OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ja, és nem tudod, hogy a volvo saffle b7rle-t le lehet-e tölteni ingyen?
Utoljára szerkesztette: BetaIkarus260, 2014.10.22. 17:08:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két dologban szeretném segítségeteket kérni.
Megfigyeltem, hogy bármelyik pályán játszom, esős időt állítok be 5-6 perc után Fahrer hibával lefagy az egész játék.
Eső nélkül nincs ilyen gond.
Illetve ma játszottam volna az egyik pályán és amikor kiválasztom a járatszámot nem tudok menetrendet választani hozzá, egyik járathoz sem..
Előre is köszönöm szépen esetleges segítségeteket!
Valaki próbálta már ezt az orosz kiadású Ikarus C60 bolygó kétajtóst ?
Mert nekem hibát dob fel a busz kiválasztásakor Omsi 1-ben.
Omsi 2-ben nem próbáltam mert nem tudom abba működik-e.
Ikarus C60
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.10.22. 16:05:15
Tudom, hogy unalmas már, meg sokszor le lett írva, de szeretném megkérdezni, hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy a DélPesten működjenek a vonalak oda-vissza. Előre is köszönöm a választ!
Letölthető: omsi1-2.webnode.hu a letöltéseken belül a járművek menüpontban!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.22. 14:22:41
Elég sok épületről van szó.
Unalmas, de sokat segítene.
Ez alatt azt értem, hogy a középpontját úgy mozgatod/forgatod, hogy pontosan középre essen. A lényege, hogy a tengelyekkel hozd szinkronba.
Ugyanis ezek alapján generálja a játék a bounding-box keretet...
Sima kék: https://www.dropbox.com/s/3nm8fsixk8nk32z/OMSI%202%20IK%20bolygo.rar?dl=0
Piros hetes: https://www.dropbox.com/s/lg9pgnnqhf7jfbc/OMSI%202%20IK%20280%20Gyors.rar?dl=0
Készítette: RyanRSVG
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Ezen te nem fogsz tudni javítani, legfeljebb ha visszakonvertálod az o3d fájlt, teljesen jól feltextúrázod abból az 5-6 textúrából az adott modellt (bort_n egyébként), és visszarakod a játékba. Erre azért a modderek se nagyon vállalkoznának.
Azt szeretném megkérdezni valakitől,persze aki tudja,hogy a Ikarus 280.70E bolygóajtós busznál és a 280.70B-nél is,
ugyan úgy a bal oldalon a csukló után a kerék feletti részén, a felírat elnyúlt és hiányos,ezt a részt a karosszériának lehet valahogy orvosolni?
Hogy normálisan legyen látható?. Válaszokat előre is köszönöm !
Itt egy kép róla :
Valaki megtudná adni Waterloo21 elérhetőségét, amin biztosan válaszolni is fog? Köszönöm!
Ha minden igaz, kék vonallal jelölve "láthatóvá válik" az objektum boundix-box kerete.
Véleményem szerint most jóval nagyobb a kelleténél...
Tök jó néz ki a pályán.
De ha el szeretnék menni mellette, állandóan láthatatlan falba ütközök. Ez vajon mi lehet?
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
Ez nálam is előjött, amikor megvettem a DFGT-t. A játék beállításainál, ahol ki lehet választani a játékvezérlőt, ott van egy olyan rész, hogy Aktív. Na ez csak annál a játékvezérlőnél legyen kipipálva, amelyiket használod, tehát a régi kormányod ne legyen bejelölve, mert az zavar be.
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
készítettem animációt, a saját magam konvertált buszokhoz.
Viszont, ha "kezembe kerül" a komplett ajtó (textúrákkal ellátott X-, vagy 3ds fájl), akkor javítható a meglévő mozgás....
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!