63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Rayden02
    Egy újabb videó:CITARO L
  • Rayden02
    Húú ez komoly lesz!
  • VL67
    A két dolog nem zárja ki egymást.
  • mk452001
    bocsi, de én még elég sok 412-est látok az utakon
  • gyuri35
    Szia!412-t már legfeljebb a közlekekedési múzeumban lehet látni,de a 255,280-ból még ma is igen sok közlekedik,igaz többszörösen felújítva,de mennek,azok sem csörömpölnek így,még a felújítás előtt sem!Arra gondoltam van erre opció,ahol lejjebb lehet húzni a busz hangját,vagy az effekteket.
  • sanyicks
    300000? Itt látszik mennyivel fontosabb a jó textúra, mint a poligon szám.
  • mk452001
    Huhúú!
    kissé érdekes, de legalább próbálkozott.
    Pont erre a járgányra lenne szükségem a pályám tesztelgetéséhez (najó, még nem pálya, csak egy készülő kereszteződés/buszpályaudvar)
  • Gilmore03
    Én is erre a kettőre gondoltam.
  • kitt2000

Mercedes-Benz LK AI forgalom teherautó ponyva része nem látható!
    Valaki találkozott ilyen hibával?
    Mit rontottam el?
    Előre is köszönöm!
  • VL67
    Ez a modell kb. 300.000 poligon, mégis szépen mozog a játékban.
  • Apocalipto
    435 OMSI-ban :D

• alexander1993
    Milyn magyar pályák készűlnek? Mert eddig csak Gyöngyösről és Pécsről hallottam. Van más is vagy csak ennyi.
  • Gilmore03
    Mennyivel elegánsabb lett volna, ha a "honnan tudjam" helyett "nem tudom"-ot írsz... Amúgy a válasz igen, készülnek magyar pályák is.
  • fghjk
    1. A küldetést az alt gomb lenyomása után a lapocskán tudod beállítani
    2. A segítséghez ugyancsak meg kell nyomni az altot és ott a kérdőjelre kell kattintani.
    3. Igen
    4. Honnan tudjam
  • mk452001
    Üdv!
    Szerintem nem lehet sokmindent tenni ellene, tekintetbe véve, hogy ezek alacsony(vagy legalábbis csökkentett)padlós buszok.
    Emlékezz csak szegény 435-ösökre, meg 412-esekre, ők is erősen csörömpölnek, és ez nem a korral jár
  • vzsolo
    Tegnap rájöttem, szóval már tárgytalan, azért köszi! :)

Még a vezérlőt meg kell csinálni, és kész:

A gyári BR275 hangja egész jól passzol hozzá.
  • kitt2000
    Külön gombot kell megadni hogy be akarod kapcsolni a rádiót!
    (meg van adva de gombot kell rendelni hozzá!
    A irányítás beállításoknál találod meg!
  • longhaul
    Hali! A(z) SD85-ösön melyik hosszú gombbal lehet bekapcsolni a rádiót? Próbáltam őket, de hol a szélvédő-t kapcsoltam be hol pedig a fűtést. Valaki tud ebben segíteni ha szépen megkérem.
  • gyuri35
    Sziasztok!A szörnyű zörgés,csörömpölés ellen nem lehet tenni semmit?Úgy csörömpölnek a buszok,a rosszabb úton,a depóban,padkázásnál,mint egy 80 éves Ikarus!Elég fülsértő hangja van!
  • discrete
    Hali.

A szerelvényt úgy rakod össze ahogy akarod, kedved szerint.
    A képeimen láható vonatok mind "gyáriak" csak kicsit variáltam velük.
    Összeállítás, menetrend stb.
    A Omsi\Trains\ mappába található az összeállítás.
    Utána a térkép mappájában az - ailists.cfg - fájlban beállítod a megfelelő összeállítást.

Ha kérdésed lenne, akkor nyugodtan kérdezhetsz.

Üdv. Discrete
  • Bence000012
    Azok lennének a kérdéseim:
    -Küldetést hogy tudok vállalni hogy időre mennyek ?
    -Hol tudom megnézni a térképet hogy meik járatnak hol az útvonala?
    -Ez az omsi támogatni fogja a csuklós buszokat is?
    -Magyar pályát tervez hozzá valaki?
  • Rayden02
    Légy türelemmel,ahogy gumikacsa is írta már lehet hogy hétvégén nyomatjuk egy újjal!
  • Rayden02
    Hehe!

• sanyicks
    hát én már láttam, sőt utaztam vele. pl egy ikarus 280-as most hallottam kikanyarodni a buszgarázs felől :)
  • fghjk
    Mikor lesznek végre buszok? Vagy már vannak?
  • atis0418
    Ha lenne dátum, akkor megosztottam volna. (Egyébként úgylátom, hogy ez kezdettől rendezettebb fórum, mint bármelyik.)
  • Brad33
    Egyáltalán nem vagyok türelmetlen, csak nem olvastam a fórumot, amit te igen, és kíváncsi voltam, hogy írtak-e dátumot...
  • longhaul
    Hú. Azt akarta tudni, hogy van-e rolla információ a Berlin-Spandau 2.0v. megjelenéséről
  • atis0418
    Előbb utóbb...
    De nagyon türelmetlen vagy! :@
  • Brad33
    Mikorra várható a Spandau 2.0 megjelenése?
  • Apocalipto
    Sínbusz. Az Ikarus is csinált ilyet :D:D
  • atis0418
    Mindent megcsináltam. Részletesen odafigyeltem lépésről lépésre megcsináltam mindent. Az IBIS is megfelelően működik, de a járat kiválasztása után nincs Tour, ezzel ugrott minden. Discrete fórumtárs felajánlotta a segítségét msn-en de azóta sem láttam. Most hogy közeleg a Spandau 2.0 így már lényegtelen csinálni is valamit, majd az újra. :)
  • Zoliikp
    Inkább a hiba üzenetet írd meg, így csak kezdődik a találgatás....
    Alapból, ha mindent jól csináltál, el kell hogy induljon, legfeljebb nem tudod a rollbandos buszokat menetrendszerűen használni.
    Kivéve persze, ha eleve a buszhoz tartozó tga hiányzik...
  • vzsolo
    Gondolom a \Vehicles\Anzeigen\Rollband_SD79 mappában lévőkhöz hasonlót, azaz a viszonylatjelző feliratait kell megcsinálnod.
  • Hyp3r
    Ha csinálok 1 útvonalat, akkor a .tga fájlok hiánya miatt nem működik. Legalábbis ezt tapasztaltam.
    Milyen képet kell hozzá szerkesztenem, hogy működjön?
  • zil130
    Ez kemény, már régebben is láttam.
  • biliard10
  • vzsolo
    A TGA egy képformátum. Milyen leírás kell neked ehhez? Képszerkesztőben megszerkeszted a képet, majd mentésnél a TGA formátumot választod.
  • Hyp3r
    A .hof fájlt is kiegészítetted az új vonallal?
    Nekem is ez volt a hibám, és a .tga fájlok is hiányoztak, ezért nem működött a járat. .tga fájlok szerkesztéséhez tud valaki valami jó kis leírást?
  • atis0418
    Jómagam is próbáltam készíteni pár útvonalat, amerre még nem volt befogva a pálya, annyi a gond, hogy a menetrendet, azaz a ''Tour''-t nem jeleníti meg a játék. Nem értem, hogy mi baja lehet. Minden ötletből kifogytam.
    Most már megvárom a bővítettet és arra gondolok ki valami kis jó útvonalat. (Főként körjáratra gondolok ami olyan 45 és 90 perc között mozog kanyaronként. De ez még kicsit odébb van.