem a megjelenés előtt, hogy számomra könnyebben értelmezhető legyen mi hol van. A Dél-Pestes srácok viszont egy régebbi csomagot kaptak a Börzsönyös cuccokból.
Ha az adott pálya nem csak magyar cuccokat használ, hanem pl. németet is, akkor azt nem szerencsés a pályához csomagolni, mert ilyenkor a 12 éves Hans és 14 éves Jürgen nekiállnak habzó szájjal problémázni, hogy kópirájt így, meg kópirájt úgy.
A hiányzó dolgokat egyébként a logfile-ba listázza a progi, illetve a maptools is megmutatja a mapok szívfájdalmait.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.21. 14:33:02
Ha az adott pálya nem csak magyar cuccokat használ, hanem pl. németet is, akkor azt nem szerencsés a pályához csomagolni, mert ilyenkor a 12 éves Hans és 14 éves Jürgen nekiállnak habzó szájjal problémázni, hogy kópirájt így, meg kópirájt úgy.
A hiányzó dolgokat egyébként a logfile-ba listázza a progi, illetve a maptools is megmutatja a mapok szívfájdalmait.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.21. 14:33:02
A Szceczin pályában van a legtöbb hozzávaló amit hiányol, de ha az benne van akkor beleköt LMG123 hiányzó objektjeibe. Mikor bejön a pálya, akkor tovább kötöszködik valami elérési cím miatt és nincs forgalom. Tiszta dili. Megpróbáltam azt is, hogy a 3.00. verziótól építem fel fájlcserével, akkor meg már a menü előtt beleköt valami ViewApp sikertelen olvasása miatt. Én azt mondom a pályakészítők felé -bár nem kötöszködésképp-, de ha valamit kidobok a kezem alól, akkor talán illene úgy összerakni, hogy az működjön is. Hamár az amatőrök és hozzá nem értők is szeretnék használni a remek alkotásaikat.
Más: szerintem van itt hiba az OMSI 2.2-ben is nem kevés. A sima 2.0 (igaz kicsit nehezebben bír) sokkal barátságosabb, a Börzsönyt még azon játszom. De se a Délpest, sem a Berlin Észak, meg bármi ami egyetlen valamit is hiányol, vagy forgalom nincs, vagy textúra vagy semmi. 😞
Más: szerintem van itt hiba az OMSI 2.2-ben is nem kevés. A sima 2.0 (igaz kicsit nehezebben bír) sokkal barátságosabb, a Börzsönyt még azon játszom. De se a Délpest, sem a Berlin Észak, meg bármi ami egyetlen valamit is hiányol, vagy forgalom nincs, vagy textúra vagy semmi. 😞
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy egy idő után ha gurulok miért nem forognak a kerekek?
sziasztok én azzal akérdésel furdulnék hozzátok aki tudja hogy az omsi buszokba hogy lehet zászlót rakni ha ez meg valósítható
Projekt Szceczinben van minden amit hiányol a Délpest. Ha az is fent van nincs problémája. Sajnos kimaradt jópár dolog a Délpest csomagjából...